Fri fragt på alle ordrer over 499kr
Vitamin B12 | Naturligt supplement til energi, der øger stofskiftet.

WeightWorld B12-Vitamin

1000 mcg 400 Tabletter | Til immunsystemet, stofskiftet & nervesystemet

Oversigt

  • B12 til immunforsvar, stofskifte og nervesystem
  • Højt indhold af B12-vitamin - hele 1000mcg
  • Populært vitamin for veganere og vegetarer
  • Tag 1 dagligt, nok til over 1 års forbrug
  • 100% tilfredshedsgaranti

WeightWorlds B12-vitamin-tabletter indeholder en daglig dosis på 1000 mcg B12-vitamin til at bidrage til dit stofskifte, energi, nervesystem og immunforsvar.

Veganere og vegetarer er især i risiko for at få B12-vitaminmangel, som ofte viser sig ved træthed, koncentrationsbesvær og manglende mentalt overskud. Derfor kan du med fordel forkæle dig selv og din krop med en potent daglig dosis B12-vitamin ved blot at tage én vitaminpille hver dag!

  • Vegansk
  • Certificeret høj kvalitet
  • Glutenfri
  • GMO Free

Hvad er B12-vitamin?

B12, også kaldet methylcobalamin, er et vandopløseligt vitamin, som vi får via kosten ved at spise blandt andet fjerkræ, kød, fisk og mejeriprodukter. Vitaminet har flere forskellige funktioner, og er et essentielt vitamin til stofskifte, energi, immunforsvar og nervesystem. B12-vitaminmangel kommer ofte til udtryk ved udpræget træthed, koncentrationsbesvær og manglende mentalt overskud.

Eksperter anbefaler, at veganere og vegetarer tager et tilskud med B12-vitamin som en del af deres daglige kost, da de er i overhængende risiko for at komme til at mangle netop dette vitamin, men i en stresset og hektisk hverdag kan det være en god idé for alle at tage et B12-tilskud for at give sin krop de næringsstoffer, som den har brug for.

Vigtigste ingredienser og fordele

Har du problemer med træthed og udbrændthed? Så kan du overveje at tage et B12-vitamin-tilskud.

WeightWorlds B12-tabletter er et naturligt tilskud med et essentielt vitamin, der bidrager til at immunforsvarets normale funktion og energistofskifte, samt hjælper med at mindske træthed og udmattelse. Derudover spiller B12-vitamin også en vigtig rolle i dannelsen af røde blodlegemer, og er essentielt for, at nervesystemet fungerer normalt.

Hvem bør overveje at tage et B12-vitamin-tilskud?

Hvis du spiser sundt og varieret er det usandsynligt, at du har brug for at supplere din kost med et B12-vitamin-tilskud. Men i en stresset og hektisk hverdag kan det være svært at indtage de nødvendige næringsstoffer via maden, og derfor kan du med fordel bruge et kosttilskud for at undgå vitaminmangel. Derudover er B12-vitaminer ideelt til veganere og vegetarer, der grundet manglende indtag af fødevarer med B12-vitaminer er i risiko for ikke at få afdækket deres B12-vitamin-behov.

Det kan også være en god idé for gravide og ammende kvinder at tage et tilskud med B12-vitamin, da B12-vitamin og folinsyre støtter fosterudviklingen. Endvidere kan ældre med manglende appetit også have fordel af at tage et B12-tilskud, da de potentielt har sært ved at få dækket deres behov gennem kosten.

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du tager 1 tablet dagligt sammen med et stort glas vand, helst i forbindelse med et hovedmåltid. Tilskuddet bør tages dagligt i en periode på minimum 3 måneder for at kunne vurdere effekten.

Anbefalinger

Kosttilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning bør du rådføre med egen læge før brug. Er velegnet til både vegetarer og veganere. Er ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Methylcobalamin B12 100% rent, mikrokrystallinsk cellulose (MCC), Bindemiddel: HPMC (hydroxypropylmethylcellulose), antiklumpningsmiddel: magnesiumstearat (vegetabilsk), siliciumdioxid (sipernat 22S).

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

WeightWorld B12-Vitamin
WeightWorld B12-Vitamin

1000 mcg 400 Tabletter | Til immunsystemet, stofskiftet & nervesystemet

199 kr.

+
Økologisk Gurkemeje med Ingefær & Sort Peber
Økologisk Gurkemeje med Ingefær & Sort Peber

1520 mg 180 Kapsler | Kosttilskud til hud, led & velværet

139 kr.

+
Rent Marine Collagen
Rent Marine Collagen

1170 mg 120 Kapsler | Anti-aging tilskud til hud, knogler, brusk og tænder

189 kr.

1 Vare

199 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(1)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

50.00% baseret på 1 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg har længe ledt efter noget der kunne hjælpe mod udmattethed, og det her virker bare! Plus at det også hjælpe mig med immunsystemet, kan jeg mærke

S Silje

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide