FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Hvorfor behøver min krop at have en Tarmrensning?

Tarmrensningsprodukter er også kendt for at forbedre bakteriebalancen i din krop, hvilket kan hjælpe med at forbedre dit immunforsvar så din krop bedre kan bekæmpe virus. Ingredienserne brugt i tarmrensningsprogrammer er specielt sammensat for at kunne rense tarmene og andre organer. De virker ved at nedbryde de affaldsstoffer som har hobet sig op i tarmen over længere tid.

Hvad gør tarmene?

Et sundt fordøjelsessystem og tarmsystem er vigtigt for din sundhed og velvære.

Vores tarm spiller en stor rolle når det kommer til vores helbred, den såkaldte tarmflora der er i tarmen skal være i balance. Det er sjældent vi egentlig tænker over tarmens betydning for os, det er typisk først når man begynder at få problemer med den, såsom diarré eller forstoppelse, at man begynder og tænke over dens funktioner. Hos en voksen udgør tyktarmen og tyndtarmen tilsammen 8 m og her lever der normalt op til 400 forskellige bakterier. Disse bakterier er med til at holde sygdomme på afstand og hjælper kroppen med at optage vitaminer og mineraler. At holde tarmen sund er vigtigt, da den som sagt er med til at man har balance i kroppen. Hvis man har ubalance i tarmfloraen kan det betyde at tarmen ikke kan nå at rense ud. Der findes forskellige måder at hjælpe tarmen med at få renset ud, bl.a. kan man få en tarmrensning på en klinik eller man kan få tarmrens hjemme i form af en tarmrensningskur.

I dag er der rigtig mange faktorer der spiller ind når det kommer til den generelle sundhed. Vores livsstil har ændret sig og der er flere eksterne faktorer der påvirker vores helbred. Der er flere ting der kan være med til at mindske tarmfloraens funktionalitet, såsom når vi tager antibiotika, da det også kan ødelægge nogle af de bakterier der laver i tarmen. Derudover spiller vores madvaner også en stor rolle for tarmfloraen, når vi f.eks. spiser hvidt mel, sukker og drikker alkohol kan det have en negativ virkning på tarmen.


Tarmen er som sagt et vigtigt organ da det er med til at holde os sunde og raske. Den sørger for at vitaminer og mineraler bliver optaget i kroppen som er vigtigt for os mennesker og så fordøjer den de stoffer og madvarer vi ikke har behov for at optage i kroppen. Det er derfor vigtigt at man passer godt på tarmen og ”lytter” til den hvis der er noget galt. Simple ting som oppustet hed og forstoppelse kan betyde at tarmfloraen er ude af balance, man kan hjælpe sig selv med en tarmrensnings kur. En tarmrensning kan hjælpe med at man får renset ud i alle de unødige affaldsstoffer der har hobet sig op i tarmen og kroppen, som tarmen ikke selv kan komme af med.

Hvad er tarmrensning?

En tarmrensning er en udrensning af tarmen. Hvis man har for mange affaldsstoffer i kroppen kan tarmen ikke følge med og man det kan være at man begynder at se nogle symptomer, såsom oppustet hed, diarré eller forstoppelse. Når man begynder at have nogle af disse symptomer kan det være at man skal hjælpe tarmen tilbage på rette spor, dette kan du gøre med en tarmrensnings kur. Der findes flere måder at rense tarmen på, der er bl.a. klinikker der specialiserer sig i tarmskylninger, men er man ikke typen er bryder sig om dette er der også andre alternativer, såsom en tarmrensnings kur. Der findes også mange forskellige former for tarmrensnings kure, man kan bl.a. få detox udrensningskur og man kan få tarmrens hjemme i form af kapsler man tager i en hvis tid, der på den måde hjælper dig med at rense ud i tarmene.

Tarmrensnings kure hos WeightWorld

Vi tilbyder forskellige supplementer der kan hjælpe dig med at skabe balance i tarmen igen.

7-Dages kur

Cleanse-Rite Tarmrensning 7 dages kur, er et 100% naturlige produkt der kan hjælpe med at rense kroppen for toksiner og overskydende affaldsstoffer. På denne måde kan du hjælpe kroppen tilbage i balance og få mere energi. Denne tarmrensning består af kapsler man skal tage 3 gange om dagen i 7 dage.

10-Dages kur

Digestive Science Intensive Colon Cleanse er en tarmrensning der tager 10 dage. Denne form for detox udrensningskur kan hjælpe hvis man lider af meget luft i maven, forstoppelse eller tynd mave, da den kan hjælpe med at få kroppen på rette spor igen så den optager de nødvendige nærringsstoffer den har brug for.

Andre behandlingsmetoder til udskillelse af affaldsstoffer

Udover de ovenstående tamrensnings kure kan man også få supplementer der kan hjælpe med at få tarmfloraen i balance igen som ikke er en form for detox udrensningskur, men blot et supplement man tager.

Der findes mange andre former for behandling når det kommer til rense kroppen for overskydende affaldsstoffer. Det er ikke kun tarmene der er med til at rense kroppen for affaldsstoffer, leveren er bl.a. også med til at hjælpe. Man kan få forskellige supplementer der kan hjælpe med udskillelsen af affaldsstoffer, bl.a er bæret acai rig på antioxidanter, der kan hjælpe med at rense ud i kroppen. Hos WeightWorld har vi et udvalg af acai supplementer.

Hørfrø bidrager til sund tarmflora og har et højt indhold af fibre, som er sundt for en normal afføring
Hørfrø
Beskytter tarmflora Regulerer afføringsvaner uden bivirkninger
Aloe vera bidrager til sunde tarme og en mave i balance.
Aloe Vera
Heler og lindrer tarmfunktion
Lucerne bidrager til bedre fordøjelse og en mave i balance
Lucerne
Hjælper med at lindre og rense fordøjelseskanalen
Pebermynte er sundt for maven, fordøjelsen og tarmene
Pebermynte
Afhjælper tarmfunktion
Spirulina & hvedegræs fremmer blodomløbet, og bidrager til at fjerne toksiner
Spirulina & hvedegræs
Fremmer blod- og iltcirkulationen i kroppen, og fjerner unødvendige bakterier og toksiner
Mango er et naturligt afføringsmiddel, som kan lindre og forebygge forstoppelse
Mango
Virker som et naturligt afføringsmiddel, som kan lindre og forebygge forstoppelse
Fennikelfrø lindrer forstoppelse og er naturligt udrensende
Fennikelfrø
Lindre forstoppelse og er naturligt udrensende
Youghurt med probiotika (mælkesyrebakterier) bidrager til en mave i balance og et sundt fordøjelsessystem
Probiotisk yoghurt
Fremragende til at genoprette regelmæssighed i fordøjelsen
Fennikelfrø bidrager til at lindre mavesmerter, reducere luft i maven, oppustethed og forbedre fordøjelsessystemet
Fennikelfrø
Lindre laverelæggende mavesmerter Forbedre fordøjelsessystemet Reducere tarmgas
Æble, vindruer, ananas, papaya og kiwi er rige på fibre, og fungerer som et naturligt smøremiddel for afføring. Indeholder enzymer, som er sunde for fordøjelsen
Økologiske frugter
Æble, vindruer, ananas, papaya og kiwi er rige på fibre, og fungere som et naturligt smøremiddel for afføring Indeholder enzymer, som opretholder en regelmæssig fordøjelse
Ingefær er antiinflammatoriske og kan hjælpe med at lindre mavesmerter, oppustethed, luft i maven og mavekramper.
Ingefær
Afhjælper mave/tarm problemer, såsom gas, kramper og oppustethed
Nødder er fiberrige og bidrager til at udrense kroppen for at få en sund fordøjelse
Nødder
Udrenser og afgifter kroppen Højt protein og mineral, som holder hjerte og fordøjelse sund

Andre interessante artikler