Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Kalium Kosttilskud

1000 mg 180 Tabletter | Til muskler, nervesystemet og blodtryk

Oversigt

Kalium-tabletter er et naturligt kosttilskud til at give din krop den nødvendige støtte til et normalt fungerende nervesystem, blodtryk, muskelsundhed samt elektrolytter til væskebalance. Kaliummangel, også kaldet hypokaliæmi, kan komme til udtryk ved mange forskellige symptomer; blandt andet muskelsvaghed, åndenød, manglende energi, muskelkramper, følelsesløshed og forstoppelse samt udspilet eller oppustet mave. Tag to tabletter dagligt for at forkæle din krop og velvære med et potent kalium-tilskud.

  • Kalium til muskler, nervesystem og blodtryk
  • Potent 1000mg daglig dosis
  • 180 tabletter, nok til 3 måneder
  • Velegnet til veganere og vegetarer
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Certificeret høj kvalitet
  • GMO Free

Kalium - en vigtig elektrolyt til at vedligeholde flere af kroppens funktioner

Kalium, også kaldet potassium på engelsk, er et af de vigtigste mineraler i kroppen, da det blandt andet hjælper med at regulere væsker, sende nervesignaler og regulere muskelsammentrækninger, hvilket har en effekt på hjertets samt nervecellernes evne til at fungere optimalt. Et naturligt sundt kaliumniveau i kroppen er derfor vigtigt for, at kroppens celler kan fungere og 'kommunikere' med hinanden. Derfor kan man ved kaliummangel, også kaldet hypokaliæmi, opleve flere forskellige ubehagelige symptomer som ​muskelsvaghed, åndenød, manglende energi, muskelkramper, følelsesløshed og forstoppelse samt udspilet eller oppustet mave.

Mineralet virker derudover som en elektrolyt, der er naturlige salte i kroppens væsker, som er vigtige for, at kroppens celler fungerer optimalt og kommunikerer med hinanden, da cirka 98% procent af kroppens kalium findes i cellerne, og især muskelcellerne har et højt indhold af kalium. Netop derfor er det vigtigt, at man har et sundt naturligt indhold af kalium i blodet, da det er et essentielt mineral, for at flere af kroppens funktioner kan fungere optimalt.

Kalium til nervesystem, blodtryk, muskler og væskebalance

Kalium har flere forskellige vigtige egenskaber til at vedligeholde flere af kroppens vigtigste funktioner. Kalium er nemlig en vigtig elektrolyt, der hjælper med at sikre sund væskebalance, regulere hjerterytme samt blodtryk. Kalium har med andre ord mange fordele, og er en vigtig byggesten, for at kroppen kan fungere optimalt.

Selvom natrium også er en vigtig elektrolyt, kan høje værdier i kroppen øge risikoen for forhøjet blodtryk. Kalium hjælper med at regulere natriumniveauet i kroppen ved at fjerne det, og hjælper med at gøre blodkarrene mere fleksible, og er dermed vigtigt til at vedligeholde et normalt blodtryk. Derudover har kalium også en betydning for dit urins PH-værdi, da det gør det mere basisk, og kan hjælpe med at lindre noget af ubehaget ved urinvejsinfektion samt vedligeholde en normal nyresundhed.

Alt dette skyldes, at nervesystemet har brug for kalium til at vedligeholde mange af kroppens funktioner, så nervecellerne kan kommunikere med hinanden. Derfor kan man også opleve muskelkramper og dårlig impulsledning i nervesystemet, hvis man kommer i kaliumunderskud, som kan påvirke nervesystemet, muskelfunktionen samt blodtrykket negativt.

Netop derfor vælger flere at tage et naturligt kosttilskud med kalium for at afhjælpe symptomer på kaliummangel for at give kroppen de nødvendige byggesten til sundhed og velvære.

Brugsvejledning

Vi anbefaler at tage 2 tabletter dagligt med et stort glas vand før et hovedmåltid. For at få det bedste ud af tilskuddet anbefaler vi, at du tager det dagligt i en periode på minimum tre måneder.

Anbefalinger

WeightWorlds Kalium-tilskud er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du læser ingredienslisten igennem for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Tilskuddet bør ikke tages, hvis du har alvorlige nyre- eller hjertesygdomme, Addisons-sygdom, høje mængder af kalium eller natrium i blodet, eller hvis du er alvorligt dehydreret. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Kaliumcitrat, Anti-klumpning: Magnesiumstearat og Siliciumdioxid, Fyldemiddel: Mikrokrystallinsk Cellulose.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Montmorency kirsebær-kapsler
Montmorency kirsebær-kapsler

3000 mg 180 Kapsler | Naturligt kosttilskud for bedre søvn

179 kr.

+
Økologisk Gurkemeje med Ingefær & Sort Peber
Økologisk Gurkemeje med Ingefær & Sort Peber

1520 mg 180 Kapsler | Kosttilskud til hud, led & velværet

139 kr.

1 Vare

179 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(8)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

87.27% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Lige hvad jeg havde brug for. Og prisen er god.

D Dennis
Bekræftet køb

Har lige købt det, og kan ikke vurdere det på forhånd. Men hurtig levering.

S Sebastian
Bekræftet køb

Har taget kalium-tilskud i flere år. Ville prøve noget nyt, og de virker efter hensigten.

M Mette
Bekræftet køb

Har allerede fået det meget bedre efter jeg begyndte at tage kalium tilskud.

C Charlotte
Bekræftet køb

Lidt langsom levering, men virker som de skal. Så vil nok købe kalium piller fra WeightWorld igen.

S Suarab
Bekræftet køb

Har næsten lige købte dem, og selvom jeg ikke har taget dem i mere end et par uger kan jeg stadig mærke en effekt.

S Steen
Bekræftet køb

Lægen anbefalede at tage kalium kosttilskud på grund af muskelkramper om natten og de virker. Kan nu endelig få en god uafbrudt nattesøvn.

B Benedicte
Bekræftet køb

Er en fast del af min morgenrutine, hvilket det faktisk har været i flere år.

T Tim
Bekræftet køb

Virker som de skal, og tager det med dem hver dag..

D Dorte
Bekræftet køb

God til prisen. Har kun taget dem et par uger. Nu må vi se om de virker.

M Marie

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide