• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Skinny Coffee

140g Pulver | WeightWorld Skinny Coffee
Det er desværre ikke muligt at købe produktet i øjeblikket. Herunder kan du se et udvalg af andre lignende produkter.

WeightWorld Skinny Coffee er en unik blanding af kaffe med superfood ingredienser, der er specielt designet til at være et sundt alternativ til din normale morgenkaffe. En slankende kaffe med kun 10 kalorier pr. servering. De gavnlige ingredienser og det faktum, at det er en let instant kaffe, gør det lækrere og nemmere at få din vægt under kontrol!

 • Komplet 28-dages program
 • Sundt alternativ til din typiske kop kaffe
 • Kun 10 kalorier per servering
 • Simple breve, der er nemme at bruge
 • Ingen senna eller afføringsmidler
 • Vegansk
 • Vegetarisk
 • UDEN MEJERIPRODUKTER
 • Glutenfri

Hvad er Skinny Coffee?

Vores WeightWorld Skinny Coffee er en sund urtedrik, der er specielt udviklet til at kunne hjælpe med at få din vægt under kontrol. Denne unikke kaffe er lavet af en håndplukket blanding af premium arabisk kaffe samt plantebaserede superfoods, så du kan få et alternativ af højeste kvalitet. Den er perfekt til dem, der gerne vil leve et sundere liv. Takket være de fantastiske elementer, kaffe indeholder, er den et ideelt alternativ til din sædvanlige morgendrik. Bedst af alt er det ikke nødvendigt for dig at gøre en kæmpe ekstra indsats - alt, du skal gøre, er at udskifte din sædvanlige drik med vores WeightWorld Skinny Coffee!

Hvordan virker vores slankende kaffe?

Det virker ved at være et alternativ til normal kaffe, så i stedet for, at du indtager en drik kun for at få energiboostet, så kan du få rigtig meget mere! Dette er takket være de superfoods, du kan finde i en skinny coffee, som alle er kendt for at kunne hjælpe med blandt andet vægttab og styring af din appetit. Derudover forsyner den dig med vitaminer og mineraler, der booster dit generelle helbred!

Skinny coffee ingredienser

Så hvad er der i en Skinny Coffee? Udover premium arabiske kaffebønner, er hver eneste brev fuld af de bedste superfoods, der alle er kendt for deres adskillige gavnlige effekter for dit helbred, velbefindende og vægttab. Tre af hovedkomponenterne er:

Arabian Coffee Beans

Arabiske kaffebønner
Kaffe er en populær favorit om morgenen! Koffeinindholdet i kaffebønner er grunden til, at kaffe hjælper os med at vågne op og giver os et energiboost. Det er ikke kun lækkert at drikke, men det er også super til dem, der gerne vil have bedre kontrol over deres vægt. Studier har vist, at kaffe er i stand til at hjælpe under træning og med at forbedre samlet udholdenhed og præstationsevne.

Superfood-Chlorella

Chlorella
Chlorella bliver ofte kaldt ‘’et levende fossil’’ og er en ægte superfood! Den stammer fra det fjernøstlige Asien og er rent faktisk en fantastisk alge. Chlorella er en vegansk proteinkilde, der også indeholder både vitamin A, B, C & E, mineraler, aminosyrer og fibre. Dette gør den til en naturlig, næringsrig kilde, der er en kraftfuld og gavnlig tilføjelse til enhver moderne diæt.

100% Pure Matcha Powder

100 % Rent Matcha-pulver
Matcha-pulver er en ældgammel ingrediens, der blev opdaget for flere hundrede år siden. Den bliver stadig fejret i Japan som led i en matcha te-ceremoni. Nu til dags er Matcha blevet super populær grundet dens høje koffeinindhold, der gør den til et ideelt naturligt energiboost! Den er også berømt som en superfood ingrediens, der er kendt for sin rige smag og den pragtfulde grønne farve.

Fuld ingrediensliste - Arabisk kaffe, Grønne kaffebønner Ekstrakt, Siberisk Ginseng, Chlorella, 100% Rent Matcha-pulver, L-Carnitine.

Fordele ved Skinny Coffee

Der er mange fordele, du kan opnå enten ved at følge vores Skinny Coffee kostplan eller ved at drikke Skinny Coffee på daglig basis. Disse fordele er blandt andet:

 • Hjælp til at kontrollere din vægt
 • Hurtig og nem filterkaffe
 • Ideelt sundt alternativ
 • Forstyrrer ikke din sædvanlige rutine
 • Hjælper med at holde din appetit nede
 • Komplet 28-dages program
 • Fuld af gavnlige næringsstoffer

Hvordan bruges Skinny Coffee

Nu kender du til alle de gavnlige effekter, men hvordan bruges Skinny Coffee? Bland 1 brev (5g) med 120 ml varmt vand i dit favorit-krus (eller takeaway-krus for dem på farten) og rør, indtil pulveret er fuldstændig opløst. Denne slankende drik er en instant kaffe, der er god til dig, der gerne vil have en simpel, hurtig løsning. Du skal ikke spilde din tid på at vente på, at kaffen løber igennem filtereret - du skal kun vente på, at kedlen koger! Endnu en fordel, vi især elsker, er, at det også betyder mindre opvask, hvilket er bedre for både dig selv og miljøet!

Vi anbefaler at drikke din kaffe sort og uden sukker - men hvis du foretrækker det, kan du bruge et mælkealternativ eller et sødemiddel. Sørg dog for, at du ikke tilføjer for meget - så vil det ikke længere være et sundt alternativ!

Hvornår skal det bruges

For at opnå de bedste resultater, skal du ganske simpelt drikke en kop Skinny Coffee om morgenen, præcis som du ville med din sædvanlige kaffe. Det er bedst at drikke det så snart, du vågner, eller sammen med din morgenmad, så du får den nødvendige energi at starte dagen på. Du kan også prøve at se det som et 28-dages regime; prøv at drikke det på samme tid hver dag og spring ingen dage over! Dette kaffe-program er designet til, at du drikker en kop hver dag i 28 dage. Derfor anbefaler vi at drikke kaffen dagligt i mindst 28 dage, og du kan selvfølgelig altid blive ved efter de 28 dage.

WeightWorld Skinny Coffee anmeldelser & resultater

Når det kommer til anmeldelser af vores Skinny Coffee, så er vores kunder vilde med de fordele, det medfører i modsætning til deres sædvanlige kop kaffe, og de nyder at drikke den hver dag. Mange henvender sig inden køb og spørger, om slankende kaffer rent faktisk virker, og vores svar er et helt klart ja!

Råd omkring brug Skinny Coffee

Skinny Coffee er på ingen måde et magisk mirakel-produkt. Når det bliver brugt korrekt, kan det dog være en fantastisk akkompagnement til din fitness-rutine og sunde livsstil. For at opnå optimale resultater, skal kaffen ledsages af en balanceret kost og regelmæssig motion. Dette produkt er lavet af økologiske og naturlige ingredienser. Det har derfor ingen kendte bivirkninger og er fuldstændig sikkert at bruge. Vi anbefaler at læse den fulde ingrediensliste for at tjekke for eventuelle allergener inden første brug. Denne kaffe indeholder ingen afføringsmidler og burde ikke påvirke andre medikamenter eller præventionsmidler. Denne slankende kaffe er ikke beregnet til brug af personer under 18 år eller gravide eller ammende mødre.


Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(21)
4 Stjerner
(9)
3 Stjerner
(3)
2 Stjerner
(3)
1 Stjerne
(2)
Meget godt 4

83.16% baseret på 33 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Det er et godt produkt og så er det billigt

  TK Tove K trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Har drukket den 9 dage nu og tabt 3 kilo og det er flot . Har prøvet Valentus kaffe der er meget dyrt og tabt 5 kilo på et år . Kan varmt anbefale Skinny coffee , den er både billigere og smager godt .

  L Lotte weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • det giver håb

  i isabella trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Et godt produkt til billigere penge.

  TH Tina H trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Jeg elsker virkelig skinny kaffe, og det er lige så godt som enhver anden, men til en bedre pris, så meget tilfreds

  S Susana weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Dette smager ok og er let at bruge, og jeg foretrækker det, fremfor at tage piller

  E Emily weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Jeg har prøvet så mange skinny kaffeprodukter, og dette er langt min favorit. Jeg har fundet ud af, at hvis jeg tilsætter en smule sojamælk og derefter noget sødemiddel, smager det godt for mig. Jeg bruger det nu sammen med min roomie hver morgen, og hun tilføjer enten bare vand eller nogle gange putter hun det i hendes shake

  P Phillipa weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Smag er ikke så godt, men fordelene er det værd, da jeg allerede har tabt 3 kg! Bare tilsæt noget sødestof, og det smager meget bedre

  S Sabina weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • En af de bedste skinny kaffe, jeg har brugt. Smager okay, og jeg har tabt et kilo indtil videre !!

  E Emma weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

Sidste1 2 3 4  Næste >
*Resultater kan variere fra person til person