FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Spirulina

Spirulina er en superfood, hvilket betyder at den har en række særligt gavnlige egenskaber. Spirulina en blå-grøn mikroskopisk plante, der har eksisteret på vores planet i mere end 3600 millioner år, og som er fyldt med næringsstoffer, såsom vitaminer, minraler og proteiner, som nærer både krop og sind, og kan give dig et boost af energi. Den spirulina WeightWorld anvender dyrkes i et miljø, der sikrer det højeste niveau af renhed, hvilket gør det lettere fordøjelig og mild smag, så du kan nyde den måde som et kosttilskud eller en pulver til at blande i drikke eller bagværk. Prøv selv at bage med spirulina i dag, opdag hvor nemt det kan være at inkludere i din diæt og oplev effekten af denne superfood.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Hvad er Spirulina pulver?

Forestil dig en plante, der kan pleje din krop med at give dig det meste af dit nødvendige protein, du har brug for at leve, der kan hjælpe med at forhindre irriterende snøften og nysen af allergi, styrke dit immunforsvar, hjælpe dig med at kontrollere højt blodtryk og kolesterol og hjælpe med at beskytte dig mod kræft. Spirulina pulver har mange fordele. Dette superfood er en velkendt type alger i en farveblanding mellem grøn og blå, der kan findes i verdens oceaner og søer ved Afrika, Asien og Sydamerika.

Spirulina er en vigtig kilde til plante-enzymer. Enzymerne er proteinmolekyler, der er en integreret del af mange vigtige systemer i kroppen. Vores kapsler og pulver indeholder store mængder af vitaminer, mineraler og aminosyrer, plus de vigtige fedtsyrer din krop har brug hver dag. På grund af sin popularitet som en helt naturlig kosttilskud til især motionister og atleter, høstes det populære superfood til hele verden.

Spirulina er naturligt kosttilskud

Algerne er en af de ældste planter på Jorden, som består af encellede organismer, der bruger lys, varme, vand og mineraler til at producere protein, kulhydrater, vitaminer og andre vigtige næringsstoffer. De produceret spiselige bakterier er en af de mest koncentrerede fødevarer på jorden, kendt for at være fremragende kilder for alle otte essentielle aminosyrer samt ti af de tolv essentielle aminosyrer, beta-caroten, mineraler såsom jern, og gamma-linolsyre blandt andre. Hvad mere er, at de blå grønne alger er fedtfattige og modstår forurening fra tungmetaller som bly, når de dyrkes, og er nemme at fordøje i modsætning til de fleste encellede alger, som har en hård cellulose cellevæg.

Vores spirulina pulver er uden bivirkninger

Vores produkter med pulver og kapsler har ingen kunstige farver, sødemidler og konserveringsmidler. Ligeledes er vores superfood ikke tilsat sukker eller salt. Ingen Stivelse og laktose- og glutenfri. Fri for soja, hvede, gær, fisk eller nødder. Vores spirulina dyrkes i krystalklart mineralvand. Det er testet for renhed i alle led af produktionen og er helt fri for tungmetaller, BMAA og andre giftstoffer. Vores kapsler og pulver er sikker at tage under graviditet og amning. 100% naturligt kosttilskud.

Spirulina kapsler og pulver til superkost

Mirakel alger, der hjælper dig med at holde fokus, ernæret og give energi! Det er rigt på protein og hjælper med vægttab ved at appetitregulere og forhindre overspisning. Med så meget forskning for at bekræfte sine sundhedsmæssige fordele, er spirulina nu anbefalet af FN.

Fordelene ved spirulina pulver og kapsler

Ønsker du at sætte en stopper for at blive hurtigt udmattet, træt og føle dig stresset? Vores økologiske pulver og kapsler indeholder naturligt jern, som din krop elsker! Det understøtter din hjernefunktion og energiomsætning uden nogen mave problemer.

Er du bekymret for dit fremtidige helbred? Få mere thiamin, en væsentlig hjertevenlig B-vitamin fra vores spirulina kapsler og pulver. Vores produkter er en nærende naturlig kilde til så mange næringsstoffer: komplet og hurtigt absorberbar protein, beta-caroten, klorofyl, jern, vitamin B1, B2, B6 og B12. Det er den anden rigeste kilde til gammalinolensyre efter modermælk, som er hjælpsom ved vægttab, sænker forhøjet blodtryk og er gavnlig mod hudproblemer.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.