FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Slankepulver - dets mange fantastiske fordele

Slankepulver kan give dig en effektiv kickstart på dit vægttab og samtidig tilføre en lang række gavnlige vitaminer og mineraler til din diæt. Alt vores slankepulver er 100% naturligt og består ovenikøbet af yderst effektive ingredienser, som netop er sammensat for at fremme din sundhed og din slankekur. Start din pulverkur i dag med en række fordelagtige superfoods.

Det giver mere eller mindre sig selv, at slankepulver er et pulver til vægttab. Du kan erstatte en normal kost med slankepulver og vil på den måde kunne smide omkring 10 kilo i løbet af 8 uger. Udover at bidrage til et hurtigere vægttab vil du med slankepulver få de vitaminer, som du har behov for, selvom du har fravalgt nærmest alt andet mad.

Hvad er slankepulver?

slankepulver kan også være superfood pulver

Slankepulver er, som navnet tydeligt indikerer, et produkt i form af pulver skabt til effektivt at slanke kroppen. Slankepulver kan bruges som en direkte erstatning til dine normale måltider. Du kan med andre ord leve af slankepulver i en periode. En kost med slankepulver vil give et hurtigt og effektivt vægttab på op mod 10 kg. i løbet af blot 8 uger. Det er desuden vigtigt at hæfte sig ved det faktum, at du ikke kommer til at mangle vitaminer eller andre nødvendige mineraler, da disse er tilføjet vores slankepulver, så du ikke skal bekymre dig om dette. Den effektive pulverkur holder dig altså slank og sund. Du får nemlig tilført de vitaminer din krop og knogler har behov for, og du vil faktisk kunne opleve, at en sund kost resulterer i vægttab som følge af brugen af slankepulver. Måden en slankekur med pulver fungerer, er ved kun at give dig de nødvendige kalorier. Med andre ord indtager du, gennem slankepulver, kun præcist den mængde kalorier, der er nødvendige for at fungere. Du kan med fordel påbegynde en træningsrutine i forbindelse med din brug af slankepulver, da du på denne måde kan udnytte det høje proteinindhold i vores slankepulver til at bygge en slank, stærk og markeret krop. Dette vil desuden mindske processens varighed, da du gennem træning og en pulverkur vil forbrænde endnu flere kalorier, som jo trods alt er hele idéen med en slankekur med pulver. At du forbrænder flere kalorier, end du indtager. Netop fordi man er på slankekur og derfor forbrænder flere kalorier end sædvanligt, slankes kroppen. Hertil kan slankepulver være et effektivt redskab. Her tæres altså på både muskler og fedt. Det er derfor vigtigt, at du udnytter det høje proteinindhold i din pulverkur til at holde dine muskler ved lige gennem træning.

Udvalg af slankepulver

Rent slankepulver giver dig ikke alle de mineraler og den mængde fedt, som din krop behøver for at fungere optimalt. Det er derfor, at vi hos WeightWorld sælger superfood slankepulver, som er slankepulver baseret på særdeles gavnlige og naturlige ingredienser. Du får på denne måde både det gode fra en pulverkur samt de enkelte superfoods. Vi vil her forklare, hvilke gavnlige effekter hver enkelt superfoodpulver besidder.

guaranapulver er propfyldt med koffein, der er ideelt til stofskifte og fedtforbrænding

Guarana: Guarana har den funktion, at det kan fungere som et sublimt supplement til din træning, idet det høje koffeinniveau er med til at give dig mere energi, udskyde din følelse af træthed samt øge din muskelmasse. Det er altså et produkt, som fungerer sublimt i forbindelse med den træning, der er så optimal at udføre under et vægttab. Særligt et vægttab baseret på slankepulver. Udover de førnævnte positive effekter har guarana også en positiv indvirkning på helbredet, idet guaranabærrene kan reducere produktionen af kræftceller, forbedre immunforsvaret samt øge din koncentration. Det er altså i sandhed et produkt, der lever op til sit prædikat som superfood. Lige her kan du finde WeightWorlds udvalg af guarana.

spirulinapulver bruges af NASA, har et højt indhold af proteiner og omega fedtsyrer

Spirulina: Mens guarana beskrives som et vidundermiddel, skal man ikke forglemme spirulinaplantens evner. Den har eksisteret i 3600 millioner år, og evolutionen har derfor lang tid til at perfektionere denne plante. Og det må man sige, at den har formået. Spirulinaplanten indeholder nemlig 60% (!) protein og mere end 18 forskellige aminosyrer. Derudover indeholder den også ingredienser, som arbejder sammen om at sætte din krop i balance. Både fysisk såvel som sindsmæssigt. Du opnår altså en nærmest perfekt pH-balance gennem spirulina. Ydermere tilføres din krop store mængder jern, zink, B-vitamin og en stor mængde antioxidanter. Ligesom tilfældet var med guarana, kan spirulinaplanten også forbedre dit immunforsvar og bekæmpe infektioner.

acaipulver

Acai: Bærrene, som vokser i Amazonjunglen i Brasilien, er blandt de mest velansete superfoods på markedet. Dette skyldes i høj grad mængden af måder, som de kan gavne din sundhed på. Ved indtag af acaibær kan man nemlig se frem til et forbedret immunforsvar, et øget stofskifte samt et øget vægttab. Altså er det et fremragende produkt som supplement til et vægttab gennem en slankekur med pulver. Du får nemlig tilført en høj mængde antioxidanter, får en øget energi samt et øget stofskifte. Du vil altså kunne få mere ud af din træning. Acaibærret tilfører ligeledes forskellige Omega-fedtsyrer, som adskillige kosteksperter anser som værende essentielle i kosten, da disse kan nedsætte dit kolesteroltal. Bærret indeholder naturligvis også en stor mængde mineraler og vitaminer, såsom jern, zink, A-vitamin, C-vitamin, E-vitamin og forskellige varianter af B-vitamin.

moringapulver har et højt indhold af omega fedtsyrer

Moringa: Denne plante, som vokser i Asien og Sydamerika, kan besidde løsningen på din slankekur. Det indeholder nemlig mange ingredienser, som er essentielle i kampen mod vægten. Eksempelvis indeholder slankepulveret det protein, som er så vigtigt i forbindelse med din træning. Det indeholder desuden calcium, magnesium og kalium, som er med til at give dig stærke knogler og sunde tænder. Dit immunforsvar vil opleve en forbedring grundet indholdet af jern, zink og vitamin A og B. Desuden vil du kunne opleve at dine træningsresultater bliver bedre, idet moringa både bidrager til opbygningen af muskelmasse samt en forbedret restitution. Vi sælger økologisk moringa pulver, som du kan læse mere om.

byggræspulver har flere forskellige sundhedsmæssige fordele

Byggræs: Det, der primært adskiller byggræspulver fra det andet slankepulver, er, at den har et højt indhold af klorofyl. Fordelen ved klorofyl er, at din krops evne til at fokusere øges. Desuden er klorofyl med til effektivt at fjerne gift- og affaldsstoffer. Derudover kan byggræs afgifte leveren og på den vis være med til at øge kroppens generelle sundhed. En anden fordel ved byggræs er, at det forbedrer frugtbarheden og stabiliserer kroppens blodsukker. Byggræs’ opbygning er fantastisk i forhold til et vægttab, da hele 27% er protein, mens 33% er fibre, som er med til at holde din mave i balance og forbedre din fordøjelse.

baobabpulver er et sundt superfood-pulver

Baobab: Ved brug af baobabpulver vil du opleve, at din lyst til slik og andre søde sager mindskes, som konsekvens af denne pulverkurs lave indhold af kalorier samt den blodsukkerstabiliserende effekt. Du vil desuden få tilført en stor mængde C-vitamin, calcium og kalium. Ydermere kan du være forvisset om, at du ved køb af dette slankepulver er med til at gøre verden et bedre sted, da du her køber et produkt, som er etisk korrekt høstet samt økologisk produceret. Du kan med andre bruge dette produkt med ren samvittighed. C-vitaminen i produktet er med til at øge dit energiniveau, da det forbedrer din krops evne til at optage næringsstoffer fra din kost. På denne måde vil du opleve at få mere energi uden at skulle spise mere.

chlorellapulver er et algetilskud propfyldt med omega fedtsyrer og proteiner

Chlorella: Chlorella er meget populært inden for slankepulver. Dette skyldes primært dens rensende og styrkende effekt. Pulverkuren er nemlig rigt på mineraler og vitaminer, alt imens det virker udrensende. Ligesom med byggræs indeholder chlorella klorofyl, som er med til at øge din koncentration. Chlorella har desuden den funktion, at det kan skabe nye celler samt genoplive de gamle. Det indeholder desuden 60% protein, hvilket gør slankepulveret ideelt som supplement til træning i forbindelse med et vægttab. Du kan indtage chlorella i tabletform eller som pulver blandet i juices og smoothies. Du får utroligt mange forskellige nødvendige næringsstoffer som f.eks. jern og zink. Du begynde din slankekur med pulver og læse mere om chlorella og dets fordele lige her på vores hjemmeside.

Alle de omtalte superfoods er naturligvis økologiske og forhandles her hos WeightWorld, som er en e-mærket webshop med et bredt udvalg af produkter inden for vægttab, sundhed og velvære.

Fordele ved slankepulver

Nå din idealvægt med slankepulver
  • Kaloriefattig pulverkur
  • Reducerer appetitten så du undgår unødvendige mellemmåltider
  • Styrker immunforsvaret
  • Højt proteinindhold som hjælper dig til ikke at miste muskelmasse
  • Effektivt vægttab gennem pulverkur
  • Udrensende effekt
  • Kan bidrage til øget velvære

Du skal dog være opmærksom på, at der blandt alle fordelene også gemmer sig nogle naturlige konsekvenser, som følge af et radikalt skifte i kostvaner. I begyndelsen af en slankekur med pulver kan du opleve at føle dig sulten. Dette skal du dog bare ignorere, da det blot er et tegn på, at kroppen førhen har været vant til at indtage flere kalorier, end tilfældet er i forbindelse med en pulverkur. Det er simpelthen bare et spørgsmål om tid, før kroppen nedjusterer sit kaloriebehov. Du kan dog med fordel indtage 2-3 liter væske dagligt, da dette vil mindske appetitten også under din slankekur med pulver.

Serveringsforslag

Et godt alternativt til slankepiller er superfood-pulver med aktive ingredienser, som kan bidrage til dit vægttab.

Du kan selvfølgelig, som med alle andre slags pulver, blande slankepulver op med vand. Dette er det mest almindelige, men da vores pulverkur ikke er tilsat nogen kunstig smag, vil du formentlig foretrække at blande det med noget andet, så du kommer lettere igennem din slankekur med pulver. Du kan derfor med fordel blande dit slankepulver op med mælk eller blende det med frugt og lignende, så du får en velsmagende smoothie eller juice til din pulverkur. På denne måde mister du højst sandsynligt ikke lysten og motivationen til at gennemføre din slankekur med slankepulver.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med