Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat

Guarana Kapsler

1200mg 90 Kapsler | Øg energiniveau, sundhed og vægttab

maxmedix™

229 kr.


Se mere

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Pure Guarana er et naturligt superfood-supplement, som er ideelt for dem, der ønsker at få mere energi i hverdagen samt tabe nogle ekstra kilo. Den vigtigste ingrediens i disse guarana piller er, som navnet antyder, guarana, der stammer fra Amazonas, og som altid har været hyppig brugt af de indfødte i Brasilien. guarana-frø indeholder dobbelt så meget koffein som kaffebønner, hvilket gør det til en fortrinlig energikilde. Pure Guarana indeholder også en lang række vitaminer og mineraler (herunder A-vitamin, C-vitamin, natrium, kalcium, magnesium, jern og kalium), som medfører en masse sundhedsmæssige fordele.

  • Pure Guarana forøger energiniveauet og giver dig mere overskud
  • Kan bidrage til et større vægttab
  • Fungerer appetitnedsættende
  • Disse guarana piller reducerer træthed
  • Kan forbedre lavt blodtryk
  • Velegnet til vegetarer og veganere

Hver kapsel af Pure Guarana indeholder en dosis af hele 1200 mg. naturligt Guarana-ekstrakt. Takket være denne høje dosis kan du være sikker på, at du får alle de gavnlige fordele, som dette superfood har at byde på.

Læs mere
Brand: MaxMedix
Type: Kapsel
Styrke: 1200 mg
Indhold: 90 kapsler
Dosering: 1-3 dagligt
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Guarana?

Vores effektive guarana piller indeholder ekstrakt fra den populære guarana-frugt, som stammer fra Amazonas regnskov fra guarana-busken. Denne frugt spænder fra brun til rød i farven og indeholder guarana frø. Når frugten er delvis åben, som den bliver på naturlig vis (se billedet til højre), så ligner den på meget karakteristisk vis et øjeæble. Herfra har frugten også fået sit navn fra. Traditionelt set var guarana brugt af de tidlige indianere i Amazonas på lange ture eller i perioder med faste til at hjælpe med at undertrykke deres sult samt forbedre deres tolerance over for kostrestriktioner. I dag anvendes guarana i kosttilskud og i kulsyreholdige læskedrikke grundet sit høje indhold af koffein, der virker som en stimulans. Det er også brugt som aromaingrediens i drikkevarer og slik.

Fordele ved Pure Guarana

Pure Guarana er et kosttilskud, som er fremstillet af 100% naturlig guarana-ekstrakt, hvilket er en stor mulighed for dem, der gerne vil tabe sig, Derudover indeholder disse guarana piller også det stimulerende koffein, så du øger energiniveauet og stofskiftet. Endvidere indeholder det også molekylet kaldet garvesyre, som er kendt for at kunne forårsage koffeinen til at blive langsomt frigivet, hvilket betyder, at det kan give dig en langvarig og stabil energiforøgelse i stedet for et midlertidigt og pludseligt boost som ved energidrikke. Pure Guarana kan også bidrage til vægttabet, da det har en appetitnedsættende effekt, som får kroppen til at tro, at den er mæt, hvilket medfører, at du kun har lyst til at spise de nødvendige mængder. Guarana kan også fremme et vægttab ved at kickstarte nervesystemet til at inducere lipolyseprocessen, som omfatter frigivelse af fedt i blodkredsløbet, når det anvendes og derefter som energi under eksempelvis træning. Guarana pillerne har også en udrensende detox-effekt, da de bidrager til et bedre fungerende fordøjelsessystem.

Anvendelse af Pure Guarana

Tag dine 1-3 Pure Guarana-kapsler dagligt. For de mest optimale resultater anbefales det at tage dem 30 minutter før et hovedmåltid.

Overstig ikke den anbefalede mængde medmindre at din læge har sagt dette. Hver Pure Guarana-kapsel består af 1200 mg. naturligt guaranaekstrakt.

Sikkert og naturligt

Pure Guarana er lavet af 100% naturlige ingredienser, hvilket er ensbetydende med, at det er helt sikkert at bruge, og at der ikke er nogle bivirkninger ved det. Det anbefales dog altid at kigge på ingredienserne for at se, om du er allergisk over for noget af det.

Hvor kan man købe Guarana?

At bestille her fra WeightWorld foregår på simpel, sikker og hurtig vis. Hvis du bestiller før klokken 17, så kan du benytte dig af vores endagslevering. Vi tilbyder også gratis fragt på ordrer over 499 kroner. Hvis du har nogle problemer eller spørgsmål, skal du være meget velkommen til at ringe til os på 69 96 03 91mellem mandag og fredag i tidsrummet 10-18. Vi sælger også andre produkter med guarana, hvor vores guarana pulver blandt andet kan nævnes


Kundeanmeldelser
På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (100% baseret på 1 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (84.1% baseret på 947 )

  • * Rigtig tilfreds med kapslerne. Lige hvad jeg ledte efter i forbindelse med at finde et sundhedsfremmende tilskud
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld
nyhedsbrev