Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Slanke Kaffe

28 Sachets | Pulverkaffe med superfoods

Oversigt

WeightWorld slankekaffe er en unik blanding af kaffe med superfood-ingredienser, der er specielt designet til at være et sundt alternativ til din normale morgenkaffe. Indeholder kun 10 kalorier per servering, aminosyrer, chlorella, ginseng, grøn kaffe, arabica kaffe og matcha, og er udviklet til vægttab. WeightWorlds Slankekaffe er en instant kaffe, og er et velsmagende, udrensende alternativ til almindelig kaffe.

 • Komplet 28-dages udrensningsprogram
 • Sundt alternativ til almindelig kaffe
 • Kun 10 kalorier per servering
 • Indeholder chlorella, ginseng og grøn kaffe
 • 100% tilfredshedsgaranti

Hvad er slankekaffe?

WeightWorlds Slankekaffe er en sund urtedrik, der er specielt udviklet til at kunne hjælpe med at få din vægt under kontrol. Denne unikke kaffe er lavet arabica kaffebønner af højeste kvalitet samt plantebaserede superfoods for at sikre, at du får et et alternativ af højeste kvalitet. Kaffen er perfekt til dig, der gerne vil leve et sundere liv. Takket være de fantastiske næringsstoffer, kaffe indeholder, er den et ideelt alternativ til din sædvanlige morgendrik. Bedst af alt er det ikke nødvendigt for dig at gøre en ekstra indsats - alt, du skal gøre, er at udskifte din sædvanlige drik med WeightWorlds Slankekaffe!

Hvordan virker WeightWorlds slankende kaffe?

Den virker ved at være et alternativ til normal kaffe, så i stedet for, at du indtager en drik kun for at få energiboostet, så får du meget mere! Dette er takket være de superfoods, du kan finde i en slankekaffe coffee, som alle er kendt for at kunne hjælpe med blandt andet vægttab og styring af din appetit. Derudover forsyner den dig med vitaminer og mineraler, der booster dit generelle helbred!

Vigtigste ingredienser i slankekaffen

Foruden arabica kaffebønner er hver kop slankekaffe tætpakket med superfoods, der alle er kendt for deres sundhedsmæssige fordele i forhold til dit helbred, velvære og vægttab. De tre vigtigste ingredienser i slankekaffen er:

Fordele ved slankekaffe

Der er mange fordele, du kan opnå enten ved at følge vores slankekaffe udrensningskur eller ved at drikke slankekaffe på daglig basis. Disse fordele er blandt andet:

 • Hjælp til at kontrollere din vægt
 • Hurtig og nem filterkaffe
 • Ideelt sundt alternativ
 • Forstyrrer ikke din sædvanlige rutine
 • Hjælper med at holde din appetit nede
 • Komplet 28-dages program
 • Fuld af gavnlige næringsstoffer

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du blander 1 brev (5g) slankekaffepulver med 120ml varmt vand og rør rundt, indtil pulveret er helt opløst. Er udviklet som en instant kaffe for at give dig en hurtig og simpel løsning om morgenen.

Vi anbefaler, at du drikker kaffen sort uden hverken mælk eller sukker - men hvis du foretrækker det, kan du bruge et andet sødemiddel, mandelmælk eller lignende. Men sørg for ikke at bruge for meget, da det har en betydning for karlorieindtaget.

Hvornår skal det bruges

For at opnå de bedste resultater skal du drikke en kop slankekaffe om morgenen i stedet for din almindelige morgenkaffe. Det er bedst at drikke slankekaffen så snart, du vågner, eller sammen med din morgenmad, så du får den nødvendige energi at starte dagen på. Du kan også prøve at se det som et 28-dages udrensningsprogram; prøv at drikke det på samme tid hver dag og spring ingen dage over! Dette kaffe-program er designet til, at du drikker en kop hver dag i 28 dage. Derfor anbefaler vi at drikke kaffen dagligt i mindst 28 dage, og du kan selvfølgelig altid blive ved efter de 28 dage.

Anbefalinger

Slankekaffe er ikke et mirakel-produkt. Når det bruges som anbefalet, kan det dog være et godt supplement til din regelmæssige træning og velbalancerede kost. Produktet er lavet af økologiske og naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Indeholder ingen afføringsmidler og burde ikke påvirke andre medikamenter eller præventionsmidler. Er ikke velegnet til børn og unge under 18 år samt kvinder, der er gravide eller ammer.

Ingrediensliste

Arabica kaffebønner, Grøn kaffebønneekstrakt 10:1, Carnitinpulver, Matcha-ulver, Sibirisk ginsengrod, Chlorellapulver.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(25)
4 Stjerner
(9)
3 Stjerner
(6)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

87.32% baseret på 40 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Smager dejligt! Men har ik set den store effekt endnu/ 14 dage senere

C Christina
Bekræftet køb

Jeg har oplevet et minde taljemål . Godt velvære og så er det nemt at bruge . Jeg har drukket en kop hver morgen .Smagen er god

M Maria M
Bekræftet køb

Smager dejligt og det virker. Har tabt 1 kg på 14 dage

A Allis
Bekræftet køb

Jeg startede med kaffen omkring d1/12 Og nu d 22/12 Har jeg smidt 3 kg.. Syntes også kaffen smager fantastisk.. har prøve smagt andre sunde kaffe, men denne er helt klart min favorit.

S Susan F
Bekræftet køb

Efter en uge er der begyndt at komme resultater. Glædet mig til at se hvor meget jeg kan tabe mig.

H Helle
Bekræftet køb

God energi, god smag og dejlig sund erstatning for almindelig kaffe.

S Samah Z
Bekræftet køb

Smager rigtig dejligt. Synes dog ikke der er coffee powder nok til 28 dage.

P Pia S
Bekræftet køb

Fungerede ikke som filterkaffe hos os. Men kan fint drikkes som instant. Den får maven igang. Har endnu ikke været på vægten, så kan ikke sige noget om vægttab.

M Malene E
Bekræftet køb

Allerede efter 10 dage havde jeg tabt 800 gram og spist sund og usund og næsten ingen motion, Er sikker på når jeg går all in med kost, motion og kaffe at der sker mere med vægttabet. Så vil godt anbefale Skinny Coffee

N Naninna R
Bekræftet køb

Super produkt, smager skønt.

s stinne

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide