FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Økologisk Svampe Komplex

180 stk | Til immunforsvar, hjerte & led
 • Køb 1 245 kr. 2.72 kr. / dag
 • Køb 2 466 kr. 490 kr. Du sparer 5% 2.59 kr. / dag
 • Køb 3 663 kr. 735 kr. Du sparer 10% 2.44 kr. / dag
  • Gratis levering*

Comfort Points Køb nu og få 2 Comfort Point ?

Største Fordele

 • Svampe-kosttilskud med lion's mane, reishi og cordyceps
 • Indeholder 7 svampe samt økologisk gurkemeje og ingefær
 • Ideelt til immunforsvar, hjerte, nervesystem og led
 • 180 kapsler - nok til 3 måneder
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Tilfredshedsgaranti
 • Vegansk
 • Økologisk
 • Kvalitetsgodkendt Certificering

Svampe er ikke kun velsmagende i madretter, de indeholder også en række næringsstoffer, der kan være sunde for dit helbred og velvære.

Men desværre er der mange, der ikke bryder sig om hverken smag eller konsistensen, og går derfor glip af de mange sundhedsmæssige fordele, der er ved svampe som eksempelvis lion's mane, reishi, chaga og cordyceps.

Netop derfor har vi her hos WeightWorld lavet Økologisk Svampe Complex, der indeholder 7 forskellige svampe til til at vedligeholde dit immunforsvar, led, nervesystem fordøjelse og blodsukker- og kolesterolniveauer samt meget mere.

Tilskuddet er yderligere beriget med gurkemeje og ingefær for at give dig den mest optimale effekt af tilskuddets svampe, herunder velkendte svampe som lion's mane, reishi, chaga, shiitake og cordyceps.

Disse svampe er fra naturens side propfyldt med essentielle næringsttoffer, herunder selen, der har antioxidante egenskaber, og som bidrager til at vedligeholde et normalt immunforsvar.

Derudover indeholder flere af svampene B-vitaminer, der blandt andet bidrager til at beskytte dit hjerte, dine røde blodceller, nervesystemet og produktionen af hormoner.

Flere af tilskuddets svampe er også propfyldt med essentielle mineraler, herunder kobber, der bidrager til røde blodceller samt kalium, der bidrager til at vedligeholde dine muskler og nervefunktion.

Svampe Complex er et naturligt og økologisk kosttilskud med 7 forskellige svampe, der er nøje udvalgt på grund af deres sundhedsmæssige egenskaber.

Her nedenfor kan du læse mere om de forskellige svampe i kosttilskuddet, og hvilke sundhedsmæssige egenskaber, de enkelte svampe har.

Pindsvinepigsvamp: Kaldes også lion’s mane, og indeholder næringsstoffer, der bidrager til at støtte den mentale funktion, nervefunktioner, blodsukkerniveauer og endda hjælpe med at lindre milde symptomer på depression og angst.

Skinnende Lakporesvamp: Kaldes også reishi svamp, og forskning indikerer, at svampen kan være nyttig til vægttab, vedligeholde immunforsvaret, forbedre fokus, bidrage til bedre søvn samt lindre symptomer på angst og depression.

Birke-spejlsporesvamp: Kaldes også chaga svamp, og nyere forskning indikerer, at svampen kan bidrage til at regulere proteiner i kroppen, der er essentielle til at stimulere produktionen af hvide blodceller.

Tueporesvamp: Kaldes også grifola frondosa, og antages at være en adoptogen svamp. Hvilket betyder, at den potentielt kan bidrage til at undertrykke fysisk og mentalt stress, og kan således potentielt være essentiel til at hjælpe med at bekæmpe træthed. Derudover har studier vist, at tuesporesvamp potentielt kan bidrage til at aktivere andre celler, der hjælper med at stimulere immunforsvarets celler og T-celler.

Shiitake: Shiitake er rig på både B-vitaminer og antibakterielle egenskaber, og kan give din krop naturlig støtte til vægthåndtering.

Snyltekølle: Kaldes også cordyceps, og er traditionelt blevet brugt i naturmedicin til at bidrage til at øge iltoptagelsen i røde blodlegemer samt forbedre restitutionen. Nyere forskning indikerer også, at cordyceps ligeledes har antiinflammatoriske egenskaber.

Læs mere forskning om de forskellige svampe under fanen Forskning.

Hvilke svampe indeholder tilskuddet?

Tilskuddet er 100% økologisk, og indeholder: pindsvinepigsvamp (lion's mane), skinnende Laksporesvamp (reishi), birke-spejlporesvamp (chaga), tueporesvamp (grifola frondosa), shiitake, snyltekølle (cordyceps), østershat (pleurotus ostreatus),

Hvorfor bør man tage et svampe-kosttilskud?

Vores Svampe Complex indeholder 8 forskellige svampe samt gurkemeje og ingefær, som er ideelt til at vedligeholde dit immunforsvar, hjertesundhed, ledsundhed og dit nervesystem.

Hvorfor er der gurkemeje og ingefær i kosttilskuddet?

Vores Svampe Complex er beriget med gurkemeje og ingefær grundet de to knoldrødders antiinflammatoriske egenskaber, som kan bidrage til dine led, immunforsvar og hjerte.

Hvad er den anbefalede daglige dosis?

Vi anbefaler, at du tager 2 kapsler dagligt sammen med et stort glas vand, helst i forbindelse med et hovedmåltid.

Hvornår kan jeg forvente at mærke en virkning?

I henhold til vores Tilfredshedsgaranti anbefaler vi, at du tager kosttilskuddet dagligt i minimum 3 måneder.

Er der bivirkninger ved at tage svampe complex?

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kan alle tage et svampe-kosttilskud?

Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke beregnet til børn og unge under 18 år.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(34)
4 Stjerner
(15)
3 Stjerner
(3)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

90.19% baseret på 52 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

complex list of mushrooms

J Janina V
Bekræftet køb

🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂

k kunde
Bekræftet køb

ok ikke noget at klage over

L Laura E
Bekræftet køb

God kvalitet og effektivt.

M Marie F
Bekræftet køb

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

C Christina J
Bekræftet køb

Kan kun sammenligne med Morethanhealths Fire svampe jeg har prøvet såsom Lions mane Cordyceps Reichi og Chaga og mener Pris og kvalitet bliver et hak bedre også indeholdende flere sorter svampe og fint m Complex

W Wenche H
Bekræftet køb

Rigtig godt produkt, som jeg vil købe igen.

M Martin
Bekræftet køb

Great product, Speedy delivery for a good price.

M Michael N
Bekræftet køb

Great product!

A Alexandra C
Bekræftet køb

Good product at a good price

M Malcolm S

*Resultater kan variere fra person til person

Andre kunder køber

Product Image

Økologisk Svampe Komplex

180 stk | Til immunforsvar, hjerte & led