FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Marietidsel Kapsler 2000mg

Kosttilskud til leveren
 • Køb 1 205 kr.
 • Køb 2 370 kr. 410 kr. Du sparer 10%
 • Køb 3 492 kr. 615 kr. Du sparer 20%

Comfort Points Køb nu og få 2 Comfort Point ?

Største Fordele

 • Marietidsel kosttilskud til leveren
 • Med hele 80% silymarin
 • Høj dagsdosis på 2000mg marietidsel
 • 180 marietidsel kapsler - nok til 3 måneders forbrug
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Tilfredshedsgaranti
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • GMO Free

Hvilken virkning har marietidsel-kapsler?

Marietidsel har især gode egenskaber og virkning på leveren, og det er netop derfor, at planten har været brugt som et naturlægemiddel i flere århundreder.

Tyske forskere påviste derudover i 1970'erne, at marietidsel indeholder stoffet silymarin, som kan bidrage til at vedligeholde en normal funktion af leveren samt bidrage til at beskytte den mod skadelige stoffer.

Leveren spiller blandt andet en rolle i omsætning af både kulhydrater, aminosyrer og fedt, den danner kolesterol og galde, den nedbryder gamle røde blodlegemer og den aktiverer D-vitamin. Derfor er det også vigtigt, at din lever fungerer optimalt og er sund.

For at du kan nyde godt af marietidslens sundhedsmæssige effekter, har vi lavet vores marietidsel-kapsler, der er et naturligt kosttilskud specielt formuleret til din leversundhed, og som giver dig en dagsdosis på hele 2000mg marietidsel af høj kvalitet.

Hvad er marietidsel?

Marietidsel (Silybum marianum) er hjemmehørende i middelhavslandene, men kan også vokse længere nordpå i køligere klimaer - herunder i Danmark, hvor planten dog er relativ sjælden. Planten har igennem flere generationer været anvendt som naturmedicin, og det er især plantens frø, som bruges i naturlige kosttilskud på grund af deres sundhedsmæssige egenskaber og næringsstoffer.

Marietidsel har fået sit navn efter jomfru Maria, der ifølge legenden blev så forskrækket af at se en løve, mens hun ammede jesusbarnet, at hun spildte modermælken ud over en marietidsel. Ifølge myten er det årsagen til, at marietidslen fik sine hvidplettede blade, sine sundhedsmæssige egenskaber og sit navn.

Hvem bør tage et marietidsel-kosttilskud?

Marietidsel kan bidrage til at give dit overordnede velvære og sundhed et naturligt boost, men tages primært for at støtte leverens funktion. Leveren spiller blandt andet en rolle i omsætning af både kulhydrater, aminosyrer og fedt, den danner kolesterol og galde, den nedbryder gamle røde blodlegemer og den aktiverer D-vitamin.

Hvilken styrke har jeres marietidsel-kosttilskud?

Vores marietidsel-kosttilskud har en af de højeste dagsdoser på markedet, og indeholder 2000mg marietidsel, der ligeledes indeholder silymarin, i meget højt koncentreret og absorberende form, så du får det bedste af det bedste.

Hvad er den anbefalede daglige dosis?

Vi anbefaler, at du tager 2 marietidsel-kapsler dagligt sammen med et stort glas vand, helst i forbindelse med et hovedmåltid.

Hvornår kan jeg forvente at mærke en effekt?

I henhold til vores Tilfredshedsgaranti anbefaler vi, at du tager kosttilskuddet dagligt i minimum 3 måneder.

Marietidsel bivirkninger- er der nogle?

Vores marietidsel-kapsler er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kan alle tage marietidsel-kapsler?

Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke beregnet til børn og unge under 18 år.

Ofte købt sammen

Milk Thistle
Milk Thistle

2000 mg 180 Kapsler | Kosttilskud til leveren

205 kr.

+
Økologisk Gurkemeje med Ingefær og Sort Peber
Økologisk Gurkemeje med Ingefær og Sort Peber

1520 mg 180 Kapsler | Kosttilskud til led og hud

175 kr.

1 Vare

205 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(50)
4 Stjerner
(12)
3 Stjerner
(3)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

93.03% baseret på 65 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Look on the other product judgment!

M Mariana K
Bekræftet køb

Virker som beskrevet.

B Bjarne
Bekræftet køb

Var nødt til at bruge min tilfredshedsgaranti for et andet produkt og fik tilsendt det her i stedet, og jeg er absolut ikke skuffet og har allerede bestilt flere.

M Mina
Bekræftet køb

Fik dem anbefalet af en veninde der har taget et lignedne tilskud i flere år, da jeg gerne vil udrense min lever.

B Betty
Bekræftet køb

Har haft leverproblemer i et par år og valgte at købe og prøve mælketidsel nu må vi se om de virker dog virker det til at jeg har fået mere energi allerede

M Milla
Bekræftet køb

Fik dem leveret hurtigt.

L Louise
Bekræftet køb

Er først lige begyndt at tage dem så det er svært at sige om de virker.

M Milana
Bekræftet køb

Har haft smerter i maven i lang tid på grund af leverproblemer, som dog er i behandling. Men tager marietidsel forat supplere behaldning.

J Jasmina
Bekræftet køb

Er skuffet fra en konkurrent til WeightWorld og er absolut ikke skuffet. Det ser ud til, at deres marietidsel piller virker meget bedre.

A Aranya
Bekræftet køb

Jegh ar svært ved at sluge kapseler så jeg åbner dem op og hælder indholdet ud i noget vand. De smager lækkert og kan allerede mærke en effekt.

T Tina

*Resultater kan variere fra person til person

Andre kunder køber