Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Muskelopbygning

Kosttilskud til fitness og træning findes overalt på internettet og er populært blandt de fleste der går i fitness. Det kan dog være svært at vælge mellem det store udvalg, og derfor har vi på WeightWorld samlet et bredt udvalgt af de bedste kosttilskud til fitness og træning, der hvert kan bidrage til opbygning og vedligeholdelse af muskelmasse både igennem kosttilskud og træningsredskaber, og et boost til dit energiniveau, så du kan give dig selv 100 % til træningen. Det er vigtigt at du giver din krop alle forudsætninger for at trives i træningen og til alle de kropslige processer der vedligeholder og opbygger muskler.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Hvad er en Muscle Gainer?

En muscle gainer er en form for kosttilskud, der er designet til at hjælpe dig med at opbygge muskelmasse. Det gør det ved at give kroppen muskelopbyggende næring, specifikt protein, sædvanligvis i form at aminosyrer, samt nogle gange kulhydrater og gode fedtstoffer. Muscle Gainers er specielt formuleret til at gavne dine muskler og hjælpe dig med at optimere dine træninger for maksimale gains og præstation. Her viser vi dig nogle gode metoder til at opbygge magre muskler.

Hvordan virker de, og hvad gør de?

Størstedelen af muscle gainers er lavet af aminosyrer. De er kendt som ‘’byggesten’’ af protein og bliver brugt til at reparere og opbygge muskler samt støtter restitution. Når du indtager den rette mængde aminosyrer, går din krop ind i en anabolsk, eller muskelopbyggende, fase. Derfor virker aminosyrerne ved at fremme proteinsyntesen, hvilket stimulerer produktionen af ny muskelmasse. De hjælper også med at forhindre muskelvævet i at blive nedbrudt og kan ovenikøbet hjælpe musklerne med at restituere. Som resultat virker muscle gainer tilskud hovedsageligt ved at gøre tre ting:

  • Opbygge muskelmasse
  • Beskytte musklerne for at forhindre skader
  • Hjælper musklerne med at restituere efter træning

Hvad er forskellen mellem Muscle Gainers og Mass Gainers?

Som de to navne antyder, bruges disse to former for tilskud på forskellige måder for at opnå forskellige mål. Muscle Gainers har til formål at hjælpe dig med at øge din muskelmasse og passe på dine muskler før og efter en træning. Mass Gainers derimod indeholder rigtig mange kalorier og er designet til at hjælpe dig med at tage på i vægt generelt. De er også kendt som Weight Gainers og kan resultere i, at den overskydende vægt bliver til fedt i stedet for muskelmasse.

Hvorfor benytte en Muscle Gainer?

Hvis du gerne vil give dine træninger et boost og maksimere resultaterne af dine træninger, så vil en muscle gainer være det perfekte valg. Muscle gainers hjælper med at opbygge masse, men de kan kun virker ordentligt, når de bliver brugt i sammenhæng med regelmæssige træninger og muskelopbyggende øvelser. Derfor vil et tilskud som dette være en hjælpende hånd til dig, der prøver at styrke og opbygge dine muskler.

De kan også hjælpe dig med at undgå træthed og skader på dine muskler, der skyldes anstrengende træninger og hjælpe med at reducere restitutionstid, ømhed samt smerter efter en træning. Du kan ikke få disse fordele alene ved træning, så hvis du er seriøs omkring dine muskler, skal du give det et forsøg!

Hvad er bedst - Tabletter eller Pulver?

Når det kommer til muscle gainer tilskud, kan de komme i alle former og størrelser, og de to mest almindelige er tabletter og pulver. De vigtigste forskelle, folk kigger efter, når de vælger det rette til dem, er ingredienser, mængder og styrker, men typen kan være en stor faktor. Så hvordan vælger du? I nogle tilfælde kan der argumenteres for, at pulver er nemmere for kroppen at absorbere, men det kommer mest af alt an på personlige præferencer, hvad du vælger.

Hvis du foretrækker noget, der er hurtigt og nemt, er tabletter formentlig det bedst valg til dig. Disse er også gode, hvis du er glad for at tage dine tilskud på et bestemt tidspunkt på dagen for at gøre det endnu nemmere. Hvis du på den anden side er glad for at være kreativ med dine tilskud, vil et pulver være godt! Det kan blandes i din bedste smoothie og shake, så du kan få adskillige næringsstoffer på én gang. Du kan også få pulver med forskellige smage, hvis du foretrækker noget mere velsmagende end en kedelig tablet. Men da de begge virker præcis lige så godt, er valget helt op til dig!

Aminosyrer til muskelopbygning

Så nu ved du, hvordan muscle gainers virker, og hvordan aminosyrer kan hjælpe med at opbygge muskelmasse. Hvilken er så bedst at vælge? Når det kommer til at vælge det rette muscle gainer tilskud, er det vigtigt, at du kender til de forskellige aminosyrer, du kan finde i denne type tilskud. Her er nogle af de bedste og mest populære aminosyrer, der kan findes i muscle gainer tilskud:

  • BCAAs (Branched Chain Amino Acids)
  • L-Arginine
  • L-Glutamine
  • Beta-Alanine

Muskelopbyggende fødevarer

Udover at tage muscle gainer tilskud, er der også mange fødevarer, du kan tilføje til din kost for at hjælpe med at give din muskelopbygning et boost. De hjælper dine muskler på forskellige måder og ikke alle er for kødædere; du kan også finde vegetariske og veganske muskelopbyggende fødevarer!

Bedste fødevarer til muskelopbygning

Oksekød

Fuldt af protein samt næringsstoffer til musklerne som fx jern, zink og B-vitaminer.

Kylling

En mager kilde til protein, der er fedtfattigt og godt til muskel vedligeholdelse og reparation.

Ost

En naturlig kilde til protein, der også er rig på calcium og vitamin B12 for energi.

Mælk

Komælk er en kilde til muskelstyrkende protein, kulhydrater og fedt.

Æg

En vegetarisk proteinkilde, der indeholder alle 9 essentielle aminosyrer.

Fede fisk

De er ikke kun rige på protein, men de indeholder også den gavnlige fedtsyre Omega 3.

Havregryn

De har et lavt glykæmisk index og giver kulhydrater for muskelbevarelse.

Ærter

De er rige på veganer-venlige aminosyrer samt beskyttende Vitamin C.

CLA

Denne naturligt forekommende fedtsyre kan hjælpe med vægttab og muskel beskyttelse.

Peanuts

De indeholder protein, kulhydrater og fedt, så det er et godt valg til muskelopbygning.

Hampe Protein

Indeholder alle 9 aminosyrer samt Omega 3 og 6 til muskelvækst og præstation.

Fuldkorn

De kan booste væksthormon niveauet for at fremme naturlige muskel gains.

Sojabønner

Rige på protein og sunde umættede fedtsyrer samt Vitamin K, jern og fosfor.

Kidneybønner

Disse er en plantebaseret kilde til naturligt protein for vegansk muskelopbygning.

Risprotein

Endnu en veganer-venlig kilde til protein, der også er rig på kostfibre for en god fordøjelse.

Oversigt

Nu burde du vide, hvad muscle gainer er, hvad de gør, og hvordan de virker. Muscle gainers er ideelle, hvis du ønsker at give dine træninger et boost og maksimere dit muskelopbyggende potentiale. De er også lavet af naturlige ingredienser, så de er det bedste valg, hvis du leder efter et sikkert valg og gerne vil undgå kemikalier eller steroider, der kan komme med en masse grimme bivirkninger. Der er masser af muscle gainer tilskud at vælge imellem, så du kan finde det helt rette for dig og din krop!

Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.