Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Multivitaminer & Mineraler 365

365 Tabletter | Med 27 vitaminer & mineraler

Oversigt

Fyldt med 27 vitaminer og mineraler er WeightWorld’s Multivitaminer og Mineraler 365 et helt naturligt premium tilskud til din kost. De kan hjælpe hele din krop hele året rundt, da de indeholder A-Vitamin, vitamin B6 og B12, C-vitamin og mange flere.

  • 365 tabletter - til et års forbrug
  • D-vitamin til vedligeholdelse af normal hud, knogler og tænder
  • C-vitamin til at hjælpe med at håndtere træthed
  • Forstærker din krops naturlige forsvar
  • Effektiv og til en god pris
  • Ikke GMO, glutenfri og velegnet til vegetarer
  • Certificeret høj kvalitet
  • Vegetarisk
  • Ekspertlavet ingrediensliste
  • GMO Free

Hvad er Multivitaminer og Mineraler tabletterne?

Multivitaminer og mineraler 365 er et premium tilskud du bør tage i sammenhæng med en afbalanceret kost. De indeholder 27 vitale vitaminer og mineraler, hvilket betyder at hver tablet har mange fordele at byde dig, som kan inkludere en reduktion i træthed; vedligeholdelse af normal immunitet; vedligeholdelse af knogler, tænder, hår og hud; og vedligeholdelse af normal muskelfunktion.

Hvad er de største fordele og ingredienserne?

Hvem er disse Multivitaminer og Mineraler for?

Alle bør gå efter at spise frugt og grøntsager på daglig basis for at passe på sin krop, men på grund af den moderne tilværelse og de travle skemaer, er det svært at få alle nødvendige vitaminer og mineraler kroppen har brug for, for at være på toppen. Multivitaminer og Mineraler 365 kan give dig ekstra ernæring, især hvis din kost er begrænset eller ubalanceret.

Anvendelse

Tag 1 tablet dagligt, helst i forbindelse med et måltid eller som anvist af en professionel. For at opnå bedste resultat bør den tages samme tid hver dag.

Ingredienser

Vitamin A (Retinyl Acetate), Vitamin D3 (Cholecalciferol), Vitamin E (Dl-Alpha Tocopherol Acetate), Vitamin K (Menaquinone), Vitamin B1 (Thiamin), Vitamin B2 (Riboflavin), Vitamin B3 (Niacin), Vitamin B5 (Pantothenic Acid), Vitamin B6 (Pyridoxine Hydrochloride), Vitamin B9 (Folic Acid), Vitamin B12 (Cyanocobalamin), Vitamin B7 (Biotin), Vitamin C (Ascorbic Acid), Calcium, Magnesium, Iron, Copper, Iodine, Zinc, Manganese, Sodium, Potassium, Selenium, Chromium, Molybdenum, Potassium, Chloride, Sodium Chloride, Dicalcium Phosphate.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(1)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

50.00% baseret på 1 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg har fået mere energi og overskud, og så er jeg faktisk begyndt at spise sundere fordi jeg vil have mest ud af de her.

N Nikoline

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide