• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Hvordan skal jeg tilføje acai bær i min kost?

For at forstå, hvad acai bær kan gøre for kroppen, så lad os først forstå, hvad acai bær egentlig er.

Hvad er acai?

Acai er et bær, der vokser på palmetræer i det nordlige og centrale Sydamerika. Det er et lille rundt bær med frugtkød og med et stort frø. Det er lilla i farven, når det er modnes og ligner meget blå druer og blåbær. Det betragtes ofte som en superfood, fordi det har et meget højt indhold af antioxidanter. Siden 2005 har det fået en hidtil uset popularitet i form af sit forbrug i form af kosttilskud. Globalt er efterspørgslen efter denne bær vokset betydeligt i de senere år, og det dyrkes nu enormt med henblik på vægttab. I dette link kan du finde vores udvalg af Acai pulver og kosttilskud .

Hvordan virker acai bær?

Det er dybest set acai bær kosttilskud, som hjælper kroppen med at afgifte og udrense ved at fjerne toksiner og andre affaldsstoffer i kroppen. Det siges også at hjælpe dig med at tabe vægt effektivt ved at brænde fedtpartikler i kroppen og ved at øge stofskiftet. Det reducerer også problemer med luft i tarmen, forstoppelse og oppustethed på grund af overskydende væskeophobning. Det forbedrer desuden dit energi niveau og samtidig reducerer træthed samt fysisk og mental udmattelse. Acai bær virker også godt til at undertrykke appetitten, så du ikke spiser for meget eller snacker den mellem måltiderne.

Hvad er fordelene ved acai bær?

 • Ved indtagelse af acai bær forbedres og vedligeholdes det kardiovaskulære system, som reducerer risikoen for hjertesygdomme.
 • Det stabiliserer kolesterolniveauet i kroppen.
 • Det kan have anti-age effekt, som antioxidanter i bær hjælper med udrense affaldsstoffer, som fremskynder oxidation i kroppens celler.
 • Det reducerer risikoen for fedme på grund af dets termogene egenskaber.
 • Det hjælper med at forbedre fordøjelsen, regulerer afføring og reducerer gas og luft i maven.
 • Det forbedrer sove vaner og kan reducere stressniveauet.

6 måder at tilføje acai bær til din kost

Der findes flere måde at indtage acai bær på, og mange tænker, hvordan man skal spise og hvor man kan købe acai bær. Den er tilgængelig på markedet, for det meste i form af piller eller pulver. Herunder finder du nogle måder at tilføje acai bær til din kost, og i linket her kan du læse mere om vores acai bær pulver, som er ideel til de følgende forslag. Læs mere om Bio Super Acai pulver.

acai bær morgenmad

1. morgenmad

Start din dag med god samvittighed og med en sund fornemmelse i kroppen ved at tilføje acai til din morgenmad. Du kan tilføje dit acai pulver til yoghurten, skyren, så det får en ekstra pift. Hvis du er typen som spiser havregryn, så kan du også sagtens tilføje det i mælken. Det samme gør sig gældende ved juice eller smoothies, hvis du har lidt overskud om morgenen.

acai bær smoothie

2. Bagning

Acai bær pulver kan anvendes i dine kager som en erstatning for andre frugter eller for at gøre din kage sund og næringsrig. Du kan også bruge det i tærter eller erstatning for chokolade, chips, når du bager småkager.

3. Madlavning

Acai juice kan erstatte alle andre safter eller vin, som er nødvendige i din madlavnings opskrifter. Det virker godt for dine marinader, saucer og salatdressinger, da det går godt med kød og kartofler, samt salater og kogte grøntsager.

4. Snacks og drinks

Ligesom morgenmaden, så kan du tilføje acai pulver til en lækker juice eller smoothie eller måske franske makroner, som fungerer som en sund snack og en godt mellem måltid.

acai dessert

5. Dessert

Acai pulver kan let bruges i is, kager, tærter eller i parfaits. Børnene – alle - vil elske det, og de vil ikke engang vide, at de spiser en sund godbid.

6. Kosttilskud

En nem måde at tilføje acai til din kost er med kosttilskud i form af piller. Du skal blot tage 2 kapsler dagligt før dine måltider for at få alle de gode sundheds fordele. Vi anbefaler Skinny Fiber slankepiller med acai bær.