FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Kreatin Monohydrat 3000mg

270 tabletter | Til muskelvækst og restitution
 • Køb 1 235 kr. 2.61 kr. / dag
 • Køb 2 446 kr. 470 kr. Du sparer 5% 2.48 kr. / dag
 • Køb 3 636 kr. 705 kr. Du sparer 10% 2.34 kr. / dag
  • Gratis levering*

Comfort Points Køb nu og få 2 Comfort Point ?

Største Fordele

 • Praktisk kreatin monohydrat til 3 måneders forbrug
 • Til at forbedre styrke og ydeevne under træning især gennem kortvarige og eksplosive aktiviteter
 • Bidrager til restitutionen af musklerne efter træning
 • Nemmere end kreatinpulver og at have med 'on the go'
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Tilfredshedsgaranti
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Kvalitetsgodkendt Certificering

Hvorfor tage kreatin monohydrat?

Når du indtager kreatin monohydrat, øges musklernes indhold af kreatinfosfat, hvilket bidrager til at optimere den fysiske præstation ved gentagne kraftanstrengelser under kortvarig, højintensiv træning, som man kender ved styrketræning, bodybuilding eller anden form for muskeltræning.

Kreatin kan derfor bidrage til at give en kortvarig præstationsfremmende virkning ved muskeltræning, da musklerne får mere energi til at arbejde mere effektivt i en periode, og muskelmassen bør derfor alt andet lige vokse ekstra.

For at give dig de bedste forudsætninger for at yde optimalt i fitnesscentret, har vi her hos WeightWorld lavet disse kreatin monohydrat-tabletter, som virker på samme måde som kreatin i pulverform, de er dog blot nemmere at indtage og have med i træningstasken.

Hvad er kreatin?

Kreatin er et stof, der findes helt naturligt i dine muskler, hvor det bliver omdannet til kreatinfosfat, som bidrager til at frigøre energi ved eksplosivt muskelarbejde. Det betyder, at når du tilfører kroppen mere kreatin ved at tage et kreatin tilskud, giver du dine muskler mere energi, som de kan bruge til at arbejde hårdere.

Denne effekt vil du dog først opleve, når du har taget kreatin piller eller kreatinpulver i en periode, så dine muskler er fyldt op, så de er i stand til at yde maksimalt. Her anbefales det ofte at bruge enten en “steady-state”-strategi eller en “kreatin loading phase”-strategi.

I “kreatin loading phase” anbefales det at tage 18-20 gram kreatin om dagen i 5-7 dage, helst fordelt på 5-6 doser om dagen. Efter man har "loaded" sine muskler med kreatin monohydrat, skal man vedligeholde med en daglig dosis, hvilket er cirka 3 gram (eller 3000 mg) kreatin om dagen.

Med en “steady-state”-strategi anbefales det, at man tager en kontant dosis kreatin hver dag. Og hvis man følger denne metode, så tager man ofte 3 kreatin om dagen i cirka 30 dage, hvorefter at dine muskler er fyldt op med nok kreatin til at yde maksimalt.

For at gøre det nemt for dig at tage dit kreatin-tilskud har WeightWorld lavet kreatin-piller, som er nemme at tage og have med “on the go”. Du skal blot smide bøtten med kreatin monohydrat i træningstasken, så du nemt kan tage kreatin før eller efter træning.

På den måde undgår du både rod og besvær med pulver, der skal afmåles, uden at gå på kompromis med at sikre din krop det bedste daglige boost til træning og sportspræstationer.

Er der bivirkninger ved kreatin?

Kreatin er et af de mest gennemtestede kosttilskud, og studier viser, at kreatin er blandt de mest sikre kosttilskud på markedet uden alvorlige bivirkninger, uanset om du tager kreatin piller eller kreatinpulver.

Det betyder dog ikke, at kreatin er uden bivirkninger. Men de bivirkninger, der kan opstå, er ufarlige og meget sjældne.

De mest almindelige bivirkninger ved kreatin er blandt andet vægtøgning, mavepine og hovedpine, da kreatin fører til en mindre væskeophobning. Vægtøgning er svært at gøre noget ved, men hovedpine og maveproblemer kan let undgås ved at drikke ekstra meget vand, når man tager kreatin-piller eller kreatinpulver.

Virker kreatin præstationsfremmende?

Kreatin har en præstationsfremmende effekt, da det øger den fysiske præstation ved gentagne kraftanstrengelser i forbindelse med kortvarig, højintensiv træning.

Hvem bør tage kreatin-piller?

Kreatin er det perfekte tilskud at tage, hvis du træner meget, da det bidrager til at optimere din ydeevne i fitnesscentret samt til en hurtigere muskelvækst.

Er det bedst at tage kreatin før eller efter træning?

Det er bedst at tage kreatin efter træning, da optagelsen er bedre her. Dermed får du mere effektivt fyldt lageret af kreatinfosfat i musklerne, hvis du tager kreatin monohydrat efter træning.

Skal jeg tage kreatinpulver eller tabletter?

Det er helt op til dig. Pulvertilskud kan dog være besværlige og tidskrævende konstant at dosere, og her er kreatin-piller det perfekte alternativ, da de let kan smides i sportstasken, så du kan tage kreatin før eller efter træning.

Hvad er den anbefalede daglige dosis?

Vi anbefaler, at du tager 3 tabletter direkte efter træning, gerne sammen med nogle hurtige kulhydrater, da det forstærker insulinresponsen og dermed kreatinoptaget.

Hvor meget kreatin monohydrat indeholder én dagsdosis?

En dagsdosis på 3 tabletter indeholder 3000mg kreatin monohydrat.

Er der bivirkninger ved at tage kreatin?

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kan alle tage kreatin-tilskud?

Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Kreatin Monohydrat
Kreatin Monohydrat

3000 mg 270 Tabletter | Muskelopbyggende kosttilskud

235 kr.

+
CLA (Konjugeret Linolsyre)
CLA (Konjugeret Linolsyre)

3000 mg 180 Bløde Kapsler | Til fedtforbrænding og muskelopbygning

185 kr.

+
Marine Collagen + Hyaluronsyre
Marine Collagen + Hyaluronsyre

120 Kapsler | Kosttilskud til hud, knogler & led

225 kr.

1 Vare

235 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(297)
4 Stjerner
(58)
3 Stjerner
(10)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

95.46% baseret på 365 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

God vare....

B Brian M
Bekræftet køb

Jeg anbefaler den

H Hennadii P
Bekræftet køb

Mærker jeg ikke så meget til. 🤔

B B H
Bekræftet køb

Fantastisk

k kennet J
Bekræftet køb

Jeg har kun godt at sige, jeg kan give meget mere når jeg træner og kan se mega forskel på mine guns!

K Kristian
Bekræftet køb

Min kæreste og jeg tager det begge to, og vi synes begge to at vi ser en forskel. Det er skønt!

S Signe
Bekræftet køb

Det virker.

P Patrick
Bekræftet køb

Jeg har endnu ikke set en effekt, men har kun taget det et par uger. Jeg synes dog at jeg har mere energi at give af!

M Mathilde
Bekræftet køb

Lige det “boost” jeg manglede for at se en hurtigere virkning på træningen!

B Brian
Bekræftet køb

Jeg kan virkelig mærke en forskel på mine præstationer når jeg træner, og det er super nemt at have dem her med på træningsweekend

M Mikkeline

*Resultater kan variere fra person til person

Andre kunder køber