Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Økologisk Svampe Complex

180 Kapsler | Naturligt tilskud til immunforsvar
WeightWorld

Oversigt

Leder du efter et naturligt tilskud, så du kan give dit immunforsvar et boost? Led ikke længere! Økologisk Svampe Complex er et særligt sammensat kosttilskud i kapselform, der indeholder flere forskellige svampe, der hver især bidrager med egenskaber til dit immunforsvar og velvære. Svampe er fyldt med vitaminer, mineraler og fibre, og nu kan du nyde godt af disse - særligt hvis du ikke bryder dig om svampe i maden! Yderligere er det forstærket med gurkemeje og ingefær, der netop er anerkendt for at være godt for flere processer i kroppen.

  • Kan booste immunforsvaret
  • Naturligt tilskud med svampe
  • Med økologisk gurkemeje og ingefær
  • Velegnet til veganere og vegetarer
  • 180 kapsler til 3 månders forbrug
  • Vegansk
  • Økologisk
  • Certificeret høj kvalitet
  • GMO Free

Hvad er Økologisk Svampe Complex?

Svampe er magiske! Ikke kun fordi de er velsmagende og kan gøre enhver ret gourmet, men også fordi de indeholder en række af næringsstoffer, der kan bidrage til dig og dit velvære. Samtidigt er de fedtfattige og indeholder ikke mange kalorier, og derfor essentielle at inkludere i madretter. Desværre lyder svampe sjældent appetitligt, og mange bryder sig hverken om smag eller konsistens, og går derfor glip af de mange fantastiske egenskaber.

Du behøver dog ikke længere at gå glip af disse! Weightworld har designet de essentielle egenskaber fra 8 svampe i et kosttilskud, der er særligt målrettet dit immunforsvar, din fordøjelse, og blodsukker- og kolesterolniveauer. Dette kosttilskud kommer i kapselform og indeholder næringsstofferne fra svampe, samt gurkemeje og ingefær, og er således let at inkludere i dine daglige rutiner.

Blandt næringsstofferne finder du antioxidanten selen, der er særlig vigtig for dit immunforsvar, B-vitaminer, der bidrager til blandt andet at beskytte dit hjerte, dine røde blodceller, nervesystemet og produktionen af hormoner, kobber, der bidrager til røde blodceller, og kalium der hver er vigtig for muskler og nerverfunktioner.

Nøgle ingredienserne i Økologisk Svampe Complex

Dette kosttilskud indeholder 8 forskellige svampe, der er særligt udvalgt på baggrund af deres nyttige egenskaber. Ligeledes er det forstærket med gurkemeje og ingefær, der er særligt anerkendt for deres anti-inflammatoriske egenskaber og antioxidanter, der kan bidrage til dit velvære og immunforsvar.

Pindsvinepigsvamp

Studier har vist, at denne svamp indeholder egenskaber, der kan bidrage til at booste mental funktion, nervefunktioner, kontrollere blodsukkerniveauer og endda hjælpe med at lindre milde symptomer på depression og angst.

Skinnende Lakporesvamp

Denne svamp kan bidrage til et utal af ting - den kan være nyttig til vægttab, til at vedligeholde immunforsvaret, bidrage til bedre søvn og endda ligesom pindsvinepigsvamp bidrage til at lindre symptomer på angst og depression. Den har således egenskaber, der kan hjælpe med at forbedre humøret, reducere stress og forbedre fokus.

Birke-spejlsporesvamp

Studier har vist, at denne svamp kan hjælpe med at regulere proteiner, der er essentielle til at stimulere produktionen af hvide blodceller. Ligeledes indeholder den antioxidanter, særligt zink, der booster immunforsvaret.

Tueporesvamp

Denne svamp antages at være adaptogen, hvilket betyder, at den hjælper kroppen med at opnå en balance. Dette gør den ved at bidrage til at undertrykke fysisk og mental stress, og kan således være essentiel til at hjælpe med at bekæmpe træthed. Derudover har studier vist, at denne svamp kan bidrage til at aktivere andre celler, der hjælper med at stimulere immunforsvarets celler og T-celler.

Shiitake

Rig på både B-vitaminer og antibakterielle egenskaber, er disse svampe særligt effektive til at give dig og din krop et boost, og samtidig kan de bidrage til vægthåndtering.

Sådan tager du Økologisk Svampe Complex

Tag 2 kapsler dagligt med et stort glas vand, og gerne i forbindelse med et måltid.

Advarsel: Overstig ikke den daglige anbefalede dosis. Dette er tilskud er ikke egnet individer under 18 år. Kosttilskud må ikke anvendes som erstatning for en balanceret diæt og en sund livsstil. Hvis du er gravid, ammende, tager nogen form for medicin eller går til lægen jævnligt, skal du konsultere med en læge, inden du tager dette tilskud. Stop brugen af tilskuddet, hvis du oplever nogle uønskede virkninger.
Opbevaring: Opbevar et køligt og tørt sted. Hold det uden for børns rækkevidde.

Ingredienser

Økologisk Inonotus Obliquus (Birke-Spejlsporesvamp) Pulver, Økologisk Ophiocordyceps sinensis (Snyltekølle) Pulver, Økologisk Hericium Erinaceus (Pindsvinepigsvamp) Pulver, Økologisk Grifola Frondosa (Tueporesvamp) Pulver, Økologisk Pleurotus Ostreatus (Østershat) Pulver, Økologisk Lentinula Edodes (Shiitake) Coprinus Comatus Pulver, Økologisk Ganoderme Lingzhi (Skinnende lakporesvamp) Pulver, Økologisk Curcuma Longa (Gurkemeje) Pulver, Økologisk Zingiber Officinale (Ingefær) Pulver, Kapselskal: Hypromellose (HPMC)

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide