Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*

Stofskifte Boostere

Stofskifte tilskud er effektive til at hjælpe dig hvis du har et lavt stofskifte eller som et boost til dit vægttab. Dit stofskifte er essentielt at holde øje med og holde ved lige, da det er afgørende for hvor mange kalorier du kan indtage uden at risikere at tage på. Dette skyldes at dit stofskifte påvirker hastigheden, hvorved mad bliver omdannet til energi eller lagret som fedt. Hos WeightWorld har vi et bredt sortiment af kosttilskud og superfoods, der er anerkendet for at bidrage til dit stofskifte, og som hjælpe dig med at nå dine mål om vægttab. Prøv et af vores tilskud og oplev på egen krop, hvordan det kan hjælpe dig.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Hvad er stofskifte?

Vores stofskifte spiler en stor rolle for vores velvære. Det påvirker stort set alle vores celler i kroppen og har indflydelse på vores helbred, forbrænding og vores vægt. Mange lider af lavt stofskifte uden man ved det, som kan være en faktor der kan gøre det svært at tabe sig . Derfor er der mange der søger efter produkter, som stofskifte booster der kan være med til at sætte gang i forbrændingen.

Det basale stofskifte er det som man også kalder hvilestofskiftet. Dette stofskifte forbrænder selvom man ikke laver noget fysisk hårdt, men bare er i live. Dette stofskifte er afhængig hvor gammel man er, om man er mand eller kvinde, hvor meget man vejer og hvordan ens krop generelt er bygget op. Det mest normale er, at hvilestofskiftet udgør 50-70% af den totale forbrænding.

Derudover bruger vores kroppe energi når vi spiser, hvilket betyder at man øger energiniveauet når man spiser et måltid. Man bruger typisk omkring 5-10% af den energi man indtager når man spiser.

Den sidste del af stofskiftet er den der varierer mest, da den er afhængig af fysisk aktivitet. Den udgør oftest 20-40% af den totale forbrænding, men det kommer an på hvor aktiv man er i løbet af en dag. For eksempel er en elektriker mere aktiv i løbet af arbejdsdagen i forhold en der arbejder på kontor. Forbrændingen er altså afhængig af hvor meget motion man får, så jo mere aktiv man er, jo mere forbrænder man. Så hvis man gerne vil sætte gang i forbrændingen kan det hjælpe at skrue op for motionen. Udover at dyrke motion kan man også få forskellige stofskifte booster supplementer, der kan hjælpe med at øge et lavt stofskiftet og dermed hjælpe med at sætte gang i forbrændingen.

Vores muskler i kroppen er med til at forbrænde og de forbrænder mere end fedt, hvilket også er med til at mænd typisk har nemmere ved at tabe sig i forhold til kvinder, da de oftest har mere fedt på kroppen. Man ved ikke hvorfor, men det er også kvinder der har tendens til at lide mere af lavt stofskifte i forhold til mænd.

Der er mange symptomer på lavt stofskifte og det kan være rigtig svært at vurdere om man har det. Nogle af de typiske symptomer er, langsom puls, vægtøgning og forstoppelse.

Der findes mange forskellige måder at få hjælp til lavt stofskifte. Man kan bl.a. få stofskifte booster supplementer der kan være med til at øge et lavt stofskifte, så man på den måde kan få sat gang i forbrændingen og bedre opnå det vægttab man gerne vil opnå.

Hvad er stofskifte booster mod lavt stofskifte?

Der findes som sagt mange måder at øge et lavt stofskiftet på, her hos WeightWorld har vi supplementer der er naturligt fremstillet, som kan være med til at hjælpe med at øge stofskiftet, så man på den måde kan sætte gang i forbrændingen.

Andre supplementer

Udover stofskifte booster findes der også andre former for supplementer man kan bruge som vægttabssupplementer. Her hos WeightWorld har vi et stort udvalg af naturlige supplementer som kan hjælpe med at sætte gang i forbrændingen så man bedre kan opnå et vægttab. Udover stofskifte booster mod lavt stofskifte har vi, Superfoods heriblandt Acai ektrakt, Garcinia Cambogia og Gojibær. Vi har også et udvalg af naturlige fedtforbrændere, appetitnedsætter, slankeplastre og slankepiller der både kan hjælpe med vægttab og slankepiller til lavt stofskifte.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.