FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Alt den information du skal vide om Konjac Svampe

En konjac svamp, som på engelsk kaldes Konjac Sponge, kan effektivt pleje din hud, så du kan slippe for uren, tør og irriteret hud. Vi har et bredt sortiment af konjac svampe i adskillige forskellige farver til forskellige hudtyper - både til kroppen og til ansigtet.

Hvad er Konjac Sponges?

Konjakrod er velegnet til hudpleje

Konjac er en plante tilhørende Araceaefamilien, som vokser i Japan, Kina, Korea og andre dele af Sydøstasien. Konjacroden gror i et uberørt og frodigt skovområde, der anses som et af de mindst forurenede miljøer på planeten. Lokale opdagede hurtigt, at planten var rig på mineraler samt pH neutral, og den har derfor været anvendt som en traditionel fødevare i mere end 1.500 år. Denne naturlige og nærende plante er hermed et perfekt middel til at rense din hud. En konjac svamp fra vores udvalg er fremstillet af vegetabilske fibre fra konjacroden, og disse anses som noget af det reneste i verden. Fibrene absorberer let vand, så svampen får en unik og blød konsistens, der beskytter og nærer huden under rensning.

Hvad indeholder en konjac svamp?

Den biologisk nedbrydelige Konjac Sponge indeholder udelukkende naturlige ingredienser, som gavner dig og din hud. Konjak svampe er rige på aminosyrer og vitaminer (A, B1, B2, B6, B12, C, D og E), hvilket gør den ideel til skønhedspleje. Da konjacroden vokser i et frugtbart og uberørt miljø, indeholder en konjaksvamp mange naturlige mineraler såsom kobber, zink, jern og magnesium. Alle disse naturlige og gavnlige ingredienser både beskytter, styrker og renser huden på unik vis. Konjac roden har fra naturen en lav pH-værdi, og idet vores hud også har en sur pH-værdi, balanceres denne. Resultatet er en sund og frisk hud, som har balance i de naturlige hudfedtstoffer. Hvis man anvender produkter, som ikke har en lav pH-værdi, kan det resultere i udtørring, irritation og infektioner. Gør dig og din hud en tjeneste ved at tilføje Konjac Sponge til din rengøring af huden.

Gør din daglige hudplejerutine mere effektiv mod snavs, olie og hudorme. Din konjaksvamp tørrer hurtigt mellem brug for at forhindre bakterier eller skimmel, hvorimod en vaskeklud kan forblive fugtig. Fordi svampene udskiftes hver tredje måned, er der ingen risiko for, at huden bliver udsat for bakterier, og en konjac svamp er hermed et ideelt produkt til hudpleje. Alle vores konjac svampe er håndlavede i Japan, som er kendt for sin høje kvalitet af håndværk og sans for detaljer. Vi kan dermed sikre den højeste kvalitet af vores færdige produkter.

Forskellige typer af konjac svampe

Vi tilbyder et bredt udvalg af Konjac Sponges i forskellige farver og funktioner. Svampene til ansigtet har hver sin farve og egen unik egenskab. Du kan derfor vælge den rigtige konjaksvamp for dig, som opfylder din personlige huds behov. Vores konjac svampe bekæmper de mest almindeligt forekomne hudproblemer: fedtet, sensitiv, uren og tør hud. Udover disse bekæmper svampene også mange andre hudproblemer, herunder tørre plamager, pigmentfejl og misfarvninger i forbindelse med sol. De besidder alle en unik eksfolierende effekt, der giver dig en glat, blød og strålende hud.

brug superfood til at pleje huden Mintgrøn konjac svamp til ansigtet
 • Hudtype: Fedtet og kombineret hud
 • Fordele: Rensende og afslappende effekt
 • Base: Grønt ler
Brug en konjak svamp til at pleje huden
Giv din hudpleje et boost med en konjak svamp Hvid konjac svamp til ansigtet
 • Hudtype: Sensitiv og sart hud
 • Fordele: Ingen farver, tilsætningsstoffer eller kemikalier
 • Base: Hvidt ler
Få de bedste resultater med hudpleje ved at bruge konjakrod
Konjak er perfekt til at pleje huden Sort konjac svamp til ansigtet
 • Hudtype: Akneramt hud
 • Fordele: Bekæmper hudorme og blokerede porer
 • Base: Trækul og bambus
Plej huden med superfooden konjak
Få glødende hud med en konjak svamp Lyserød konjac svamp til ansigtet
 • Hudtype: Dehydreret og træt hud
 • Fordele: Forbedrer elasticitet for et yngre look
 • Base: Lyserødt ler
Få elastisk hud med en konjak svamp
superfooden konjakrod kan bidrage positivt til din huds sundhed Konjac svamp til kroppen
 • Hudtype: Problemramte hudområder på kroppen
 • Fordele: Fugtgiver og renser huden
 • Base: Basisk
Brug superfoods til at pleje huden for at få de bedste resultater

Hvordan virker en konjac svamp?

fugt, plej og rengør huden med en konjak svamp

Første gang du bruger din konjaksvamp, skal den lægges i blød i varmt vand i omkring 15 minutter, indtil den udvider sig og bliver blød. Når svampen er gennemtrængt af vand, kan du bruge den til at rense dit ansigt. Det skal dog understreges, at konjacfibre er enestående til at binde vandmolekyler, og derfor er overfladen altid dækket af vand – fibrene kommer ikke i kontakt med din hud, og der er ingen risiko for at komme til at ridse eller skade den selv ved en hårdere form for skrubning.

Det anbefales til alle med akne eller tilstoppede porer at anvende en konjac svamp som en del af den daglige hudplejerutine. Fibrene fra konjacroden hjælper med at rense hudens porer dybdegående på en måde, som hverken en vaskeklud eller dine hænder kan. På grund af dens udelukkende naturlige ingredienser, kan en konjaksvamp (som også nogle steder kaldes for en cognac svamp) anvendes på alle hudtyper og er anbefalet af dermatologer til folk, der har problemer med akne eller tilstoppede porer.

Når du masserer huden med din konjac svamp, skal du starte fra midten af ansigtet og derefter bevæge dig længere ud i en opadgående retning. Et godt tip er at massere i en cirkulær bevægelse, da det giver huden en løftende effekt. Det er specielt vigtigt at være forsigtig og undgå at skrubbe for hårdt omkring øjnene og på akneramte områder, hvor huden er ekstra følsom. Pres forsigtigt vandet og lad din Konjac Sponge tørre, efter rensningen er ovre. Det anbefales at gentage rutinen dagligt for en fantastisk og synlig oplevelse. Konjac Sponges er kendte for sine sundheds- og skønhedsmæssige egenskaber. Dens unikke netlignende struktur masserer huden blidt og stimulerer blodomløbet samt vækst af nye hudceller.

De største fordele ved at anvende en konjac svamp:

 • Renser huden dybdegående: Fibrene i konjaksvampen fjerner overskydende olie, hudorme, døde hudceller og snavs på en naturlig og effektiv måde, som hverken en vaskeklud eller dine hænder kan hamle op med. Dermatologer anbefaler specielt Konjac Sponges til folk, der har problemer med akne eller tilstoppede porer.
 • Fremstilles af 100 % naturlige ingredienser: Vores konjac svampe består af udelukkende naturlige ingredienser, som alle har til formål at styrke, pleje og rengøre din hud. Svampene indeholder blandt andet vitaminer (A, B1, B2, B6, B12, C, D og E), aminosyrer og mineraler som jern, zink og magnesium.
 • Balancerer hudens pH-værdi: Fra naturens hånd har huden en sur pH-værdi, og da en konjac svamp ligeledes har en lav pH-værdi, bevares balancen i huden. Dette resulterer i, at hudens naturlige fedtstoffer vedligeholdes, og at den ikke udsættes for irritation, udtørring eller bakterier.
 • Eksfolierer blidt og effektivt: En konjac svamp fra vores sortiment er fri for parabener og sulfater, hvilket resulterer i en effektiv og skånsom eksfoliering. På grund af svampens bløde og milde konsistens kan den hverken ridse eller irritere huden under eksfoliering. Svampens fibre rengør porerne, og resultatet er en blød, glat og strålende hud.
 • Holder huden ung: Svampene nærer og fugtgiver huden for at holde den ung og smidig. Fibrene opretholder hudens elasticitet og beskytter vækst af nye hudceller. Desuden hjælper konjac svampene mod pigmentfejl og andre misfarvninger, så hudtonen i ansigtet jævnes for et yngre og friskere udseende.
 • Findes til enhver hudtype: Vores konjac svampe findes i en lang række forskellige former og farver, som alle har sine unikke egenskaber og angriber et specifikt hudproblem. Hvad enten du har sart, tør, uren eller olieret hud, kan du uden bekymring anvende Konjac Sponges som en fast del af din hudplejerutine. De er alle milde og skånsomme mod huden – forvent et strålende resultat uanset hudtype!
 • Ideel til teglknopper og bakterier på kroppen: Plej din krop med den eksfolierende konjaksvamp - ligesom til ansigtet indeholder svampene udelukkende naturlige ingredienser og efterlader din hud blød og glat. En konjac svamp til kroppen er specielt velegnede mod Keratosis Pilaris, teglknopper, tør og uren hud på kroppen.

Sådan bruger du en konjac svamp til ansigtet

Den effektive og helende renseteknik, som konjaksvampe besidder, er hurtigt blevet et stort fænomen inden for hudpleje. Disse naturlige svampe er alle 100 % naturlige og biologisk nedbrydelige, hvilket gør den nemme og sikre at bruge som et fast element i den daglige hudplejerutine. Hver gang inden brug, er det vigtigt at blødgøre din Konjac Sponge, indtil den udvider sig og føles blød. Påfør herefter din ansigtssæbe på den fugtige svamp og begynd at massere i cirkulære bevægelser - start fra ansigtets midte og bevæg dig herefter længere ud. Imens du masserer, fjerner en konjac svampe makeup og renser huden for urenheder, snavs og tilstoppede porer. Skyl herefter huden med vand og klem overskydende vand blidt ud af svampen. Dermatologer anbefaler en konjac svamp til alle med akne eller tilstoppede porer, fordi fibrene hjælper med at rense og rydde porerne på en måde, som hverken en vaskeklud eller dine hænder kan.

Din konjac svamp kan renses og desinficeres ved at putte den i skål med vand og sætte den i mikrobølgeovnen for 90 sekunder. Vi anbefaler, at du desinficerer din konjac sponge hver anden uge. En konjac svamp kan sagtens vare i cirka 3 måneder, men når den begynder at revne, er det tid til at erstatte den med en ny.

Sådan bruger du konjac sponge

SKYL

Skyl og gør din Konjac Sponge våd i varmt vand

KLEM

Klem det overskydende vand ud for at påbegynde rengøringen af din hud

MASSÉR

Masser din hud med cirkulære bevægelser for at eksfoliere og forfriske huden

TØR

Tør svampen ved at opbevare den på et tørt sted, så den er klar til næste brug

TIPS:

Konjac Sponge er lavet af 100% naturlige ingredienser, så den er perfekt til alle hudtyper

Sadan bruger du en konjac sponge

Konjak til hudpleje
1 SKYL

Skyl og gør din Konjac Sponge våd i varmt vand

Plej huden med superfood
2 KLEM

Klem det overskydende vand ud for at påbegynde rengøringen af din hud

Få de bedste resultater med hudpleje ved at bruge superfoods
3 MASSÉR

Masser din hud med cirkulære bevægelser for at eksfoliere og forfriske huden

Plej huden med en konjak svamp
4 TØR

Tør svampen ved at opbevare den på et tørt sted, så den er klar til næste brug

Tips:
Konjac Sponge er lavet af 100% naturlige ingredienser, så den er perfekt til alle hudtyper

Dette skal du huske, når du bruger en konjac svamp

Konjak svampe til hudpleje

Vores konjac svampe er fremstillet af 100 % naturligt og biologisk nedbrydeligt materiale. Hver enkelt svamp er håndlavet og produceret med stor omhyggelighed og med fokus på de mindste detaljer. Det er vigtigt at understrege, at vores konjaksvampe er af højest kvalitet, og indeholder dermed ingen konserveringsmidler eller tilsatte stoffer. Det frarådes at placere svampen på fugtige overflader eller i direkte sollys, da det kan resultere i, at den opløses for tidligt. Konjac Sponges kan anvendes sikkert af både børn og gravide kvinder, idet de naturlige ingredienser har en mild og beroligende effekt. For at optimere dit brug anbefaler vi at følge nedenstående råd:

 • Udskift svampen efter tre måneders brug
 • Altid rens og blødgør svampen i varmt vand inden brug
 • Undgå at bruge Konjac Sponge, når de er tørre eller hårde
 • Svampen er kun til ydre brug og skal ikke indtages, selvom de kan se fristende ud!
 • Konjac Sponges irriterer ikke huden, men hvis dette opleves, frarådes brug med øjeblikkelig virkning
 • Svampene kan ikke lide at blive presset, forvredet eller klemt for hårdt
 • Resultater kan variere for den enkelte person, og det anbefales at bruge din konjaksvamp (cognac svamp) dagligt for det bedste resultat

Anbefalede Produkter

Del med