Fri fragt på alle ordrer over 499kr

B-Vitamin Complex

180 Tabletter | Støtte til immunforsvaret & modvirker træthed

Oversigt

Vitamin B Complex indeholder alle 8 B-vitaminer samt Vitamin C. Tabletterne hjælper med at modvirke træthed og udmattelse, og de bidrager til et normalt fungerende immunsystem. Vitamin B Complex kan også reducere tegnene på stress, forbedre din kognitive funktion samt lindre symptomerne på depression og angst. De er ideelle til alle, der leder efter et ekstra energiboost samt for vegetarer for at sikre, de ikke kommer i underskud af især Vitamin B12.

 • Alle 8 B-vitaminer i bare én tablet om dagen
 • Støtter immunforsvaret & modvirker træthed
 • 180 tabletter - 6 måneders forbrug
 • Egnet til vegetarer
 • Glutenfri og naturligt udvundet
 • Glutenfri
 • Certificeret høj kvalitet
 • Vegansk
 • GMO Free

Hvad er Vitamin B Complex?

Vitamin B Complex indeholder hele 8 forskellige vigtige B-vitaminer, der alle spiller en utrolig vigtig rolle for kroppen. De giver kroppen et naturligt boost af energi, og de er også kendt for at hjælpe i fordøjelsesprocessen med at nedbryde maden og omdanne den til energi. Hver B-vitamin bidrager altså både til immunsystemet, dit energiniveau og dit generelle helbred. WeightWorld har udviklet en alt-i-en tablet, hvor du får alle de 8 B-vitaminer samlet i én tablet. Udover B-vitamin indeholder Vitamin B Complex også C-vitamin, der især hjælper kroppen med at vedligeholde bindevævet i blandt andet knogler og hud. C-vitamin støtter også dit immunforsvar samt modvirker træthed.

Forskning har også vist, at Vitamin B Complex kan lindre symptomerne på stress, forbedre din kognitive funktion samt reducere forskellige symptomer på depression. Vitamin B er ikke kun gavnligt for dem, der er i underskud. Studier har vist, at selv personer, der ikke er i underskud, har oplevet bedre humør og færre tegn på blandt andet stress.

Hvad er fordelene & hovedingredienserne i Vitamin B Complex?

Vitamin B Complex indeholder alle 8 B-vitaminer samt Vitamin C. For eksempel indeholder det Vitamin B12, som støtter din krops energiproducerende metabolisme så vel som dit nervesystem, produktionen af røde blodlegemer og normale kognitive funktioner. Et sundt niveau af Vitamin B12 kan også være med til at reducere træthed og udmattelse. Tabletterne indeholder også Vitamin B7, der er kendt under navnet Biotin. Vitamin B7 bidrager ved at støtte normal hårvækst, sund hud, og det kan være med til at øge dit stofskifte. Vitamin C bidrager ved at styrke dit immunforsvar og kan også være med til at fjerne træthed og udmattelse.

Hvem er Vitamin B Complex beregnet til?

Vitamin B er et vandopløseligt vitamin, hvilket betyder, at din krop ikke lagrer det. Derfor bliver du nødt til at få det gennem din kost på daglig basis. Vitamin B kan findes i mange fødevarer, men du kan dog aldrig være sikker på, om du får nok. Derfor kan det være ideelt at tage et kosttilskud, så du kan sikre dig, du får alle de vigtige B-vitaminer.

Vitamin B Complex kan tages af alle voksne og er især velegnet til dem, der ønsker at få et ekstra boost i deres hverdag. Der er nogle bestemte målgrupper, der især kan få gavn af Vitamin B Complex.

 1. Gravide og ammende kvinder

  Gravide og ammende kvinder kan især få gavn af dette tilskud, da behovet for B-vitamin, især B12 & Folin, stiger gennem graviditeten, fordi det støtter normal fosterudvikling.

 2. Ældre voksne

  I takt med alderen falder både kroppens naturlige evne til at absorbere Vitamin B12 samt appetiten, og derfor kan det være svært for nogle ældre at få nok Vitamin B12 gennem kosten alene. Ved at tage et tilskud, kan du sikre dig, du ikke kommer i underskud.

 3. Vegetarer og veganere

  Vitamin B12 findes naturligt i fødevarer som fx fjerkræ, fisk samt mælkeprodukter. Derfor er det nødvendigt for vegetarer og veganere at tage et tilskud for at få dækket det daglige behov.

 4. Personer med visse medicinske tilstande

  Personer der lider af fx cøliaki, Crohn’s lidelse, alkoholisme, hypothyroidisme samt anoreksi er mere tilbøjelige til at være i underskud af mange næringsstoffer, herunder Vitamin B og C. Et tilskud som Vitamin B Complex vil i disse tilfælde være det ideelle valg.

Vejledning

Tag ganske enkelt 1 tablet om dagen, helst i forbindelse med et måltid, eller efter din læges anbefalinger. Sørg altid for at læse den fulde ingrediensliste for at tjekke for eventuelle allergener eller tal med din læge før brug. Dette produkt er ikke beregnet til brug af personer under 18 år. Opbevares utilgængeligt for børn.

Ingrediensliste

Vitamin C (i form af Ascorbinsyre), Niacin (i form af Nicotinamide; B3), Pantothensyre (i form af D-Calcium Panthonate; B5), Vitamin B6 (Pyridoxine Hydrochloride), Thiamin (i form af Thiamine Hydrochloride; B1), Vitamin B2 (Riboflavin), Vitamin B12 (i form af Methylcobalamin), Folinsyre (i form af Vitamin B9), Biotin (i form af D-Biotin, B7), Magnesium Stearate, Silicon Dioxide, Dicalcium Fosfat DC, Microcrystalline Cellulose.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(1)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

50.00% baseret på 1 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Nogle af de billigste på markedet. Men er meget potente og giver min krop alle de nødvendige B-vitaminer

L Linda

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide