WeightWorld Logo

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Kanel kapsler

2000 mg 60 Kapsler | Kosttilskud for hjerte & fordøjelse WeightWorld

Rutiner for vægtkontrol kan drage fordel ved tilsætning af naturlige kosttilskud, hvorfor vi har formuleret kanel kapsler, den perfekte måde at krydre din rutine med et supplement, der er opbygget til at hjælpe din vægt og velvære rutine. Hver dosis leverer 4000mg af det højeste kvalitet Ceylon kanel i en vegansk kapselform, som let kan indtages og tilpasses i din daglige rutine.

  • Perfekt for vægtkontrol
  • Fremstillet med 100 % kanel
  • Bioanvendeligt ceylon kanel
  • 4000mg pr. servering
  • Kapsler er nemme at sluge
  • Velegnet for veganere og vegetarer
  • Vegansk
  • Certificeret høj kvalitet
  • Vegetarisk
  • ISO
20.16
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Fordele ved Ceylon kanel

Ceylon kanel

Først og fremmest er kanelkapslerne fra WeightWorld fremstillet fra naturlige Ceylon kanel. Dette er mere bioanvendeligt for de to forskellige former for kanel og anses derfor for at være langt mere værdifuld end sin søster Cassia kanel. En højere bioanvendelighed betyder, at en større koncentration bliver absorberet i blodet, hvilket betyder, at du kan forvente at få større gavn af Ceylon kanel.

Fordøjelse og blodsukker

Kanel er blevet brugt i tusindvis af år som en naturlig metode til at beroliggøre problemer med fordøjelse, og en konsensus er tilbage til denne dag, at kanelarternes fordele ved at opvarme kroppen, kan mærkes, så snart de forbruges, hvilket gør det perfekt til brug som en hjælp til bedre fordøjelse.

Kanel er meget rigt på naturlige fibre, hvilket gør det godt for processen om at nedbryde mad. Specielt set fra et perspektivt om vægtkontrol, da en velfungerende fordøjelse kan hjælpe med at håndtere blodtryk og blodsukker. Både blodtryk og blodsukker er meget relevante for vægtkontrol. Der har været flere undersøgelser, der forbinder dette krydderi med blodsukker i mennesker med type 2-diabetes. Hvis det ikke kontrolleres, kan blodsukkerniveauerne have negative konsekvenser, da overskydende blodsukker ofte opbevares i kroppen i fedtceller.

Kropsfedt

Der har været nyere undersøgelser om Ceylon kanel, der har forbundet det til den termogene effekt. Dette er en effekt, der har været kendt for at fremskynde stofskiftet og sikre, at mindre energi omdannes til fedt, samtidig med at det påvirker, hvor meget fedt er forbrændt for energi. For eksempel opbevares kulhydrater, der ikke omdannes til energi, typisk som fedt.

cinnamon-2000mg

Ingredienser

Kanel-ekstrakt, Kapselskal (Hydroxypropyl Methylcellulose, Magnesium Stearate, Potassium Dioxide)

Hvordan tager jeg kanel?

Du bør indtage to kapsler om dagen, skyldet ned med vand og hver kapsle bør tages sammen med et næringsrigt afbalanceret måltid. Vi anbefaler ikke at overforbruge benævnte dosis.

Gode råd

Dette kosttilskud er egnet til veganere og vegetarer og er fremstillet til at blive forbrugt sammen med en afbalanceret kost og motion for at opnå de bedste resultater. Af den grund anser vi det for upassende for dette tilskud at blive forbrugt som en erstatning for et afbalanceret måltid. Opbevar produktet i et køligt og tørt sted og utilgængeligt for små børn.

Læs mere
Kanel kapsler 2000 mg 60 Kapsler | Kosttilskud for hjerte & fordøjelse

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(4)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

80.00% baseret på 8 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Er glad for resultaterne

J Johnny
Bekræftet køb

God service

B Betinna
Bekræftet køb

Dette er en af de højeste styrker, jeg har fundet !!! 5 stjerner !!!

E Ellie
Bekræftet køb

Jeg kan faktisk ikke lide smagen af kanel, så jeg synes var en god måde at komme uden om smagen på, men stadig få fordelene.

A Alli
Bekræftet køb

gode ceylon kanelpiller er svære at finde, så dette produkt er en perle.

D Dafne
Bekræftet køb

Jeg føler mig så meget sundere, af at bruge cinnamon

R Rayna
Bekræftet køb

God kvalitet for pengene, specielt når man benytter mængde rabatten

J Jenna
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter