Fri fragt på alle ordrer over 499kr*
Superfood pulver med amla
Superfood pulver med amla
økologisk amla pulver (indiske stikkelsbær)
økologisk amla pulver (indiske stikkelsbær)
Køb stikkelsbær pulver med amla
Køb stikkelsbær pulver med amla
Køb amla pulver
Køb amla pulver
Amla pulver med antioxidanter
Amla pulver med antioxidanter
Økologisk superfood pulver med amla
Økologisk superfood pulver med amla
Køb stikkelsbær pulver (amla pulver)
Køb stikkelsbær pulver (amla pulver)

Økologisk Amla Pulver

500 g Pulver | Superfood-pulver til hjerte & immunforsvar

Hvad er amla?

Amla er også bedre kendt som indisk stikkelsbær, og kaldes ikke en superfood uden grund. De små bær har nemlig et højt naturligt indhold af essentielle vitaminer og mineraler som eksempelvis C-vitamin, kostfibre, magnesium, calcium, kalium og mangan, som ikke kun er sunde for dit generelle velvære, men især sunde for dit hjerte og immunforsvar.

Derfor er der flere sundhedsmæssige fordele at hente ved at indtage amla hver dag, og for at gøre det nemt for dig har vi hos WeightWorld lavet dette superfood-pulver, så du selv kan bestemme, om du vil lave en amla-drik, tilsætte lidt amla-pulver til dit bagværk, smoothies eller madretter for at få et dagligt boost med vitaminer og mineraler.

Hvilke fordele er der ved amla pulver?

WeightWorlds Amla-pulver har et naturligt indhold af C-vitamin, kostfibre, magnesium, calcium, kalium og mangan, som alle har forskellige sundhedsmæssige fordele. Antioxidanten C-vitamin bidrager blandt andet til at give dit immunforsvar et naturligt boost, og er ligeledes vigtigt for en normal collagen-produktion, der er essentielt for at pleje dit hår, hud og led.

Kalium og mangan bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress, et normalt energistofskifte og til at vedligeholde normale knogler, mens calcium bidrager til en normal muskelfunktion og til at vedligeholde normale knogler. Derudover indikerer flere kliniske studier, at amla har en potentiel effekt på at sænke LDL-kolesterol (det dårlige kolesterol) i blodet, hvilket er ideelt til at beskytte hjertet.

Kan jeg bruge amla-pulver til at give mit immunforsvar et boost?

Ja, amle er et superfood-pulver med et højt naturligt indhold af C-vitamin, som er en vigtig antioxidant til at beskytte mod oxidativ stress samt give dit immunforsvar et boost

Hvilke fordele er der ved at tage et amla-pulver?

Amla har et højt indhold af mange vigtige næringsstoffer, som er ideelle til at beskytte dit hjerte, vedligeholde blodtryk og immunforsvar samt meget mere.

Er amla og stikkelsbær det samme?

Amla er også bedre kendt som indiske stikkelsbær, og bør ikke forveksles med dem, som vi finder i den danske natur. Amla er i flere generationer blevet brugt som ayurvedisk medicin.

Hvad er den anbefalede daglige dosis superfood-pulver?

Bland en halv teske Amla pulver i et glas lunkent vand. Rør rundt med en teske, indtil superfood-pulveret er helt opløst. Og drik nu amla-drikken. Hver pakke indeholder 500 g, hvilke svarer til 200 serveringer.

Kan man bruge amla-pulver som en ansigtsmaske?

Ja, giv din hud i ansigtet et naturligt løft med essentielle vitaminer og mineraler ved at lave en amla-ansigtsmaske. Opskrift: Bland 1 teske honning, 1,5 teske Amla pulver og 1,5-2 teskefulde varmt vand. Rør rundt for at danne en pasta. Gnub det forsigtigt ind i ansigtet. Lad ansigtsmasken sidde i 20-30 minutter og fjern herefter med en varm våd klud.

Kan man bruge amla-pulver som en hårkur?

Ja. Bland amla-pulver med varmt vand, indtil det har en pastaform. Påfør det i håret. Start med at påføre det ved hårrødderne og arbejd ned mod hårspidserne. Lad det sidde i 30-45 minutter. Vask ud med varmt vand.

Hvornår kan jeg begynde at mærke en effekt?

I henhold til vores Tilfredshedsgaranti anbefaler vi, at du tager kosttilskuddet dagligt som anbefalet i minimum 3 måneder.

Er der bivirkninger ved at tage amla-pulver?

WeightWorlds Amla-pulver er lavet af økologiske stikkelsbær og er dermed naturligt, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog at gennemlæse ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kan alle tage et amla-superfood-pulver?

Superfood-pulveret kan tages af alle, der gerne vil have et naturligt boost med vitaminer og mineraler. Tilskuddet er dog ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(63)
4 Stjerner
(32)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

91.63% baseret på 97 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

God smag Vh Finn Nielsen.

f finn N
Bekræftet køb

Virker efter hensigten - kolesteroldæmpende!

l lene
Bekræftet køb

Kendte produktet i forvejen

L Linda M
Bekræftet køb

Kan ikke se resultater så hurtig, men det skulle være bedre end og tage kolesterol nedsættende piller. Man spare bivirkninger, og det giver det samme. Smage ikke så godt, men jeg holder mig for næsen, så går det fint ned.

A Alexandres M
Bekræftet køb

Jeg bruger det morgenmad, så den sue smag forsvinder. Håber det hjælper mod kolesterol.

F Fick
Bekræftet køb

Godt produkt til en god pris.

m mikhael
Bekræftet køb

Det er svært at svare på endnu , syns jeg .

B Birgitte A
Bekræftet køb

Kan godt anbefale det

R Ralph
Bekræftet køb

Sundt, sundt & sundt

M Mathias
Bekræftet køb

Jeg har fået det i gave af min mor, og det kan faktisk godt anbefales

L Lukas

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide