FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Multivitamin-vingummi til kvinder

Vitaminer til kvinder
 • Køb 1 179 kr.
 • Køb 2 340 kr. 358 kr. Du sparer 5%
 • Køb 3 483 kr. 537 kr. Du sparer 10%

Comfort Points Køb nu og få 2 Comfort Point ?

Største Fordele

 • Multivitaminer specielt formuleret til kvinder
 • Indeholder alle vitaminer og mineraler, som du skal bruge
 • Beriget med vitaminer mod træthed hos kvinder
 • Indeholder omega 6 og omega 9
 • Naturlig jordbær- og hindbærsmag
 • Spis blot 2 vingummi-vitaminer dagligt - nok til 45 dage
 • Glutenfri
 • Kvalitetsgodkendt Certificering
 • Lækker Smag
 • GMO Free

Hvad er multivitamin-vingummier til kvinder?

Hos WeightWorld er vi klar over, at det kan være en udfordring at få opfyldt sit daglige behov for essentielle næringsstoffer. Derudover er det heller ikke alle, der har lyst til at sluge almindelige vitaminpiller.

Derfor har vi lavet vores lækre multivitamin og mineral-vingummier propfyldt med vitaminer til kvinder, så du på en velsmagende måde kan få opfyldt dine behov for essentielle vitaminer og mineraler.

Vores vingummi-vitaminer er specielt formuleret til at opfylde kvinders unikke ernæringsbehov, og disse vitaminer til kvinder indeholder en unik sammensætning af vitaminer, mineraler og andre essentielle næringsstoffer, der er tilpasset kvinders biologiske biologiske og hormonelle forskelle og sundhedsbehov.

Propfyldt med gode vitaminer til kvinder

Vores multivitamin-vingummier til kvinder er specielt formuleret til at opfylde kvinders specifikke ernæringsbehov, og indeholder 13 nøje udvalgte mineraler, næringsstoffer og vitaminer til kvinder.

Her nedenfor kan du læse mere om de 13 forskellige næringsstoffer og deres respektive funktioner:

Calcium (kalk): Er et essentielt mineral, der blandt andet bidrager til at vedligeholde normale knogler, tænder og muskelfunktion. Et dagligt tilskud af kalk anbefales især for kvinder i overgangsalderen, men kvinder i alle aldre kan have gavn af at få tilført ekstra kalk via en multivitamin.

E-vitamin: Er en kraftig antioxidant, der bidrager til at beskytte kroppens celler mod frie radikaler, der kan forårsage skader på kroppens kollagen. Derudover bidrager E-vitamin også til at pleje og styrke huden.

C-vitamin (askorbinsyre): Er en vigtig antioxidant, som bidrager til immunsystemets normale funktion og støtter kroppens produktion af kollagen, der er essentielt for at vedligeholde normal hud, knogler og brusk. Derudover bidrager C-vitamin til at mindske træthed og udmattelse samt øge kroppens evne til at optage jern.

Coenzym Q10: Er et enzym, som kroppen selv danner, og som hjælper cellerne med at producere energi og samtidig fungerer som en antioxidant. Q10 er nødvendigt for at vedligeholde et normalt immunforsvar.

Kæmpenatlysolie: Er en god kilde til omega-6 og omega-9-fedtsyrer, som bidrager til at vedligeholde hjerne, hud og hår. Kosttilskud med kæmpenatlysolie anbefales ofte til kvinder i overgangsalderen, da disse fedtsyrer er gode at tage især i den tid af kvinders liv. Men kvinder i alle aldre har brug for omega-6 og omega-9-fedtsyrer.

Hyaluronsyre: Har en helt unik evne til at binde væske, og bidrager dermed til at give huden fugt, fylde og elasticitet, ligesom det "smører" led og bidrager til at vedligeholde normal fugtighed i øjnene.

Zink (zinkcitrat): Dette essentielle mineral indgår i mere end 200 enzymer i kroppen, og er nødvendigt for omsætningen af proteiner, kulhydrater og fedtsyrer. Zink virker derudover som en antioxidant, og bidrager til at vedligeholde normal vækst, immunsystem og er nødvendigt for udviklingen af kroppens celler.

B6-vitamin (pyridoxinhydroklorid): Bidrager til immunsystemet og til dannelsen af antistoffer, og er ligeledes vigtigt for opbygning og omsætning af proteiner, fedt og DNA.

A-vitamin (retinylpalmitat): Bidrager til immunforsvarets normale funktion og vedligeholdelse af et normalt syn, en normal hud og normale slimhinder. Derudover bidrager A-vitamin til en normal omsætning af jern.

B9-vitamin (folsyre): Er et vigtigt vitamin under graviditeten, da det bidrager til at støtte fosterets normale udvikling og bidrager til at nedsætte risikoen for alvorlige medfødte misdannelser af hjerne og rygmarv. B9-vitamin bidrager ligeledes til normal bloddannelse, immunsystemets normale funktion samt til en normal psykologisk funktion.

B7-vitamin (biotin): Er et af få vitaminer, der bidrager til at vedligeholde normal hud, slimhinder og hår. Derudover bidrager biotin til en normal omsætning af kulhydrater, fedt, aminosyrer og til et normalt energistofskifte.

Jod (kaliumjodid): Jod er et essentielt sporstof, der bidrager til, at skjoldbruskkirtlen kan producere såkaldte stofskiftehormoner, hvoraf Frit T4 (FT4) og trijodtyronin (T3) er de vigtigste. Jod er med andre ord vigtigt for essentielt for at vedligeholde et normalt stofskifte.

B12-vitamin(cobalamin): Bidrager til en normal energiomsætning, nervesystemets normale funktion, en normal dannelse af røde blodlegemer, normal psykologisk funktion, immunforsvarets normale funktion samt til at reducere træthed og udmattelse.

Denne kombination af næringsstoffer kan bidrage til at opfylde kvinders daglige ernæringsbehov og støtte dit overordnede velvære.

Hvad er multivitamin-vingummier til kvinder?

WeightWorlds multivitamin-vingummier til kvinder er et naturligt kosttilskud specielt formuleret til at opfylde kvinders unikke ernæringsbehov. Det indeholder et nøje udvalg af mineraler, næringsstoffer og mineraler til kvinder til at støtte netop dine behov og velvære.

Hvilket vitaminer og mineraler indeholder dette kosttilskud til kvinder?

Vores multivitamin-vingummier til kvinder indeholder 13 nøje udvalgte mineraler, vitaminer og næringsstoffer, herunder vitamin A, C, E, B-Complex, kalk, zink, jod samt ingredienser som coenzym Q10, kæmpenatlysolie og hyaluronsyre.

Hvordan smager jeres vingummi-vitaminer?

Vores vingummi-vitaminer til kvinder har en lækker (og naturlig!) smag af jordbær og hindbær.

Hvad er den anbefalede dagsdosis?

Vi anbefaler, at du spiser 2 vingummi-vitaminer om dagen, helt sammen med et måltid. Overskrid ikke den anbefalede dagsdosis.

Er der bivirkninger ved dette kosttilskud?

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser uden kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kan alle tage multivitamin-vingummier til kvinder?

Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under lægeligt opsyn, bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke beregnet til børn og unge under 18 år.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Multivitamin-vingummi til kvinder
Multivitamin-vingummi til kvinder

90 Gummies | Vitaminer til kvinder

179 kr.

+
Multivitaminer & Mineraler
Multivitaminer & Mineraler

400 Tabletter | Vitaminpiller til 1 års forbrug

205 kr.

+
Multivitamin Vingummi til børn
Multivitamin Vingummi til børn

120 Gummies | Sukkerfrie vingummi vitaminpiller

155 kr.

1 Vare

179 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(38)
4 Stjerner
(7)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

94.04% baseret på 46 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Absolut de bedste vitaminpiller - ved godt, at det er vingummier - som jeg har prøvet!

J Jane
Bekræftet køb

De smager virkeli godt faktisk så godt at jeg har svært ved ikke at spise flere end den anbefalede dsosis

M Malene
Bekræftet køb

Min hud har aldrig set bedre ud og så har jeg fået mere energi.

M Marianne
Bekræftet køb

Virker som beskrevet.

F Fie
Bekræftet køb

Virkelig hurtig levering og så smager de godt!

W Wilma
Bekræftet køb

Har lige købt 3 nye bøtter! Er helt vild med dem!

L Louise
Bekræftet køb

Har fået mere energi og overskud efter at jeg er begyndt at spise vingummierne.

M Maria
Bekræftet køb

Hader, hader, hader at sluge piller. Så det er virkelig lækkert at man kan få vitaminer som vingummier.

K Kristina
Bekræftet køb

Smager virkelig lækre og prisen er fornuftig!

J Josefine
Bekræftet køb

Har kun taget vingummi-vitaminer i et par uger men kan se en mærkbar forbedring af min hud og energi!

M Melanie

*Resultater kan variere fra person til person

Andre kunder køber