• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Raspberry Ketone Pure

400mg 90 Kapsler | Bidrager til et normalt kulhydrat- og energistofskifte

maxmedix

279 kr.


Se mere

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Fuld tilfredshedsgaranti
Få pengene tilbage på udvalgte produkter.

Raspberry Ketone Pure er sprængfyldt med en masse fordele for dig og din krop! Dette kraftfulde vægttabssupplement kan, udover at få din krop tilbage i balance igen, hjælpe dig med at smide de ekstra kilo. Ketonerne i hindbæret er kendt for at kunne sætte kroppens naturlige stofskifte i gang, fremme energiniveauet og forsyne kroppen med en masse antioxidanter, vitaminer og gavnlige næringstoffer. Raspberry Ketone Pure indeholder intet mindre end 1.200 mg. rent hindbær keton ved dagligt indtag, hvilket gør det til et af markedet kraftigeste supplementer mht. hindbærketonekstrakt.
 • Naturlig ingrediens (daglig dosis á 1200 mg Raspberry Ketone)
 • Højeste og reneste dosis af hindbær keton på markedet
 • Kan øge dit stofskifte og din fedtforbrænding
 • Kan modvirke oppustethed og ubehag i kroppen
 • Sprængfyldt med antioxidanter, vitaminer og næringsstoffer
 • Kan nedsætte din appetit
 • 90 kapsler til 1 måneds forbrug
 • Fuld tilfredshed eller pengene tilbage!

Hverdagens travlhed kan gøre det svært at overskue at være på slankekur. Men nu kan du få en hjælpende hånd med Raspberry Ketone Pure. Denne aktive ingrediens kan hjælpe til at nedsætte din appetit og fremme et naturligt vægttab, da det er kendt for at kunne virke forøgende på stofskiftet og sætte fedtforbrændingen i gang.

Vi sender til hele Europa.

Læs mere
Type: Kapsel
Indhold: 90
Dosering: 3 kapsler om dagen
Behandlingsvarighed: 30 dage
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Raspberry Ketone Pure?

Vi kender alle hindbær. De er søde og smagfulde og giver os en dejlig følelse af sommer. Man har nu fundet ud af at hindbær indeholder en ingrediens som kan fremme vægttab, nemlig hindbær keton. Hindbær keton er den organiske forbindelse som giver hindbærrets dets karakteristiske smag og denne kan hjælpe dig med at smide de overflødige kilo. Produktet hedder Raspberry Ketone Pure, fordi det udelukkende indeholder ren hindbær keton. Du får simpelthen et rent produkt med et højt koncentreret indhold af det gavnlige hindbær keton. Der er ingen andre ingredienser eller tilsætningsstoffer i dette produkt.

Hvad kan Raspberry Ketone Pure gøre for mig?

Raspberry Ketone Pure kan hjælpe dig med at smide de overflødige kilo. Det er en slankepille, der fungerer som et supplement til din slankekur, og som kan hjælpe dig til et større vægttab end ved slankekur alene. Ketonet i hindbær fra er kendt for at kunne øge kroppens stofskifte, så du kan forbrænde mere fedt. Det kan også virke appetitnedsættende, så du kan mindske dine portioner og få hjælp til at undgå de usunde snacks imellem måltiderne. Raspberry Ketone Pure kan desuden også virke som en naturlig udrensning af kroppen, så du kan føle dig mere frisk og energisk og få øget dit immunforsvar, så du lettere kommer igennem hverdagen.

Find linket nederst på siden for at læse mere om vores betingelser for pengene tibage-garanti.

Hvordan tager man Raspberry Ketone Pure?

Tag 3 kapsler om dagen med et stort glas vand. Tag én i forbindelse med din morgenmad, en med middagsmaden og én sammen med aftensmaden. Raspberry Ketone Pure er et kosttilskud til din slankekur, så det er vigtigt at du husker at spise en sund og varieret kost og dyrke regelmæssig motion. En pakke indeholder 60 kapsler, hvilket svarer til 1 måneds forbrug. Hver kapsel indeholder 400 mg. rent ekstrakt, hvilket udgør et dagligt indtag på hele 1200 mg.

Er der nogen bivirkninger ved Raspberry Ketone Pure?

Der er ikke registreret nogen bivirkninger ved dette kosttilskud, da det er et 100 % naturligt produkt. Hvis du i forvejen tager medicin eller har andre sundhedsmæssige problemer, bør du dog altid tale med din læge før du begynder på et nyt kosttilskud som Hindbær Keton.

fordele ved naturlig raspberry ketone

*Resultater kan variere fra person til person

Vores kroppe reagerer forskelligt på naturlige ingredienser, og derfor varierer resultater. Overstående resultater er opnået på 3-4 måneder.