Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*

Jern og C-vitamin Gummies

120 vingummier | Til energiniveauet og immunsystemet
195 kr. 3.25 kr. / dag

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Comfort Points Køb nu og få 2 Comfort Point ?

Største Fordele

 • Jerntilskud med C-vitamin med naturlig ferskensmag
 • Bidrager til at mindske træthed og udmattelse
 • Støtter en normal kognitiv funktion og booster immunforsvaret
 • Formuleret til at sikre maksimal optagelse af jern i din krop
 • Spis 2 gummies dagligt - nok til 2 måneder
 • Tilfredshedsgaranti
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • GMO Free

Vingummi-vitaminer - et velsmagende alternativ til piller

Mange har problemer med at sluge almindelige vitaminpiller eller kosttilskud med essentielle mineraler, og får derfor ikke dækket deres daglige behov for essentielle næringsstoffer.

Med det i tankerne har vi her hos WeightWorld udviklet en række velsmagende vitamin-vingummier, så du på en velsmagende og praktisk måde kan få dækket dine vitamin- og mineralbehov.

En af disse vingummi-vitaminer er vores jern gummies med C-vitamin, som giver dig en høj dosis på 28mg jern per daglige dosis samt 10 mg C-vitamin, som bidrager til at øge optagelsen af jern i kroppen.

Vores jerntilskud i vingummiform har en lækker ferskensmag, indeholder kun 10 kalorier og 2 gram sukker per vingummi, og er dermed et perfekt alternativ almindelige vingummier, hvis du gerne vil have taget toppen af din sukkertrang.

40% af alle danske kvinder lider af jernmangel

Alle kan komme til at lide af jernmangel, men det er især kvinder, der er i overvejende risiko for at komme til at mangle jern. Faktisk indikerer videnskabelige studier, at op mod 40 procent af alle danske kvinder i den fødedygtige alder lider af jernmangel, og det er også den mest udbredte mangelsygdom på verdensplan.

Der er mange årsager til, at det primært er kvinder, der lider af jernmangel, men den primære forklaring er jerntab i forbindelse med menstruation. Derudover stiger kvinders behov for jern kraftigt under en graviditet, da kroppen har brug for masser af jern til at give livmoderen og fosteret de bedste forudsætninger for vækst og udvikling. Derfor anbefaler Sundhedsstyrelsen også, at kvinder som minimum tager et jerntilskud fra graviditetsuge 10 og resten af graviditeten.

Det er vigtigt, at du får dækket din krops jernbehov - enten via din kost eller ved at tage et jerntilskud for at undgå jernmangel. Symptomer på jernmangel (anæmi) er blandt andet:

 • Træthed
 • Svimmelhed
 • Nedsat fysisk ydeevne
 • Hjertebanken
 • Åndenød
 • Hovedpine
 • Susen for ørerne

Det skyldes, at din krop bruger mineralet jern til at sikre et velfungerende immunforsvar, og det bidrager ligeledes til at producere røde blodceller samt hæmoglobin, hvilket har en betydning for den mængde blod og ilt, der cirkulerer rundt i kroppen.

Så hvis du ikke får dækket dit daglige jernbehov via kosten, kan du overveje at supplere op med WeightWorlds jerntilskud med C-vitamin i vingummiform, så du kan få en høj daglig dosis på 28 mg jern ved blot at spise 2 jern vingummier.

Hvem bør overveje at tage et jerntilskud?

Generelt set kan alle, der gerne vil have et boost til immunforsvaret eller blodproduktionen, tage et jerntilskud, hvis de ikke får dækket dit jernbehov via kosten.

Kvinder er dog i risikogruppen for at komme til at lide af jernmangel på grund af deres menstruation, og derfor anbefales det også, at kvinder tager et jerntilskud, indtil de som minimum kommer i overgangsalderen.

Derudover kan du som veganer og vegetar også komme til at lide af jernmangel, da fødevarer med jern ofte er animalske, såsom kylling, oksekød og indmad.

Hvorfor indeholder jeres jerntilskud C-vitamin?

C-vitamin er en antioxidant, der bidrager til at øge jernoptagelsen, så du dermed får mest muligt ud af WeightWorlds jerntilskud.

Hvad er den anbefalede dagsdosis?

Spis 2 jern + C-vitamin vingummier dagligt. Skal spises som almindelige vingummier, ikke sluges. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis.

Hvornår kan jeg forvente at mærke en effekt?

I henhold til vores Tilfredshedsgaranti anbefaler vi, at du tager jerntilskud med C-vitamin dagligt i minimum 3 måneder.

Er der bivirkninger ved at tage jerntilskud?

Vores jerntilskud med C-vitamin er lavet af naturlige ingredienser uden kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kan alle tage jerntilskud?

Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller har en medicinsk diagnose, anbefaler vi, at du rådfører med egen læge før brug. Ikke beregnet til børn og unge under 18 år.

Ofte købt sammen

Jern Gummies
Jern Gummies

28 mg 120 Gummies | Jerntilskud til energi og immunforsvar

195 kr.

+
Jerntabletter
Jerntabletter

28 mg 400 Tabletter | Jerntilskud til immunsystemet

175 kr.

+
Multivitamin Vingummier
Multivitamin Vingummier

120 Gummies | Vitaminpiller som vingummier

205 kr.

1 Vare

195 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(96)
4 Stjerner
(22)
3 Stjerner
(3)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

94.59% baseret på 121 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Lidt langsom levering. Smager godt. Men har kun taget dem i et par uger. Nu må vi se, om de virker.

H Henriette
Bekræftet køb

Super hurtig levering. Og vingummierne er virkelig lækre, hvilket overraskede mig meget.

L Lone
Bekræftet køb

Har voldsomme menstruationssmerter og blev anbefalet at tage jern piller. Har problemer med at sluge piller og fandt heldigvis jernvingummier i stedet. Og de smager virkelig lækkert.

J Jytte
Bekræftet køb

Ingen klager fra mig.

Z Zenia
Bekræftet køb

Tager dem dagligt og er perfekt under min menstruation, hvor jeg ikke længere oplever voldsomme symptomer.

L Louise
Bekræftet køb

Kosttilskud er selvfølgelig sundt, men har virkelig problemer med at få normale piller ned. Så vingummier er det perfekte alternativ for mig.

L Lotte
Bekræftet køb

Billigere end andre vitamin vingummier på markedet, og ikke meget billigere end jern piller som jeg har problemer med at spise.

Z Zoya
Bekræftet køb

Smager virkelig lækkert! Er på slankekur og tæller alle mine kalorier. Så selvom jeg holder mig fra slik og andet, er disse vingumier perfekte så jeg kan få mit daglige dosis jern og sametidig få mit jern tilskud.

S Susan
Bekræftet køb

Virker efter hensigten.

T Tabitha
Bekræftet køb

Ingen klager fra mig. Har allerede bestilt to bøtter mere! Ser nærmest frem til at spise en vingummi med jern hver dag for at få lidt lækkert.

L Line

*Resultater kan variere fra person til person

Andre kunder køber