FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Tilfredsheds Garanti

Hos WeightWorld tilbyder vi pengene tilbage på visse produkter, hvis produktet ikke har givet den angivet effekt. Vi ønsker at give vores kunder den bedste service, så derfor har vi introduceret penge tilbage-garanti på udvalgte produkter.

Betingelser og vilkår for pengene tilbage-garanti

Udover 2 års reklamationsret tilbyder vi hos WeightWorld en penge tilbage-garanti. Vi ønsker, at vores kunder skal have tillid til vores produkter og ikke fortvivle, hvorvidt de virker eller ej.

Hos WeightWorld har vi derfor pengene tilbage-garanti på vores udvalg af MaxMedix-produkter, hvor et pengene tilbage-garanti-ikon er påført, hvilket afspejler, at man vil få pengene tilbage i form af et gavekort svarende til købsbeløbet. Garantien er gældende, hvis du ikke har opnået den angivet effekt til trods for korrekt brug. Vi anbefaler altid at læse produktbeskrivelsen nøje igennem for at opnå fuld forståelse af fordele og anvendelse.

For at gøre brug af vores penge tilbage-garanti skal et forbrug på minimum 3 måneder være foretaget i sammenhæng uden pauser. Vi gør nemlig opmærksom på, at der mindst skal gå 3 måneder før, at man vil opleve nogle effektive og synlige resultater, da vores produkter består af 100% naturlige produkter, som kroppen skal vænnes ordentligt til, før vægttabet for alvor bliver betydeligt og synligt. Endvidere er dette også et krav fra producentens side.

For at få pengene tilbage skal en henvendelse være modtaget senest 30 dage efter den sidste kapsel bør være taget. Henvendelsen skal sendes sammen med de tømte pakker, en udfyldt formular med detaljeret informationer omkring dit forløb og anvendelse af produktet samt en købskvittering. Kontakt kundeservice for at få denne formular med pengene tilbage-garanti tilsendt. Leveringsomkostninger er ikke inkluderet i garantien. Vi gør opmærksom på, at din BMI skal være på minimum 23 ved produkter fokuseret mod vægttab, ellers er du ikke egnet til garantien. Man kan kun gøre brug af garantien én gang per kunde.

I tilfælde af at de ovenstående kriterier er imødekommet vil du modtage et gavekort i form af en rabatkode svarende til samme beløb, som du betalte for dine produkter. Dette gavekort kan anvendes op til et år efter modtagelse. Vi gør endvidere opmærksom på, at der ikke tages ansvar for formularer eller returnerede produkter beskadiget under tilbagesendelsen. Tilmed tages der ikke ansvar for ikke-udfyldte eller upålidelige formularer. En kvittering for afsendelse accepteres ikke som bevis på levering.

Det returnerede produkt skal indpakkes omhyggeligt i original emballage og beskyttes for skader under transporten for at sikre tab eller beskadigelse. Vi forbeholder os retten til at fravige refunderingen ved enhver form for beskadigelse af produktet. Endvidere forbeholdes retten til at ændre i dette lukrative tilbud til enhver tid.

Vi forbeholder os ydermere retten til at vurdere om pengene tilbage garanti-formen er udfyldt korrekt samt afvise mangelfulde ansøgninger. Vi tager ikke ansvar for forsinkelser eller fejl ved levering, som skyldes aktivteter ude af vores kontrol. Det skal understreges, at tekniske fejl i produktet ikke kvalificerer dig til at anvende vores garanti – her skal du i stedet kontakte vores kundeserviceafdeling for erstatning.

Her kan du se kategorisiden for MaxMedix. Vi gør opmærksom på, at ved kombinationspakker er det kun MaxMedix-produktet, der er pengene tilbage-garanti på.

Henvendelsen skal sendes til denne adresse:

CC: Money Back Guarantee WW DK

Comfort Click Ltd.

106 Lower Addiscombe Road

Croydon CR0 6 AD, London

Storbritannien