Fri fragt på alle ordrer over 499kr

B-Vitamin Complex

365 Tabletter | Tilskud til immunforsvar og energi

Oversigt

  • Vitaminpiller med 8 B-vitaminer (folinsyre, B12, biotin mm.)
  • Er beriget med C-vitamin
  • Bidrager til immunforsvar, energi og oxidativ stress
  • 365 tabletter, nok til 1 år
  • 100% tilfredshedsgaranti

WeightWorlds B-vitamin Complex er et naturligt kosttilskud, der indeholder alle 8 B-vitaminer som eksempelvis folsyre og riboflavin samt C-vitamin til træthed, energi, immunforsvar og meget mere.

Bidrager også at beskytte cellerne mod oxidativ stress, kroppens energiniveau samt til din kognitive funktion, hvilket er ideelt, hvis du har problemer med depression og angst. Indeholder også biotin til at vedligeholde en normal hud og hår. Så forkæl din krop og velvære ved at tage én B-vitamin Complex-tablet om dagen!

  • Glutenfri
  • Certificeret høj kvalitet
  • Vegansk
  • GMO Free

B-vitamin Complex - et komplet B-vitamin-tilskud

B-vitamin Complex indeholder hele 8 forskellige B-vitaminer, der alle spiller en vigtig rolle for flere af kroppens funktioner. B-vitamin er blandt andet kendt for at bidrage til dit energiniveau, og støtter kroppen med at nedbryde maden og omdanne den til energi i fordøjelsesprocessen. B-vitamin som vitamingruppe er generelt vigtigt for dit generelle helbred, da de med andre ord bidrager til dit immunforsvar, energiniveau samt sundt hårvækst og normal hud.

Vores potente B-vitamin tilskud er derudover beriget med C-vitamin for at komplementere B-vitaminernes egenskaber. Meget ligesom biotin bidrager C-vitamin til at vedligeholde bindevævet i blandt andet knogler og hud, og er ligeledes kendt for at bidrage til dit immunforsvars normale funktion samt mentale overskud og energi.

De vigtigste ingredienser og fordele

Foruden vigtige B-vitaminer som biotin, folinsyre, B12 og riboflavin indeholder WeightWorlds B-vitamin Complex også C-vitamin. B12-vitamin bidrager til kroppens energiforbrænding, nervesystemet, produktionen af røde blodlegemer og normale kognitive funktioner. Mange vegetarer og veganere lider af decideret B12-vitaminmangel, hvilket kan komme til udtryk i træthed, udmattelse og generel utilpashed.

Tabletterne indeholder også B7-vitamin, der er bedre kendt som biotin, der bidrager til en normal hårvækst, sund hud og stofskifte. C-vitamin bidrager til dit immunforsvar, generelle energiniveau, og er derfor et ideelt vitamin, hvis du har problemer med træthed og udmattelse.

Hvem bør overveje at tage B-vitamin Complex?

B-vitamin er et vandopløseligt vitamin, og lagres derfor ikke ret længe i kroppen. Derfor er det vigtigt at få dækket sit B-vitamin-behov enten via kosten eller med kosttilskud. Selvom det generelt kan være en god idé for alle at tage et B-vitamin-tilskud, da det i en hektisk og stresset hverdag potentielt kan være svært at få dækket sit behov via kosten, er der visse personer, der har forhøjet risiko for at lide af B-vitaminmangel:

1. Gravide og ammende kvinder

Gravide og ammende kvinder kan især få gavn af dette tilskud, da behovet for B-vitamin, især B12 og folsyre, stiger gennem graviditeten, da det bidrager til normal fosterudvikling.

2. Ældre

I takt med alderen falder både kroppens naturlige evne til at absorbere B12-vitamin samt appetiten, og derfor kan det være svært for nogle ældre at få nok B12-vitamin udelukkende gennem kosten. Ved at tage et tilskud kan du give dig selv de bedste forudsætninger for at undgå B-vitaminmangel

3. Vegetarer og veganere

B12-vitamin findes naturligt i fødevarer som fx fjerkræ, fisk samt mælkeprodukter. Derfor kan det være nødvendigt for vegetarer og veganere at tage et tilskud for at få dækket det daglige behov.

4. Personer med visse medicinske tilstande

Personer der lider af fx cøliaki, Crohn’s lidelse, alkoholisme, hypothyroidisme samt anoreksi er mere tilbøjelige til at være i underskud af mange næringsstoffer, herunder B- og C-vitamin. Et tilskud som B-vitamin Complex vil i disse tilfælde være det ideelle valg.

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du tager 1 tablet om dagen med et stort glas vand, helst i forbindelse med et hovedmåltid. Tilskuddet bør tages dagligt i minimum 3 måneder for at kunne vurdere effekten.

Anbefalinger

Kosttilskuddet er lave af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for eventuelle personlige allergier. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du kontakte egen læge før brug. Er ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

C-vitamin (som askorbinsyre), B3-vitamin (som nikotinamid), B-vitamin (som D-kalciumpantotenat) B6-vitamin (som pyridoxinhydroklorid), B2-vitamin (som riboflavin), B9-vitamin (som folsyre), B7-vitamin (som biotin), B12-vitamin (som metylkobalamin), Fyldemiddel: Dicalciumphosphat DC og Mikrokrystallinsk Cellulose, Antiklumpningsmiddel: Magnesiumstearat og siliciumdioxid.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

B-Vitamin Complex
B-Vitamin Complex

365 Tabletter | Tilskud til immunforsvar og energi

199 kr.

+
Vitamin D3 + K2
Vitamin D3 + K2

Tabletter | Støtte til knogler & immunsystemet

179 kr.

+
Rent Marine Collagen
Rent Marine Collagen

1170 mg 120 Kapsler | Anti-aging tilskud til hud, knogler, brusk og tænder

189 kr.

1 Vare

199 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(1)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

50.00% baseret på 1 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Nogle af de billigste på markedet. Men er meget potente og giver min krop alle de nødvendige B-vitaminer

L Linda

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide