Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Sukkerfrie Multivitamin Vingummier til børn

120 Gummies | Vitamintilskud til børn i vingummi
WeightWorld

Oversigt

Multivitamin Vingummier til børn fra MaxMedix er fyldt med 12 essentielle vitaminer og mineraler. De indeholder blandt andet A-vitamin, C-vitamin og vitamin B6 til at bidrage til generelt velvære, til at opretholde kroppens immunforsvar og støtte knogler og energiniveauer.

De er helt naturligt, og derfor velegnet for alle familier, især hvis I følger en vegansk eller vegetarisk diæt. Disse vingummier er sukkerfrie men stadig lækre og søde, for at sikre at selv kræsne børn vil nyde godt af dem.

  • Sukkerfri med lækker smag af appelsin og jordbær
  • Indeholder 12 vitaminer samt Omega 3, 6 & 9
  • Forstærker kroppens naturlige forsvar
  • Velegnet veganere og vegetarer
  • 120 vingummier - nok til 2 måneders brug
  • Glutenfri
  • Vegetarisk
  • Laktosefri

Hvad er Multivitamin Vingummi til børn?

Multivitamin vingummier til børn er et kosttilskud af høj kvalitet. Det er designet til at understøtte en balanceret diæt, og dermed være en støtte til at sikre essentielle næringsstoffer. Disse multivitaminer indeholder 12 vitaminer og mineraler, særligt udvalgt og sammensat til at bidrage til børns velvære og udvikling. Yderligere er de gjort nemme at tage, da de fås med appelsin og jordbærsmag, og derfor af børn let kan opleves som et stykke slik - så behøver du som forældre ikke kæmpe en kamp, for at få dem til at spise deres vitaminpille!

Hvilke fordele har Multivitamin Vingummierne for børn?

Disse multivitamin vingummier er særligt sammensat til at bidrage til børns velvære, så de kan vokse op sunde og glade, og samtidigt bidrage til at sikre gode niveauer af næringsstoffer. Der findes i alt 12 essentielle vitaminer i disse multivitaminer, der alle er særligt udvalgt på baggrund af deres vigtighed for børns vækst og velvære.

Energi
Energi

Først og fremmest er disse multivitaminer designet til at hjælpe med et energiboost, igennem at bidrage til et sundt niveau af næringsstoffer. Mangel på vitaminer og mineraler kan nemlig i værste fald føre til mangel på energi og helbredsproblemer. Kosttilskud er derfor en ideel løsning til at supplere dit barns indtag af næringsstoffer og hjælpe dem med at have energi nok til at nyde barndommen!

Immunforsvar
Immunforsvar

Disse multivitaminer indeholder C-vitamin, E-vitamin og zink, der alle bidrager til opretholdelsen af et sundt og velfungerende immunforsvar. Dette er vigtigt for børn, da de dagligt udsættes for bakterier og vira, de gerne skulle kunne modstå.

Humør
Humør

Vitaminer spiller ligeledes en essentiel rolle i det generelle velvære og humøret, fordi vitaminer og mineraler positivt kan påvirke hjernefunktioner der er involveret i humør og emotioner. Dette gælder blandt andet for D-vitaminer, der særligt er associeret med godt humør.

Hjerne
Hjerne

Disse multivitaminer indeholder B-vitaminer og Omega fedtsyrer til at bidrage til hjernefunktionen, særligt til korttidshukommelsen. Dette er essentielt, da børn konstant suger viden og erfaringer til sig, og derfor har brug for at hjernen får alle de essentielle næringsstoffer til at fungere optimalt.

Kroppen generelt
Kroppen generelt

Det kommer derfor ikke som en overraskelse, at disse multivitaminer bidrager til flere funktioner der er med til at opretholde kroppen. Men de bidrager også til selve kroppen. A-vitamin, D-vitamin og kalcium er anerkendt for deres egenskaber til at styrke og hjælpe med opretholdelsen af normale sunde knogler og også sund og stærk hud. Dette er særligt vigtigt for børn, da de konstant vokser, og derfor har et større behov for at sikre indtaget af disse.

Hvem er multivitamin vingummierne til?

Disse vingummier er designet som et kosttilskud til børn i alderen 4-12 år. Det er essentielt at ethvert barn får tilstrækkeligt med næringsstoffer gennem en afbalanceret diæt, men det kan være svært at sikre med kost alene. Dette er særligt da børn kan være kræsne eller dagligdagen kan være travl, og gøre det svært at nå at lade mad. Disse vitamin vingummier kan derfor være en ideel løsning til at booste børns velvære og samtidigt bidrage til at de vokser op glade og sunde.

Derfor er dette kosttilskud designet med henblik på børn der kræsne eller ikke med sikkerhed får nok næringsstoffer gennem deres daglige kost f.eks. hvis de er veganerer eller får mange færdigretter. Yderligere kan det være ideelt for børn, der har helbredsproblemer, da det kan bidrage med et boost af vitaminer og mineraler - i dette tilfælde er det dog essentielt at forhøre sig med en læge før brug af kosttilskuddet.

Anvendelse

For optimal udbytte af disse multivitamin vingummi bør børn have 2 om dagen, eller følge angivelser fra en professionel. Derudover anbefales det, at dit barn får dem samme tid hver dag for at sikre regelmæssighed.

Dette tilskud er særligt sammensat til at være let anvendeligt, og netop derfor er det produceret så det er velegnet veganere og vegetarer.

Advarsel: ikke velegnet børn under 4 år.

Ingredienser

A-Vitamin (som Retinylacetat), C-Vitamin (som Askorbinsyre), D3-Vitamin (som Cholecalciferol), E-Vitamin (som DL-Alpha-Tocopherylacetat), Vitamin B1 (som Thiaminehydrochlorid), Vitamin B2 (som Riboflavin), Niacin (som Nicotinamid), Vitamin B6 (som Pyridoxin Hydrochlorid), Folsyre, Vitamin B12 (som Cyanocobalamin), D-Biotin, Pantothensyre (som D-Calcium Pantothenat), Kolin (som Cholin Bitartrate), Inositol, Zink (Zinkcitrat), Jod (Kaliumjodid), Hørfrø (Linum Usitatissimum) Olie, Pektin, Natriumcitrat, Saccharose, Isomalt, Maltitol, Vegetabilsk Citronsyre Olie, Naturlig Jordbærsmag, Lilla Gulerod (Daucus Carota) Juice Koncentrat. Natural Appelsinsmag, β-Caroten.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide