FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Øko Amla Pulver 200g

200 g | Til immunforsvar, fordøjelse og huden
 • Køb 1 145 kr.
 • Køb 2 276 kr. 290 kr. Du sparer 5%
 • Køb 3 393 kr. 435 kr. Du sparer 10%

Comfort Points Køb nu og få 1 Comfort point ?

Største Fordele

 • Økologisk amla pulver lavet af indiske stikkelsbær
 • Bidrager til at vedligeholde immunsystem, knogler, huden, fordøjelsen og energistofskiftet
 • Rigt på calcium, C-vitamin, kostfibre og magnesium
 • Kan drikkes som en te, blandes i en smoothie eller bruges som en maske til håret og ansigtet
 • Produceret i Østrig
 • Tilfredshedsgaranti
 • Vegansk
 • Økologisk
 • Glutenfri

Hvad er amla?

Amla er også bedre kendt som indisk stikkelsbær, og kaldes ikke en superfood uden grund. De små bær har nemlig et højt naturligt indhold af essentielle vitaminer og mineraler som eksempelvis C-vitamin, kostfibre, magnesium, calcium, kalium og mangan, som ikke kun er sunde for dit generelle velvære, men især sunde for dit hjerte og immunforsvar.

Derfor er der flere sundhedsmæssige fordele at hente ved at indtage amla hver dag, og for at gøre det nemt for dig har vi hos WeightWorld lavet dette superfood-pulver, så du selv kan bestemme, om du vil lave en amla-drik, tilsætte lidt amla-pulver til dit bagværk, smoothies eller madretter for at få et dagligt boost med vitaminer og mineraler.

Hvilke fordele er der ved amla pulver?

WeightWorlds Amla-pulver har et naturligt indhold af C-vitamin, kostfibre, magnesium, calcium, kalium og mangan, som alle har forskellige sundhedsmæssige fordele. Antioxidanten C-vitamin bidrager blandt andet til at give dit immunforsvar et naturligt boost, og er ligeledes vigtigt for en normal collagen-produktion, der er essentielt for at pleje dit hår, hud og led.

Calcium og mangan bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress, et normalt energistofskifte og til at vedligeholde normale knogler, mens calcium bidrager til en normal muskelfunktion og til at vedligeholde normale knogler.

Kan jeg bruge amla-pulver til at give mit immunforsvar et boost?

Ja, amla er et superfood-pulver med et højt naturligt indhold af C-vitamin, som er en vigtig antioxidant til at beskytte mod oxidativ stress samt give dit immunforsvar et boost

Hvilke fordele er der ved at tage et amla-pulver?

Amla har et højt indhold af mange vigtige næringsstoffer, som er ideelle til at beskytte dit hjerte, vedligeholde blodtryk og immunforsvar samt meget mere.

Er amla og stikkelsbær det samme?

Amla er også bedre kendt som indiske stikkelsbær, og bør ikke forveksles med dem, som vi finder i den danske natur. Amla er i flere generationer blevet brugt som ayurvedisk medicin.

Hvad er den anbefalede daglige dosis superfood-pulver?

Bland en halv teske Amla pulver i et glas lunkent vand. Rør rundt med en teske, indtil superfood-pulveret er helt opløst. Og drik nu amla-drikken.

Kan man bruge amla-pulver som en ansigtsmaske?

Ja, giv din hud i ansigtet et naturligt løft med essentielle vitaminer og mineraler ved at lave en amla-ansigtsmaske. Opskrift: Bland 1 teske honning, 1,5 teske Amla pulver og 1,5-2 teskefulde varmt vand. Rør rundt for at lave en pasta. Gnub det forsigtigt ind i ansigtet. Lad ansigtsmasken sidde i 20-30 minutter og fjern herefter med en varm våd klud.

Kan man bruge amla-pulver som en hårkur?

Ja. Bland amla-pulver med varmt vand, indtil det har en pastaform. Påfør det i håret. Start med at påføre det ved hårrødderne og arbejd ned mod hårspidserne. Lad det sidde i 30-45 minutter. Vask ud med varmt vand.

Hvornår kan jeg begynde at mærke en effekt?

I henhold til vores Tilfredshedsgaranti anbefaler vi, at du tager kosttilskuddet dagligt som anbefalet i minimum 3 måneder.

Er der bivirkninger ved at tage amla-pulver?

WeightWorlds Amla-pulver er lavet af økologiske stikkelsbær og er dermed naturligt, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog at gennemlæse ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kan alle tage et amla-superfood-pulver?

Superfood-pulveret kan tages af alle, der gerne vil have et naturligt boost med vitaminer og mineraler. Tilskuddet er dog ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Øko Amla Pulver 200g
Øko Amla Pulver 200g

200 g Pulver | Superfood-pulver til hjerte & immunforsvar

145 kr.

+
Æblecidereddike Complex
Æblecidereddike Complex

1860 mg 180 Kapsler | Til vægtkontrol og fedtforbrænding

205 kr.

+
Økologisk Neem Pulver
Økologisk Neem Pulver

200 g Pulver | Superfood-pulver til hjerte & immunforsvar

135 kr.

1 Vare

145 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(69)
4 Stjerner
(34)
3 Stjerner
(4)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

91.30% baseret på 107 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

et godt produkt og som altid god og hurtig betjening.

L Liselotte P
Bekræftet køb

Bruger det i smootie

m mikhael
Bekræftet køb

Produktet som sådan er fint, men jeg har den anke, at emballagen er for lille, når man skal have en hånd ned i den for at få en teskefuld op.

A Allan B
Bekræftet køb

Let at bestille og hurtig levering og godt produkt.

L Liselotte P
Bekræftet køb

Godt produkt der er let at anvende.

L Liselotte P
Bekræftet køb

Da der skal en blodprøve og et lægebesøg til for at vide, om det hjælper på kolesteroltallet, er det svært at sige noget om kvaliteten. Men jeg tror og håber, det kan hjælpe. I øvrigt fin betjening.

A Anna L
Bekræftet køb

Det er svært at svare på endnu , syns jeg .

B Birgitte A
Bekræftet køb

Godt produkt til en god pris.

m mikhael
Bekræftet køb

Jeg bruger det morgenmad, så den sue smag forsvinder. Håber det hjælper mod kolesterol.

F Fick
Bekræftet køb

Kan ikke se resultater så hurtig, men det skulle være bedre end og tage kolesterol nedsættende piller. Man spare bivirkninger, og det giver det samme. Smage ikke så godt, men jeg holder mig for næsen, så går det fint ned.

A Alexandres M

*Resultater kan variere fra person til person

Andre kunder køber