Fri fragt på alle ordrer over 499kr

MSM med C-vitamin

360 Tabletter | Naturligt tilskud til knogler og led

Oversigt

Har du ømme eller hævede led, og leder du efter en naturlig løsning? Så led ikke længere! WeightWorld’s MSM med C-Vitamin er et letanvendeligt kosttilskud, særligt designet til at hjælpe med at pleje knogler og led. Ud over at være ideelt til at håndtere ømhed og hævelser af led, er det målrettet at give dit immunforsvar et boost og bidrage til dit generelle velvære, så du kan nyde hver dag fuldt ud. Forkæl din krop og plej dine led med MSM med C-vitamin!

 • MSM med C-vitamin til at pleje knogler og led
 • Nedsætter ømhed og smerter
 • Booster immunforsvaret
 • Bidrager til sund hud
 • Velegnet veganere, gluten- og mejerifri
 • GMO fri og GMP certificeret
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Vegetarisk
 • GMO Free

MSM, eller i sit fulde navn Methylsulfonylmethan, er en naturlig forbindelse, der indeholder svovl. MSM er en vigtig komponent for at vedligeholde og pleje sunde knogler og led, og samtidigt essentielt for et sundt immunforsvar. Ud over at være særligt gavnlig til at vedligeholde og pleje sunde knogler og led, har forskning vist at MSM kan bidrage til at lindre smerter og hævelser i led og bidrage til velvære for individer, der særligt lider af slidgigt.

Der er derfor et populært tilskud, der anvendes til en et give kroppen et boost og bidrage til at håndtere en lang række symptomer. MSM bruges særligt som et naturligt tilskud til at komme ømme led til livs, men bruges i høj grad også til at hjælpe med at håndtere både inflammation i kroppen og booste immunforsvaret. Forskning har påvist, at MSM kan bidrage til at håndtere og lindre en lang række lidelser, såsom gigt og rosacea.

MSM er derfor et ideelt tilskud til at hjælpe med at pleje din krop, da det er målrettet både led, knogler og dit generelle velvære. Dette kosttilskud indeholder ligeledes C-vitamin, for at give dit et ekstra boost til dit velvære og dit immunforsvar, så du kan få mest ud af at indtage et kosttilskud.

Ingredienser

MSM (methylsulfonylmethan), C-vitamin (i form af L-askorbinsyre), Anti-klumpnings Midler: Magnesiumstearat og siliciumdioxid, Fyldstoffer: Mikrokrystallinsk Cellulose og kaliumphosphat granulært.

Anvendelse

Anvendelse: tag blot 2 kapsler dagligt med et stort glas vand, foretrukkent i forbindelse med et måltid. Overstig ikke den daglige anbefalede mængde. Dette er et kosttilskud og kan ikke anvendes som en erstatning til en varieret og balanceret diæt og livsstil. Hvis du er gravid, ammer, tager anden medicin eller er under en læges tilsyn anbefales det kraftigt at du taler med din læge eller en professionel inden du gør brug af dette tilskud. Stop med det samme brugen af dette tilskud, hvis du oplever ubehag eller uønskede bivirkninger. Dette tilskud er ikke tiltænkt individer under 18 år.

Bivirkninger: dette tilskud har ingen kendte bivirkninger, dog bør du altid læse listen af ingredienserne og være opmærksom på eventuelle allergener inden brugen af dette produkt.

Opbevaring

Opbevar dette tilskud et tørt og køligt sted, og uden for børns rækkevidde.

Ofte købt sammen

MSM med C-vitamin
MSM med C-vitamin

360 Tabletter | Naturligt tilskud til knogler og led

199 kr.

+
L-theanin Kapsler
L-theanin Kapsler

400 mg 180 Kapsler | Kosttilskud til hjerne, mental fokus og søvn

199 kr.

+
Hampolie 5%
Hampolie 5%

10 ml Olie | Hampdråber til led, hjerte og hjerne

239 kr.

1 Vare

199 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(4)
4 Stjerner
(7)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

80.00% baseret på 11 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg har haft ømme led i mange år, og har prøvet flere forskellige tilskud. Jeg har nu prøvet dette i et par uger, og jeg mærker tydeligt en forskel! Nu kan jeg nyde dagene langt bedre.

K Karin
Bekræftet køb

Jeg har gigt, og prøver at pleje min krop så godt jeg kan. Det her tilskud er nemt at tage og jeg synes det virker godt.

M Mikael
Bekræftet køb

Som veganer var jeg vild med produktet allerede da jeg bestilte det, og nu efter at have taget det i en periode anbefaler jeg det til alle! Det er så godt og så dejlig en løsning når jeg ikke spiser kød og fisk og sådan, der ellers er gode for led

M Mette
Bekræftet køb

Det kom rigtig hurtigt med posten og jeg synes det virker fint indtil videre

S Sofia
Bekræftet køb

Det virker som det skal - min kone siger i hvert fald jeg klager mindre over mine led

K Kim
Bekræftet køb

Det er dejligt med sådan et multifunktionelt produkt der både er godt for led og immunforsvaret. Det kan jeg rigtig godt lide!

M Marianne
Bekræftet køb

Det er dejligt med sådan et multifunktionelt produkt der både er godt for led og immunforsvaret. Det kan jeg rigtig godt lide!

M Marianne
Bekræftet køb

Jeg havde godt læst at det kunne hjælpe på huden, men jeg havde ikke forventet så dejlige resultater! Det var virkelig en dejlig overraskelse

E Esther
Bekræftet køb

Mine kone og jeg er meget glade for dette produkt. Vi mærker begge to en forskel!

P Peder
Bekræftet køb

Min veninde anbefalede de her til mig, og nu har jeg prøvet dem et stykke tid. Hun har ret, de er virkeligt gode

H Hanne

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide