Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Økologiske Moringa Kapsler

1112 mg 120 Kapsler | Revitaliserende superfood

Oversigt

Helt fra Himalayabjergenes højder kan du nu nyde de fantastiske egenskaber fra Moringa Te bladene i 100 % Organisk Moringa Kapsler. Deres kraftfulde høje indhold af en nærmest ufattelig lang række vitaminer og mineraler er unikt iblandt superfoods - men der er mere, der gør denne plante helt ekseptionel. Den er pakket med ingredienser, der er kendt for deres beskyttende, genoprettende kvaliteter, og disse kapsler har til formål at få din krop tilbage til sin bedste form og revitalisere din glødende sundhed.

 • Beskyt og genopret indefra
 • Markedsledende 1112 mg styrke om dagen
 • Beriget med Vitamin B6
 • Indeholder Calcium, Fosfor & Jern
 • Fri for hvede, laktose & konserveringsmidler
 • To 100 % organiske kapsler om dagen
 • Certificeret høj kvalitet

Nøglen til revitalisering

Vores stigende travle livsstile bringer os hyppigt i kontakt med forurening, og vi er alle i risiko for at blive udsat for skadelige forurenende stoffer - når vi forarbejder disse, resulterer det i produktionen af frie radikaler. Selvom et begrænset antal af frie radikaler kan være hjælpsomt, vil for mange overvælde kroppen, begrænse den reparerende proces og ofte føre til en kedelig, aldrende fremtoning, fladt, livløst hår og lavere energiniveau. Af denne grund, er kosttilskud, der har til formål naturligt at hjælpe med at beskytte, genoprette, booste vitalitet, glød og udstråling indefra, blevet populære blandt millioner af mennesker i hele verden.

‘Mirakel’ Moringa

Moringa blade blev først plukket ved foden af Himalayabjergene, før de blev kendt blandt de gamle indianere, egyptere, grækere og romere for deres kosmetiske og ernæringsmæssige egenskaber. Da hver eneste del af planten er hjælpsom af forskellige årsager, blev træet kendt som ‘Mirakel Træet’. For nyligt har detaljerede videnskabelige studier ført til, at globale konferencer er blevet afholdt regelmæssigt, og det har fundet vejen til adskillige kosttilskud samt hud- og hårplejeprodukter. Disse kraftfulde blade er klar til at blive opdaget!

Hvad kan Moringa gøre for din krop?

Moringa er blevet brugt i lokale samfund længere end nogen kan huske - nu er resten af verden begyndt at bemærke det! Videnskabelige studier er i stigende grad blevet afholdt omkring Moringa blade, specielt i forbindelse med deres gavnlige virkning på frie radikaler og naturlig beskyttelse af flere kropsvæv - heriblandt leveren, nyrerne, hjertet og lungerne. Det er blevet forbundet med at kunne afhjælpe usundt fedt og skadelige sukker niveauer som et udrensende vanddrivende middel, og kan også booste fremtoningen af glødende, strålende hud. Ved at supplere din kost med Moringa blade, kan du virkelig revitalisere din sundhed indefra for at maksimere din fysiske velvære!

 • Polyfenoler
 • Vitamin C
 • Vitamin B6
 • Vitamin D
 • Mineraler
 • Frie radikaler
 • Sukker Niveauer
 • Lever beskyttelse
 • Hjerne beskyttelse
 • Kolesterol

Vitaminer & Mineraler i 100% Organisk Moringa

Selv når du har opnået de beskyttende fordele fra Moringa, er der mange mange flere næringsstoffer, du kan få gavn af ved indtagelse. Som du kan se nedenfor, indeholder 100 % Organisk Moringa et usædvanligt højt niveau af mange vitaminer og mineraler samt 18 ud af de 20 aminosyrer, hvoraf alle ni forekommer. Du kan også finde Magnesium, Vitamin D og B3, ?-Karoten, Fosfor og Flavonoider. Sammen kan alle disse fantastiske ingredienser hjælper med at genoprette din dybeste sundhed indefra, så du stråler med en fornyet vitalitet.

WeightWorld 100% Organisk Moringa

Med vores kapsler kan du opretholde dit indtag af vitaminer og mineraler samt nyde de beskyttende, genoprettende egenskaber fra Moringa blade. Med en perfekt, potent daglig dosis på 1112 mg af naturligt Moringa ekstrakt, behøver du aldrig at bekymre dig om at få den optimale mængde. De er meget nemme at sluge og absorbere, er hurtige og bekvemmelige og vil nemt passe ind i selv de mest travle hverdage. Tag en kapsel, to gange dagligt, for at booste og genoprette din krop. For at få mest muligt ud af produktet, anbefaler vi at tage dem i mindst tre måneder og investere i et langvarigt forbrug. De er perfekte til sundheds- og fitness entusiaster, personer der leder efter et let tilgængeligt kosttilskud, og alle der generelt gerne vil forbedre deres krops evner hver dag.

Fuld Ingrediensliste:

Aktive Ingredienser: 100% Organisk Moringa (1100mg), Vitamin B6 (som Pyridoxine Hcl) | 12 mg

Kapselskal: Vegetarisk Cellulose.

Vejledning

100% Organisk Moringa Kapsler indeholder kun to aktive ingredienser med absolut ingen skadelige kemikalier eller kunstige ingredienser. De er egnet til veganere, vegetarer og dem med gluten-, laktose-, og hvede intolerance. Læs dog den fulde ingrediensliste grundigt inden brug for at tjekke for personlige allergener. Ved ethvert nyt tilskud anbefaler vi at tale med en professionel inden brug, hvis du tager nogen medicin, er gravid eller ammer. Dette produkt er ikke beregnet til personer under 18 år.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(9)
4 Stjerner
(7)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

84.44% baseret på 17 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Er lige begyndt at spise dem så kan ikke lige sige så meget i nu men har kun hørt godt om dem

W Walther L
Bekræftet køb

Nice produkt

A Anonymous
Bekræftet køb

Har aldrig sovet bedre, allerede efter 4 dages brug

D Dorte R
Bekræftet køb

Jeg begyneder at spise i 4 uger

M Muhammad N
Bekræftet køb

Fantastisk produkt,

B Britta C
Bekræftet køb

God kvalitet. Lidt dyrt.

k kunde
Bekræftet køb

Tak for god service. Hurtig levering og dejligt hjælpsomt personale.

I Inger
Bekræftet køb

Hurtig, nem og overskuelig hjemmeside. Fik produktet før forventet og det lever op til mine forventninger - så det kan ikke være bedre

C Christina Bjerre
Bekræftet køb

Jeg har meget mere energi og overskud efter jeg har taget på dette tilskud. Ved ikke om det er noget jeg bilder mig ind, men i hvertfald kan jeg mærke en forbedring af mit energiniveau

G Gitte
Bekræftet køb

Helt fint. Hurtig levering og endna gratis da jeg købte for mere end 499! perfekt

K Kamilla
Bekræftet køb

Udmærket - lidt til den dyre ende synes jeg. Men der er god service og meget hurtig levering (på trods af, at jeg havde regnet med 7 dage) -

L Louise Marie
Bekræftet køb

Endnu en gang forløb det sig helt fint. Jeg har købt moringa i pulver tidligere, men savnede et lidt højere mg. og det fik jeg her. Det gør virklig en stor forskel i min hverdag. Jeg har super travlt og føler ikke at jeg overskud til at nå de ting jeg bør. Men med Morgina får jeg et ekstra skud energi hver dag.

C Cecilie Vestergaard
Bekræftet køb

Disse er let at sluge og fungerer godt for mig. Tommelfingre op, og jeg vil anbefale til andre!

J Jasmine
Bekræftet køb

Jeg føler, at jeg har mere energi når jeg tager disse

P Priyanka
Bekræftet køb

Jeg føler at jeg har mere energi med dette - ikke som om jeg har taget en kop kaffe, men som om jeg kan få lidt mere gjort

R Rackelle
Bekræftet køb

Dejligt produkt, super!

D Devin
Bekræftet køb

Kapslerne er ikke for store og smager ikke rigtig af noget, så okay

E Emma

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide