Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Lugtfrie Hvidløgsolie

15000 mg 180 Bløde Kapsler | Kosttilskud til hjertet, Immunforsvar & blodtryk

Oversigt

Hvidløg er i århundreder blevet anvendt som en naturlig måde at booste immunforsvaret, hvorfor WeightWorld har lavet et hvidløgsekstrakt, der er ultra stærkt koncentreret. Med disse lugtfrie hvidløgsolie kapsler giver vi dig alle de naturlige fordele ved hvidløg, uden at du skal bekymre dig om den klassiske stærke smag eller efterfølgende risiko for dårlig ånde. Hver kapsel indeholder 15.000 mg hvidløgsekstrakt, som er den mest potente styrke på markedet, og dets aktive middel allicin, og de kan nemt tilføjes dine daglige rutiner.

  • Historisk anvendt mod bakterier
  • 100 % hvidløg af høj kvalitet
  • Rig på allicin
  • Potent 15.000 mg per daglige dosis
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • Glutenfri
  • Certificeret høj kvalitet
  • GMO Free
  • UDEN MEJERIPRODUKTER

Fordele

Hvidløg kan fås på mange former, lige fra hvidløgspulver til knuste hvidløg. Bortset fra at være en alment anvendt ingrediens i madlavning, ser mange ikke umiddelbart en grund til at gøre hvidløg til en væsentlig del af din kost. Det er her, hvor mange tager fejl, da det indeholder nogle særlige fordele, og det lover en masse, når det kommer til at hjælpe med at understøtte dit velfærd.

Med kilder fra allicin

Allicin er det aktive middel i hvidløg, der forklarer dets brede anvendelse som en naturlig ingrediens for at beskytte mod bakterier. Allicin bruges ofte som ingrediens til bekæmpelse af bakterier, hvilket betyder, at hvidløgsekstrakt er godt til brug i kosttilskud, der har til formål at hjælpe yderligere med kroppens naturlige forsvar. Bakterier er ofte årsagen til mere almindelige sygdomme som mavesygdomme.

Kolesterol og blodtryk

Det rene hvidløgsekstrakt i disse kapsler er ikke kun en rig og tilgængelig kilde til allicin, da hvidløg er også en ingrediens, der typisk bruges til at målrette hjertet, hvor masser af undersøgelser har forbundet hvidløgsekstrakt med et LDL-kolesteroltal (dårlig kolesteroltal) og blodtrykniveauer, som har indflydelse på hjertets sundhed. Hvis det ikke er medieret, har det et højt niveau af LDL-kolesterol eller et højt blodtryk og kan derfor medføre besværligheder i dine blodkar, der kan begrænse dig i visse områder af livet og skabe yderligere problemer. Det rigtige kosttilskud kan ses som en nødvendig forebyggende metode.

Beskyttelse

Sammen med de særlige fordele for dit velvære som hvidløg kan have, er det også godt at tage generelt. Allicin kan medføre ren plantebaseret beskyttelse i hele kroppen. Ved at inkludere det i din daglige rutine kan du effektivt tilføje et andet lag af befæstning til din krops forsvar. Desuden er hvidløgsekstrakt en pålidelig kilde til mangan, et praktisk mineral, der vides at bidrage til opretholdelsen af et normalt energistofskifte. Et stabilt stofskifte kan hjælpe med at styre dine energiniveauer og få dig til at føle dig mere tilpas, når du går i gang med dine rutiner.

Hjertehelbred

Hjertehelbred

Målretter kolesteroltallet og blodtrykket

Kropsbeskyttelse

Kropsbeskyttelse

Rig på naturlige allicin

Pulver

Pulver

15.000mg af styrke i hver servering

Ingredienser

Lugtfrie hvidløg (Allium Sativum L.) Olie 500:1 ekstrakt, fyldemiddel: solsikkeolie, Kapsel: Gelatine (kvæg), glycerin, vand (Aqua)

Vejledning

Vi anbefaler, at du tager en kapsel om dagen, helst sammen med et hovedmåltid. Du bør tage kapslerne dagligt i minimum 3 måneder for at få det optimale ud af tilskuddet.

Gode råd

Overstig ikke den daglige anbefalede dosis på 1 kapsel. Dette kosttilskud har til formål at supplere og booste en livsstil med en balanceret diæt og motion. Det skal derfor ikke indtages som en erstatning for et måltid. Såfremt du er gravid, ammer, tager medicin eller har nogle lidelser, som du ser din læge for jævnligt, bør du konsultere med din læge før brug af dette tilskud. Stop med at indtage disse kapsler og konsulter din læge, hvis du oplever uønskede reaktioner ved brug af tilskuddet. Dette tilskud er ikke beregnet individer under 18 år.

Dette kosttilskud er lavet med gelatine, og er derfor ikke egnet for veganere eller vegetarer. Husk altid at læse listen af ingredienser, for at tjekke for eventuelle allergier.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

83.33% baseret på 11 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

God produkt

G Grigorios P
Bekræftet køb

Ingen lugt, det er dejligt!

A Anders
Bekræftet køb

Elsker hvidløg

M Mikkel
Bekræftet køb

Fedt produkt

J Jacob
Bekræftet køb

Dette stinker faktisk ikke, så det er et godt valg!

A A
Bekræftet køb

Smager ikke af hvidløg, super!

R Rob
Bekræftet køb

Har lidt lugt, men det er meget lidt

P Paula
Bekræftet køb

Har en svag lugt, men det er meget bedre end et ton hvidløg !!

S Sanjay
Bekræftet køb

Nemme at synke og lugter ikke rigtigt

C Caprice
Bekræftet køb

Det er rart at kunne få hvidløg uden at skulle døje med den dårlige ånde!!!

E Erik

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide