Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Økologisk Gurkemeje med Ingefær & Sort Peber - 1 Års Forbrug

505 mg 365 Kapsler | Naturligt kosttilskud til hud & led

Oversigt

WeightWorld’s økologiske gurkemeje med ingefær og sort peber giver dig 365 kapsler af økologisk gurkemeje til dine behov for generelt velvære. Hver kapsel indeholder en kraftfuld 505 mg dosis af premium-kvalitet gurkemeje til dine led, og økologisk ingefær og sort peber til at øge absorberingen. Plej din krop, hud og led med dette helt naturlige tilskud i dag!

  • 365 tabletter - til et helt års forbrug
  • Økologisk gurkemeje, ingefær og sort peber tilskud
  • Effektivt og til en god pris for pleje hele året rundt
  • Plejer dine led, din krop og din hud
  • Velegnet til veganere og vegetarer
  • Vegansk
  • Certificeret høj kvalitet
  • Økologisk
  • ISO

Hvad er Økologisk Gurkemeje med Sort Peber og Ingefær?

Økologisk Gurkemeje med Sort Peber og Ingefær er et helt naturligt tilskud af gurkemeje, der er et krydderi, som har været anvendt i årtusinder. Du kan finde dette gule krydderi i mange forskellige opskrifter, men det er også kendt for sine medicinske egenskaber. Curcumin, den vigtigste aktive ingrediens i gurkemeje, er kendt for sine terapeutiske egenskaber.

Gurkemeje er kombineret med økologisk sort peber og økologisk ingefær, som er rige på essentielle vitaminer og mineraler, og ofte anvendt i Ayurvediske formler. Igennem flere generationer er ingefær blevet kendt som et naturligt middel mod kvalme. Sort peber maksimerer absorption, og er derfor den overordnede fordel af denne opskrift.

Hvad er fordelene af Økologisk Gurkemeje med Sort Peber og Ingefær?

Kroppen

Studier viser at curcumin har positive effekter på kroppen og organerne. Piperine, en alkaloid der findes i sort peber, hjælper kroppen med at absorbere curcumin mere effektivt.

Cellerne og hjertet

Curcumin er kendt for at forbruge frie oxygen-baserede radikaler, som er kemisk aktive molekyler der forårsager skade på kroppens celler. Curcumin kan også målrettes hjertet, og hjælpe din krop med at være sit bedste.

Mave

Studier viser at curcumin også kan støtte den normale funktion af din mave. Det er fundet at promovere galdeproduktionen, hvilket hjælper med at nedbryde den mad vi indtager.

Hjernemad?

Der er mere og mere evidence for at curcumin kan bidrage til det generelle velvære af sindet

Hvem er Økologisk Gurkemeje med Sort Peber og Ingefær For?

Økologisk Gurkemeje er for voksne over 18 år

Disse kapsler er ideelle for individer med en aktiv livsstil eller de de der ønsker at booste deres krops evne til at komme sig efter træning, efter en længere pause fra træningen. Dette potente tilskud hjælper på naturlig vis dit generelle velvære og er ideelt hvis dine led holder dig tilbage fra at opnå en mere aktiv livsstil. De er også velegnede hvis du gerne vil pleje din hud bedre!

Økologisk Gurkemeje er non-GMO, glutenfri og velegnede til veganere og vegetarer.

Anvendelse

Tag 1 kapsel om dagen, helst i forbindelse med et måltid eller ifølge en professionels anvisninger. For at opnå det bedste resultat er det anbefalet at du tager økologisk gurkemeje på samme tid hver dag.

Ingredienser

Økologisk Gurkemejerodspulver (95 %), Økologisk Ingefærrodspulver (4 %), Økologisk Sort Peber Ekstrakt (95 % Piperine) (1 %), Kapselskal: Hypromellose (HPMC)

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(2)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

70.00% baseret på 3 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Billigt og en dejlig stor portion

g grete J
Bekræftet køb

Har taget dem i ca. 2 mdr nu og synes klart de har hjulpet på mine smerter i ben og fødder

B Bente
Bekræftet køb

det er bare guld på glas hurtig lev og et virkelig godt produkt og nemt at tage , rigtig mange tak for det

M Mogens

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide