MSM med C-vitamin

2400 mg 360 Tabletter | Naturligt tilskud til knogler og led

Oversigt

  • MSM med C-vitamin til pleje af knogler og led
  • Bidrager til at nedsætte ømhed og smerter
  • Bidrager til at booste immunforsvaret
  • Tag 2 om dagen - nok til 6 måneder
  • 100% tilfredshedsgaranti

WeightWorld’s MSM med C-Vitamin er et naturligt kosttilskud til at pleje dine knogler og led. Tag blot 2 kapsler dagligt, hvis du døjer med ømme eller hævede led og nyd godt af en høj dosis på 2400mg MSM (methylsulfonylmethan) hver dag.

Tilskuddet er beriget med C-vitamin til at give dit immunforsvar et naturligt boost, og er et tilskud til folk i alle aldre, der ønsker et mere aktivt liv.

  • Tilfredshedsgaranti
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Vegetarisk

Hvilke fordele er der ved at tage MSM?

MSM er en forkortelse af metylsulfunylmetan, og indeholder fra naturens side 34% svovl. MSM er udvundet fra havplankton, og er dermed et helt naturligt stof. Din krop er selv i stand til at producere MSM, hvor stoffet bidrager til at danne taurin, methionin og cystein. Derudover bidrager MSM til at udgifte gift- og affaldsstoffer i alle kroppens celler, og det er derfor, at MSM blandt andet er ideelt til at pleje knogler og led.

Selvom du har en naturlig forekomst af MSM i kroppen, kan det være fordelagtigt at tage et kosttilskud, hvis du har problemer med ømme og hævede led, da det kan bidrage til at vedligeholde bindevæv, ledbrusk og hud.

MSM fra WeightWorld – et tilskud beriget med C-vitamin

Foruden det vigtige stof MSM, der bidrager til at vedligeholde knogler, led og hud, indeholder WeightWorlds MSM-tilskud også C-vitamin til at give dit immunforsvar et naturligt boost, hvilket er tiltrængt med tanke på det lunefulde danske vejr. På den måde kan du både få opfyldt din krops behov for C-vitamin, mens du plejer din hud, led og knogler med en høj daglig dosis på 2400mg MSM ved blot at tage 2 kapsler om dagen.

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du tager 2 kapsler om dagen med et stort glas vand, helst i forbindelse med et hovedmåltid. Tilskuddet skal tages dagligt i en periode på minimum 3 måneder for at få den optimale effekt.

Anbefalinger

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Kosttilskud skal ikke ses som en erstatning for regelmæssig motion eller en sund og varieret kost. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

MSM (methylsulfonylmethan), C-vitamin (i form af L-askorbinsyre), Anti-klumpningsmiddel: Magnesiumstearat og siliciumdioxid, Fyldstoffer: Mikrokrystallinsk Cellulose og kaliumphosphatgranulær.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

MSM med C-vitamin
MSM med C-vitamin

2400 mg 360 Tabletter | Naturligt tilskud til knogler og led

149 kr.

+
Økologisk Spirulina & Chlorella
Økologisk Spirulina & Chlorella

1500 mg 180 Kapsler | Superfood-tilskud med veganske proteiner

225 kr.

+
Glucosamine & Chondroitin Kapsler
Glucosamine & Chondroitin Kapsler

180 Kapsler | Kosttilskud til sunde led

205 kr.

1 Vare

149 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(62)
4 Stjerner
(27)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

92.17% baseret på 91 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Venter på virkning

B Betina
Bekræftet køb

Alt var okay og jeg er glad for tabletterne jeg synes de hjælper mine led.

B Bendt Y
Bekræftet køb

Jeg har haft ømme led i mange år, og har prøvet flere forskellige tilskud. Jeg har nu prøvet dette i et par uger, og jeg mærker tydeligt en forskel! Nu kan jeg nyde dagene langt bedre.

K Karin
Bekræftet køb

Jeg har gigt, og prøver at pleje min krop så godt jeg kan. Det her tilskud er nemt at tage og jeg synes det virker godt.

M Mikael
Bekræftet køb

Som veganer var jeg vild med produktet allerede da jeg bestilte det, og nu efter at have taget det i en periode anbefaler jeg det til alle! Det er så godt og så dejlig en løsning når jeg ikke spiser kød og fisk og sådan, der ellers er gode for led

M Mette
Bekræftet køb

Det kom rigtig hurtigt med posten og jeg synes det virker fint indtil videre

S Sofia
Bekræftet køb

Det virker som det skal - min kone siger i hvert fald jeg klager mindre over mine led

K Kim
Bekræftet køb

Det er dejligt med sådan et multifunktionelt produkt der både er godt for led og immunforsvaret. Det kan jeg rigtig godt lide!

M Marianne
Bekræftet køb

Jeg havde godt læst at det kunne hjælpe på huden, men jeg havde ikke forventet så dejlige resultater! Det var virkelig en dejlig overraskelse

E Esther
Bekræftet køb

Mine kone og jeg er meget glade for dette produkt. Vi mærker begge to en forskel!

P Peder

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide

Christmas Scratcher Game