FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Omega 3 Fiskeolie 1000mg

400 stk | Fiskeolie til over 1 års forbrug
 • Køb 1 219 kr. 0.55 kr. / dag
 • Køb 2 416 kr. 438 kr. Du sparer 5% 0.52 kr. / dag
 • Køb 3 591 kr. 657 kr. Du sparer 10% 0.49 kr. / dag
  • Gratis levering*

Comfort Points Køb nu og få 2 Comfort Point ?

Største Fordele

 • Omega 3 fiskeolie-kapsler, der er nemme at sluge
 • God kilde til omega3-fedtsyrerne EPA og DHA
 • Bidrager til at vedligeholde hjerte og hjerne
 • Tag 1 kapsel dagligt - nok til over 1 års forbrug
 • Glutenfri
 • Laktosefri
 • GMO Free
 • Tilfredshedsgaranti

Hvad er Omega3-fedtsyrer?

Omega 3 er en gruppe af umættede fedtsyrer, som også ofte kaldes de sunde fedtsyrer, som er essentielle for din sundhed. Der er flere forskellige omega 3-fedtsyrer, men EPA og DHA er blandt de vigtigste, og det er netop dem, som WeightWorlds Fiskeolie-kapsler indeholder.

Disse umættede fedtsyrer bidrager blandt andet til at vedligeholde et normalt kolesteroltal, en normal hjernefunktion, normal hjertefunktion, normalt blodtryk og normalt syn. Derfor er det vigtigt, at du får dækket dit behov for omega 3, enten gennem kosten eller ved at tage et dagligt kosttilskud.

Fede fisk er de primære kilder til EPA- og DHA-fedtsyrer, men med høje fiskepriser i tankerne kan WeightWorlds fiskeolie-kapsler være et praktisk og prisvenligt alternativ til at få dækket dit daglige behov for omega 3.

Derudover undgår du også den harske fiskesmag, som almindelig fiskeolie-tilskud er kendt for, og hvis du ikke kan lide smagen af fisk, er det også ideelt for dig at få dækket dit behov for umættede fedtsyrer ved at tage fiskeoliekapsler.

Hvilke fordele er der ved Omega 3 fiskeolie?

Livsnødvendige omega3-fedtsyrer som EPA og DHA skal tages enten gennem kosten eller ved et kosttilskud, da kroppen ikke selv er i stand til at danne disse vigtige byggesten.

Flere videnskabelige studier har påvist, hvor gavnlige både DHA og EPA er for at have et godt helbred, og omega3 fiskeolie bidrager blandt andet til:

 • At vedligeholde en normal hjertefunktion
 • At vedligeholde en normal hjernefunktion
 • At vedligeholde et normalt syn
 • At vedligeholde normal hud
 • At vedligeholde normalt hår og negle
 • At vedligeholde normale tænder og tandkød
 • At vedligeholde normale led
 • At vedligeholde normalt energiniveau

Som gravid eller ammende er det også vigtigt, at du får dækket dit daglige behov for fiskeolie (DHA), så hjernen hos fostret og det ammende barn får en normal udvikling. Derudover er DHA vigtigt for normal udvikling af øjet hos ammende børn og fostre.

Hvorfor er fiskeolie og omega3 vigtigt?

Omega3 er vigtigt for et velfungerende hjerte, hjerne, syn, vedligeholdelse af et normalt blodtryk, normal energi og meget mere. Kroppen kan ikke selv danne omega3, derfor er fiskeolie en vigtig kilde.

Hvad er fordelingen af EPA og DHA i WeightWorlds fiskeolie-kapsler?

En daglig dosis indeholder 1000 mg fiskeolie, som giver dig 300mg Omega3. Hvilket svarer til en daglig dosis på 180mg EPA og 120mg DHA.

Hvem bør tage et fiskeolie-tilskud?

Alle kan få gavn af at tage et fiskeolie-tilskud hver dag, især hvis man ikke får dækket sit behov for livsvigtige omega-3-fedtsyrer gennem kosten.

Hvad er den anbefalede daglige dosis?

Vi anbefaler, at du tager 1 kapsel dagligt med et stort glas vand, helst i forbindelse med et hovedmåltid. Én bøtte indeholder 400 kapsler, hvilket svarer til over 1 års forbrug.

Hvornår kan jeg forvente at mærke resultater?

I henhold til vores Tilfredshedsgaranti anbefaler vi, at du tager tilskuddet dagligt i mindst 3 måneder.

Er der nogen bivirkninger ved at tage fiskeolie-kapsler?

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kan alle tage et tilskud med fiskeolie?

Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Tilskuddet er ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(79)
4 Stjerner
(15)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

95.05% baseret på 96 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Virker perfekt

S Slawek K
Bekræftet køb

Dejligt at kunne nøjes med en tablet dagligt 👍

K Karin J
Bekræftet køb

Ingen klager fra mig. Og heldigvis ingen eftersmag af fisk.

T Tabitha
Bekræftet køb

Har taget dem i et stykke tid og kan allerede mærke en effekt. Selvom jeg stadig har til flere måneder, så vil jeg helt sikkert købe en bøtte mere, når jeg er færdig med denne.

L Lisbeth
Bekræftet køb

Har købt dem til min mand der ikke er glad for fisk, selvom jeg elsker fisk. Han tager dem med velbehag, især fordi hans læge har anbefalet ham at få lidt mere omega3 i kosten.

J Jane
Bekræftet køb

Prisen er god og effekten er som beskrevet. Jeg har kun taget dem i et stykke tid og kan allerede mærke at jeg har fået det bedre.

K Karen
Bekræftet køb

Hurtig levering. Men det er svært at bedømme fiskekapslerne fordi jeg kun har taget dem et par uger nu. Indtil videre er jeg god godt tilfreds.

B Birthe
Bekræftet køb

Kan ikke fordrage fisk men fik anbefalet af lægen at jeg skulle få noget mere omega 3. Og her får jeg nok fiskeolie til et helt år så jeg ikke behøver at købe så ofte.

B Birger
Bekræftet køb

Hurtig levering og god pris.

Y Yusuf
Bekræftet køb

Tager flere forskellige tilskud fra WeightWorld og er lige begyndt at tage fiskeolien. Som altid rigtig god kvalitet til prisen.

M Malene

*Resultater kan variere fra person til person

Andre kunder køber