Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Liposomal C-vitamin Kapsler

1000 mg 180 Kapsler | Støtte til immun- og nervesystem

Oversigt

WeightWorlds Liposomal C-vitamin indeholder en potent daglig dosis på 1000mg C-vitamin (ascorbinsyre) til at forkæle dit immunforsvar. Kosttilskuddet er yderligere beriget med kalium til nervesystemet, er rig på antioxidanter, lipider og lecithin til at booste din krops naturlige beskyttelse mod skadelige frie radikaler fra allergener, forurening, stress og kemikalier, som vi udsættes for i hverdagen. C-vitamin er kendt for at medvirke til at reducere træthed og udmattethed, understøtte en normal psykologisk funktion, og er en vigtig del i at omdanne energi i kroppen. Så forkæl din krop og velvære med WeigthWorlds potente Liposamol C-vitamin kapsler!

 • Potent 1000mg daglig dosis
 • C-vitamin til immunforsvar og nervesystem
 • Til træthed og udmattethed
 • Bidrager til at beskytte dine celler mod oxidativt stress
 • Bidrager til normal collagen-produktion
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Laktosefri
 • GMO Free

Liposomal C-vitamin - forkæl dit immunforsvar, nervesystem og velvære

Flere af kroppens funktioner har brug for C-vitamin for at kunne fungere optimalt, nogle af dem er immunforsvaret og nervesystemet. WeightWorlds Liposomal C-vitamin er et naturligt kosttilskud, der er beriget med antioxidanter til at understøtte produktionen af hvide blodceller, antistoffer samt beskytte kroppens nervesystem og immunforsvar mod skadelige bakterier og elementer. Eftersom C-vitamin er vandopløseligt, kan kroppen ikke lagre det, og derfor er et tilskud Liposomal C-vitamin ideelt til at tage for at undgå vitaminmangel og give immunforsvaret de bedste forudsætninger for at beskytte mod uønskede infektioner, sygdomme, oxidativt stress og frie radikaler.

Fordele ved Liposomal C-vitamin kapsler

Almindelig C-vitamin-kosttilskud absorberes ikke helt eller effektivt af kroppen. Liposomal C-vitamin er dermed et ideelt vitamintilskud til at give din krop og velvære en potent dosis C-vitamin, så du giver dig selv de bedste forudsætninger for at understøtte immunforsvaret, nervesystemet samt booste kroppens naturlige forsvar. Liposomal C-vitamin bidrager også til:

 • Normal collagen-produktion
 • Beskyttelse mod frie radikaler
 • Reduktion af træthed og sløvhed
 • Bidrager til et normalt stofskifte
 • Bidrager til normal funktion af knogler, blodomløb og brusk

Hvem bør tage et tilskud med Liposomal C-vitamin?

C-vitaminmangel kan komme til udtryk på mange måder: træthed/udmattethed, irritabilitet, muskel- og knoglesmerter samt blødninger i huden. Men selvom disse symptomer er fraværende, kan det være en god idé at supplere sin sunde og velbalancerede kost med et Liposomal C-vitamin-tilskud for at give kroppen de bedste forudsætninger for at normalt fungerende immunforsvar og nervesystem.

WeightWorlds naturlige Liposomal C-vitamin-kosttilskud er gluten- og sukkerfrit, hvilket gør det ideelt til alle, der gerne vil leve en sund og aktiv livsstil. Indeholder mikroskopiske liposomer til at beskytte og give næringsstoffer direkte til cellerne for at sikre en optimal og effektiv absorbering af C-vitamin i kroppen.

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du tager 2 kapsler dagligt med et stort glas vand, helst sammen med et hovedmåltid. Bør tages dagligt i en periode på minimum 3 måneder for at få de bedste resultater.

Anbefalinger

Liposomal C-vitamin er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Indeholder ikke korn, gluten, sukker, skaldyr, jordnødder, soya eller æg. Er velegnet til vegetarer. Indeholder ingen kunstige farvestoffer.

Ingrediensliste

C-vitamin (askorbinsyre), solsikkefosfolipidkompleks, hybenekstrakt, askorbylpalmitat, kalium, magnesiumstearat, kapselskal: hypromellose (HPMC)

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Liposomal C-vitamin Kapsler
Liposomal C-vitamin Kapsler

1000 mg 180 Kapsler | Støtte til immun- og nervesystem

239 kr.

+
Økologisk Gurkemeje med Ingefær & Sort Peber
Økologisk Gurkemeje med Ingefær & Sort Peber

1520 mg 180 Kapsler | Kosttilskud til hud, led & velværet

139 kr.

1 Vare

239 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

81.67% baseret på 11 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Et godt produkt og nemt at synke

k kunde
Bekræftet køb

Endnu et fantastisk produkt fra et godt firma. Vitamin C i god kvalitet og meget pålideligt, så mine forventninger var høje. Kan helt sikkert anbefales.

V Véronique
Bekræftet køb

Overraskende god smag, normalt med liposomal er smagen ikke så god. Virker mere kraftfuldt end de billigere, jeg har prøvet før.

D Danielle
Bekræftet køb

God emballage. Pengene værd for en 90-dages levering. Spændt på at gøre det til en del af min rutine.

C Claudia
Bekræftet køb

Jeg sørger altid for at ta vitamin C i vinterhalvåret for at undgå sygdom - det virker!

S Sigrid
Bekræftet køb

Min kone og jeg tager begge dem her hele året rundt og er glade for dem :)

K Kasper
Bekræftet køb

Fremragende vitamin c kapsler, der er et godt tilskud til hverdagen :)

E Ea
Bekræftet køb

Jeg har kun taget dem i ca 3 uger indtilvidere så jeg ved ikke helt om de virker

C Christiane
Bekræftet køb

JEg føler mig mindre træt i hverdagen. tror det skyldes den høj dosis :)

M Majken
Bekræftet køb

Fedt der er til hele 3 måneder i en bøtte, og kroppen kan optage det bedre :)

I Ida

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide