Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Hvide Nyrebønner Kapsler

5000 mg 180 Kapsler | Naturlig kulhydratblokker

Oversigt

  • Naturlig kulhydratblokker til vægttab
  • Indeholder kidneybønner, chrom og zink
  • Bidrager til at blokkere fordøjelsen af kulhydrater
  • Tag 1 dagligt - nok til 6 måneder
  • 100% tilfredshedsgaranti

WeightWorlds Hvide Kidneybønner-kapsler er en naturlig kulhydratblokker med ingredienser som kidneybønner, chrom og zink. Er udviklet til at bidrage med at reducere mængden af kulhydrater, som du fordøjer, og på den måde bidrage til en sund vægtkontrol uden at sige farvel til den mad, du elsker allermest.

Tag blot 1 kapsel om dagen for at nyde godt af en høj daglig dosis på 5000mg hvide nyrebønner, som er en ideel ingrediens til at give dit vægttab et skub i den rigtige retning.

  • Vegansk
  • Glutenfri
  • UDEN MEJERIPRODUKTER
  • Laktosefri

Hvordan fungerer kulhydrat-blokkere?

Kulhydratblokkere virker ved at hæmme enzymet alpha-amylase, der nedbryder komplekse kulhydrater og fordøjer dem. Disse er sammensat molekylært af mange kulhydrater, der er sammenkædet. Disse kulhydrater nedbrydes til glukose af enzymer, før de derefter absorberes og anvendes, eller lagres som fedt, hvis det er i overskud.

Men når du tager en kulhydratblokker, bliver enzymet midlertidigt blokeret, så de komplekse kulhydrater passerer ufordøjet gennem dit system. Dette betyder, at de ikke omdannes til glukose og derfor ikke lagres som fedt. De bidrager heller ikke med kalorier eller øger blodsukkerniveauet. De tillader dog stadig, at de 'gode' simple kulhydrater bliver fordøjet ordentligt. Dermed får du stadig fordelene og næringen fra de 'gode' kulhydrater, men ikke de 'dårlige' - en win-win-situation.

Nogle tror måske, at hvis de begynder at tage et kulhydrat-blokeringstilskud, så kan de spise så mange komplekse kulhydrater, som de har lyst til. Når du tager et af disse kosttilskud, kan du ikke bare uden bekymringer spise din yndlingspasta og brød, men det gør det muligt for dig at styre og kontrollere dit kulhydratindtag, så du også lejlighedsvist kan forkæle dig selv uden skyldfølelse.

Aktive ingredienser

Hvide kidneybønner

Hvide kidneybønner, der også er kendt som Cannellini-bønner, har fået deres navn pga. deres nyrelignende form. De kaldes ofte en naturlig kulhydrat-blokker, da de kan bidrage til at hæmme fordøjelsen af stivelse for at reducere mængden af kulhydrater, der fordøjes. De er også rige på fibre, mineraler, vitaminer og proteiner.

Zink

Zink er nødvendigt for at opretholde en sund kropsfunktion. Men da kroppen ikke helt naturligt producerer zink, er det vigtigt, at du indtager det via din daglige kost eller kosttilskud. Zink har en vigtig betydning for dit immunforsvar. Zink kan ligeledes bidrage til at reducere oxidativ stress, DNA- og proteinsyntese samt opretholde naturlige testosteronniveauer i kroppen. Derudover er zink også godt for hjerte, øjne og huden.

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du tager 1 kapsel med et glas vand 5-10 minutter, før du spiser et hovedmåltid, der indeholder kulhydrater. For at få de bedste resultater bør du tage kosttilskuddet sammen med en sund og afbalanceret kost og tages i en sammenhængende periode på minimum 3 måneder.

Anbefalinger

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har derfor ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Hvis du ammer, er gravid, tager anden medicin eller er under medicinsk udredning bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke velegnet til bør og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Hvide kidneybønneekstrakt, Zink (som zinksulfat), Krom (som Chrompiolinat), Antiklumpningsmiddel: Magnesiumstearat, Vegetabilsk Kapselskal: Hypromellose (HPMC).

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Hvide Nyrebønner Kapsler
Hvide Nyrebønner Kapsler

5000 mg 180 Kapsler | Naturlig kulhydratblokker

219 kr.

+
Hindbærketoner Plus
Hindbærketoner Plus

180 Kapsler | Superfood-tilskud til fedtforbrænding

239 kr.

1 Vare

219 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(69)
4 Stjerner
(39)
3 Stjerner
(10)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

89.24% baseret på 118 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Produktet er et effektivt slankemiddel, men man skal have god robusthed for at bruge det, for man mister sin normale energi.

I Inger M
Bekræftet køb

Ikke nemt at vurdere kosttilskud. Så jeg lander midt i 👍😊

k kunde
Bekræftet køb

Bruger flere produkter fra proto-col og jeg syntes da lige jeg vil anbefale dem til andre på internettet:-)

C Cathrine-pigen
Bekræftet køb

Denne fantastiske kulhydratblokker blokerer virkelig kulhydrater. Jeg troede det var en myte, men det virker!!

E Elisabeth
Bekræftet køb

Jeg er virkelig glad for produktet. Det kom dagen efter jeg bestilte. Siden jeg startede har det stoppet min sukkertræng og det forbrænder fedt. Super!

B Bente
Bekræftet køb

Jeg ønskede at tabe mig, så købte produktet. Fungerer fint med at kulhydraterne nemmere nedbrydes.

L Lotte
Bekræftet køb

Ok levering og service, men havde højere forventninger til produktet. Får en 3/5

J Jonas
Bekræftet køb

Jeg har forsøgt med kur så længe uden resultater. Min største synder er pasta og brød, så jeg tænkte, at jeg ville prøve dette. Indtil videre fungerer det godt, og jeg har reduceret den normale mængde brød, jeg spiser...

E Erica
Bekræftet køb

elsker brød, og kunne ikke stoppe at spise det helt, så dette lyder perfekt

E Euan
Bekræftet køb

fremragende til folk som mig, der vil spise kulhydrater, men ikke ønsker vægt øgning

C Carolanne

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide