FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*
Ny

Økologiske Kanel Kapsler

1000 mg 180 Kapsler | Kosttilskud til hjerte & fordøjelse

Oversigt

  • 100% økologiske kanel-kapsler
  • Udviklet til hjertet, fordøjelsen og vægttab
  • Rigt på antioxidanter og fibre
  • 180 kapsler - nok til 3 måneder
  • 100% tilfredshedsgaranti

WeightWorlds Økologiske Kanel-kapsler er et naturligt kosttilskud lavet af srilankansk ceylon kanel, og er udviklet med dit vægttab, fordøjelse og hjertesundhed i tankerne.

Tag blot 2 kapsler dagligt for at nyde godt af 1000 mg økologisk kanel, som er en superfood rig på antioxidanter og fibre ideelt til blodsukker og mavesundhed.

  • Tilfredshedsgaranti
  • Kvalitetsgodkendt Certificering
  • Glutenfri
  • GMO Free

Hvad er økologisk ceylon kanel?

Kanel er ikke blot et lækkert krydderi, som vi drysser på risengrød eller anvender i kanelsnegle. Det er også et krydderi med en lang række egenskaber, der kan bidrage til dit velvære og helbred. Selvom kanel er ret normalt, så er ikke al kanel produceret på samme måde, hvilket betyder, at kanel også har forskellige kvaliteter afhængig af type.

Ceylonkanel er oprindeligt fra Sri Lanka, og har en anden form, en lysere farve og en delikat smag, som gør, at den adskiller sig fra andre typer kanel. Samtidig indeholder den egenskaber, der er til din fordel og indeholder ikke samme mængde kumarin som andre kaneltyper. Det er også årsagen til, at vi bruger økologisk ceylonkanel i vores kanel-tilskud.

Fordele ved at tage kanel som kosttilskud

Høj biotilgængelighed

WeightWorlds økologiske kanelkapsler er udviklet med økologisk srilankansk ceylonkanel. Denne naturlige ingrediens har en høj biotilgængelighed, hvilket betyder, at en høj koncentration af den bliver absorberet i blodet. Dette betyder også, at du kan opleve fordele ved økologisk srilankansk ceylonkanel, især når det kommer til vægttab.

Vægttab

Da kanel har mange naturlige fibre, og dens hurtigvirkende egenskaber kan mærkes så snart kapslerne indtages, er kanelkapslerne ideelle til vægttab. Tilsæt lidt krydderi (bogstaveligt talt!) til din slankekur, og mærk fordelene ved disse koncentrerede 1000 mg kapsler, der kan bidrage til at styre din appetit.

Blodomløb og led

Kanel indeholder naturligt næringsstoffer, der kan bidrage til at støtte normale blodsukkerniveauer, og samtidigt kan det bidrage til at hjælpe med at holde dine led mobile og smertefri. Derudover er kanel også fyldt med antioxidanter, som hjælper med at beskytte kroppen fra oxidativ skade - derfor mange fordele ved at tage et tilskud kanel dagligt!

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du tager 2 kapsler om dagen sammen med et stort glas vand, helst i forbindelse med et hovedmåltid. Tilskuddet skal tages dagligt i en sammenhængende periode på 3 måneder for at kunne vurdere effekten.

Anbefalinger

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Tilskud skal ikke ses som en erstatning for regelmæssig motion eller en sund og velbalanceret kost. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Kanel (Cinnamomum Verum Bark), siliciumdioxid, magnesiumstearat, mikrokrystallinsk cellulose

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(91)
4 Stjerner
(37)
3 Stjerner
(6)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

92.00% baseret på 134 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Gode kanel piller som er med til stabilt blodsukker

L Lise L
Bekræftet køb

Meget tilfreds og gid service

S Salah E
Bekræftet køb

Man skal sikkert spise det noget længere for at opnå resultater, har kun spist det lige knapt en måned! Ingen klager, sikker på det nok skal vise sin effekt.

K Klaus Q
Bekræftet køb

Super godt

A Amela
Bekræftet køb

Er glad for resultaterne

J Johnny
Bekræftet køb

God service

B Betinna
Bekræftet køb

Dette er en af de højeste styrker, jeg har fundet !!! 5 stjerner !!!

E Ellie
Bekræftet køb

Jeg kan faktisk ikke lide smagen af kanel, så jeg synes var en god måde at komme uden om smagen på, men stadig få fordelene.

A Alli
Bekræftet køb

gode ceylon kanelpiller er svære at finde, så dette produkt er en perle.

D Dafne
Bekræftet køb

Jeg føler mig så meget sundere, af at bruge cinnamon

R Rayna

*Resultater kan variere fra person til person

Andre kunder køber