Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket

Resveratrol With Red Wine Extract Kapsler 250mg 60 Kapsler | Rødvinsekstrakt

Af: maxmedix™

229 kr.


Se mere

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Fuld tilfredshedsgaranti
Få pengene tilbage på udvalgte produkter.

Resveratrol er en den mest effektive antioxidant i gruppen polyfenoler, som findes i de røde druer. Antioxidanten kan have mange sundhedsmæssige fordele, hvis kroppen ernæres i en bestemt mængde. Kosttilskuddet kommer i en nøje doseret mængde, der udgør 250 mg. dagligt således, at du kan få mest mulig effekt ud af denne antioxidant.

 • Kan reducere fedtindtaget
 • Kan forbedre tarmfloraens funktion
 • Forebygger mange sygdomme
 • Forbedrer insulinfølsomheden
 • Resveratrol kan øge stofskiftet
 • Kan sænke det dårlige LDL-kolesterol
 • Kan forbedre sårheling
 • Afgifter og udrenser kroppen
 • Naturlige ingredienser

Resveratrol piller kan beskytte kroppens helbred ved at ernære med vigtige næringsstoffer. Ved flere danske undersøgelser finansieret af det Strategiske Forskningsråd i Danmark har man påvist flere positive effekter af det effektive næringsstof. Det har vist sig, at det kan forebygge hjertekarsygdomme og sygdomme relateret til kræft. Derudover kan det standse de negative effekter af fedtindtaget, hvis man er overvægtig og spiser meget fedt.

Læs mere
Indhold: 60
Behandlingsvarighed: 30 dage dage
Dosering: 2 kapsler om dagen
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Resveratrol piller?

Den effektive antioxidant, resveratrol, findes i blandt andet druer, hindbær og mørk chokolade og er et naturligt forekommende antioxidant, der indeholder en række sundhedsmæssige fordele. Stoffet kan bekæmpe reproduktion af vira i celler og kan give en anti-aging, anti-inflammatoriske og livsforlængende effekt. Udover disse fordele tyder undersøgelser på, at den vigtige antioxidant kan beskytte hjernen mod oxidativ stress.

Antioxidanten produceres som et resultat af en beskyttende reaktion af visse planter som forsvar mod parasitter. Normal rødvin indeholder 8 til 10 mg. resveratrol per liter på grund af et udbredt brug af pesticider, hvilket desværre er for lille en mængde af det vigtige antioxidant. Vi har dog formået at finde en kilde til farmaceutisk kvalitet udvundet direkte fra røde druer, der bevarer den naturlige balance i alle sine aktive næringsstoffer.

Resveratrol kan give kroppen, hvad den behøver for at forholde sig sund og rask. Resveratrol er en kraftig antioxidant, der kan hjælpe med at forhindre cellebeskadigelse forårsaget af frie radikaler. Frie radikaler er ustabile giftstoffer forårsaget af uundgåelige kilder såsom forurening, sollys, forarbejdet mad, frugt som er sprøjtet, som vi får alt for meget af i disse dage. Det kan føre til sygdom, for tidlig ældning, koncentrationsbesvær, fedme og meget andet. Denne naturligt kraftfulde antioxidant findes naturligt i drue skind og røde druesaft. Disse bær og druer, ser det som en naturlig forsvarsmekanisme for at beskytte mod invaderende svampe, infektioner og vira.

Resveratrol har vist sig at have mange sundhedsmæssige fordele. Det er kendt at den kan beskytte hjertet, reducere kolesterol og minimere chancen for blodpropper. Det er også blevet påvist, at det kan reducere blodsukkerniveauet. Ligesom mange andre vigtige antioxidanter kan resveratrol styrke immunforsvaret, gøre huden pænere, give energi og fremme koncentrationen.

Fordelene ved Resveratrol

Kan reducere fedtindtaget

Kan forebygge sygdomme

Kan øge stofskiftet

Dosering

For at opnå den bedst mulige effekt med resveratrol kosttilskuddet skal du tage 2 kapsler om dagen. Tag den første pille før middag og den anden før aften. Tag ikke begge piller på samme tid. Drik pillerne med et glas vand, spis sundt og dyrk regelmæssig motion for det bedste resultat. Vi anbefaler minimum 3 måneders forbrug af kosttilskuddet for at give de bedste resultater. Kroppen bliver mere modtagelig overfor kosttilskuddet med tiden, når den tilvænnes det daglige indtag. Derfor bliver resultaterne kun bedre med tiden - især i perioden efter 2 måneders forbrug.

Indhold

 • Dagligt indtag svarende til 2 piller:
 • Resveratrol (50%) 250 mg.
 • Rødvinsekstrakt (rødvins phenoler) 20 mg.

Ingen tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Kosttilskuddet er egnet for veganere og vegetarer samt fri for gluten og laktose.


Kundeanmeldelser
På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (93.33% baseret på 3 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (93.19% baseret på 734 )

 • * Endelig et sted man kan få nogle kvalitets piller med resveratrol. Høj dosis og god effekt.
 • * Ganske tilfreds
 • * Lækkert produkt! Det virker også udmærket
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld
nyhedsbrev