Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Multivitaminer & Mineraler - 1 års forbrug

365 Tabletter | Vitaminpiller med 27 vitaminer & mineraler

Oversigt

WeightWorlds Multivitamin og Multimineral-tilskud indeholder 27 forskellige vitaminer og mineraler som A-, B-, C- og D-vitamin samt magnesium, jern, kalium, calcium og selenium til at give din krop den nødvendige støtte året rundt. Er et vitamintilskud lavet af naturlige ingredienser for at give din krop essentielle næringsstoffer, så du får de bedste forudsætninger for at undgå vitamin- og mineralmangel.

  • 365 tabletter - nok til 1 års forbrug
  • D-vitamin til at vedligeholde normal hud, knogler og tænder
  • C-vitamin til træthed og udmattethed
  • Mineraler og vitaminer til immunforsvar
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • Certificeret høj kvalitet
  • Vegetarisk
  • Ekspertlavet ingrediensliste
  • GMO Free

Multivitaminer og mineraler - et kosttilskud med 27 vigtige næringsstoffer

WeightWorlds Multivitaminer og mineraler er et naturligt kosttilskud, som er beregnet til at blive taget dagligt. Én bøtte indeholder nok multivitaminer til ét års forbrug, og bør tages med en velbalanceret kost og regelmæssig motion. Tilskuddet indeholder en bred vifte af mineraler og vitaminer som A-, B-, C- og D-vitamin samt magnesium, jern, kalium, calcium og selenium, der kan give kroppen de nødvendige næringsttofer til at støtte et normalt energiniveau, vedligeholde et normalt immunforsvar, understøtte knoglesundhed, tænder, hår og hud samt vedligeholdelse af normal muskelfunktion.

De vigtigste fordele ved et multivitamin og mineral-tilskud

Hvem bør tage Multivitaminer og mineraler?

Man bør have en sund og varieret kost med masser af frugt og grøntsager på daglig basis for at give kroppen de nødvendige mineraler og vitaminer. Men da mange har travle og stressede liv, kan det være svært at få alle de nødvendige vitaminer og mineraler, som kroppen skal bruge for at fungere optimalt. Multivitaminer og Mineraler-tilskuddet kan give dig et boost med essentielle næringsstoffer, især hvis din kost er begrænset eller ensformig.

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du tager 1 tablet om dagen med et stort glas vand, helst sammen med et hovedmåltid. For at få det bedste ud af tilskuddet bør det tages samme tid hver dag.

Anbefalinger

Vitaminpillerne er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Ingrediensliste

A-vitamin (Retinylacetat), D3-vitamin (Cholecalciferol), E-vitamin (Dl-Alpha Tocopherolacetat), K-vitamin (Menaquinon), B1-vitamin (Thiamin), B2-vitamin (Riboflavin), B3-vitamin (Niacin), B5-vitamin ( Pantotensyre), B6-vitamin (pyridoxinhydrochlorid), B9-vitamin (folinsyre), B12-vitamin (cyanocobalamin), B7-vitamin (biotin), C-vitamin (askorbinsyre), calcium, magnesium, jern, kobber, jod, zink, mangan , Natrium, Kalium, Selen, Krom, Molybdæn,, Chlorid, Natriumchlorid, Dicalciumphosphat.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(1)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

50.00% baseret på 1 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg har fået mere energi og overskud, og så er jeg faktisk begyndt at spise sundere fordi jeg vil have mest ud af de her.

N Nikoline

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide