Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Returneringer

Her hos WeightWorld er vi stolte af at levere produkter og service af høj kvalitet. Selvom vi er sikre på at du vil elske dit nyindkøbte produkt, forstår vi at man selvfølgelig kan komme på andre tanker. Det er vigtigt for os at du er tilfreds med din ordre. Hvis du af hvilken som helst grund vil returnere dit køb, står vores venlige kundeservice er altid klar til at hjælpe dig.
Hvordan returnerer jeg en vare?

At returnere en vare hos os er meget simpelt; begynd ALTID med at kontakte os.

  • Hvis du ønsker at returnere en vare af hvilken som helst grund. Kan du returnere den til os inden for 30 dage i varens originale stand, er det muligt at få pengene fuldt refunderet for varens pris på købstidspunktet.
  • Hvis du ved leveringen af produktet opdager at indpakningen samt selve varen er blevet beskadiget, skal du kontakte os hurtigst muligt.
  • Du vil blive kontaktet når vores varehus har modtaget varen og din refundering er blevet foretaget. Dette gør vi for at holde dig informeret gennem hele forløbet.
  • Du vil blive refunderet med den samme betalingsmetode som du brugte da du foretog købet.

For at være sikre at vores varehus i Polen modtager varen du returnerer, anbefaler vi at du bruger en leveringsmetode hvor du kan spore din vare i forløbet tilbage til os.

Bemærk venligst at efter shapewear eller beklædningsgenstande har været brugt, kan det af hygiejniske grunde ikke refunderes.

Du kan returnere alle uåbnede varer, som du ikke er tilfreds med, inden for 30 dage efter leveringen. Send varen tilbage til os og du vil blive refunderet med den samme betalingsform som du oprindeligt betalte med

Vær opmærksom på at waist trainers, slim belts og anden form for beklædning af hygiejniske årsager ikke kan tilbagereturneres, efter de har været prøvet på.

Det er vigtigt du kontakter os så snart du opdager fejlen. Kontakt vores kundeservice med dit ordrenummer, varenavn og hvad defekten ved varen omhandler, så sender vi en en ny til at erstatte den defekte hurtigst muligt.

Venligst kontakt os hvis du tror der mangler en vare fra din ordre. Lad os kundeservice vide din 8-cifrede ordre nummer og vi vil vende tilbage til dig hurtigst mulig for at sende den manglende vare

Vi vil påminde dig så snart varen er tilbage ved vores varehus. Vi holder dig også opdateret på hvornår din refundering er gennemført eller din nye vare er sendt afsted.

Afhængigt af din kortudbyder og bank kan en refundering normalt tage mellem 2-3 arbejdsdage.

Det tager altid lidt længere tid for internationale pakker at nå til Polen. Så venligst tillad op til 21 arbejdsdage før for at pakken kan nå tilbage til vores varehus. Igen anbefaler vi at du sender pakken med et selskab hvor det er muligt med sporing, så du hele tiden kan opdatere dig omkring pakkens status.

Vores dedikerede kundeservice afdeling er altid klar til at hjælpe jer med alle eventuelle spørgsmål. Bare kontakt os

Hvis du ved en fejltagelse har modtaget en forkert vare, så kontakt osvenligst inden for 7 arbejdsdage efter leveringen. For at hjælpe os med undersøgelsen af problemet, vil du blive bedt om at sende et billede af pakkeseddlen såvel som billede af produktet. Hvis alt er OK vil vi sende dig den rigtige vare så hurtigt som muligt. Bemærk venligst, at du vil blive bedt om at returnere den forkerte vare tilbage til os. Du vil ikke blive refunderet for dine fragtomkostninger.

Hvis du ikke har modtaget din bestilling efter din forventede leveringstid, så tag kontakt til os hurtigst muligt. Herefter vil vi lave en efterlysning af pakken og finde ud af hvor pakken befinder sig. Hvis vi finder frem til at pakken er gået tabt under fragt, sender vi en ny pakke afsted til dig hurtigst muligt.

Vores dedikerede kundeservice afdeling er altid klar til at hjælpe jer med alle eventuelle spørgsmål. Bare kontakt os