Fri fragt på alle ordrer over 499kr

WeightWorld B12-Vitamin

1000 mcg 400 Tabletter | Til immunsystemet, stofskiftet & nervesystemet

Oversigt

Din krop har brug for vitamin B12 for at fungere korrekt. At have nok B12-vitamin er vigtigt for at din hjerne, dine nerver og dine blodlegemer kan udføre deres arbejde. Dette vitamin forbedrer også dit stofskifte, hvilket betyder, at du får mere energi. Nogle animalske produkter såsom fisk, kød og mejeriprodukter indeholder dette vitamin, men det kan også fremstilles syntetisk. Så hvis du er vegetar eller veganer, kan du stadig få nok næringsstoffer.

  • Med 1000µg 100% ren methylcobalamin
  • Hjælper immunforsvaret med at fungere korrekt
  • Støtte til dit stofskifte
  • Vigtigt for at nervesystemet kan fungere korrekt
  • Kan booste dit energiniveau
  • Vegansk
  • Certificeret høj kvalitet
  • Glutenfri
  • GMO Free

Hvad er vitamin B12?

Vitamin B12 (methylcobalamin) er et vandopløseligt vitamin, der hjælper med at reducere træthed. Det fås i fødevarer som fjerkræ, kød, fisk og mejeriprodukter. Vegetarer, der jo ikke spiser animalske produkter, kan tage orale kosttilskud som et alternativ. Vores vitamin B12-supplement kommer i tabletter, der er lette at sluge, hvilket gør det til en nem tilføjelse til et måltid. Hver tablet indeholder 100% ren methylcobalamin med en høj koncentration, hele 500µg pr. portion, hvilket giver dig et energiboost, der varer hele dagen. Med 400 tabletter i hver bøtte har du mere end et års forsyning af vitamin B12-tabletter.

Hvad er de største fordele og de vigtigste ingredienser?

Hvis du altid føler dig træt og udmattet, så er vores vitamin B12 kosttilskud ideelt til dig. WeightWorlds vitamin B12 kosttilskud er en naturlig, stærk og billig løsning, der hjælper dig med at holde dig i form og være aktiv ved at øge dit energiniveau. Vitamin B12 er afgørende for udførelsen af mange funktioner i kroppen. Vores kosttilskud indeholder B12, der arbejder for at øge immunforsvaret, bidrage til et normalt stofskifte, og det spiller en rolle i dannelsen af røde blodlegemer. Vitamin B12 bidrager også til normal hjernefunktion og er afgørende for, at dit nervesystem fungerer normalt.

Vores ingredienser er naturlige, og de er velegnede til vegetarer.

Hvilke personer er vitamin B12 bedst til?

Folk, der spiser en sund og velbalanceret kost, får nok vitamin B12, så det er usandsynligt, at de har brug for dette kosttilskud. Men hvis du ikke har en afbalanceret kost, eller hvis du undgår at spise animalske produkter der indeholder B12 naturligt, vil indtagelse af vitamin B12-tilskuddet forbedre din generelle sundhed.

Der er også særlige omstændigheder, hvor din krop muligvis har brug for ekstra mængder vitamin B12. Vores kosttilskud er ideelt til gravide eller ammende kvinder, da vitamin B12 og folat understøtter fosterudvikling. Det er også afgørende for ældre voksne, der ikke kan indtage nok vitamin B12 på grund af manglende appetit

Bemærk: Dette produkt er kun egnet til voksne. Personer under 18 år bør ikke tage disse kosttilskud uden konsultation med en læge.

Brugsvejledning

Tag en tablet dagligt, helst sammen med et måltid eller som anvist af din læge.

Liste over ingredienser

Methylcobalamin B12 100% ren, mikrokrystallinsk cellulose (MCC), bindemiddel: HPMC (hydroxypropylmethylcellulose), antiklumpningsmiddel: magnesiumstearat (vegetabilsk), siliciumdioxid (sipernat 22S).

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(1)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

50.00% baseret på 1 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg har længe ledt efter noget der kunne hjælpe mod udmattethed, og det her virker bare! Plus at det også hjælpe mig med immunsystemet, kan jeg mærke

S Silje

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide