Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Økologisk Bukkehorn

1500 mg 180 Kapsler | Naturligt kosttilskud til blodsukker

Oversigt

  • Bukkehorn-tilskud til blodsukker og energi
  • Rigt på proteiner og fibre til vægttab
  • Indeholder A-, B- og D-vitamin
  • 180 kapsler - nok til 3 måneders forbrug
  • 100% tilfredshedsgaranti

WeightWorlds Økologiske Bukkehorn Kapsler er et superfood-tilskud propfyldt med mineraler, fibre og proteiner ideelt til energi, blodsukker og vægttab.

Tag blot 2 kapsler dagligt for at nyde godt af 1500mg bukkehorn, der er en af de højeste doser på markedet, per daglige dosis, for at give dit vægttab et skub i den rigtige retning.

  • Økologisk
  • Vegansk
  • Høj Dosis

Derfor er et sundt blodsukker vigtigt

En kost rig på sukker kan påvirke alt fra din vægt til hjertet, men ikke alle er klar over, hvorfor sukker kan være så skadeligt. Når eksperter taler om blodsukkerniveauet, mener de i virkeligheden glukose, som er det fordøjede resultat af at indtage sukker. Når kroppen har forarbejdet sukkeret, kommer det ind i dit blod enten for at blive brugt med det samme eller senere som energi for kroppen.

Et sundt og balanceret blodsukker er vitalt for kroppen og dit velvære, da det har en påvirkning på din hormonregulering, får kroppen til at forbrænde lagret fedt og booster fedtforbrændingen. Det er dog svært for mange at have et sundt og optimalt blodsukker - og et forhøjet blodsukker kan gøre, at fedt bliver lagret i kroppen, og for lavt blodsukker kan sende din krop i fastetilstand. Desværre kan både for lavt og forhøjet blodsukker føre til vægtøgning. Derfor er det utrolig vigtigt at finde den rette balance - og et naturligt tilskud kan give dig en hjælpende hånd!

Bukkehornsfrø - til blodsukker, fordøjelse og vægttab

Bukkehornsfrø er en af de mest brugte urter i verden. Urten bruges ofte i madretter i Sydasien, Egypten og Tyrkiet, hvor den bruges grundet dens unikke smag. Men i flere kulturer bruges bukkehorn også på grund af dens sundhedsmæssige fordele. Flere kulturer har brugt bukkehorn i forbindelse med naturlig behandling af alt fra at lindre symptomer på overgangsalder, problemer med blodsukker og fordøjelsen. Nu er den mere etablerede videnskab også begyndt at få øjnene op for bukkehornsfrøenes mange fordele.

Man har blandt andet fundet ud af, at bukkehorn er rig på det energigivende næringsstof cholin, flere vitaminer og mineraler samt phenol- og flavonoid-forbindelser. Bukkehorn indeholder også 25g protein pr 100 gram og er rige på fibre, især galactomannan. Meget indikerer også, at bukkehorn kan hjælpe med at vedligeholde sunde blodglukoseniveauer, øge mæthedsfornemmelsen samt have en påvirkning på kolesteroltallet.

Brugsvejledning

Vi anbefaler at tage 2 kapsler dagligt med et stort glas vand, helst før et hovedmåltid. For at få det bedste resultat bør du indtage tilskuddet sammen med en balanceret, sund kost og regelmæssig motion.

Anbefalinger

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Er velegnet til vegetarer og vegetarer. Hvis du er gravid, ammer, tager anden medicin eller er under medicinsk opsyn, bør du konsultere din læge inden brug. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Økologisk bukkehornsfrøpulver, Kapselskal; Hydroxypropylmethylcellulose.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Økologisk Bukkehorn
Økologisk Bukkehorn

1500 mg 180 Kapsler | Naturligt kosttilskud til blodsukker

159 kr.

+
Økologisk Ashwagandha
Økologisk Ashwagandha

600 mg 180 Kapsler | Til immunforsvar, energi & blodsukker

219 kr.

1 Vare

159 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(9)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

83.53% baseret på 16 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Har ingen ide hvis product fungerer eller ikke, men jeg er tilfreds med det.

M Marianne
Bekræftet køb

Syntes det er gode produkter

B Bente P
Bekræftet køb

Godt produkt virker godt

M Michael S
Bekræftet køb

Bought it 6th January and it's 27th now. Bought it to help increase breast size but no results so far.

- -Deborah N
Bekræftet køb

Super produkt

6 64492335
Bekræftet køb

Billigt og effektivt -

A Andrias M
Bekræftet køb

Endelig nogen der sælger bukkehorn på god og troværdig vis i Danmark! Jeg havde i lang tid ledt efter det da nogle amerikanske venner tager det jævnligt. Derfor ville jeg også give det et skud mht. bedre sundhed og for at holde vægttabet nede. Har lige fået pakken så det bliver godt at begynde

N Niels
Bekræftet køb

Elsker følelsen af at tage en pille og "wupti, så er jeg sund". Har læst på ingredienserne her og den er godt nok proppet med sundhed så jeg er godt tilfreds

N Ninna
Bekræftet køb

Hvis jeg skal være helt ærlig kendte jeg ikke engang til dette produkt, før Weightworld viste mig en reklame for det. Og det er så fedt :)

K Kasper Ingemann
Bekræftet køb

Min kammerat fortalte mig at bukkehorn skulle være rigtig sundt for kroppen, og det har også vist sig at jeg har fået et lavere blodsukkerniveau - fortalt af min læge...

J Jon E.

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide