FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Marine Collagen + Hyaluronsyre Multipack

3 bøtter | Collagen-tilskud til 4 måneder
540 kr.

Gratis levering*

Comfort Points Køb nu og få 5 Comfort Point ?

Største Fordele

  • Multipack med marine collagen-tilskud til 4 måneder
  • Beriget med hyaluronsyre, C-vitamin og Co-Q10
  • Bidrager til at pleje led og reducere synlige rynker
  • Perfekt til anti-aging og ledene
  • 100% hydrolyseret marine collagen i letoptagelig form

WeightWorlds marine collagen-tilskud med hyaluronsyre er et naturligt kosttilskud specielt formuleret til hud- og ledpleje. Tilskuddet er lavet med en patenteret formel, og indeholder en unik kombination af 1200 mg NatiCol® marine collagen, hyaluronsyre, C-vitamin, coenzyme Q10 og zink, som bidrager til at vedligeholde hudens elasticitet, reducere fine linjer og rynker og pleje led.

Kosttilskuddet er velegnet til ledene og til at vedligeholde din hud helt naturligt, da det indeholder type 1 collagen, som bidrager til at vedligeholde sener, brusk, bindevæv, knogler og hud.

Med Marine Collagen + Hyaluronsyre får du et komplet kosttilskud til ledene og hudpleje, og for at du bedst kan nyde de mange fordele ved dette tilskud har vi lavet en unik multipack til 4 måneders forbrug, så du kan opnå et godt resultat med collagen-tilskud.

Hvad er collagen?

Collagen er et protein, som findes helt naturligt i kroppen, og som er vigtigt for, at dine led er smurte, huden elastisk og at din brusk er velfungerende.

Problemet med kroppens naturlige collagenproduktion er dog, at den begynder at falde med alderen. Det betyder også, at som ung er din hud fast og elastisk, knoglerne stærke og leddene fleksible.

Men allerede ved 35-års alderen begynder kroppen at forbrugere mere collagen, end den er i stand til at producere. Og herefter vil man ofte begynde at se de første rynker pible frem, ens knogler bliver mere skrøbelige, og man har ligeledes en tendens til at døje med ledsmerter.

Alt dette skyldes ganske enkelt, at kroppen ikke producerer nok collagen til at vedligeholde disse vigtige dele af kroppen.

Netop derfor er det blevet meget populært at tage et dagligt tilskud enten i form af collagenpulver eller collagenpiller, da man dermed kan stimulere kroppens egen produktion af det vigtige collagen protein.

Hvad er collagen godt for?

WeightWorlds collagen-kapsler med hyaluronsyre indeholder hydrolyseret collagen fra vildtfanget fisk (også kaldet marine collagen). Det er en letoptagelig form for collagenpeptider med en høj biotilgængelighed, så du får mest muligt ud af dit tilskud.

Tilskuddet er ligeledes beriget med hyaluronsyre, C-vitamin og Co-Q10, som ikke blot øger effekten af collagen-tilskud, da det bidrager til normal dannelse af collagen i huden.

Det er nemlig også gode naturlige ingredienser til at pleje både hud og led, og derfor er dette kosttilskud et komplet anti-aging-tilskud til både ledene og en ungdommelig hud.

De aktive ingredienser i WeightWorlds collagen-kapsler med hyaluronsyre bidrager blandt andet til at:

  • Reducere fine linjer og rynker
  • Holde huden elastisk, fast og give den ungdommelig fylde
  • Vedligeholde brusk, knogler og led

Brugsanvisning

Vi anbefaler, at du tager 3 kapsler dagligt med et stort glas vand, gerne en time efter aftensmaden, da collagen optages bedre i kroppen, når du sover.

Anbefalinger

Overskrid ikke den anbefalede dagsdosis. Kosttilskud skal ikke ses som en erstatning for en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke beregnet til børn og unge under 18 år. Er lavet af vildtfanget fisk, så bør ikke indtages, hvis du har fiske- eller skaldyrsallergi. Ved bivirkninger skal du stoppe med at indtage produktet og opsøge læge.

Hvilken type collagen indeholder disse collagen-kapsler?

Tilskuddet indeholder collagen type I, der er ideelt til hud, led og knogler.

Kan collagen hjælpe mod rynker?

Ja, collagen bidrager til at reducere synligheden af rynker, og bidrager ligeledes til at vedligeholde hudens elasticitet og fylde.

Hvorfor skal jeg vælge collagen med hyaluronsyre frem for et rent collagen-tilskud?

Collagen tilskuddet indeholder også hyaluronsyre, Co-Q10 og C-vitamin, og er dermed et mere komplet kosttilskud til at vedligeholde hud, knogler og led.

Hvor meget collagen indeholder en daglig dosis?

Vores Marine Collagen med hyaluronsyre-tilskud indeholder hele 1200mg hydrolyseret marine collagen per daglige dosis .

Hvor meget collagen skal man tage om dagen?

Vi anbefaler, at du tager 3 kapsler dagligt med et stort glas vand, gerne en time efter et hovedmåltid. Én bøtte indeholder 120 kapsler, hvilket svarer til 40 dages forbrug.

Hvornår kan man forvente at se resultater?

I henhold til vores Tilfredshedsgaranti anbefaler vi, at du tager collagen-kapsler med hyaluronsyre dagligt i mindst 4 måneder.

Er der bivirkninger ved at tage collagen-tilskud med hyaluronsyre?

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Formularen indeholder fisk og kan indeholde spor af skaldyr.

Kan alle tage collagen-tilskud?

Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Er ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ofte købt sammen

+
Marine Collagen + Hyaluronsyre
Marine Collagen + Hyaluronsyre

120 Kapsler | Kosttilskud til hud, knogler & led

225 kr.

+
Bio Culture med Probiotika
Bio Culture med Probiotika

77 Billion 60 Kapsler | Naturlige mælkesyrebakterie piller

205 kr.

1 Vare

540 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(10)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

90.91% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg har taget collagen i en måned og kan allerede se en tydelig forskel

B Birthe
Bekræftet køb

Det har virkelig gjordt underværker for mine ledsmerter

L Line
Bekræftet køb

Var lidt skeptisk, da jeg fik dem anbefalet af en veninde. Men på trods af mine 73 år kan jeg se at jeg har fået færre rynker og min hud er blevet mere elastisk.

K Kirsten
Bekræftet køb

Har absolut ikke fortrudt mit køb hos weightworld. Blev hjulpet af en sød kundeservicemedarbejder, som anbefalede denne pakke, og det har virkelig hjulpet mig som gigtpatient.

H Henning
Bekræftet køb

Har været træt af at blande kollagenpulver så er glad for at have fundet kollagenpiller i stedet.

W Wilma
Bekræftet køb

Virker som lovet. Min hud er blevet mere fast og døjer heller ikke så meget med ledsmerter længere.

L Lonnie
Bekræftet køb

Hurtig levering.

C Christina
Bekræftet køb

Et virkelig fantastisk produkt til prisen.

M Malene
Bekræftet køb

Et virkelig godt kollagenprodukt. Jeg har taget disse piller i lidt over 6 måneder snart, og kan tydeligt se en forskel på min hud. Derudover gør mine led heller ikke så ondt længere.

M Marianne
Bekræftet køb

Dejligt praktisk at man har kollagenpiller til 4 måneder og at man ikke skal købe nye hele tiden. Også til en rigtig fornuftig pris især når produktet er så godt.

M Mette

*Resultater kan variere fra person til person

Andre kunder køber