Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Økologisk Superfood Pulver

200 g Pulver | Superfood blanding med protein & fiber

Oversigt

Sammensæt en optimeret kost med WeightWorlds Organisk Super Greens Pulver! Dette tilskud forstår, at uanset hvor hårdt du prøver, er du måske stadig ikke i stand til at få alle de makro- og mikronæringsstoffer, du har brug for. Det nemme pulver indeholder alle fordelene fra en blanding af 9 organiske superfoods samt en høj koncentration af protein, så du kan tage din kost rutine til det næste niveau! Det er en rig kilde til naturlige fibre og et naturligt vitalitets boost, uden du behøves at spise kød!

  • Ideelt til at sammensætte en optimeret kost
  • Til et naturligt fiber boost
  • Certificeret organisk pulver kilde til protein
  • Spækket med 9 naturlige superfoods
  • 40 serveringer i hver pakke
  • Vegansk & vegetarisk
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Økologisk
  • GMO Free

Hvad er fordelene ved Organisk Super Greens Pulver?

Fibre til vægtkontrol

Blandingen med 9 organiske superfoods, der er indkapslet i det organiske super greens pulver, bliver et tilskud, der er rigt på kostfibre. Fibre er vigtige for vægtkontrol, da de hjælper din krop med at nedbryde maden mere effektivt, hvilket betyder, at det vil give dig et smart naturligt energigivende boost, når du har mest brug for det.

En organisk kilde til protein

Alle disse certificerede organiske ingredienser er også fulde af protein, hvilket betyder, at tilskuddet ender med en imponerende kødfri protein-koncentration. Protein bliver typisk brugt i diæter til at øge mæthedsfornemmelsen, hvilket gør det super vigtigt, når du prøver på at holde styr på din vægt. Super Greens Pulver er et nemt, vegansk og vegetarisk alternativ til typiske kilder til protein, så du kan holde bedre styr på din appetit.

Booster din vitalitet

Ved at have sådan et bredt udvalg af organisk frugt og grønt i det organiske Super Greens pulver, får du bedre adgang til de tilhørende mikronæringsstoffer. Organiske ingredienser er fulde af vitaminer og mineraler, hvilke er gode til at støtte din overordnede vitalitet, hvilket hænger sammen med områder som fx vægtkontrol. Dette aspekt af dit generelle velbefindende er også vigtigt for at støtte din krops naturlige forsvar.

Renser din krop naturligt

Et rigt kosttilskud med organiske superfoods som fx den unikke blanding du kan finde i Organisk Super Greens pulver, er også godt til at hjælpe med naturligt at fjerne urenheder i din krop. Det rige udbud af mikronæringsstoffer kan hjælper med at booste dit overordnede velbefindende, hvilket er grundlaget for udrensning. Chlorella er også rigt på Vitamin B12, som er svært at få gennem en plantebaseret diæt.

Ingrediensliste

Organisk hørfrøpulver (28 %), Organisk Baobab Pulver (22 %), Organisk Maca Pulver (17 %), Organisk Hvedegræs Pulver (12 %), Organisk Byggræs Pulver (10 %), Organisk Chlorella Pulver (5 %), Organisk Acaibær Pulver (2 %), Organisk Matcha Pulver (2 %), Organisk Guarana Pulver (2 %).

Sådan tages Organisk Super Greens Pulver

Bland ganske enkelt 2 strøgne skeer med ca 5 gram pulver med 250-300 ml kold vand og drik 1 til 2 serveringer dagligt. Vi anbefaler ikke, at du overskrider denne anbefalede mængde, da den er baseret på den relative styrke af hver servering af pulveret og den maksimale daglige mængde, kroppen kan absorbere og optage.

Gode råd

Organisk Super Greens Pulver er blevet naturligt udvundet fra en lang række forskellige organiske ingredienser, hvilket betyder, at tilskuddet ikke har nogen kendte bivirkninger. Som med ethvert andet tilskud, skal du tjekke den fulde ingrediensliste, hvis du lider af specifikke allergier. Brug ikke dette tilskud, hvis du er under 18 år.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(9)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

85.33% baseret på 14 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

jeg er en glad veganer!

H Hanne
Bekræftet køb

Fed service

J Jannic
Bekræftet køb

Jeg har nødt produkt med alle de næringsrige vitaminer og mineraler

I Iben
Bekræftet køb

Jeg har lidt svært ved at indhente min mangel på frugt og grønt i hverdagen, så tænkte det kunne være en god løsning dette produkt. jeg oplever en sundere hud og mere udrenset krop, så jeg er rigtig glad for dette kosttilskud

B Birgitte, århus
Bekræftet køb

Med dette produkt får jeg indtaget det nødvendige indtag af frugt og grøntsager

R Rasmus hansen
Bekræftet køb

Elsker bare virkelig dette produkt

T Thomas Madsen, København
Bekræftet køb

Dejligt pulver, god konsistens og smag

R R.T
Bekræftet køb

Meget let at bruge, og jeg har det meget bedre nu..

R Rima
Bekræftet køb

Dette er en bøtte i god størrelse og har nogle gode ingredienser

G Gary
Bekræftet køb

Smager meget sundt, og føler at den gør noget godt

J Juhani

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide