FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

6 bedste metoder til at booste immunsystemet (Naturligt!)

Selvom ingen livsstilsændringer kan hjælpe dig med at blive uovervindelig, er der nogle fødevarer, vitaminer og ændringer, der kan booste dit immunsystem sikkert og naturligt. Så følg disse 6 tips og boost din immunitet!

 1. Fødevarer til at booste immunsystemet

  Boost dit immunforsvar naturligt med kosttilskud

  Hvis du fodrer din krop med visse fødevarer, kan de booste produktionen af hvide blodceller - de er kendt for at være nøglen til at beskytte kroppen mod forkølelser og influenza. Spis disse næringsrige fødevarer til at booste dit immunsystem hele året rundt - røde peberfrugter, broccoli, hvidløg, ingefær, spinat, yoghurt, gurkemeje og skaldyr. Udover at booste din immunitet, vil disse fødevarer også hjælpe med at forbedre både hud, øjne, hår og knogler.

 2. Motion

  Boost dit immunforsvar naturligt med regelmæssig motion

  Kan motion booste dit immunsystem? Ja, det kan! Så sørg for at motionere regelmæssigt, da det er videnskabeligt bevist, at det kan booste dit immunsystem. Motion mobiliserer dine T-celler - den type hvide blodceller, der beskytter din krop mod uønskede infektioner. Sørg bare for, at din rutine ikke er konstant eller for intens, da det kan svække din immunitet, så du er mere modtagelig overfor forkølelse, influenza og virale infektioner.

 3. Vitaminer til at booste immunsystemet

  Boost dit immunforsvar naturligt med en kost med masser af næringsstoffer og vitaminer.

  Overvej at tage et naturlige wellness tilskud, der er lavet af bæredygtigt udvundne ingredienser som fx acaibær, moringa blade, kanel, matcha te, gurkemeje eller royal jelly. Et rent og potent immunsystem tilskud giver dig wellness fordele udover at booste din krop med styrken fra sundhedsforbedrende superfoods. Derudover er wellness tilskud en nem, effektiv og omkostningseffektiv løsning på at holde infektioner og sygdomme i skak.

 4. Frugter der booster immunsystemet

  Sådan booster du dit immunforsvar naturligt

  Sørg for, at du får alle dine A-B-C-D-E’s fra disse frugter - grape, appelsiner, clementiner, citroner, lime, jordbær, nektariner, papaya og kiwi. Disse frugter er rige på Vitamin A, B6, C, D samt Vitamin E, der alle er fantastiske til at booste din immunitet, så du ikke bliver offer for smitsomme sygdomme.

 5. Få nok søvn

  Boost dit immunforsvar naturligt med søvn

  Mangel på god, tilstrækkelig søvn kan fremkalde en inflammatorisk immunrespons, der påvirker aktiviteten af T-celler i din krop. Når det sker, bliver dit immunsystem svækket i forhold til eksterne faktorer. Så sørg for, at du får mindst 7 til 8 timers søvn. Hvis du rejser på tværs af forskellige tidszoner på regelmæssig basis, bør du tage 2-3 mg Melatonin, da det vil hjælpe dig med at nulstille din søvnrytme sikkert.

 6. Reducér rygning & alkohol

  Boost dit immunforsvar naturligt

  Du er også nødt til at begrænse dit indtag af alkohol, da for meget alkohol svækker din immunitet og øger din modtagelighed over for lungeinfektioner. Både rygning og alkohol påvirker din medfødte og adaptive immunitet negativt. Det forværrer samtidig dine chancer for at udvikle skadelige patogene immunreaktioner, hvilket underminerer dit immunforsvar og øger din risiko for at få lungebetændelse, bronkitis samt øre infektioner.

Oversigt

Ved at gennemføre disse små ændringer i dit daglige liv, kan du sikre dig, at dit immunsystem virker optimalt gennem alle sæsoner. En sund krop handler ikke kun om at være sund på ydersiden. Du er også nødt til at arbejde på at reducere de toksiner, der er til stede inde i din krop, og at få de essentielle næringsstoffer, så du kan opnå målet om en sund krop indefra og ud.

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med