Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Liposomal Vitamin D3 + K2

250 ml Væske | Naturligt Tilskud til Knogler & Led

Oversigt

  • Højt koncentrerede D-dråber med K2-vitamin
  • Ideelt tilskud til knogler, led og immunforsvar
  • Hele 4000IU D3+100mcg K2 per daglige dosis
  • 250 ml - nok til 4 måneders forbrug
  • 100% tilfredshedsgaranti

WeightWorlds Liposomal D3- + K2-vitamin er potente D-dråber beriget med K2-vitamin til dine knogler, led, muskler og immunforsvar. Dråberne er det perfekte alternativ til almindelige vitaminpiller, hvis du har svært ved at sluge kapsler eller tabletter.

Tag blot 2 ml af det flydende tilskud dagligt for at få opfyldt dit K2-vitaminbehov samt 'solstrålevitaminet' D3, som Sundhedsstyrelsen anbefaler, at alle voksne danskere tager et tilskud af i løbet af de kolde vinter- og efterårsmåneder.

  • Vegetarisk
  • Glutenfri
  • Certificeret høj kvalitet
  • GMO Free

Vigtigste ingredienser og fordele

WeightWorlds liposomal D3- + K2-vitamin-dråber er vitaminpiller i flydende form, der indeholder en potent daglig dosis på 4000iu D3-vitamin samt 100 mcg K2-vitamin. D-vitamin kaldes ofte "solstrålevitaminet", da huden selv producerer vitaminet ved soleksponering.

Grundet det danske vejr kan det være svært at få nok sol, og det er også en af grundene til, at Sundhedsstyrelsen anbefaler, at alle voksne danskere tager et D-vitamintilskud af i løbet af de kolde vinter- og efterårsmåneder. D-vitamin bidrager nemlig til et normalt immunforsvar, vedligeholdelse af muskler, knogler og tænder, og er derfor en af de vigtigste vitaminer.

WeightWorlds D-dråber er ligeledes beriget med K2-vitamin, der bidrager til at vedligeholde normale knogler samt sørge for at optimere absorberingen af calcium. Begge vitaminer er med til at køre dette tilskud unikt, så du kan forkæle dit immunforsvar, knogler, muskler og tænder med to vigtige antioxidanter, som din krop har brug for.

Hvem bør tage et D3-tilskud med K2?

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at alle voksne danskere tager et D-vitamintilskud i løbet af de kolde vinter- og efterårsmåneder, da mange er i overvejende risiko for at komme til at lide af D-vitaminmangel på grund af reduceret soleksponering. Dog kan man også tage et tilskud med D-vitamin, hvis man i hverdagen, selv i forårs- og sommermånederne, ikke får nok sol, enten fordi man arbejder på kontor, studerer eller lignende.

Brugsvejledning

Ryst flasken godt før brug. Vi anbefaler, at du tager 2 ml D-dråber med K2-vitamin om dagen. Kan også tilsættes din juice, vand eller andre drikkevarer. Tilskuddet bør tages dagligt i minimum 3 måneder for at kunne vurdere effekten.

Anbefalinger

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige bivirkninger. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Vand, D3-vitamin (som Calciferol), K2-vitamin (som Megaquinone Mk-7), Emulgator: Solsikkelecithin; Fugtighedsbevarende midler: Glycerin, Naturlig kokossmag, Konververingsmidler: Kaliumsorbat, Citronsyre, MCT-olie (Mellemkædede Triglycerider), Hjælpestoffer: Beta-cyclodextrin, Antioxidant: E-vitamin (AsD-alpha Tocopherol).

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Vitamin D3 + K2
Vitamin D3 + K2

Tabletter | Støtte til knogler & immunsystemet

179 kr.

+
Bio Culture med Probiotika
Bio Culture med Probiotika

77 Billion 60 Kapsler | Naturligt kosttilskud til fordøjelsen

159 kr.

1 Vare

179 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(2)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

70.00% baseret på 3 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Siden jeg stoppede med dråberne, har jeg bare været meget forkølet. Er endelig tilbage på sporet nu med regelmæssige doser af dråberne

M Miriam
Bekræftet køb

langt nemmere at tage end piller

K Karen
Bekræftet køb

Har taget det i et år og jeg kan mærke en forskel

O Orla

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide