Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Økologisk Bukkehorn

750 mg 180 Kapsler | Økologisk tilskud til blodsukkeret

Oversigt

Organic Fenugreek har været en vigtig, kraftfuld urt og har bidraget til menneskers helbred i århundreder - som en af de mest kendte urter i verden, kan det ikke komme som en overraskelse, at mange naturlæger har opdaget dens gavnlige fordele. Nu er den videnskabelige del af samfundet også begyndt at få øjnene op for Fenugreek!

WeightWorld tog hele urten og lavede den om til en vegansk kapsel, der er nem at sluge. 100% Organic Fenugreek er klar og venter på at blive en del af din daglige rutine!

  • Ideel til at hjælpe med at styre din vægt
  • Organic Fenugreek er rig på protein, fibre & mineraler
  • Indeholder naturligt er bredt vitamin-complex
  • 1500 mg Ren Fenugreek Urt dagligt
  • Egnet til veganere & vegetarer
  • Har til formål at afhjælpe bekymrende sukkerniveauer
  • Vegansk
  • Økologisk
  • Glutenfri
  • Vegetarisk

Vigtigheden af en Glukose Balance

Vi bliver gradvist mere velinformerede om farerne for vores krop ved at indtage en diæt, der er rig på sukker. Det kan påvirke alt fra vores vægt til vores hjerte. Mange af os ved dog ikke nok om de præcise mekanismer. Når eksperter taler om blodsukkerniveauet, mener de i virkeligheden glukose, som er det fordøjede resultat af at indtage sukker. Når det er blevet forarbejdet, kommer det ind i vores blod, enten for at blive brugt med det samme eller senere som benzin for kroppen. Velbalancerede blodsukkerniveauer er vitale for vores krop, da det både spiller en rolle i hormonregulering, får kroppen til at forbrænde lagret fedt, og booster metabolismen. Det er dog svært for mange mennesker at opretholde et optimalt niveau - forhøjet blodsukker kan få fedt til at blive lagret, og for lavt blodsukker kan sende din krop ind i fastetilstand. Uheldigvis kan begge dele føre til vægtøgning! Det står altså klart, at det er utrolig vigtigt at finde den rette balance - og et tilskud kan give dig en hjælpende hånd!

Fantastisk Fenugreek

Fantastiske bukkehorn

Denne fantastiske faktor, også kendt som Methi, er en af de mest kendte og brugte urter i verden. Den bruges tit i retter fra Sydasien, Egypten og Tyrkiet. Den bliver brugt grundet dens unikke smag, men i alle kulturerne er den også kendt for dens bemærkelsesværdige fordele for vores kroppe. Traditionelle naturlæger har anbefalet den, fordi den kan bidrage positivt til fordøjelsen, sunde blodsukkerniveauer og lindre symptomerne på menopause. I de seneste år er det videnskabelige samfund også begyndt at lægge mærke til den!

En lang række fantastiske egenskaber bliver forbundet med fenugreek. Fenugreek er fundet rig på det energigivende Cholin, adskillige vitaminer og mineraler, og Phenol- og Flavonoid Forbindelser. De indeholder også hele 25g protein pr 100g fenugreek! De er rige på fibre, specielt Galactomannan. Den største opløselige fiber i fenugreek frø er blevet forbundet med at kunne opretholde sunde blodglukoseniveauer. Derudover er fenugreek fibre blevet fundet til at kunne øge mæthedsfornemmelsen signifikant, og der er fundet en forbindelse til kolesterol balancen!

100% Organic Fenugreek Kapsler

Med så mange fantastiske fordele forbundet med denne plante og dens frø, kan det ikke komme som en overraskelse, at firmaer i hele verden tjener kassen - men WeightWorld ville gerne gå skridtet videre! Vi har undgået de laktose baserede fyldstoffer, der ofte kan give mavebesvær samt udelukker veganere og dem med intolerancer fra at få de mange fordele fra denne superfood. WeightWorld er i stedet gået med en all-inclusive tilgang ved at bruge en Veggie Cap. Derudover er hele fenugreek urten blevet brugt, så du kan få alle fordelene fra alle delene af planten. Hvis du gerne vil nyde denne utrolige, elskede plante, findes der ikke noget bedre valg end 100% Organic Fenugreek!

Fuld Ingrediensliste:

Kapselindhold: Organisk Fenugreek Frø Pulver; Kapselskal: Hydroxy Propyl Methyl Cellulose.

Sådan tages 100% Organic Fenugreek

100% Organic Fenugreek kommer i en vegetarisk kapsel, der er let at sluge og er designet til at være en nem, simpel tilføjelse til din daglige rutine. Du skal ganske simpelt tage to kapsler om dagen med et stort glas vand, helst før et måltid. Vær forsigtig og nyd 100% Organic Fenugreek som del af en balanceret, sund kost. Hvis du er gravid, ammer, tager nogen medicin eller er under medicinsk opsyn, skal du konsultere din læge inden brug.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(7)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

81.43% baseret på 13 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Har ingen ide hvis product fungerer eller ikke, men jeg er tilfreds med det.

M Marianne
Bekræftet køb

Syntes det er gode produkter

B Bente P
Bekræftet køb

Godt produkt virker godt

M Michael S
Bekræftet køb

Bought it 6th January and it's 27th now. Bought it to help increase breast size but no results so far.

- -Deborah N
Bekræftet køb

Endelig nogen der sælger bukkehorn på god og troværdig vis i Danmark! Jeg havde i lang tid ledt efter det da nogle amerikanske venner tager det jævnligt. Derfor ville jeg også give det et skud mht. bedre sundhed og for at holde vægttabet nede. Har lige fået pakken så det bliver godt at begynde

N Niels
Bekræftet køb

Elsker følelsen af at tage en pille og "wupti, så er jeg sund". Har læst på ingredienserne her og den er godt nok proppet med sundhed så jeg er godt tilfreds

N Ninna
Bekræftet køb

Hvis jeg skal være helt ærlig kendte jeg ikke engang til dette produkt, før Weightworld viste mig en reklame for det. Og det er så fedt :)

K Kasper Ingemann
Bekræftet køb

Min kammerat fortalte mig at bukkehorn skulle være rigtig sundt for kroppen, og det har også vist sig at jeg har fået et lavere blodsukkerniveau - fortalt af min læge...

J Jon E.
Bekræftet køb

Fin levering og kvalitetsprodukt

F Frederica
Bekræftet køb

Jeg føler at jeg bliver meget sundere ved at tage dette, så jeg vil fortsætte og håber på at se synlige resultater.

C Connie
Bekræftet køb

Jeg kan godt lide at tage bukkehorn, og jeg kan godt lide denne, da det er god værdi og en god styrke

S Shaleene
Bekræftet køb

Fremragende produkt

O Owen
Bekræftet køb

Super god

F Fred

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide