Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat

Fenugreek Kapsler

610mg 90 Kapsler | Knust bukkehornskapser

maxmedix™

189 kr.


Se mere

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Leder du efter et superfood, som kan bidrage til et øget vægttab samt forbedre kroppens generelle sundhed? Så er Pure Fenugreek noget for dig! Dette kosttilskud består af bukkehorn, der omfatter en bred vifte af sundhedsmæssige fordele som eksempelvis at hjælpe med fordøjelsen og opretholde et sundt kolesterolniveau.

  • Fuld af gavnlige vitaminer og mineraler
  • Kan hjælpe mod forstoppelse og diarré
  • Reducerer inflammation i kroppen
  • Kan hjælpe mod stofskifteproblemer og diabetes
  • Forbedrer kolesteroltal og fordøjelsesproblemer
  • Kan bremse optagelsen af sukker i maven med vægttab til følge
  • Kan hjælpe med at forebygge tyktarmskræft

Bukkehorn indeholder en masse vitaminer og mineraler, som er godt for kroppen. De sundhedsmæssige fordele kommer blandt andet fra jern, kalium, calcium, kobber, zink, magnesium samt A-, C- og B6-vitamin.

Læs mere
Brand: MaxMedix
Type: Kapsel
Styrke: 610 mg
Indhold: 90 kapsler
Dosering: 1-3 dagligt
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Pure Fenugreek?

Fenugreek, eller bukkehorn som det hedder på dansk, er en af de ældste medicinske planter, som stammer fra Sydeuropa og det vestlige asien. Bukkehorn er blevet anvendt i århundreder grundet dets mange sundhedsmæssige fordele. Fysisk set kan bukkehornsplanten vokse sig op til 60 centimeter høj og har lysegrønne blade, små hvide blomster og lange bælge, der indeholder små gyldne frø. Disse frø kaldes bukkehornsfrø, hvor ekstraktet derfra (i form af knust bukkehornsfrø) udgør disse effektive bukkehorn piller fra MaxMedix™. Bukkehorn er meget populært i fødevarer og drikkevarer, og der er mange anvendelsesmuligheder med hele planten. Traditionelt set har den været brugt i medicinske sammenhænge til at kurere problemer såsom forstoppelse, gastritis, diabetes, smertefuld menstruation, fedme, betændelse i sår, højt blod- og kolesterolniveau og mavesår. Nu til dags bruges det blandt andet i indiske karryretter og diverse salater for bare at nævne nogle eksempler inden for det gastronomiske univers.

Fordele ved Pure Fenugreek

Maxmedix™ Pure Fenugreek er et naturligt og effektivt superfood-supplement, som besidder en lang række sundhedsmæssige fordele. I Indien, Middelhavsregionen og Nordafrika bruges bukkehorn mod diabetes samt fordøjelses- og stofskifteproblemer. Det er også blandt andet kendt for at kunne kontrollere blodsukkeret og fordøjelsen samt til at balancere hormonerne, hvor det for kvinder kan hjælpe til at formindske problemer med præmenstruelt syndrom (PMS) og overgangsalderen i form af blandt andet at mindske virkningen ved hedeture og humørsvingninger. Desuden hjælper disse bukkehorn kapsler til et øget vægttab, da det kan bremse optagelsen af sukker i maven og i stedet omdanne det til hormoner. Dette er takket være det faktum, at bukkehorn indeholder en aminosyre kaldet 4-hydroxyisoleucin, som også siges at kunne bidrage til et lavere blodsukkerniveau samt hjælpe mod diabetes. Bukkehorn indeholder også polysaccharider, hvilket kan sænke kolesteroltallet ved at modvirke galdesalte fra at absorbere ind i tyktarmen.

Hvordan tager man Pure Fenugreek?

Det anbefales at tage Pure Fenugreek-kapslerne 1-3 gange om dagen og gerne 30 minutter før et hovedmåltid.

Indtag ikke flere kapsler end anbefalet medmindre anvist af en læge. Hver kapsel indeholder 610 mg. naturligt bukkehornsekstrakt.

Sikkert og naturligt

Disse bukkehornsfrø kapsler består udelukkende af naturlige ingredienser, hvilket er ensbetydende med, at det er sikkert at bruge, og du bør ikke opleve nogle bivirkninger. Dog anbefales det altid at kaste et blik på ingredienslisten, så du kan være sikker på, at du ikke er er allergisk over for noget af det.

Hvor kan man købe Pure Fenugreek?

Du kan bestille dine bukkehornsfrø kapsler på nem og sikker vis her hos Weightworld. Vores betalingsplatform er helt sikker, hvilket blandt andet afspejles ved, at vi er e-mærket. Desuden kan du få dine bukkehorn piller næste dag, hvis du bestiller herover før klokken 17 og vælger fragt med UPS. Hvis du har nogle tvivlsspørgsmål eller problemer, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, der er tilgængelig mandag til fredag fra 10 til 18.


Kundeanmeldelser
På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (90% baseret på 2 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (84.11% baseret på 948 )

  • * Elsker følelsen af at tage en pille og "wupti, så er jeg sund". Har læst på ingredienserne her og den er godt nok proppet med sundhed så jeg er godt tilfreds
  • * Endelig nogen der sælger bukkehorn på god og troværdig vis i Danmark! Jeg havde i lang tid ledt efter det da nogle amerikanske venner tager det jævnligt. Derfor ville jeg også give det et skud mht. bedre sundhed og for at holde vægttabet nede. Har lige fået pakken så det bliver godt at begynde
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld
nyhedsbrev