FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Om WeightWorld

VORES HISTORIE

Med et erklæret mål om at hjælpe danskere med at leve et sundere liv åbnede WeightWorld dørene i 2005, og har siden solgt naturlige kosttilskud og andre produkter med fokus på vægttab og sundhed.

For i en travl og hektisk hverdag er vi udmærket klar over, at det kan være svært at få dækket sine behov for vigtige ernæringsstoffer, mineraler, vitaminer og fedtsyrer, og her kan vores naturlige kosttilskud hjælpe dig i kampen mod de overflødige kilo, så du kan leve et sundere liv.

Vores kosttilskud indeholder kun nøje udvalgte ingredienser af høj kvalitet, så du kan blive en sundere udgave af dig selv på en helt naturlig måde.

VORES PRODUKTER

Hos WeightWorld finder du et stort udvalg af både træningsudstyr og kosttilskud, som er perfekte til at hjælpe dig med at komme i god form, booste dit velvære og give dit vægttab et skub i den rigtige retning. Forkæl dig selv med essentielle næringsstoffer, vitaminer, mineraler og superfoods, så du får de bedste forudsætninger for at blive den bedste og sundeste udgave af dig selv.

Our Product
Our Product
Our Product
Our Product
VORES FOKUS

Økologisk og bæredygtigt

Hos WeightWorld har vi et stort udvalg af både træningsudstyr og kosttilskud, som kan hjælpe dig med at give dit vægttab og sundhed et skub i den rigtige retning. Vi arbejder med det mantra, at naturens egne kilder er bedst egnede til at booste dit immunforsvar, mentale fokus, fedtforbrænding, stofskifte og alt det, som kræver for at komme i mål med din vægttabsrejse samt have et godt helbred.

Vi har ligeledes et stort udvalg af økologiske og bæredygtige kosttilskud, da vi er klar over, at naturens kilder ikke er ubegrænsende, og at vi skal passe på vores smukke klode.

Vi udvikler løbende vores sortiment efter vores kunders feedback og efterspørgsmål. På den måde kan du vide dig sikker på, at du hos WeightWorld får de bedste produkter, der passer til dine sundhedsbehov.

Our Focus
VORES MEDARBEJDERE

Stærke mennesker skaber stærke virksomheder, og WeightWorld ville ikke være noget uden vores dedikerede medarbejdere, som dagligt arbejder for at give danskere kosttilskud og produkter af høj kvalitet. Hvis du gerne vil læse mere om vores medarbejdere og arbejdskultur, kan du gøre det ved at klikke her.