Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Quercetin Kapsler

500 mg 180 Kapsler | Naturligt antihistamin og antiinflammatorisk

Oversigt

Quercetin Kapsler er et superfood-kosttilskud med naturlige flavonoider, man ofte finder i urter, frugter og grøntsager. Disse flavonoider fungerer som antioxidanter, hvilket betyder, at de bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativ stress og frie radikaler. Quercetin er derudover et naturligt antihistamin og er antiinflammatorisk, og kan med 1 kapsel med en potent 500mg styrke give dit velvære et skub i den rigtige retning.

  • Superfood-kosttilskud med quercetin
  • Til oxidativ stress
  • Naturligt antihistamin og antiinflammatorisk
  • 180 kapsler, nok til 6 måneder
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Certificeret høj kvalitet
  • GMO Free

Hvad er quercetin?

Quercetin er et naturligt farvestof, der findes i frugt, grøntsager og bær, og er det stof, der giver dem farve. Ofte finder du quercetin, der også er kendt som en flavonoid, i løg, vindruer og æbler, da det er et gult farvestof med flere sunde egenskaber. Men problemet med at indtage quercetin ved at spise frugter er, at flavonoidindholdet falder meget hurtigt, når du skræller og skærer frugterne, og derfor er du nødt til at spise dine frugter hurtigst muligt for at få det maksimalle ud af quercetinindholdet i frugter. Netop derfor har vi udviklet vores Quercetin Superfood-kosttilskud, så du med én enkelt kapsel dagligt kan nyde godt af quercetin, der er kendt for at have antioxidante og antiinflammatoriske engenskaber.

Superfood-egenskaber hos quercetin

Quercetin er et superfood med antioxidante egenskaber, og kan bidrage til at bekæmpe frie radikaler, der opstår gennem forurening, rygning og andre udefrakommende faktorer. Forskning indikerer faktisk, at quercetin er en mere kraftfuld antioxidant end både C- og E-vitamin, og kan derfor være ideelt, hvis du gerne vil have et næringsstof til at give din indre beskyttelse et boost. Andre undersøgelser indikerer også, at flavonoiden har antiinflammatoriske egenskaber, og kan bidrage til dit velvære og helbred generelt.

Generelt har der været meget forskning omkring quercetin, og flere andre studier indikerer, at flavonoiden er en naturlig antihistamin ideel til allergikere og astmaramte, da quercetin kan bidrage til at begrænse udskilningen af histamin i cellerne. Derudover er der noget, der indikerer, at quercetin ligeledes har antibakterielle egenskaber, som kan bidrage til at hjælpe med alle bakterietyper, men især dem i maven, huden og urinvejene.

Ingrediensliste

Quercetin (kilde: Sophora japonica), Antiklumpningsmiddel: Vegetabilsk kapselskal: HPMC

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du tager 1 kapsel om dagen med et stort glas vand, helst før et hovedmåltid. Kosttilskuddet bør tages dagligt i minimum 3 måneder for at få det optimale ud af det.

Anbefalinger

Kosttilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, men vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Kosttilskud skal ikke ses som en erstatning for en varieret, afbalanceret kost og sund livsstil. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, skal du kontakte egen læge før brug. Stop med at tage tilskuddet og opsøg læge, hvis der opstår bivirkninger. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år samt gravide kvinder.

Opbevaring

Opbevares et tørt og køligt sted utilgængeligt for børn.

Ofte købt sammen

Quercetin Kapsler
Quercetin Kapsler

500 mg 180 Kapsler | Naturligt antihistamin og antiinflammatorisk

249 kr.

+
Økologisk Gurkemeje med Ingefær & Sort Peber
Økologisk Gurkemeje med Ingefær & Sort Peber

1520 mg 180 Kapsler | Kosttilskud til hud, led & velværet

139 kr.

+
Zink tabletter
Zink tabletter

25 mg 365 Tabletter | Støtte til kroppens immunsystem

199 kr.

1 Vare

249 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(9)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

89.09% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Er virkelig glad for dem her, da de har taget det værste af min høfeber!

S Stine
Bekræftet køb

Har store problemer med allergi, og er derfor begyndt at tage dette tilskud. Ser ud til at virke

L Lotte
Bekræftet køb

Hurtig levering. Billigt. Og tager dem gladeligt hver dag for at give mit immunforsvar et boost.

B Bente
Bekræftet køb

Har købt dem som en gave til min mor, og hun virker til at være glad for dem. Hun har hvert fald fortalt mig, at hun gerne vil have dem igen.

A Annika
Bekræftet køb

Har taget quercetin før, men fandt dem hos WeightWorld til en bedre pris, og prøver nu deres piller. Ingen klager indtil videre!

T Tina
Bekræftet køb

Kan klart anbefales!

B Bjarne
Bekræftet køb

Tager quercetin hver dag sammen med mine gurkemeje-piller også fra WeightWorld. Klager absolut ikke.

S Signe
Bekræftet køb

Hurtig levering. Har kun taget dem i en uge, men kan allerde mærke forskel.

H Hassan
Bekræftet køb

Har købt 3 bøtter for at få rabat, og er indtil videre ikke skuffet.

J Jasmin
Bekræftet køb

Er lidt dyre. Men tror, at de virker.

N Niels

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide