FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Virker Hindbær ketoner med vægttab?

Er hindbær ketoner bare endnu et opreklameret slankemiddel i diæt samfundet, eller hjælper de rent faktisk med vægttab? Hindbær ketoner er blevet yderst populære grundet opfattelsen af deres evne til at booste vægttab og en slank krop, på trods af der ikke findes nogle beviser. Hvis du har svært ved at komme af med nogle kilo og overvejer at bruge et tilskud med hindbær ketoner, er det vigtigt, at du ved, om de rent faktisk er tiden og pengene værd.

Hvad er Hindbær ketoner?

sådan virker hindbær ketoner

Et hindbær har 200 molekyler, der giver det den distinkte smag, og et af disse molekyler, hindbær ketone, er udvalgt af forskere for dets potente duft og potentielle vægttabsfordele. Det er grunden til, at hindbær ketoner er blevet et populært tilskud. Den aktive ingrediens i disse ketoner hedder Adiponectin og er den substans, der menes at kunne hjælpe med vægttab ved at nedsætte appetiten og øge metabolismen.

Hvordan hjælper Hindbær ketoner med vægttab

Den molekylære struktur af hindbær ketoner er lig den i capsaicin, der findes i chilier. Studier har vist, at capsaicin kan booste metabolismen, og derfor menes det, at hindbær ketoner kan have en lignende effekt. (1)

Fedtceller udløser adiponectin, der kan spille en rolle i at regulere blodsukkeret og metabolismen. Personer med en sund vægt har et relativt højere niveau af adiponectin sammenlignet med overvægtige personer. Adiponectin niveauet har tendens til at øges, når personer taber sig. (2) Studier har også vist, at personer med et lavere adiponectin niveau har en forøget risiko for at udvikle fedtlever syndrom, hjertesygdomme, fedme og type 2 diabetes. (3) (4)

Så det kan med sikkerhed konkluderes, at et højere adiponectin niveau kan hjælpe med vægttab og forhindre forskellige sygdomme.

Hvor længe virker Hindbær ketoner?

Hindbær ketoner er sikre at tage, når det tages som et premium kosttilskud, der indeholder naturlige ingredienser. Doser på 1000-1200 mg kan med sikkerhed tages to gange om dagen, i 8 uger, for at hindbær ketonerne kan hjælpe med vægttab.

Konklusion

Hvis du overvejer at tage et tilskud med hindbær ketoner grundet vægttab, har du måske spekuleret over hvor længe det vil tage, før du kan se resultater. Det kommer an på mange faktorer - din genetik, alder, køn og din initiale vægt. Så hvis du vil have hjælp til at opnå dine vægttabsmål, skal du vælge et potent og rent tilskud, der er lavet af naturlige ingredienser. Uden den ønskede kvalitet og renhed, vil hindbær ketonerne ikke virke optimalt, og du vil ikke opnå de ønskede resultater. Du er også nødt til at supplere dit tilskud med en sund kost og en fitness rutine.

  1. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17615999/
  2. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18378021/
  3. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0300908404001622
  4. https://www.jci.org/articles/view/29126

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med