Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Økologisk Svampe Complex

180 Kapsler | Naturligt tilskud til immunforsvar

Oversigt

  • Kosttilskud med 8 forskellige svampe
  • Beriget med økologisk gurkemeje og ingefær
  • Ideelt til immunforsvar, hjerte, nervesystem og led
  • 180 kapsler - nok til 3 måneder
  • 100% tilfredshedsgaranti

Økologisk Svampe Complex er et komplet kosttilskud lavet af 8 forskellige svampe, gurkemeje og ingefær til immunforsvar, hjertesundhed, ledsundhed og dit nervesystem.

Tag blot 2 kapsler dagligt og nyd godt af de mange fordele, der er ved Økologisk Svampe Complex.

  • Vegansk
  • Økologisk
  • Certificeret høj kvalitet
  • GMO Free

Økologisk Svampe Complex - et komplet kosttilskud til immunforsvar

Svampe er ikke kun velsmagende i madretter, de indeholder også en række næringsstoffer, der kan være sunde for dit helbred og velvære. Derudover er svampe fedtfattige og indeholder ikke mange kalorier, og derfor er de så dejlige at have i maden. Men desværre er der mange, der ikke bryder sig om hverken smag eller konsistensen, og går derfor glip af de mange fordele.

Netop derfor har vi lavet et Økologisk Svampe Complex-kosttilskud med 8 forskellige svampe til immunforsvar, fordøjelse og blodsukker- og kolesterolniveauer. Kapslerne indeholder mineraler, vitaminer og fibre fra de mange forskellige svampe, og er yderligere beriget med gurkemeje og ingefær.

Blandt næringsstofferne finder du antioxidanten selen, der er særlig vigtigt for dit immunforsvar, B-vitaminer, der bidrager til blandt andet at beskytte dit hjerte, dine røde blodceller, nervesystemet og produktionen af hormoner, kobber, der bidrager til røde blodceller samt kalium, der hver er vigtigt for muskler og nervefunktioner.

De vigtigste ingredienser

Kosttilskuddet indeholder 8 forskellige svampe, der er særligt udvalgt på grund af deres nyttige egenskaber. Kapslerne er ligeledes beriget med gurkemeje og ingefær grundet deres anti-inflammatoriske egenskaber samt antioxidanter til dit velvære og immunforsvar.

Pindsvinepigsvamp

Studier har vist, at svampen indeholder næringsstoffer til at give kroppen støtte til den mentale funktion, nervefunktioner, blodsukkerniveauer og endda hjælpe med at lindre milde symptomer på depression og angst. Læs mere her.

Skinnende Lakporesvamp

Forskning antyder, at svampen kan være nyttig til vægttab, vedligeholde immunforsvaret, forbedre fokus, bidrage til bedre søvn samt lindre symptomer på angst og depression. Læs mere her.

Birke-spejlsporesvamp

Studier antyder, at svampen potentielt kan hjælpe med at regulere proteiner i kroppen, der er essentielle til at stimulere produktionen af hvide blodceller. Indeholder ligeledes antioxidanter, særligt zink, til at støtte immunforsvaret. Læs mere her.

Tueporesvamp

Antages at være en adoptogen svamp, hvilket betyder, at den potentielt kan støtte kroppen med at opnå balance. Det gør den ved at bidrage til at undertrykke fysisk og mentalt stress, og kan således potentielt være essentiel til at hjælpe med at bekæmpe træthed. Derudover har studier vist, at denne svamp potentielt kan bidrage til at aktivere andre celler, der hjælper med at stimulere immunforsvarets celler og T-celler. Læs mere her.

Shiitake

Shiitake er rig på både B-vitaminer og antibakterielle egenskaber, og kan give din krop naturlig støtte til vægthåndtering.

Brugsvejledning

Vi anbefaler at tage 2 kapsler dagligt med et stort glas vand, helst i forbindelse med et hovedmåltid. For at få det bedste ud af Økologisk Svampe Complex-tilskuddet bør du tage det dagligt i en periode på minimum 3 måneder.

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du konsultere egen læge før brug. Velegnet til veganere og vegetarer. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Økologisk Birke-Spejlsporesvamppulver, Økologisk Snyltekøllepulver, Økologisk Pindsvinepigsvamppulver, Tueporesvamppulver, Økologisk Østershatpulver, Økologisk Shiitakepulver , Økologisk Skinnende lakporesvamppulver, Økologisk Gurkemejepulver, Økologisk Ingefærpulver, Kapselskal: Hypromellose (HPMC)

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Økologisk Svampe Complex
Økologisk Svampe Complex

180 Kapsler | Naturligt tilskud til immunforsvar

199 kr.

+
Økologisk Gurkemeje med Ingefær og Sort Peber
Økologisk Gurkemeje med Ingefær og Sort Peber

1520 mg 180 Kapsler | Kosttilskud til led og hud

139 kr.

1 Vare

199 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(13)
4 Stjerner
(7)
3 Stjerner
(3)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

85.00% baseret på 23 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

complex list of mushrooms

J Janina V
Bekræftet køb

Great product, Speedy delivery for a good price.

M Michael N
Bekræftet køb

Great product!

A Alexandra C
Bekræftet køb

Good product at a good price

M Malcolm S
Bekræftet køb

Absolut prisvärt både för hälsa och för kostnaden.

m micke N
Bekræftet køb

Man känner nästan direkt hur det ger kroppen energi.

m micke N
Bekræftet køb

Jag svara upp väldigt bra på denna produkt. Min kognitiva förmåga och uthållighet har förbättrats avsevärt! Är väldigt nöjd.

A Anders B
Bekræftet køb

Goede ervaringen

K Kj V
Bekræftet køb

PERFECT

R Ranee
Bekræftet køb

De dosering kan bij sommimge paddenstoelen wat hoger maar over het algemeen is dit een heel goed supplement

M Milena

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide