WeightWorld Logo

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Super Greens Pulver

Pulver til vægtkontrol og vitalitet

Det er ikke altid nemt at få indtaget det anbefalet frugt og grønt om dagen. Derfor tilbyder WeightWorld nu Super Greens pulver. Ingredienslisten er beriget med vitaminer & mineraler, fordi den består af 23 aktive ingredienser, hvor mange af disse er superfoods! Super Greens pulver er smagsløst og indeholder ingen konserveringsmidler, foruden giver dette greens kosttilskud dig muligheden for at få indtaget den daglige anbefalede mængde af frugt og grønt i kun én portion.

  • Få indtaget frugt og grønt dagligt
  • 23 sunde ingredienser i hver portion, herunder superfoods
  • For at styrke immunsystemet
  • Beriget med naturlige fibre og proteiner fra planter
  • Smagsløst & ingen konserveringsmidler
  • 48 portioner
  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Laktosefri
  • Glutenfri

Det er desværre ikke muligt at købe produktet i øjeblikket. Herunder kan du se et udvalg af andre lignende produkter.


Hvad er fordelene ved Super Greens pulver?

Fibre for vægtkontrol

De 23 plantebaserede ingredienser, der befinder sig i Super Greens pulver, kombineres for at danne et kosttilskud, der særligt er meget rigt på kostfiber. Fiber er vigtig for vægtkontrol, fordi det hjælper vores krop mere effektivt at nedbryde mad, hvilket betyder, at det vil være mere sandsynligt at anvende til energi i stedet for at opbevare det som fedt.

En naturlig kilde til protein

Alle disse plantebaserede ingredienser er også pakket med protein, hvilket betyder, at dette kosttilskud ender med en imponerende proteinkoncentration. Protein bruges typisk i kostvaner som et middel til at tilfredsstille sult og hjælpe folk til at føle sig mere mæt i længere tid. Dette er vigtigt, når man prøver at holde vægten under kontrol, hvor appetitten spiller en betydelig faktor.

Boost din vitalitet

At have en så bred vifte af frugt og grøntsager ingredienser i Super Greens pulveret giver dig større adgang til de tilknyttede mikronæringsstoffer. Plantebaserede ingredienser er fyldt med vitaminer og mineraler, som er gode til at understøtte din vitalitet, der er forbundet med områder som vægtkontrol. Dette aspekt af overordnet velvære er også vigtigt for at bevare kroppens naturlige immunforsvar.

Udrenser kroppen

Et rigt indhold af grøntsager, som den du finder i Super Greens, er også fantastisk til at hjælpe med at rense kroppen af uønskede kemikalier. Den rige forsyning af mikronæringsstoffer kan hjælpe med at understøtte den overordnede velvære og lægge fundamentet for udrensning. Chlorella er også rig på vitamin B12, som er svært at uddrive fra en plantebaseret kost.

Ingredienser

Soya Lecithin, spirulina, byggræs

Hvedegrass, æble, havregryn, alfalfa, chlorella, sojamel, vitamin C, rødbeder, granatæble, sibirisk ginseng, gulerod, tomat, astragalusrod, broccoli, spinat, Ginkgo Biloba Extract, grøn teekstrakt, druefrø-ekstrakter, hyldebær, blåbærfrugt

Vejledning

For at supplere din kost med Super Greens pulver, bør du helt enkelt blande en 5g skefuld af pulver i 250-300ml koldt vand om dagen. Vi anbefaler ikke at overforbruge vores anbefalede dosis på grund af at det allerede er den maksimale dosis for hvad kroppen behøver.

Gode råd

Super Greens pulver er naturligt fremstillet fra en lang række forskellige plantebaserede ingredienser. Dette gør det utrolig sandsynligt at medføre uønskede bivirkninger. Som med alle andre tilskud, skal du se emballagen med ingredienserne, hvis du lider af en bestemt allergi. Dette kosttilskud er ikke beregnet for børn under 18 år.

Læs mere
Super Greens Pulver Pulver til vægtkontrol og vitalitet

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(9)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

85.33% baseret på 15 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

jeg er en glad veganer!

H Hanne
Bekræftet køb

Fed service

J Jannic
Bekræftet køb

Jeg har nødt produkt med alle de næringsrige vitaminer og mineraler

I Iben
Bekræftet køb

Jeg har lidt svært ved at indhente min mangel på frugt og grønt i hverdagen, så tænkte det kunne være en god løsning dette produkt. jeg oplever en sundere hud og mere udrenset krop, så jeg er rigtig glad for dette kosttilskud

B Birgitte, århus
Bekræftet køb

Med dette produkt får jeg indtaget det nødvendige indtag af frugt og grøntsager

R Rasmus hansen
Bekræftet køb

Elsker bare virkelig dette produkt

T Thomas Madsen, København
Bekræftet køb

Dejligt pulver, god konsistens og smag

R R.T
Bekræftet køb

Meget let at bruge, og jeg har det meget bedre nu..

R Rima
Bekræftet køb

Dette er en bøtte i god størrelse og har nogle gode ingredienser

G Gary
Bekræftet køb

Smager meget sundt, og føler at den gør noget godt

J Juhani
Bekræftet køb

Meget grønt og sundt! Jeg kan virklig godt lide denne

A Anders
Bekræftet køb

Jeg kan godt lide, hvor meget der er. Det er en god størrelse til prisen.

B Ben
Bekræftet køb

Lugter ikke så godt, men er det værd. Jeg er ikke så go til at få frugt og grønt, så mens jeg prøver at blive bedre, kan jeg godt lide at bruge dette også.

A Abi
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter