Fri fragt på alle ordrer over 499kr
Multivitaminer og Mineraler 365 tabletter | Naturligt tilskud til velvære

Multivitaminer & Mineraler - 1 års forbrug

365 Tabletter | Vitaminpiller med 27 vitaminer & mineraler

Oversigt

  • Med 27 forskellige multivitaminer og mineraler
  • Fyldt med essentielle næringsstoffer
  • Udviklet med en vegetarisk formel
  • 365 vitaminpiller - nok til 1 års forbrug
  • 100% tilfredshedsgaranti

WeightWorlds Multivitamin og Multimineral-tilskud indeholder 27 forskellige vitaminer og mineraler som A-, B-, C- og D-vitamin samt magnesium, jern, kalium, calcium og selen til alt fra immunforsvar, energi, reduktion af træthed, knoglesundhed og din hud.

Kosttilskuddet er et komplet vitamintilskud lavet af naturlige ingredienser for at give dig et udvalg af essentielle næringsstoffer, så du får de bedste forudsætninger for at undgå vitamin- og mineralmangel.

  • Certificeret høj kvalitet
  • Vegetarisk
  • Ekspertlavet ingrediensliste
  • GMO Free

Multivitaminer og mineraler - et kosttilskud med 27 vigtige næringsstoffer

WeightWorlds Multivitaminer og mineraler er et naturligt kosttilskud, som er beregnet til at blive taget dagligt. Én bøtte indeholder nok multivitaminer til ét års forbrug, og bør tages med en velbalanceret kost og regelmæssig motion. Tilskuddet indeholder en bred vifte af mineraler og vitaminer som A-, B-, C- og D-vitamin samt magnesium, jern, kalium, calcium og selen, der kan give kroppen de nødvendige næringsstoffer til at støtte et normalt energiniveau, vedligeholde et normalt immunforsvar, understøtte knoglesundhed, tænder, hår og hud samt vedligeholdelse af normal muskelfunktion.

De vigtigste fordele ved et multivitamin og mineral-tilskud

Hvem bør tage Multivitaminer og mineraler?

Man bør have en sund og varieret kost med masser af frugt og grøntsager på daglig basis for at give kroppen de nødvendige mineraler og vitaminer. Men da mange har travle og stressede liv, kan det være svært at få alle de nødvendige vitaminer og mineraler, som kroppen skal bruge for at fungere optimalt. Multivitaminer og Mineraler-tilskuddet kan give dig et boost med essentielle næringsstoffer, især hvis din kost er begrænset eller ensformig.

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du tager 1 multivitaminpille om dagen med et stort glas vand, helst sammen med et hovedmåltid. Tilskuddet bør tages dagligt i en sammenhængende periode på minimum 3 måneder for at få det optimale ud af de forskellige vitaminer og mineraler.

Anbefalinger

Vitaminpillerne er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

A-vitamin (Retinylacetat), D3-vitamin (Cholecalciferol), E-vitamin (Dl-Alpha Tocopherolacetat), K-vitamin (Menaquinon), B1-vitamin (Thiamin), B2-vitamin (Riboflavin), B3-vitamin (Niacin), B5-vitamin ( Pantotensyre), B6-vitamin (pyridoxinhydrochlorid), B9-vitamin (folinsyre), B12-vitamin (cyanocobalamin), B7-vitamin (biotin), C-vitamin (askorbinsyre), calcium, magnesium, jern, kobber, jod, zink, mangan , Natrium, Kalium, Selen, Krom, Molybdæn, Chlorid, Natriumchlorid, Dicalciumphosphat.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Multivitaminer & Mineraler - 1 års forbrug
Multivitaminer & Mineraler - 1 års forbrug

365 Tabletter | Vitaminpiller med 27 vitaminer & mineraler

219 kr.

+
Økologisk Gurkemeje med Ingefær & Sort Peber
Økologisk Gurkemeje med Ingefær & Sort Peber

1520 mg 180 Kapsler | Kosttilskud til hud, led & velværet

139 kr.

+
Rent Marine Collagen
Rent Marine Collagen

1170 mg 120 Kapsler | Anti-aging tilskud til hud, knogler, brusk og tænder

189 kr.

1 Vare

219 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(1)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

50.00% baseret på 1 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg har fået mere energi og overskud, og så er jeg faktisk begyndt at spise sundere fordi jeg vil have mest ud af de her.

N Nikoline

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide