Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Om os

WeightWorld er grundlagt i 2005, og er et brand som fokuserer på vægtkontrolerende produkter, som er lavet på de bedste ingredienser fra hele verden. Vores primære marked er EU, og vi er tilstedeværende på de største markeder i Europa.

Vores værdier

Autencitet

Er hvad er vigtigt for os

Respekt

Er hvad vi vægter

Diskretion

Er hvad vi tilbyder

Ekspertise

Er hvad vi arbejder mod

Holdarbejde

Er hvad vi tror på

Dedikation

Er hvad driver os

Vores produkter

Vores produkter strækker sig fra tilskud til udstyr, der alle kan hjælpe med at få din krop i god form og beholde den sådan. Vi er bevidste om at der findes mange produkter på markedet, der lover et udvalg af resultater, vi er derimod meget selektive med hvad vi tilbyder, for at sikre at det du ser på WeightWorld er der fordi det er lavet af de bedste ingredienser, er effektive og til en rimelig pris.

Når det er muligt, samarbejder vi med producenter der er GMP-certificerede og kan tilbyde produkter fremstillet efter høje standarder. Med så mange forskellige produkter på markedet, er det svært for forbrugere at vælge hvad de skal købe. Vores overbevisning er, at hvis du sørger for at sikre dig at et produkt har en god kvalitet og er konkurrencedygtige, vil kunderne købe af dig.

Vores standarder

I hjertet af alt vi gør, sørger vi for at vores produktkriterier aldrig fejler. Vi udvikler os hele tiden, for at hæve vores kriterier. Nedenfor er nogle af de ting vi tjekker, når vi overvejer produkter.

  • Udførlig produktkendskab og støtte til dit helbred og velvære.
  • Kun vælge produkter der afslører al produktinformation og ingredienser, herunder også tredjeparts testgrupper.
  • Kun samarbejder med mærker der følger GMP-retningslinjer og fremhæver dem der er certificerede
  • Søger madvarer der er økologiske, naturlige og fri for kunstige konserveringsmidler, sødestoffer, faste fedtstoffer, bindemidler og fyldstoffer.
  • Hudprodukter der er paraben-, sulfat- og giftfrie
  • Er stolte tilhængere af NON-GMO projektet.
  • Indeholder mærker der menes at være en del af fair trade programmer, for at hjælpe med at udvikle bedre handelsforhold i udviklingslande, ved at promovere bæredygtighed.
  • Forpligter sig til en grønnere planet ved bæredygtige, genbrugelige og miljøvenlige produkter.
  • Fremhæve produkter der ikke er testet på dyr.
  • Ikke diskriminere og støtte alle former for diæter hvad enten det er vegetarisk, vegansk, glutenfri, raw, kosher eller ubestemt.

Vores folk

Vi har kontorer i Storbritannien, Indien, Australien og New Zealand med over 300 ansatte i alt, der hjælper med at gøre WeightWorld bedre. Lidenskab, intelligens og en fanatisk tilgang til vores kunder og vores mærke udgør vores kerneværdier i alle vores kontorer og medarbejdere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag eksklusive tilbud, information om konkurrencer og de seneste nyheder.

Vores kunder

Hvis du tjekker vores adskillige anmeldelser på Feefo og TrustPilot og andre steder, kan du se hvad vores kunder virkelig siger om os - godt og skidt. Vi modtager gerne gode ideer til hvordan vi kan forbedre vores service, så kontakt os endelig for at komme med dine forslag.

du har måske set os rundt omkring

Vi har nogen af de mest populære mærker

Flere spørgsmål?

Besøg vores "Ofte stillede spørgsmål"
FAQs
Kontakt os
Kontakt os

Voksende siden 2005

WeightWorld er grundlagt i 2005, og er et brand som fokuserer på produkter til gavn for sundhed, velvære & vægttab, som er lavet med de bedste ingredienser fra hele verden. Vores primære marked er EU, og vi er tilstedeværende på de største markeder i Europa.