Kontakt os

Vi beklager dybt, at telefonen kun er åben fra 9:00 - 12:00 samt, at vi er blevet nødt til at lukke live chatten i denne uge. Vi oplever desværre i øjeblikket udfordringer med underbemanding i kundeservicen grundet Covid-19.

Det er en helt unik situation, vi står i, men vi vil gerne forsikre dig om, at vi løber stærkt for at få besvaret alle vores kunder, som har henvendt sig, det går dog ikke lige så hurtigt som normalt.

Hvis du har behov for at henvende dig, bedes du venligst sende en e-mail med dit ordrenr. Vi stræber efter at kunne besvare dig hurtigst muligt, og vil ringe dig op, hvis der er behov for det.

Vi beklager dybt, hvis du er påvirket af vores situation, og håber på din forståelse.

Telefon

Hvis du gerne vil tale med en rigtig person, skal du bare give vores venlige team et opkald. 69 96 03 91

Bed om at blive ringet tilbage

Live Chat

Du skal være meget velkommen til at sende en e-mail til os, men hvis du ønsker en hurtigere og mere direkte korrespondance, så kan du i stedet chatte med os ved at trykke på "Chat nu"-knappen herunder

Chat nu

Send os en e-mail

Send en e-mail til os på den nedenstående e-mailadresse eller skriv til os over vores “Kontakt os”-formular. Vi tilsigter at svare på alle henvendelser inden 24 timer fra mandag til fredag. [email protected]

Kontakt os

Skriv til os

Ønsker du at bruge pen og papir, så kan du levere ugens overraskelse ved at sende os et brev på nedenstående adresse.

Comfort Click Ltd.
Osterbrogade 226 st. tv
2100, Copenhagen,
Denmark