Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*

Vanddrivende

Ophobning af væske i kroppen, også ofte omtalt som ødemer, kan være til stor gene, da det kan forårsage hævelser, ømhed og smerter, særligt i ben og fødder. Heldigvis findes der måder hvorpå du på naturlig og smertefri vis kan hjælpe din krop med at opretholde vandbalancen, så du kan komme væskeophobning til livs. Hos WeightWorld har vi et udvalgt af vanddrivende produkter baseret på naturlige ingredienser, der er designet til netop at hjælpe mod ødemer og hævede ben og fødder på grund af det. Oplev selv effektev af vores vanddrivende kosttilskud, og føl dig sikker ved brugen af dem.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Vanddrivende kan effektivt hjælpe på ødemer og reducere uønsket vand i kroppen. Vores vanddrivende piller består af 100% naturlige ingredienser, som har vist sig at fungere perfekt som vanddrivende midler. Du kan læse meget mere om i det nedenstående om hvad væskeophobning er, hvad årsagerne er, hvordan det reduceres og hvilke midler kan tages i brug for dette. Slutteligt understreges det, at kosttilskud er angiveligt blot tilskud til en kost og bør derfor ikke erstatte en sund og afbalanceret livsstil.

Hvad er væskeophobning?

Væskeophobning opstår, når kroppen indeholder for meget væske. Det er godt nok almindeligt anerkendt, at ca. 60 % af kroppen består af vand. Men det kan opstå, at den indeholder for meget væske, herunder blandt andet vand. Når kroppen indeholder for meget væske, får det faktisk et latinsk begreb kaldet ‘ødemer’. Det skal lige siges, at det er vigtigt at bemærke, hvis kroppen indeholder for meget væske. Det kan man se ved for eksempel at kigge på ben eller/og fødder, hvor man vil kunne se hævelser.

Hvad er årsager til væskeophobning?

Der kan være mange forskellige årsager til en stor mængde af væske i kroppen. Først og fremmest kan det nævnes, at nyrerne har en stor indflydelse i væskeproduktionen i kroppen. Som følge af det kan der opstå væskeophobning, hvis man har problemer med nyrerne. Det kan dog også være på grund af hjerteproblemer, hormoner eller lav kropstemperatur. En lav kropstemperatur forårsager at kroppens biokemiske processer igangsættes og heraf som følge kommer der en øget produktion af væske. Faktisk er tyngdekraften skyld i, at væsken siver ned i benene og fødderne, hvorledes man ofte ser at man har hævelser i disse områder. Hvis man bemærker, at man har hævelser i disse områder, er det først og fremmest vigtigt at gå til egen læge. I mellemtiden kan man også gøre brug af følgende metoder for at forhindre, at det bliver værre.

Reducere væskeophobning

Som sagt er det vigtigt at reducere mængden af væske i kroppen, i tilfælde af at man har for meget, som man, igen, kan se ved hævelser i ben og/eller fødder som følge af tyngdekraften. Det er muligt at reducere kroppens væskeophobning på flere forskellige måder. Hvis man oplever at ens ben eller fødder er hævet, er det vigtigt at gå til egen læge, inden man begynder at tage på eventyr i mængden af vanddrivende kosttilskud. Som altid er det vigtigt at vedligeholde en sund og afbalanceret livsstil med en kostplan med masser af næringsstoffer for kroppens sundhed. Det er vigtigt at bevare denne form for livsstil, selvom man oplever at have væskeophobning. Man kan også gøre brug af vanddrivende midler, som en støtte til at reducere væskeophobning. Det er dog vigtigt at slå fast og understrege, at kosttilskud er, som begrebet dækker over, et tilskud til en kost. Det er dermed ikke en erstatning for en afbalanceret kostplan og sund livsstil. Selvom det måske lyder tvetydigt er det vigtigt stadig at drikke vand, som kan hjælpe med at uddrive vand fra kroppen, ligesom kaffe også er godt. Du kender måske til, at efter at have drukket en kop kaffe, ringer klokkerne om at gå ud på toilettet.

Vanddrivende midler

Vanddrivende midler er produkter eller andre former for midler, der bidrager til at bekæmpe væskeophobning i kroppen. Der findes mange former for vanddrivende midler, hvoraf ovenstående udvalg består af vanddrivende piller mod væskeophobning, og der findes også vanddrivende te. Disse midler hjælper at reducere mængden af væske i kroppen, på grund af deres mange naturlige fordele. Typisk indeholder disse former for midler ingredienser, der reducere væskemængden. For at efterleve en høj kvalitet indeholder de ofte ligeledes et hav af vitaminer og mineraler for at bidrage til en sund livsstil. På denne måde er disse midler i stand til at reducere synligheden af svulst samt sandsynligheden for at få oppustethed. Det er vigtigt at kigge på ingredienslisten og se efter om man eventuelt er allergisk overfor noget. Hvis ikke, kan man så læse mere om, hvad disse ingredienser gør for kroppen og hvorfor vanddrivende midler er så gavnlige for kroppen. Der er typisk en liste over de aktive ingredienser, som vil have en indflydelse i at påvirke kroppen - misforstå ikke, indholdet er i kosttilskudene for at hjælpe med at reducere mængden af væske i kroppen.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.