Tilfredsheds Garanti

Rent Guarana Tilskud

1200 mg 90 Kapsler | Energigivende tilskud med frugt fra Amazonas

Oversigt

Energi, drivkraft og styrke - vi vil alle elske at have flere af disse egenskaber for at fordrive den træthed og udmattelse som alle føler fra tid til anden. For dem af os, der er usædvanligt travle og dyrker en intens træning, kan det være alt for nemt at ty til en koffeinholdig energi- eller sportsdrik, der ofte er fyldt med uønskede kemikalier og sukker. For at imødegå disse behov tilbyder MaxMedix dig Pure Guarana, en fantastisk frugt fra Amazonas, hvis frø er fyldt med op til fire gange så meget koffein som en kaffebønne.

 • Naturligt, sundt og stimulerende energi boost
 • Ideel til en hektisk livsstil, fitness og sport
 • Frøene har mere koffein end kaffe
 • Markedsledende styrke på 1200 mg pr kapsel
 • Nem, praktisk og enkelt at tage
 • Vegansk
 • UDEN MEJERIPRODUKTER
 • Glutenfri
 • Certificeret høj kvalitet
 • Køb 1 189 kr.
 • Køb 2 340 kr. 378 kr. Du sparer 10%
 • Køb 3 453 kr. 567 kr. Du sparer 20%

Guaranà: En værdsat frugt

Guaranà

Guaranà er opkaldt efter det indianske guarani-folk, der vokser i det enorme, rige regnskovsmiljø sammen med halvdelen af alle eksisterende arter, der lever på jorden i dag. Hundredtusinder af indfødte mennesker har stadig hjemme i Amazonas - og deres kærlighed til Guaranà-frugten gjorde dens overgang til den almindelige befolkning uundgåelig. Traditionelt siges det at folk, der boede i Amazonas brugte Guaranà i te og drikkevarer for at dæmpe sulten og få øget energi. Førhen blev det brugt i en traditionel varm drik, men i dag er Guaranà en populær ingrediens i kulsyreholdige sodavand i hele Sydamerika, såvel som kosttilskud og slik.

Hvad kan Guaranà gøre for dig?

Denne århundredgamle del af kosten har for nylig vækket videnskabens interesse af en grund: dens utrolige koffeinindhold, der kan måles op til fire gange mere end niveauerne i kaffebønner. Koffein er blevet en støtte i mange menneskers liv, der typisk nævnes som værende nyttig til at forbedre koncentration, fordøjelse, stofskifte og fysisk udholdenhed. Blandt atleter er det ofte brugt til at forbedre den fysiske ydeevne, ud over at det er et termogenisk middel, der genopliver lipid metabolisme.

Med guaranà kan du nyde koffein i en virksom, naturlig form uden unødvendige tilsætningsstoffer. Derudover er der stigende opfattelse af at de andre forbindelser i disse dyrebare frugter kan forbedre koffeins evner, hvilket giver en stabil, vedvarende energifrigørelse fremfor et pludseligt boost. Disse omfatter andre xanthiner, som catechiner, tanniner og procyanidiner. Derudover er der foretaget en undersøgelse af indfødte folk i Amazonas, der normalt forbruges Guaranà, som forbinder det med et reduceret taljeomfang og kolesterolniveauer

 • Mental årvågenhed
 • Fysisk ydeevne
 • Lipid metabolisme
pure-guarana-capsules
 • Motivationsfølelse
 • Vægtkontrol
 • Kolesterol

MaxMedix Pure Guarana: Din perfekte kilde!

Med vores kapsler kan du regelmæssigt opretholde følelsen af øget, styrket energi og en bedre fungerende kropstilstand. Med en perfekt mængde på 1200mg i hver kapsel, en af de kraftigste på markedet, behøver du aldrig at bekymre dig om at opnå det rigtige antal. De er nemme at sluge og absorbere. De er hurtige og praktiske og passer nemt ind i en travl livsstil. Tag en kapsel op til tre gange om dagen for en holistisk, langsom frigivelse for at styrke din vitalitet, som du kan skræddersy efter dine behov. Vi foreslår at indtage det i mindst tre måneder, og for at få mest muligt ud af tilskuddet, at satse på langvarigt brug. Det er perfekt til fitnessentusiaster, hårdtarbejdende universitetsstuderende, travle forældre, og dem der generelt søger at imødekomme deres energibehov på en sund måde uden sukkerholdige energidrikke.

Ingredienser:

Aktiv ingrediens: Guarana-ekstrakt

Kapselskal: Hydroxy propyl methyl cellulose, fyldemiddel: Maltodextrin, antiklumpningsmiddel, magnesium stearat.

Anvisning

Pure Guarana indeholder kun en naturlig aktiv ingrediens, er uden skadelige kemikalier og er egnet til veganere og vegetarer samt til dem med intolerance for gluten eller laktose. Men tjek venligst ingredienslisten, om der er nogen personlige allergener. Ved ethvert nyt tilskud anbefaler vi at du rådfører dig med en professionel før du tager indtager det, hvis du tager enhver form for medicin. Dette produkt er ikke beregnet til personer under 18 år, gravide eller ammende eller personer med koffeinoverfølsomhed eller intolerance.

Rent Guarana Tilskud 1200 mg 90 Kapsler | Energigivende tilskud med frugt fra Amazonas

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(9)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

89.09% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Synes at være en fin kvalitet til en god pris

F Flemming B
Bekræftet køb

Rigtig tilfreds med kapslerne. Lige hvad jeg ledte efter i forbindelse med at finde et sundhedsfremmende tilskud

H Hanne
Bekræftet køb

min mor rådgav mig om disse kapsler, fordi så behøver jeg ikke at drikke energidrik og jeg hader kaffe! Men disse hjælper virkelig

M Mathias E. Hansen
Bekræftet køb

Det giver mig et dejligt energiboost inden jeg skal træne

J Jonas Olsen
Bekræftet køb

En kapsel om dagen holder mig kørende, vil jeg sige :) jeg har taget disse kapsler i ca 1,5 måned og de har gang på gang givet mig mere energi på samme måde som kaffe gør

M Mikkel W.
Bekræftet køb

Kapslerne kunne godt være en smulle mindre, fordi jeg synes de er lidt besværlige at sluge nogen gange. Det er nødvendigt for mig at skylde ned med vand, men ellers virker de fint.

H Hans-Erik Nielsen
Bekræftet køb

Jeg kan virkelig godt lide Guarana, men det er så svært at få! Heldigvis fandt jeg disse kapsler, og jeg kan godt lide dem indtil videre.

D Daria
Bekræftet køb

Jeg har tabt 5 kg, siden jeg begyndte at bruge det, og jeg tror, det er mest, fordi jeg ikke længere snacker. Jeg vil 100% købe dette igen!

E Emily
Bekræftet køb

Jeg har meget mere energi nu, og jeg kan løbe længere

E Eric
Bekræftet køb

Jeg plejede at drikke en masse energidrikke, men indså derefter, hvor meget sukker og dårlige ting der var i dem. Jeg har bemærket, at mange af dem indeholdt guarana, så skiftet til dette, og det er ikke en energidrik, men jeg føler mere energi hele dagen og går ikke ikke død efter et stykke tid som med drikkevarer.

K Kerry

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide