FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*
Contact Us Contact Us
Phone Call

Snak med en person

69 96 03 91

Alle hverdage mellem 9-17

Har du problemer med din ordre? Eller har du spørgsmål til et af vores produkter? Så tøv ikke med at ringe til vores kompetente kundeservicemedarbejdere, som sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage mellem 9-17

Chat

Chat med en person

Chat nu - Klik her

Alle hverdage mellem 9-17

Er din ordre uventet forsinket, eller har du spørgsmål til et af vores produkter? Så tøv ikke med at bruge live-chatten til at få fat i en af vores kundeservicemedarbejdere, som sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage mellem 9-17.

Email

Send os en mail

[email protected]

Alle hverdage mellem 9-17

Send os en mail med din forespørgsel og ordrenummer. Uddyb gerne problemet så meget som muligt, da det gør det hurtigere for os at håndtere din sag. Så vender vi tilbage tilbage med et svar hurtigst muligt alle hverdage mellem 9-17.

Phone Call

Vores produkter på de sociale medier

@weightworld

Alle hverdage mellem 9-17

Se vores kunder bruge vores naturlige produkter på de sociale medier med hashtagget #WeightWorld.

Bliv WeightWorld-ambassadør

Bliv WeightWorld-ambassadør

Læs mere om vores ambassadør-program, hvor du foruden at modtage gratis WeightWorld-produkter ligeledes kan tilbyde dine følgere på de sociale medier unikke rabatter på vores produkter.

Se ambassadør-program
Sponsorter

Sponsorater

Driver du en forening eller en NGO, og er du på udkig efter sponsorater? Så skriv gerne til vores kundeservice via [email protected], og så sender vi dig videre til vores sponsoransvarlige, som vil tage kontakt ved interesse.

Affiliates

Affiliates

Vil du gerne tjene penge på at markedsføre vores produkter? Så kan du overveje at blive en af vores WeightWorld-affiliates. Læs mere om vores affiliate-program her!

Se vores affiliate-program

Før du spørger... Så tjek gerne vores ofte stillede spørgsmål

Hvornår modtager jeg min ordre?
Den forventede leveringstid afhænger af din valgte leveringsmetode:
GLS-pakkeshop: 4-6 hverdage.
GLS-hjemmelevering: 2-5 hverdage
DHL-expresslevering: Du modtager din ordre inden for 48 timer, hvis du bestiller før klokken 13:00 på hverdage.
Hvordan kan jeg spore min ordre?
Hvis du har modtaget dit sporingsnummer, kan du afhængigt af leveringsmulighed spore din ordre via følgende hjemmesider:
GLS (pakkeshop og hjemmelevering): https://gls-group.com/DK/da/home
DHL (express): https://www.dhl.com/dk-da/home.html
Hvor produceres WeightWorlds produkter?
Vores produkter fremstilles i forskellige lande i og uden for Europa. Alle vores produkter er fremstillet efter de højeste GMP-standarder for kosttilskud og med nøje udvalgte samt kontrollerede ingredienser. Alle vores produkter er godkendte til salg i EU og Danmark, og vores økologiske produkter er altid certificeret økologiske.
Hvor kan jeg finde flere informationer om specifikke produkter?
Hvis du har spørgsmål til et specifikt produkt, kan du altid kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage mellem 9-17.