WeightWorld Logo

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Liposomal Vitamin C

1200 mg 180 Kapsler | Høj-dosis Immunsystem Kosttilskud

Leder du efter et vitamin C kosttilskud med høj dosis, der kan hjælper dig med energiniveauet og forbedre dit immunsystem, så du kan få det bedste ud af en sund krop? Liposomal VItamin C kapsleraf WeightWorld indeholder de bedste ingredienser og dette et højtabsorberende immunsystem kosttilskud er lavet for at kunne beskytte på din krop og hjælpe dig med at være fyldt med energi. Med denne effektive kombination af antioxidanter, potassium, L-ascorbic syre, lecithin og ascorbyl palmitate, giver det et unikt kosttilskud der bidrager til en sundere krop i form af liposomal og maximal effektivitet mod skadelige frie radikaler fra allergener, forurenende stof, stress og toksiske kemikalier.

 • Høj dosis af 1200mg for et bedre immunsystem
 • Maximal bioanvendeligehed for bedre absorbering
 • Bidrager til at reducere træthed og sløvhed
 • Bidrager til normal collagen produktion
 • 180 kapsler i hver bøtte for 90 dags forbrug!
 • Vegetarisk
 • Vegansk
 • UDEN MEJERIPRODUKTER
 • Glutenfri
239
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvorfor behøver du Liposomal Vitamin C for Optimal Immunsystem?

Flere kropsfunktioner i immunsystemet har brug for vitamin C for at være effektive. Disse vandopløselige kapsler beriget med antioxidanter bidrager til bedre hvide celler, antistoffer og din krops immunsystem imod skadelige bakterier. Men kroppen kan ikke syntetisere vitamin C på egen hånd. Derfor er jævnlig indtagelse af Liposomal Vitamin C med til mere effektivt at ernære vitamin C i kroppen til beskyttelse mod uønskede infektioner og sygdomme.

Hvorfor vælge WeightWorlds Liposomal Vitamin C?

Når det angår at vælge det mest effektive immunsystem kosttilskud, har to faktorer den største indflydelse i at gøre en forskel på velvære - kvalitet og bioanvendeligehed. De fleste mærker tilbyder 1000mg per servering, men WeightWorlds Liposomal Vitamin C kosttilskud indeholder 1200mg af høj kvalitet Liposomal Vitamin i hver servering og holder i 90 dage. Ved at bruge en videnskabelig liposomal ingrediens, sikrer dette kosttilskud at lade kroppen absorbere vitamin C så hurtigt som muligt for at opnå maximal effektivitet imod oxidativ stress, infektioner og allergener.

Fordele ved Liposomal Vitamin C kapsler

Normale vitamin C kosttilskud bliver ikke helt effektivt behandlet og fuldt absorberet i kroppen. WeightWorlds Liposomal Vitamin C kapsler er perfekte for at give kroppen en høj dosis af vitamin C for at bidrage til et bedre immunsystem og for at booste kroppens naturlige forsvar. Foruden at være en hurtig, omkostningsfordelagtig og nem måde at vedligeholde sund wellness, bidrager Liposomal Vitamin C også til:

 • Normal collagen produktion
 • Beskyttelse af cellerne mod frie radikaler
 • Reducere træthed og sløvhed
 • Hjælper til et bedre energifyldt stofskifte
 • Normal funktion af knogler, blodomløb og brusk

Hvem har brug for WeightWorld Liposomal Vitamin C kapsler?

Dette Liposomal Vitamin C kosttilskud er glutenfrit og sukkerfrit, hvilket gør det perfekt for folk, der gerne vil leve en sund og aktiv livsstil. Det indeholder liposomer på nano-størrelse der hjælper med at beskytte og give næringsstoffer direkte til cellerne for at sikre maximal Vitamin C ernæring hurtigere og mere effektivt - en hjælp til at kroppen opnår flere fordele hurtigt.

Hvad der er mere interessant at vide er at kapsler er nemme at sluge, hvilket gør dem til intet besvær for folk med en travl hverdag der ønsker at passe på deres immunsystem, samtidig med at vedligeholde de daglige pligter, uden at glemme helbredet.

Vejledning

Tag 2 kapsler dagligt med hovedmåltider for de bedste resultater. Læs venligst hele listen af ingredienser for at undgå allergier eller besvær. WeightWorlds Liposomal Vitamin C kapsler er ikke-GMO og indeholder ikke korn, gluten, sukker, skaldyr, peanuts, soya og æg. De er velegnet til vegetarer, har ingen filtre eller kunstige farvestoffer og heller er der ingen kendte bivirkninger

Ingredienser

Potassium (kalium), vitamin C (Ascorbinsyre), vitamin C (som L-ascorbicsyre), lecithin, Hydrogenated Phosphatidylcholine, Ascorbyl Palmitate, Cyclodextrin, kinesiske rabarber (rheum palmatum), potassium sorbate

Læs mere
Liposomal Vitamin C 1200 mg 180 Kapsler | Høj-dosis Immunsystem Kosttilskud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(4)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

80.00% baseret på 5 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Et godt produkt og nemt at synke

k kunde
Bekræftet køb

Endnu et fantastisk produkt fra et godt firma. Vitamin C i god kvalitet og meget pålideligt, så mine forventninger var høje. Kan helt sikkert anbefales.

V Véronique
Bekræftet køb

Overraskende god smag, normalt med liposomal er smagen ikke så god. Virker mere kraftfuldt end de billigere, jeg har prøvet før.

D Danielle
Bekræftet køb

God emballage. Pengene værd for en 90-dages levering. Spændt på at gøre det til en del af min rutine.

C Claudia
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter