FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Kalium + C-vitamin

180 tabletter | Til elektrolytbalancen og energiniveauet
  • Køb 1 195 kr. 2.17 kr. / dag
  • Køb 2 370 kr. 390 kr. Du sparer 5% 2.06 kr. / dag
  • Køb 3 528 kr. 585 kr. Du sparer 10% 1.94 kr. / dag
    • Gratis levering*

Comfort Points Køb nu og få 2 Comfort Point ?

Største Fordele

  • Kalium tilskud med C-vitamin til immunsystemet
  • Højt indhold af kalium - hele 1380 mg per dagsdosis
  • Til opretholdelse af elektrolytbalancen i kroppen, hvilket er vigtigt for nervefunktion, muskelkontraktion og væskebalance
  • Både kalium og C-vitamin kan bidrage til at øge energiniveauet og reducere træthed
  • Tag 2 tabletter om dagen - nok til 3 måneders forbrug
  • Produceret i Storbritannien
  • Tilfredshedsgaranti
  • Made In Britain
  • Vegansk
  • Glutenfri

Hvad er kalium?

Kalium, også kaldet potassium på engelsk, er et af de vigtigste mineraler i kroppen, da det blandt andet hjælper med at regulere væsker, sende nervesignaler og regulere muskelsammentrækninger, hvilket har en effekt på hjertets samt nervecellernes evne til at fungere optimalt.

Et naturligt sundt kaliumniveau i kroppen er derfor vigtigt for, at kroppens celler kan fungere og 'kommunikere' med hinanden. Derfor kan man ved kaliummangel, også kaldet hypokaliæmi, opleve flere forskellige ubehagelige symptomer som ?muskelsvaghed, åndenød, manglende energi, muskelkramper, følelsesløshed og forstoppelse samt udspilet eller oppustet mave.

Mineralet virker derudover som en elektrolyt, der er naturlige salte i kroppens væsker, som er vigtige for, at kroppens celler fungerer optimalt og kommunikerer med hinanden, da cirka 98% procent af kroppens kalium findes i cellerne, og især muskelcellerne har et højt indhold af kalium. Netop derfor er det vigtigt, at man har et sundt naturligt indhold af kalium i blodet, da det er et essentielt mineral, for at flere af kroppens funktioner kan fungere optimalt.

Hvorfor tage et kosttilskud med kalium og C-vitamin?

Kalium har flere forskellige egenskaber til at vedligeholde flere af kroppens vigtigste funktioner. Kalium er nemlig en vigtig elektrolyt, der hjælper med at sikre sund væskebalance, regulere hjerterytme samt blodtryk. Kalium har med andre ord mange fordele, og er en vigtig byggesten, for at kroppen kan fungere optimalt.

Selvom natrium også er en vigtig elektrolyt, kan høje værdier i kroppen øge risikoen for forhøjet blodtryk. Kalium hjælper med at regulere natriumniveauet i kroppen ved at fjerne det, og hjælper med at gøre blodkarrene mere fleksible, og er dermed vigtigt til at vedligeholde et normalt blodtryk. Derudover har kalium også en betydning for dit urins PH-værdi, da det gør det mere basisk, og kan hjælpe med at lindre noget af ubehaget ved urinvejsinfektion samt vedligeholde en normal nyresundhed.

Alt dette skyldes, at nervesystemet har brug for kalium til at vedligeholde mange af kroppens funktioner, så nervecellerne kan kommunikere med hinanden. Derfor kan man også opleve muskelkramper og dårlig impulsledning i nervesystemet, hvis man kommer i kaliumunderskud, som kan påvirke nervesystemet, muskelfunktionen samt blodtrykket negativt.

Netop derfor vælger flere at tage et naturligt kosttilskud med kalium for at afhjælpe symptomer på kaliummangel for at give kroppen de nødvendige byggesten til sundhed og velvære.

Hvad er symptomerne på kalium-mangel?

Symptomer på, at du mangler kalium, er muskelsvaghed, åndenød, manglende energi, muskelkramper, følelsesløshed og forstoppelse samt udspilet eller oppustet mave.

Hvad er fordelene ved at tage kalium med C-vitamin?

Kalium bidrager til, at dit nervesystem og dine muskler fungerer normalt samt til at vedligeholde et normalt blodtryk. C-vitamin er en antioxidant, der bidrager til at reducere træthed, udmattelse, øge kroppens evne til at optage jerns samt booste dit immunforsvar.

Hvad er den anbefalede daglige dosis?

Vi anbefaler, at du tager 2 tabletter dagligt med et stort glas vand, helst i forbindelse med et hovedmåltid.

Hvilken styrke har jeres kalium-tabletter?

Ved en dagsdosis kan du nyde godt af 1380mg kalium og 80mg C-vitamin.

Hvornår kan jeg forvente at mærke en effekt?

I henhold til vores Tilfredshedsgaranti anbefaler vi, at du tager kalium-tabletter med C-vitamin dagligt i minimum 3 måneder.

Er der bivirkninger ved at tage kalium-tabletter?

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kan alle tage kalium med C-vitamin?

Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke beregnet til børn og unge under 18 år.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(199)
4 Stjerner
(25)
3 Stjerner
(3)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

96.84% baseret på 227 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Har lige købt det, og kan ikke vurdere det på forhånd. Men hurtig levering.

S Sebastian
Bekræftet køb

Er en fast del af min morgenrutine, hvilket det faktisk har været i flere år.

T Tim
Bekræftet køb

Lige hvad jeg havde brug for. Og prisen er god.

D Dennis
Bekræftet køb

God til prisen. Har kun taget dem et par uger. Nu må vi se om de virker.

M Marie
Bekræftet køb

Lægen anbefalede at tage kalium kosttilskud på grund af muskelkramper om natten og de virker. Kan nu endelig få en god uafbrudt nattesøvn.

B Benedicte
Bekræftet køb

Virker som de skal, og tager det med dem hver dag..

D Dorte
Bekræftet køb

Har taget kalium-tilskud i flere år. Ville prøve noget nyt, og de virker efter hensigten.

M Mette
Bekræftet køb

Har næsten lige købte dem, og selvom jeg ikke har taget dem i mere end et par uger kan jeg stadig mærke en effekt.

S Steen
Bekræftet køb

Lidt langsom levering, men virker som de skal. Så vil nok købe kalium piller fra WeightWorld igen.

S Suarab
Bekræftet køb

Har allerede fået det meget bedre efter jeg begyndte at tage kalium tilskud.

C Charlotte

*Resultater kan variere fra person til person

Andre kunder køber