Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*

Slankeplastre

Vægttab kan være en udfordring, da det kræver en stor indsats og vedholdenhed. For at opnå vægttab kræver det blandt andet at skabe en balance i kalorier der indtages og kalorier der forbrændes, men da dette kan være en stor udfordring at holde øje med og lykkes med, findes der en række metoder du kan anvende til at booste dit væggtab. Vi tilbyder et bredt sortiment af slankeplastre, der er særligt udviklet til at hjælpe dig med at tabe dig. De mest almindelige er slankeplastre til vægttab, som ofte kan hjælpe dig med at nedsætte appetitten og på den måde kan de hjælpe dig med at mindske små sulten der typisk dukker op imellem hovedmåltiderne. Slankeplaster er et supplement til dit vægttab og kan være et boost til andre vægttabs kosttilskud.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Hvad er slankeplaster?

I dag findes der rigtig mange forskellige slags plastre til mange forskellige formål. Du kan bl.a. få almindelige plastre til at dække et sår, mod vabler, nikotinplaster og slankeplaster der kan hjælpe med vægttab.

Slankeplastre til vægttab findes også i flere udgaver, som du bl.a. kan købe online. Ofte virker plastrene ved at være appetitnedsættende, men der findes også andre der er specielt udviklet til f.eks. at hjælpe mod cellulite.

Hvordan virker slankeplaster?

Den måde mange slankeplastre til vægttab fungerer på er at de kan være med til at nedsætte appetitten. Der er som sagt flere forskellige typer af plastre som har forskellige virkninger, men en af de typiske måder et slankeplaster fungerer på er at det er med til at nedsætte din appetit. Vi kender vidst alle sammen den følelse af at man ikke rigtig er sulten, men alligevel småspiser man lidt i mellem hovedmåltiderne. Det kan de forskellige slankeplastre hjælpe dig med, da de kan gå ind og undertrykke din appetit så du ikke føler dig så sulten eller det kan fjerne din sult helt. Du kan finde mange af de bedste slankeplastre online.

Hertil skal det siges at slankeplastre til vægttab ikke er en mirakuløs opfindelse der får de overflødige kilo til at rasle af, man bruger slankeplastre til vægttab som et supplement til sin slankekur. De bedste resultater opnår du ved at spise en sund og varieret kost og dyrke regelmæssigt motion. Den måde de forskellige plastre kan hjælpe dig er, at de kan være med til at du opnår et bedre eller øget vægttab.

Hvorfor skal jeg vælge et slankeplaster?

Hvis du er typen som ikke kan sluge piller eller bare ikke bryder dig om det så er slankeplastre til vægttab en god måde at hjælpe dit vægttab i den rigtige retning. Mange vægttabssupplementer anbefaler at du tager kapslerne 30 min. før et måltid, hvilket ikke altid lige er til at planlægge. Det er ikke altid man lige husker at tage kapslerne som anbefalet hvilket kan nedsætte virkningen, det ka du slippe for med et slankeplaster da du ”bare” sætter det på et af de anbefalede steder på kroppen, hvilket typisk er armen, låret, skulderen eller ryggen. Dernæst lader du det virke i typisk 24 timer hvorefter du skifter plasteret ud med et nyt. Det anbefales at du sætter slankeplastrene nye steder hver gang du skifter til et nyt, da du på denne måde giver din hud lov til at ånde og mindsker risikoen for at huden bliver irriteret.

Slankeplastre hos WeightWorld

Hos WeightWorld tilbyder vi nogle af de bedste slankeplastre online. De slankeplastre vi har er udviklet af naturlige ingredienser som ofte bliver brugt i vægttabssupplementer og er kendt for at kunne hjælpe dig til et øget vægttab.

Fucus Slankeplaster

Fucus+ Slimming Patch er et slankeplaster til vægttab. plasteret er bl.a. udviklet af focus vesiculosus bedre kendt som blæretang, grøn te og acai bær. Disse ingredienser er kendt for at kunne mindske din appetit, øge fedtforbrændingen og give kroppen mere energi. Denne form for sammensætning kan hjælpe dig med dit vægttab. Når du har påført plasteret lader du det sidde i 24 timer, hvorefter du skifter det til et nyt, dog skal det næves at det anbefales at du placerer det nye slankeplaster et andet sted så du ikke får irriteret hud.

Hoodia Slankeplaster

Hoodia+ Slankeplaster er et slankeplaster der er udviklet af bl.a. hoodia gordonii (afrikansk kaktus)og garcinia cambogia, disse ingredienser er også kendt indenfor vægttabsverdenen, da de kan hjælpe med at nedsætte din appetit og omdanne sukker til energi og muskler i stedet for fedt. Hoodia gordonii er en afrikansk kaktus der lugter meget grimt, men den er førhen blevet brugt af indianerne for at nedsætte deres appetit når de skulle ud på jagt. Sammensætningen af at nedbringe appetitten og omdannelsen af sukker til energi kan hjælpe dig med at opnå vægttab. Når du anvender dette slankeplaster til vægttab anbefales det at får lov til at sidde i 24 timer, herefter skifter du plasteret til et nyt og placerer dette et nyt sted.

Cell-u-patch cellulite plaster

Cell-u-Patch cellulite plaster er et slankeplaster til vægttab der også kan hjælpe dig med at mindske cellulite, hvilket vi oftest kalder appelsinhud. Dette plaster er bl.a. udviklet af fucus versiculosus som vi bedre kender som blæretang eller brun tang, mælkebøtte og guarana. Disse ingredienser er kendt for at kunne hjælpe med at øge stofskiftet, rense ud i kroppen, give kroppen mere energi og skabe balance i kroppen. Det er vigtigt for din krop at den er i balance når du gerne vil tabe dig, da ubalance kan gøre det svære at smide de overflødige kilo. Denne sammensætning af ingredienser kan hjælpe dig med dit vægttab. Dette slankeplaster bruges ved at du placerer det på huden og lader det virke i 24 timer. Efter 24 timer skifter du plasteret til et nyt og sætter det et nyt sted så du ikke irriterer din hud ved at sætte det samme sted.

Husk du kan bestille de bedste slankeplastre online hos WeightWorld.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.