FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

5 fordele ved vibrations plade øvelser for hele din krop (livsændrende)

Overvejer du at tilføje en fitness vibrationsmaskine til dit træningsarsenal? Vibrationsplader er et yderst populært redskab til en helkropstræning, og de kan hjælpe på din vægttabsrejse ved at hjælpe dig med at forbedre stabilitet, fleksibilitet, blodcirkulation, muskelstyrke og knogletæthed. Hvis du bruger mindst 15 minutter på en vibrationsplade dagligt, kan det have langvarig positiv indflydelse på hele din krop!

Her er 5 vigtige fordele ved at stå på en vibrationsplade og intensivere din normale træning: :

 1. Få et varigt vægttab med en vibrationstræner, som er den perfekte træningsmaskine til hjemmetræning.

  Hjælper med vægttab

  En vibrationsplade er kompakt, nem at opbevare og ideel til dem med et travlt skema, og den gavner hele din krop ved at sende skånsomme vibrationer gennem den. Disse vibrationer angriber effektivt fedtdepoterne omkring mellemgulvet og booster din metaboliske rate, hvilket gør det nemmere for dig at forbrænde flere kalorier og smide nogle ekstra kilo!

 2. Styrker og toner muskler

  Brug en vibrationstræner til at træne hele din krop - alt fra mave, ben, arme og overkrop.

  Fordelene ved en vibrationsplade rækker meget længere end vægttab. Endnu en stor fordel ved at bruge en vibrationsplade er, at den styrker og toner muskler. Vibrationerne, der bliver sendt gennem kroppen, kan forårsage muskelsammentrækninger, når du laver styrketræningsøvelser som fx lunges, dips og squats. Dette booster din muskelstyrke samt støtter dine knogler og led.

  Udover voksne, kan den skånsomme vibrationsplade gavne de ældre, fx til rehabilitering af svage muskler. Det booster også knoglemineraltætheden uden at udsætte dem for ekstra stress, hvilket er godt for dem med knogleskørhed og andre knoglelidelser, der kommer med alderen.

 3. Fremmer blodcirkulation

  Der er mange fordele ved en vibrationstræner, som kan bruges til at træne hele din krop.

  Ved at træne på en vibrationsplade gentagne gange, vil dine muskler sammentrække og slappe af, hvilket får blodstrømningen i din krop til at øges. Det øgede blodomløb sender mere ilt til dine muskler og stimulerer lymfekirtlerne, som fordeler de hvide blodceller jævnt til hvert eneste organ i din krop. Som følge heraf vil alle disse faktorer fremskynde restitutionsprocessen, accelerere den metaboliske rate, forbedre immunitet og forynge hele din krop.

 4. Angriber appelsinhud

  En vibrationsplade kan bidrage til bedre blodomløb, men også bruges til hjemmetræning

  Undrer du dig over, hvordan træning på en vibrationsplade kan gavne appelsinhud? Det øgede blodomløb, muskeltoning, metaboliske rate og fedttab vil sammen reducere fremtoningen af uønsket appelsinhud! Når du kombinerer fordelene ved at stå på en vibrationsplade med en sund kost og din helkropstræning, vil dine områder med appelsinhud automatisk blive mindre!

 5. Giver en helkropstræning på kun 15 minutter

  En vibrationstræner er den perfekte træningsmaskine til hjemmetræning

  Vibrationspladen virker på din overkrop, core og underkrop ved simultant at give dig bedre balance og bedre fleksibilitet, mens den angriber dit fedt og toner dine muskler. Samtidig giver dette nemme og bekvemmelige redskab dig mulighed for at træne derhjemme, lige når det passer bedst ind i dit skema: det gør dig i stand til at intensivere din fitness rutine og tage den til det næste level!

Oversigt

Uanset om du er øm efter en intens træning eller har kramper efter en lang, trættende dag på arbejdet, vil en vibrationsplade forbedre dine smertefulde symptomer og lindre dit ubehag. Når du lægger alle disse vibrationsplade fordele sammen, får du en helkropstræning på bare 15 minutter! Så uanset hvad dine sundhedsmål er, er fordelene ved en vibrationsplade træning fuldkommen ubestridelige.

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med