Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Økologisk Chlorella Pulver

200 g Pulver | Til detox samt hjernen & hjertet

Oversigt

Oplev de mange sunde fordele ved vores organiske Super Chlorella Pulver. Chlorella indeholder 60 % protein, alle 9 essentielle aminosyrer, klorofyl for udrensning af kroppen, plantebaseret omega 3 fedtsyrer for sund hjerne & hjerte, såvel som at være beriget med vitaminer, herunder B12-vitamin. Alt i alt er chlorella en ingrediens, der har en stor indflydelse på din sundhed i dagligdagen, så start med at opleve vores organiske pulver uden konserveringsmidler! Det kan være svært at vide hvilken chlorella er bedst, men der er ingen tvivl om at dette chlorella pulver er 100 % organisk og beriget med naturlige proteiner.

  • Med alle essentielle aminosyrer & 60 % protein
  • Hjælper med udrensning af kroppen
  • Indeholder naturligt omega fedtsyrer for hjernen og hjertet
  • Med jern for blodtrykket
  • Beriget med vitaminer, bl.a. B12
  • Organisk pulver - ingen konserveringsmidler
  • Vegansk
  • Økologisk
  • Vegetarisk

Naturens gamle hemmelighed

Chlorella har gennemgået årtusinder, og de ufattelige forandringer Jorden er gået igennem, næsten helt uforandret; næsten uden udvikling, og værende én af verdens ældste arter, kvalificerer den som et “levende fossil”. Det betyder en ting - den var allerede perfekt designet. Oprindelig fra Fjernøst Asien blev den opdaget i 1890 af en hollandsk mikrobiolog. Efter Anden Verdenskrig stod verdens befolkning overfor ødelæggende fødevaremangel, og Chlorella blev advokeret som en potentiel proteinrig ny fødevarekilde, som kunne løse problemet på hungersnød. Den er ekstrem bæredygtig, da den vokser sig fire gange større i løbet af et døgn. For nylig har den fået ry for at udrense kroppen for toksiner, specielt dem fundet i forurenede, overbelastede miljøer. Ingen steder er dette mere sandt end i Japan - hvor estimerede 200.000 tons bliver konsumeret årligt!

Behovet for udrensning

Over tid står vi alle over for forskellige toksiner, absorberet gennem det, vi spiser og indånder. Ellers sunde fisk, såsom sværdfisk, makrel og tun, indeholder ofte meget store mængder af kviksølv. Mange brugte fødevarer, såsom mælkeprodukter, ikke-økologisk kød, blad-grønt, frugt og kartofler, udsættes for herbicider og pesticider, og ofte efterlades rester. Så forsigtige, som vi nu engang alle er, er det næsten umuligt at dyrke eller lave alt selv. Det gør, uundgåeligt, at nogle af disse uønskede komponenter finder deres vej ind i vores kroppe. Ideelt, ville vi alle ønske et rent, naturligt tilskud, der kunne ekstrahere disse toksiner på en daglig base.

Ekstraordinær Alge

Med et utroligt højt indhold af klorofyl, det naturlige pigment brugt at planer til at opsamle solens energi til opretholdelsen af fotosyntese, er Chlorella anset for at indeholde klorofyl end nogen anden plante. Klorofyl har evnen til at binde toksiner, og hindrer dermed deres bevægelse gennem kroppen. Chlorella er også højt skattet, som værende en biotilgængelig kilde til vitamin B12 i vegansk form, som ellers kun forefindes i kød med okselever, som værende den andenstørste kilde. Som følge heraf, har veganere og vegetarer ofte et underskud, hvilket gør Chlorella til et gavnligt tilskud. Chlorella indeholder også store mængder jern, kendt for at understøtte immunsystemet, såvel som at være nærende, revitaliserende og rensende for systemet.

En bred vifte af egenskaber er også hentet fra vitaminerne A, C og E, som bidrager til opretholdelse af normale øjne og hud, dannelsen af blodårer og beskyttelse af cellerne mod oxidativ stress. Der er masser af proteiner i Chlorella, dobbelt så meget per gram som i spinat. Dette gør den særdeles god for veganere, der ofte mangler de fysiske byggesten, såvel som samtlige aminosyrer. Det betyder, at du ikke behøver at “vælge og blande” tilskud - du kan få alle de aminosyrer, du har behov for, et sted. Dette produkt indeholder også nøglemineraler, såsom zink, calcium, magnesium, kalium og fosfor helt naturligt. Sidst, men ikke mindst, er det forstået således at du kan få koncentrerede mængder af bæredygtigt Omega 3 i mikroalger. Fede fisk bliver ofte fremstillet som værende et vigtigt komponent i kosten, men du kan komme et skridt længere foran ved at nyde godt af disse fisk’ egen kost kilde.

Chlorella pulver fordele

Udnyttelsen af Algens Kræfter

En kraftig cellulose fiber indkapsler Chlorella, hvilket fastholder dens boostende næringsstoffer indeni. Dette ydre skal “ødelægges”, således at vi når vi konsumerer Chlorella, så kan vores kroppe fordøje det. En speciel process ødelægger og knuser skallen, hvilket pulveriserer det til et fint pudder, der frigiver alle Chlorellas strålende egenskaber i en tilpasset og absorberbar form. Den er meget alsidig, perfekt for dem, der elsker at flekse og eksperimentere, og for dem, der virkelig holder af en sundhedsfremmende livsstil. Herfra, kan du bruge pulveret på alle mulige måder i retter og drikke. Her er et par af vores yndlings Chlorella pulver opskrifter!

At bruge Chlorella

Dette fine, bløde pulver vil give dig et regelmæssigt og dagligt udrensende boost. Det er nemt at tilføje til din normale kost af andre sunde madvarer, hvilket forhøjer dit nuværende wellness spekter. Vi anbefaler at bruge omkring en teske per portion, op til tre om dagen. For at få mest muligt ud af ethvert kosttilskud, anbefaler vi at tage det i minimum tre måneder, for herefter at fortsætte med langvarigt brug.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(11)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

86.25% baseret på 15 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Kender dette produkt og har brugt deti årevis.Svarer til mine forventninger.

M Marion
Bekræftet køb

Synes det er godt. Hurtig levering

I Iben S
Bekræftet køb

sød serivce og top lækkert produkt. God kvalitet

E Emil Mathisen
Bekræftet køb

Endnu engang tilfreds med at handle hos weightworld. hurtig levering og gode produktudvalg. Tak for det

B Bente
Bekræftet køb

sød serivce og top lækkert produkt. God kvalitet

E Emil Mathisen
Bekræftet køb

Endnu engang tilfreds med at handle hos weightworld. hurtig levering og gode produktudvalg. Tak for det

B Bente
Bekræftet køb

sød serivce og top lækkert produkt. God kvalitet

E Emil Mathisen
Bekræftet køb

Endnu engang tilfreds med at handle hos weightworld. hurtig levering og gode produktudvalg. Tak for det

B Bente
Bekræftet køb

Jeg kan bruge dette produkt i stedet for protein pulver, samtidig med får jeg flere fordele

J Jonas Nielsen
Bekræftet køb

Jeg kan klart anbefale dette pulver i en smoothie!

M Marianne Larsen

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide