WeightWorld Logo

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Stofskifte Pakke

Combo | Kosttilskud for vægtkontrol

En af de mest eksklusive dobbetpakke fra videnskabsmændene hos MaxMedix: denne pakke for stoftskifte er skræddersyet vægtkontrol som gør brug af de biogeniske egenskaber fra de to allerede eksisterende produkter inden for vægtkontrol, nemlig Green Coffee Pure og Raspberry Ketone Plus. Formålet med denne pakke er at give dig værktøjerne i bestræbelsen på at opnå din ønskede vægt. To produkter medfører dobbelt effekt!

  • 100 % naturlig fremstillet
  • Dobbeltpakke for vægttab
  • Green Coffee og Hindbær
  • Virksomme kosttilskud
  • Kapsler nemme at sluge
  • Velegnet for veganere og vegetarer

Kosttilskud for vægtkontrol kan sommetider være ret tricky, specielt når du stræber efter at have forbruge det sammen med en træningsrutine og en bestemt kost. Hos MaxMedix ønsker vi at du er dig selv, og vi vil hellere end gerne lette det, hvorfor vi har valgt disse 2 produkter til at lave en dobbeltpakke for den perfekte kombination til en bedre rutine for vægtkontrol.

65.61
$72.90
Du sparer $62.46
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Fra bær og bønner

Både Green Coffee Pure kapsler og Raspberry Ketone Plus i kapselform har en særlig oprindelse er at de er begge fremstille fra de rå, naturlige fordele udbredt i grønne kaffebønner og hindbær for en ren vej til at tabe vægt. Green Coffee, foruden at være et mere bæredygtigt og naturligt alternativ til ristede bønner der relatere sig til bylivet, er rigt på chlorogenicsyre.

Denne aktive repræsentant er forbundet med stoftskifte og faktorer der understøtter muligheden for at tabe vægt. Denne sprudlende bønne som navnet angiver er en type kaffe og derfor en type koffein, hvilket giver dig mere energi, men også er kendt for tilbyde egenskaber af at opvarme kroppen, som er forbundet med fedtoxidation. Hindbær er også kendt for at gemme sig i form af hindbærketoner. De har en phenol kemisk forbindelse som giver hindbær deres naturlige aroma og lækre smag, og de har også været forbundet med kolesteroltallet; en vigtig del af at kontrollere vægten.

Kontrollere
Kontrollere

Hvis det overordnede mål er at styre og hone vægten, så er begge af disse aktive ingredienser i produkterne i stand til at give dig det! Chloregenicsyre i Green Coffee, for eksempel, er blevet forbundet med at styre stoftskiftet. På samme måde er Raspberry Ketones forbundet med bestemt fedtoxidation og generel vægt.

Stimullere
Stimullere

Det at målrette om lavere vægt er ikke en nem opave. Med alle de ændringer i aktivitet, mere træning og en streng kost, kan efterlade dig drænet og modløs. Grøn kaffe er også en naturlig kilde af koffein for at komme hele vejen omkring din overgang. Koffein er også kendt for deres egenskab til at opvarme kroppen; der er forbundet med fedtoxidation.

Regulere
Regulere

For at give dig en effektiv kontrol af stoftskifte og vægten er det vigtigt at vedligeholde og regulere din kropsfunktion så du ikke løber ind i nogen risiko. Begge af de aktive ingredienser i denne dobbeltpakke er blevet forbundet med bestemte kationer i kroppen. Klorogensyre for eksempel er blevet forbundet med sukkerniveauet, og Raspberry Ketones på samme måde for kolesterol.

Ingredienser

Raspberry Ketone Plus: Naturlige hindbærketoner, kapselskal (Hypromellose), grøn kaffe, garcinia cambogia, cayenne, antiklumpningsmidler, kakao, grøn te, zink

Green Coffee Pure: Fyldemiddel (rismel), grøn kaffeekstrakt, kapselskal (Hydroxypropyl Methylcellulose

Vejledning

Det er anbefalet at du indtager 3 kapsler af hver kosttilskud dagligt. Hver kapsel bør indtages sammen med et næringsfuldt måltid og kan indtages på egen vis, eller skyldes ned med vand. Begge produkter indeholder nok kapsler til et månedsforbrug.

Gode råd

Dette dobbeltpakke for stoftskifte er velegent for både veganere og vegetarer, og den har ingen bivirkninger. Men skulle det være tilfældet at du lider fra en bestemt allergi, venligst sørg for at læse ingredienslisten for begge produkter inden indtagelse. Den samme protokol bør overholdes hvis du har nogen kostelige behov. Disse produkter bør ikke indtages hvis du er gravid eller ammer.

Læs mere
Stofskifte Pakke Combo | Kosttilskud for vægtkontrol

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(2)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

66.67% baseret på 3 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Fik at vide af min læge at jeg havde et dårlig stoftskifte, og disse produkter har hjulpet på problemet. Tak!

J Jonas
Bekræftet køb

God service fra jer, igen igen

B Bettina
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter