Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Rent Guarana Kapsler

2400 mg 180 Kapsler | Superfood-koffeinpiller til energi

Oversigt

 • Naturlige koffeinpiller til energi-boost
 • Et sundere alternativ end energi- og sportsdrikke
 • Høj dosis af 2400mg guarana per dag
 • 180 kapsler - nok til 3 måneders forbrug
 • 100% tilfredshedsgaranti

Guarana kapsler fra WeightWorld er et naturligt superfood-tilskud til energi, vægttab og fedtforbrænding. Guarana indeholder fra naturens side fire gange mere koffein end kaffe, og er dermed et ideelt tilskud til dig, der har brug for et skub i den rigtige retning i forbindelse med dit vægttab.

Tag blot 2 guarana-kapsler om dagen for at få et sundt og naturligt alternativ til energi- og sportsdrikke, der ofte er fyldt med sukker.

 • Certificeret høj kvalitet
 • Vegansk
 • Laktosefri
 • GMO Free

Guarana - en elsket og alsidig frugt

Guarana er opkaldt efter guarani-stammefolket, og vokser frit i den smukke Amazonas. Hundredtusinder af indfødte lever stadig i Amazonas i dag - og deres brug af guarana-frugten har gjort, at populariteten er eksploderet selv uden for den smukke regnskov. Traditionelt siges det, at folk, der boede i Amazonas, brugte guarana i te og drikkevarer for at dæmpe sulten og få et energi-boost. I dag er guarana primært en populær ingrediens i sodavand i hele Sydamerika, såvel som kosttilskud og slik.

Guarana til energi, vægttab, kolesterol og præstation

Guarana er mere populær i dag end nogensinde før, og det er der en god forklaring på: frugtens høje naturlige koffeinindhold. Guarana indeholder fra naturens side nemlig op til fire gange mere koffein end kaffebønner. Mange bruger i dag koffein til mental årvågenhed, fordøjelse, stofskifte og fysisk udholdenhed, og er især brugt blandt fitness-entusiaster til energi, forbedring af den fysiske præstation samt fedtforbrænding.

Mens kaffe har en bitter smag, kan du med guarana få et potent koffeintilskud uden unødvendige tilsætningsstoffer. Derudover indikerer meget, at guarana kan forbedre koffeins egenskaber, hvilket potentielt kan give en mere stabil energifrigørelse frem for et pludseligt energiboost. Disse omfatter andre xanthiner, som catechiner, tanniner og procyanidiner. Derudover har man undersøgt de indfødte stammefolk i Amazonas, der er kendt for at indtage guarana ofte, og her fandt man frem til, at der potentielt er en sammenhæng mellem indtag af guarana, vægttab og sunde naturlige kolesteroltal.

 • Mental årvågenhed
 • Fysisk ydeevne
 • Fedtforbrænding
 • Motivation
 • Vægtkontrol
 • Kolesterol

Rent Guarana fra WeightWorld - et sundere alternativ til energidrikke

Med vores kapsler kan du regelmæssigt opretholde følelsen af øget, styrket energi og en bedre fungerende krop. Med hele 2400mg per dosis behøver du aldrig at bekymre dig om at få den nødvendige koffeinindtag. Vi anbefaler at tage op til to kapsler om dagen til en langsom energifrigivelse for at styrke din vitalitet og velvære. Bør tages dagligt i minimum 3 måneder for at få det bedste ud af kosttilskuddet. Er perfekt til personer, der gerne vil have støtte til naturlig energi i hverdagen: uanset om det er universitetsstuderende, travle forældre, fitnessentusiaster eller personer på vægttabsrejse. Koffeinpillerne er generelt perfekte til dig, der søger efter en måde at imødekomme dine energibehov på en sund måde uden sukkerholdige energidrikke.

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du tager 2 kapsler dagligt med et stort glas vand, helst i forbindelse med et hovedmåltid. Tilskuddet bør tages dagligt i minimum 3 måneder for at få den optimale effekt.

Anbefalinger

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Bør ikke tages, hvis du lider af intolerance eller overfølsomhed over for koffein. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådøre med egen læge før brug. Er ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste:

Guaranaekstrakt, Kapselskal: Hydroxypropylmethylcellulose, Fyldemiddel: Maltodextrin, Antiklumpningsmiddel, Magnesiumstearat.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Rent Guarana Kapsler
Rent Guarana Kapsler

2400 mg 180 Kapsler | Superfood-koffeinpiller til energi

189 kr.

+
Økologisk Gurkemeje med Ingefær & Sort Peber
Økologisk Gurkemeje med Ingefær & Sort Peber

1520 mg 180 Kapsler | Kosttilskud til led og huden

139 kr.

1 Vare

189 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(84)
4 Stjerner
(29)
3 Stjerner
(6)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

92.33% baseret på 119 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Synes at være en fin kvalitet til en god pris

F Flemming B
Bekræftet køb

Rigtig tilfreds med kapslerne. Lige hvad jeg ledte efter i forbindelse med at finde et sundhedsfremmende tilskud

H Hanne
Bekræftet køb

min mor rådgav mig om disse kapsler, fordi så behøver jeg ikke at drikke energidrik og jeg hader kaffe! Men disse hjælper virkelig

M Mathias E. Hansen
Bekræftet køb

Det giver mig et dejligt energiboost inden jeg skal træne

J Jonas Olsen
Bekræftet køb

En kapsel om dagen holder mig kørende, vil jeg sige :) jeg har taget disse kapsler i ca 1,5 måned og de har gang på gang givet mig mere energi på samme måde som kaffe gør

M Mikkel W.
Bekræftet køb

Kapslerne kunne godt være en smulle mindre, fordi jeg synes de er lidt besværlige at sluge nogen gange. Det er nødvendigt for mig at skylde ned med vand, men ellers virker de fint.

H Hans-Erik Nielsen
Bekræftet køb

Jeg kan virkelig godt lide Guarana, men det er så svært at få! Heldigvis fandt jeg disse kapsler, og jeg kan godt lide dem indtil videre.

D Daria
Bekræftet køb

Jeg har tabt 5 kg, siden jeg begyndte at bruge det, og jeg tror, det er mest, fordi jeg ikke længere snacker. Jeg vil 100% købe dette igen!

E Emily
Bekræftet køb

Jeg har meget mere energi nu, og jeg kan løbe længere

E Eric
Bekræftet køb

Jeg plejede at drikke en masse energidrikke, men indså derefter, hvor meget sukker og dårlige ting der var i dem. Jeg har bemærket, at mange af dem indeholdt guarana, så skiftet til dette, og det er ikke en energidrik, men jeg føler mere energi hele dagen og går ikke ikke død efter et stykke tid som med drikkevarer.

K Kerry

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide