Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

B-Vitamin Complex

365 Tabletter | Tilskud til immunforsvar og energi

Oversigt

 • Unik vitaminpille med hele 8 B-vitaminer i én tablet
 • Støtter immunforsvaret & modvirker træthed
 • Velegnet til veganere og vegetarer
 • 180 tabletter - nok til 6 måneders forbrug
 • 100% tilfredshedsgaranti

WeightWorlds B-vitamin Complex er et unikt kosttilskud med hele 8 B-vitaminer samt C-vitamin. Er et komplet tilskud til at bidrage til at modvirke træthed og udmattelse, og bidrager ligeledes til et normalt fungerende immunforsvar.

Tag blot 1 tablet om dagen og få dækket dit behov for B12, B3-, B5-, B6-vitamin samt biotin og folinsyre, der bidrager med alt fra energi, kognitiv funktion, lindring a stresssymptomer, mentalt overskud og pleje af hår, hud og negle.

 • Glutenfri
 • Certificeret høj kvalitet
 • Vegansk
 • GMO Free

B-vitamin Complex – et komplet B-vitamin-tilskud beriget med C-vitamin

WeightWorlds B-vitamin Complex indeholder hele 8 forskellige B-vitaminer, der alle spiller en utrolig vigtig rolle for kroppen. Alle vitaminerne er i letoptagelse form, og indeholder hverken gluten, hvede, mejeriprodukter, soja, gær eller kustige sødestoffer, og er derfor velganet til både veganere og vegetarer. Tilskuddet er derudover beriget med C-vitamin, og de forskellige vitaminer bidrager blandt andet til:

 • Riboflavin (B2-vitamin), Niacin (B3-vitamin), B6-vitamin og B12 bidrager til at reducere træthed og udmattelse
 • Pantotensyre (B5-vitamin B5) bidrager til normal mental ydeevne
 • Thiamin (Vitamin B1), Biotin (Vitamin B7), Niacin (B3) B6-vitamin bidrager til normalt nervesystem og normal psykologisk funktion
 • Thiamin (B1) bidrager til en normal hjertefunktion
 • Riboflavin (B2) bidrager til at beskytteceller mod oxidativt stress samt vedligeholde et normal syn
 • Niacin (B3) og Biotin (B7) bidrager til at vedligeholde en normal hud, negle og hår
 • Biotin (B7) bidrager blandt andet til at vedligeholde et normalt energistofskifte
 • Folinsyre (B9) bidrager blandt andet til produktionen af de røde blodlegemer samt til kroppens celledeling
 • C-vitamin bidrager blandt andet til reduktion af træthed og udmattelse, normal dannelse af kollagen, normal psykologisk funktion og et nomalt immunforsvar

Hvem bør overveje at tage et B-vitamin Complex-tilskud?

B-vitamin er et vandopløseligt vitamin, hvilket betyder, at din krop ikke lagrer det. Derfor er du nødt til at få dit B-vitamin-behov dækket gennem din kost eller ved at tage et kosttilskud.

WeightWorlds B-vitamin Complex er velegnet til alle, men der er bestemte personer, der er i overhængende risiko for at komme til at lide af mangel på forskellige B-vitaminer.

 1. Gravide: Under en graviditet stiger behovet for B-vitaminer, især B12 og folinsyre, da det bidrager til at støtte en normal fosterudvikling.
 2. Ældre: Med alderen falder din naturlige evne til at absorbere B12-vitamin samt appetitten, og det kan derfor være svært for nogle ældre at få dækket B12-behovet gennem kosten alene. Med et tilskud er det nemt at få dækket sit B-vitamin-behov for at undgå vitaminmangel.
 3. Vegetarer og veganere: B12-vitamin findes naturligt i fødevarer som fx fjerkræ, fisk samt mælkeprodukter. Derfor kan det være nødvendigt for vegetarer og veganere at tage et tilskud for at få dækket det daglige behov.
 4. Specifikke sygdomme: Personer der lider af fx cøliaki, Crohn’s lidelse, alkoholisme, hypothyroidisme samt anoreksi er mere tilbøjelige til at være i underskud af mange næringsstoffer, herunder B- og C-vitamin. Et tilskud som Vitamin B Complex vil i disse tilfælde være det ideelle valg.

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du tager 1 tablet om dagen sammen med et stort glas vand, helst i forbindelse med et hovedmåltid. Tilskuddet bør tages dagligt i en sammenhængende periode på minimum 3 måneder for at kunne vurdere dets effekt.

Anbefalinger

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige bivirkninger. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Vitamin C (som Askorbinsyre), Niacin (som Nicotinamide; B3), Pantothensyre (i form af D-Calcium Panthonate; B5), Vitamin B6 (Pyridoxine Hydrochloride), Thiamin (i form af Thiamine Hydrochloride; B1), Vitamin B2 (Riboflavin), Vitamin B12 (i form af Methylcobalamin), Folinsyre (i form af Vitamin B9), Biotin (i form af D-Biotin, B7), Magnesiumstearate, Siliciumdioxid, Dicalcium Fosfat DC, Microcrystalline Cellulose.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(42)
4 Stjerner
(10)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

93.09% baseret på 54 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Nogle af de billigste på markedet. Men er meget potente og giver min krop alle de nødvendige B-vitaminer

L Linda
Bekræftet køb

Great products and value for money

J JP
Bekræftet køb

Looking forward to the benefits of vitamin B, Quality company WeightWorld (Comfort Click) excellent customer service, I paid £9.99 extra for Royal Mail guaranteed delivery and they failed with one phone call Comfort Click reimbursed that sum of money back into my account. I wish more companies were has proficient and proffesional.

D DAVID
Bekræftet køb

Good quality product but pricy

P Pleased C
Bekræftet køb

Great price for top quality product.

C Colin W
Bekræftet køb

Nice to know i’m looking after my wellbeing with 1 of these tablets each day

L Louise
Bekræftet køb

Very convenient how you can get all B vitamins in 1 supplement and don’t have to buy separate supplements

D Dom
Bekræftet køb

I feel much more energised throughout 9-5 shifts at work now since taking these

C Cheryl
Bekræftet køb

Found these very easy to take. No struggle in swallowing them at all

N Nick
Bekræftet køb

I’m a vegan so these tablets let me get b vitamins into my diet with no hassle of prepping certain meals

R Richie

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide