Fri fragt på alle ordrer over 499kr*
Organisk Super Greens Pulver l Kraftfuldt superfood pulver til vægtkontrol & vitalitet - 200g
Organisk Super Greens Pulver l Kraftfuldt superfood pulver til vægtkontrol & vitalitet - 200g
Organisk Super Greens Pulver l Kraftfuldt superfood pulver til vægtkontrol & vitalitet - 200g
Organisk Super Greens Pulver l Kraftfuldt superfood pulver til vægtkontrol & vitalitet - 200g

Økologisk Superfood Pulver

200 g Pulver | Pulvertilskud med fibre og proteiner

Oversigt

  • Superfood-pulver med mikro- og makronæringsstoffer
  • Indeholder hele 9 forskellige superfoods
  • Tætpakket med naturlige fibre og veganske proteiner
  • 200 gram - nok til 40 serveringer
  • 100% tilfredshedsgaranti

WeightWorlds Superfood-pulver er et unikt kosttilskud med hele 9 forskellige superfoods som blandt andet hørfrø, maca, hvedegræs, chlorella og matcha.

Hver pose indeholder nok til 40 serveringer. Tilskuddet er rigt på fibre og veganske proteiner, og pulveret kan tilsættes i alt fra smoothies, juice, morgenmad og bagværk. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser.

  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Økologisk
  • GMO Free

Superfood-pulver – ideelt til udrensning, vægttab og veganske proteiner

Superfood i pulverform er en god måde at supplere din kost på, hvis du ved, at du ikke får nok mikro- og makronæringsstoffer. At få opfyldt sine depoter af næringsstoffer er især vigtigt under et vægttab, hvor man skal give sin krop de bedste forudsætninger til at kunne fungere optimalt, så den kan holde fokus på at forbrænde fedt. Selvom WeightWorlds Superfood-pulver er udviklet med vægttab i tankerne, er det også ideelt til udrensning, er en perfekt kilde til veganske proteiner samt indeholder sunde fibre til dit generelle velvære, energi og sundhed.

Vigtigste fordele og ingredienser

Fibre til vægtkontrol

Tilskuddet indeholder macarod, der er en fiberrig rodfrugt, der er ideel til vægtkontrol. Derudover indeholder superfood-pulveret også hvedegræs, der ligeledes er rig på både fibre og proteiner. Ved at få dækket sit daglige fiberbehov giver man sig selv gode forudsætninger for at undgå cravings og sukkertrang i løbet af dagen, da fibre bidrager til mæthedsfornemmelse.

En vegansk proteinkilde

Superfood-tilskuddet indeholder blandt andet chlorella, der er en næringsfuld ferskvandsalge. Chlorella har et højt naturligt indhold af vitaminer og mineraler, og er en rig kilde på sunde fedtstoffer som omega 3. Indeholder typisk cirka 50-60% komplet protein samt alle de 9 essentielle fedtsyrer, og er en rig kilde til proteiner, B-vitaminer, jern, C-vitamin, omega-3-fedtsyrer og fibre.

Propfyldt med næringsstoffer

Alle 9 superfoods i pulveret er kendt for deres høje indhold af vigtige næringsstoffer som vitaminer og mineraler, og kan derfor være det perfekte alternativ til at sikre, at du får nok vitaminer og mineraler i hverdagen. Acaibær er fra naturens side en god kilde til C-, E-, B1, B2 og B3-vitaminer, mens matcha er rig på A-vitamin og C-vitamin.

Naturlig udrensning af kroppen

WeightWorlds superfood pulver er rigt på antioxidanter, og er dermed ideelt til at udrense kroppen, enten i forbindelse med en decideret udrensningskur eller vægttab. Indeholder masser af vitaminer, der er ideelle til at beskytte mod oxidativt stress, der ofte opstår på grund af stress, forurening og andre både interne og eksterne faktorer.

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du tilsætter cirka 5 gram pulver (cirka 2 teskeer) til et stort glas koldt vand, og at du drikker dette to gange dagligt. Kan også tilsættes i juicer eller smoothies til at give et lille kick, eller kan du kan bruge det som topping på din morgenmad. Kort sagt, kun fantasien sætter grænser. Bør indtages dagligt i en periode på minimum tre måneder for at kunne vurdere effekten.

Anbefalinger

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Tag ikke mere end den anbefalede daglige dosis. Velgenet til både veganere og vegetarer. Ikke beregnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Økologisk hørfrøpulver (28%), Økologisk Baobabpulver (22%), Økologisk Macapulver (17%), Økologisk Hvedegræspulver (12%), Økologisk Byggræspulver (10%), Økologisk Chlorellapulver (5%), Økologisk Acaibærpulver (2%), Økologisk Matchapulver (2%), Organisk Guaranapulver (2%).

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Økologisk Superfood Pulver
Økologisk Superfood Pulver

200 g Pulver | Pulvertilskud med fibre og proteiner

199 kr.

+
Kreatin Monohydrat Tabletter
Kreatin Monohydrat Tabletter

3000 mg 270 Tabletter | Muskelopbyggende kosttilskud

179 kr.

+
Glucosamine & Chondroitin Kapsler
Glucosamine & Chondroitin Kapsler

180 Kapsler | 1790mg | Kosttilskud til sunde led

179 kr.

1 Vare

199 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(59)
4 Stjerner
(29)
3 Stjerner
(7)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

90.00% baseret på 95 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

jeg er en glad veganer!

H Hanne
Bekræftet køb

Fed service

J Jannic
Bekræftet køb

Jeg har nødt produkt med alle de næringsrige vitaminer og mineraler

I Iben
Bekræftet køb

Jeg har lidt svært ved at indhente min mangel på frugt og grønt i hverdagen, så tænkte det kunne være en god løsning dette produkt. jeg oplever en sundere hud og mere udrenset krop, så jeg er rigtig glad for dette kosttilskud

B Birgitte, århus
Bekræftet køb

Med dette produkt får jeg indtaget det nødvendige indtag af frugt og grøntsager

R Rasmus hansen
Bekræftet køb

Elsker bare virkelig dette produkt

T Thomas Madsen, København
Bekræftet køb

Dejligt pulver, god konsistens og smag

R R.T
Bekræftet køb

Meget let at bruge, og jeg har det meget bedre nu..

R Rima
Bekræftet køb

Dette er en bøtte i god størrelse og har nogle gode ingredienser

G Gary
Bekræftet køb

Smager meget sundt, og føler at den gør noget godt

J Juhani

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide