Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Økologiske Moringa Kapsler

1112 mg 120 Kapsler | Superfood til blodsukker, blodtryk og kolesterol

Oversigt

Vores økologiske moringa-kapsler er et naturligt kosttilskud rigt på B6-vitamin, calcium, fosfor og jern til et normalt blodtryk, blodsukker og kolesterol. Moringa indeholder fra naturens side en række forskellige essentielle vitaminer og mineraler til hjerne og lever, og indeholder polyfenoler, der er en gruppe antioxidanter, som kan støtte kroppen i at bekæmpe frie radikaler til velvære og generel sundhed ved at beskytte og genoprette indefra.

  • Naturligt tilskud til blodsukker, blodtryk og kolesterol
  • Potent 1112mg per daglige dosis
  • Beriget med B6-vitamin
  • Indeholder calcium, fosfor og jern
  • Rig på antioxidanter til frie radikaler
  • Vegansk
  • Økologisk
  • Glutenfri
  • GMO Free

Moringa-kosttilskud til indvendig beskyttelse

En travl hverdag og stresset livsstil gør, at vi i stigende grad udsætter os selv og vores kroppe for skadelige forurenende stoffer, som resulterer i produktionen af frie radikaler. Selvom et begrænset antal af frie radikaler kan være hjælpsomt, vil for mange overvælde kroppen, begrænse regenereringsprocessen og ofte føre til et kedeligt, aldrende udseende, fladt, livløst hår og lavere energiniveau. Netop derfor vælger flere og flere at bruge superfoods-tilskud til indvendig beskyttelse for naturligt at hjælpe med at genoprette, booste vitalitet, glød og udstråling indefra.

'Mirakeltræet' moringa

Moringablade blev først plukket ved foden af Himalayabjergene, før de blev kendt blandt de gamle indianere, egyptere, grækere og romere for deres kosmetiske og ernæringsmæssige egenskaber. Da hver eneste del af planten af forskellige årsager er hjælpsom, blev træet kendt som ‘Mirakeltræet’. Nye videnskabelige studier ført til en stigende interesse i netop moringa, og det her resulteret i adskillige kosttilskud samt hud- og hårplejeprodukter.

Moringa er blevet brugt i årtusinder af år - naturlig beskyttelse

Moringa er blevet brugt af lokale stammefolk i år tusinder af år, og flere videnskabelige studier omkring bladenes gavnlige effekt på frie radikaler og naturlig beskyttelse af kropsvæv - herunder leveren, nyrerne, hjertet og lungerne - har ført til en stigende interesse. Meget indikerer, at der er en potentiel sammenhæng mellem indtag af moringablade til usundt fedt samt skadeligt blodsukkerniveau. Derudover siges det, at det er et udrensende vanddrivende middel, der i årevis er blevet brugt som husmoderkur til smukkere hud.

Moringablade er fra naturens side rig på polyfenoler, C-vitamin, B6-vitamin, D-vitamin samt en række forskellige mineraler til frie radikaler, et naturligt blodsukker, lever- og hjernebeskyttelse samt et normalt kolesteroltal.

Moringa er fra naturens side rig på vitaminer, mineraler og aminosyrer

Moringa siges ikke blot at være velegnet grundet bladenes beskyttende fordele, men de indeholder også en række essentielle mineraler, vitaminer og aminosyrer. Moringablade indeholder blandt andet 18 af de 20 forekommende aminosyrer samt magnesium, D- og B3-vitamin samt karoten, fosfor og flavonoider. Er dermed et ideelt superfood-kosttilskud til at give kroppen de nødvendige byggesten til velvære og sundhed.

Brugsvejledning

Vi anbefaler at tage to kapsler dagligt sammen med et hovedmåltid og et stort glas vand. Tage 1 til morgenmaden og 1 til aftensmaden. For at få mest muligt ud af tilskuddet bør det tages dagligt i en periode på minimum tre måneder.

Er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du læser ingredienslisten igennem for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Velegnet til veganere, vegetarer og personer med gluten, laktose og hvede-allergi. Hvis du ammer, er gravid eller tager anden medicin, anbefaler vi, at du rådfører med egen læge før brug. Er er ikke beregnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Aktive ingredienser 100% økologisk moringa (1100mg), B6-vitamin Pyridoxin Hcl) | 12 mg

Kapselskal: Vegetarisk Cellulose.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Økologisk Moringa med B6-vitamin
Økologisk Moringa med B6-vitamin

1112 mg 120 Kapsler | Superfood til blodsukker, blodtryk og kolesterol

189 kr.

+
Økologisk Gurkemeje med Ingefær & Sort Peber
Økologisk Gurkemeje med Ingefær & Sort Peber

1520 mg 180 Kapsler | Kosttilskud til hud, led & velværet

139 kr.

1 Vare

189 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(12)
4 Stjerner
(8)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

86.36% baseret på 21 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Er lige begyndt at spise dem så kan ikke lige sige så meget i nu men har kun hørt godt om dem

W Walther L
Bekræftet køb

Nice produkt

A Anonymous
Bekræftet køb

Har aldrig sovet bedre, allerede efter 4 dages brug

D Dorte R
Bekræftet køb

Jeg begyneder at spise i 4 uger

M Muhammad N
Bekræftet køb

Fantastisk produkt,

B Britta C
Bekræftet køb

God kvalitet. Lidt dyrt.

k kunde
Bekræftet køb

De er super gode

B Britta C
Bekræftet køb

Hurtig, nem og overskuelig hjemmeside. Fik produktet før forventet og det lever op til mine forventninger - så det kan ikke være bedre

C Christina Bjerre
Bekræftet køb

Jeg har meget mere energi og overskud efter jeg har taget på dette tilskud. Ved ikke om det er noget jeg bilder mig ind, men i hvertfald kan jeg mærke en forbedring af mit energiniveau

G Gitte
Bekræftet køb

Endnu en gang forløb det sig helt fint. Jeg har købt moringa i pulver tidligere, men savnede et lidt højere mg. og det fik jeg her. Det gør virklig en stor forskel i min hverdag. Jeg har super travlt og føler ikke at jeg overskud til at nå de ting jeg bør. Men med Morgina får jeg et ekstra skud energi hver dag.

C Cecilie Vestergaard

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide