Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Rene Hindbærketoner

1200 mg 180 Kapsler | Støtte til stofskifte & fedtforbrænding

Oversigt

  • Højt indhold af hindbærketoner - hele 1200mg
  • Til stofskifte og vægtkontrol
  • Ideelt supplement til keto diæt
  • Tag 2 dagligt - nok til 3 måneder
  • 100% Tilfredshedsgaranti

Rene Hindbærketoner fra WeightWorld er et superfood tilskud specielt formuleret til at støtte stofskifte, energi og fedtforbrænding.

Er blandt andet et ideelt supplement til en keto diæt, da manglen på kulhydrater kan give et energiunderskud - her kan hindbær ketoner virke som en alternativ naturlig energikilde.

Indeholder 1200mg rene hindbærketoner per daglige dosis, og kan sammen med en velbalanceret kost og regelmæssig motion give dit vægttab et skub i den rigtige retning.

  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Laktosefri
  • GMO Free

Hjælp til selvhjælp

En sund og balanceret kost er vigtigt for vores helbred, og allerede i en tidlig alder har de fleste af os lært, at det er vigtigt at undgå fedtstoffer. Selvom en vis mængde fedtstoffer faktisk er sunde for os, er en af det moderne samfunds udfordringer, at vi generelt spiser alt for meget fedt, og at vi ikke giver kroppen gode nok forudsætninger for at kunne håndtere det, når fedtstofferne først er kommet ind i vores system.

Hvis vi spiser mere, end vi forbrænder, kan det være svært at skjule, og det ekstra kalorieindtag vil hurtigt vise sig på vores udseende i form af overvægt. Netop derfor er der også mange, der ville ønske, at man kunne finde en simpel og nem måde at håndtere bekymringer med overvægt, fedtforbrænding og stofskifte.

Utrolige ketoner

Overvægt er et stadigt større problem verden over, og forskere er konstant på udkig efter en måde til at afhjælpe problemet - og deres blik er faldet på hindbærketoner! Ketonerne blev første gang opdaget i 1918, da de blev brugt i kosmetikprodukter på grund af deres aroma. Forskere har undersøgt hindbærketoner nærmere i kliniske studier, og har fokuseret på ketoneres supperfood-egenskaber. Lovende undersøgelser har blandt andet fundet en mulig sammenhæng mellem hindbærketoner og fedtoxidering samt nedbrydningen af kropsfedt.

Rene Hindbærketoner

Hos WeightWorld ved vi, at det ikke er nødvendigt at blande hindbærketoner med andre ingredienser, som andre producenter af kosttilskud har en tendens til at gøre! Med Rene hindbærketoner får du et rent kosttilskud kun med hindbærketoner til dine personlige behov. Tilskuddet er 100% vegansk og vegetarisk, og er klar til at give din krop det nødvendige boost, den har brug for i hverdagen!

Brugsvejledning

Vi anbefaler at tage 2 kapsler dagligt sammen med et stort glas vand, helst før et hovedmåltid.

Kosttilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Hvis du tager medicin, er under medicinsk behandling, ammer eller er gravid, bør du kontakte egen læge før brug.

Ingrediensliste

Naturlige Hindbærketoner (4%), Fyldstof; Rismel, Kapselskal; Hydroxypropylmethylcellulose

Ofte købt sammen

Rene Hindbærketoner
Rene Hindbærketoner

1200 mg 180 Kapsler | Støtte til stofskifte & fedtforbrænding

129 kr.

+
Hindbærketoner Advanced
Hindbærketoner Advanced

180 Kapsler | Superfood-tilskud til fedtforbrænding

239 kr.

+
Økologisk Gurkemeje med Ingefær & Sort Peber
Økologisk Gurkemeje med Ingefær & Sort Peber

1520 mg 180 Kapsler | Kosttilskud til hud, led & velværet

139 kr.

1 Vare

129 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(17)
4 Stjerner
(13)
3 Stjerner
(4)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

85.14% baseret på 34 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Kun prøvet produktet i 14 dage og vi har ikke tabt os endnu, det tager nok længere tid. Til gengæld har vi fået vildt meget energi - så mon ikke vægttabet også kommer. Vi rører os meget mere end tidligere.

B Bent B
Bekræftet køb

Har været på keto diæt i 2 måneder og tabt 10 kg, efter at have spist keto piller i 9 dage har jeg tabt yderligere 3 kg

M Mona
Bekræftet køb

Dårlig eftersmag - men håber det virker

g gitte S
Bekræftet køb

Super hurtigt levering. Jeg forventer meget af produktet.

P Paul E
Bekræftet køb

Giver energi og tabt mig 1 kg om en uge jeg træner også 4 -5 gang om ugen.

A Aliya T
Bekræftet køb

God og nemt at tage. Flere ugers forbrug inden resultatet....

H Hanne A
Bekræftet køb

Fantastisk produkt, gode resultater efter en måned

J Janne F
Bekræftet køb

Er rigtig glad for det her produkt. Har taget det i 4 måneder nu, med gode resultater. Desuden altid hurtig levering og god service.

M Mette, 38, Kalundborg
Bekræftet køb

Vil bare lige sige at jeg er imponeret over leveringstiden. Bestilte igår ved 3 tiden og modtog det her til formiddag. Hurtigere bliver det ikke! Glæder mig til at komme igang med produktet.

K Kiki, 32, Gentofte
Bekræftet køb

Jeg har tabt mig 2 kilo på 10 dage. Jeg kan mærke at mine bukser er blevet løsere. Udover det har jeg fået mere energi! kan klart anbefale andre hindbær keton. super god service

S Sanne

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide