Multivitaminer & Mineraler 365

365 Tabletter | Med 27 vitaminer & mineraler
WeightWorld

Oversigt

Fyldt med 27 vitaminer og mineraler er WeightWorld’s Multivitaminer og Mineraler 365 et helt naturligt premium tilskud til din kost. De kan hjælpe hele din krop hele året rundt, da de indeholder A-Vitamin, vitamin B6 og B12, C-vitamin og mange flere.

  • 365 tabletter - til et års forbrug
  • D-vitamin til vedligeholdelse af normal hud, knogler og tænder
  • C-vitamin til at hjælpe med at håndtere træthed
  • Forstærker din krops naturlige forsvar
  • Effektiv og til en god pris
  • Ikke GMO, glutenfri og velegnet til vegetarer
  • Køb 1 189 kr.
  • Køb 2 340 kr. 378 kr. Du sparer 10%
  • Køb 3 453 kr. 567 kr. Du sparer 20%

Hvad er Multivitaminer og Mineraler tabletterne?

Multivitaminer og mineraler 365 er et premium tilskud du bør tage i sammenhæng med en afbalanceret kost. De indeholder 27 vitale vitaminer og mineraler, hvilket betyder at hver tablet har mange fordele at byde dig, som kan inkludere en reduktion i træthed; vedligeholdelse af normal immunitet; vedligeholdelse af knogler, tænder, hår og hud; og vedligeholdelse af normal muskelfunktion.

Hvad er de største fordele og ingredienserne?

Energiniveau

Når du ikke får nok vitaminer gennem din kost er din krop nødt til at arbejde hårdere for at udføre simple opgaver, hvilket kan lede til træthed eller andre helbredsproblemer. Det er en ideel måde at forblive fit og føle dig energisk at tage multivitaminer og opretholde en sund livsstil.

Humør

Flere studier har sammenkædet indtaget af multivitaminer med en positiv effekt på et individs humør og emotionelt velvære. Det kan derfor positivt påvirke de hjernefunktioner der er ansvarlige for humøret at få nok vitaminer og mineraler.

Stress og Angst

Vitaminerne og mineralerne i din daglige multivitamin kapsel kan også hjælpe dig med at håndtere stress og angst. Kroppen bruger B-vitaminer til at omdanne mad til energi, at holde nervesystemet normalt fungerende og til at producere stresshormoner. At tage multivitaminer dagligt kan hjælpe med at genopfylde kroppens forsyning.

Korttidshukommelse

Nyere studier viser at B-vitamin har en vital rolle i at støtte din korttidshukommelse. I forskningen har ældre forsøgsdeltagere, der har fået vitamin B12 tilskud, klaret sig bedre i hukommelsestests i sammenligning med individer, der ikke fik dette tilskud.

Muskel styrke

Frie radikaler er hovedsageligt ansvarlige for aldringsrelaterede problemer i musklerne. Det kan hjælpe med at holde din krop på toppen, at indtage multivitaminer dagligt.

Hvem er disse Multivitaminer og Mineraler for?

Alle bør gå efter at spise frugt og grøntsager på daglig basis for at passe på sin krop, men på grund af den moderne tilværelse og de travle skemaer, er det svært at få alle nødvendige vitaminer og mineraler kroppen har brug for, for at være på toppen. Multivitaminer og Mineraler 365 kan give dig ekstra ernæring, især hvis din kost er begrænset eller ubalanceret.

Anvendelse

Tag 1 tablet dagligt, helst i forbindelse med et måltid eller som anvist af en professionel. For at opnå bedste resultat bør den tages samme tid hver dag.

Ingredienser

Vitamin A (Retinyl Acetate), Vitamin D3 (Cholecalciferol), Vitamin E (Dl-Alpha Tocopherol Acetate), Vitamin K (Menaquinone), Vitamin B1 (Thiamin), Vitamin B2 (Riboflavin), Vitamin B3 (Niacin), Vitamin B5 (Pantothenic Acid), Vitamin B6 (Pyridoxine Hydrochloride), Vitamin B9 (Folic Acid), Vitamin B12 (Cyanocobalamin), Vitamin B7 (Biotin), Vitamin C (Ascorbic Acid), Calcium, Magnesium, Iron, Copper, Iodine, Zinc, Manganese, Sodium, Potassium, Selenium, Chromium, Molybdenum, Potassium, Chloride, Sodium Chloride, Dicalcium Phosphate.

Multivitaminer & Mineraler 365 365 Tabletter | Med 27 vitaminer & mineraler

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide