WeightWorld Logo

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Vitamin D3 4000IU

365 Tabletter | Kraftfuld Formular
WeightWorld

Vitamin D er kendt for at spille en vigtig rolle for adskillige afgørende funktioner i kroppen. Udover at understøtte et normalt fungerende immunsystem til at bidrage til vedligeholdelsen af normale knogler, er dette fedtopløselige vitamin vurderet til at indeholde mange fordele for dit helbred.

Så da WeightWorld udviklede Vitamin D3 tabletter, brugte de en kraftfuld opskrift med det meget absorberende Cholecalciferol for bedre absorbering og maksimal effekt. Få et helt års forbrug af kraftfuld Vitamin-D3 tabletter og hav ro i maven ved at vide, du får nok solskins-vitamin i alle sæsoner, uanset om det regner eller sner udenfor.

 • Potente 4,000 IU Vitamin D3 tabletter
 • Kilde til yderst biotilgængeligt Cholecalciferol
 • Kun én tablet dagligt for at booste naturligt niveau
 • Vitamin D for at vedligeholde normale knogler
 • Uden GMO og fri for gluten & mælk
 • Glutenfri
 • Vegetarisk
119
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvorfor har du brug for WeightWorlds Vitamin D3?

Vitamin D3 anses for at være essentiel for vores kroppe, fordi det bidrager til vedligeholdelsen af normale knogler, tænder, muskelfunktion og støtter den normale optagelse af calcium og fosfor. Alligevel kan det kun findes i relativt få fødevarer såsom fede fisk, kød og æg, og det meste Vitamin D3 kommer fra at være ude i solen.

Vitamin D3 er også kendt som Cholecalciferol, hvilket er den samme form for Vitamin D, som din hud selv producerer, når du er ude i solen. WeightWorlds Vitamin D3 tabletter er en potent kilde til Cholecalciferol.

Så som supplering til din sunde kost og daglige tid i solen, kan du overveje at tage et kraftfuldt Vitamin D3 kosttilskud i sin reneste form som tillæg til dit normale niveau af Vitamin D3.

Bedte fordele & Funktioner

WeightWorlds yderst potente 4000IU Vitamin D3 tabletter er en god kilde til biotilgængeligt Cholecalciferol, så du får den bedste optagelse & den optimale dosis. Dette hjælper dig med at få mest muligt ud af Vitamin D, som spiller en vigtig rolle i celledelingsprocessen og også bidrager til:

 • Et normalt fungerende immunsystem
 • Vedligeholdelse af normale knogler og tænder
 • Uniform optagelse af calcium og fosfor
 • Standard calcium-niveauer i blodet
 • Vedligeholdelse af den daglige muskelfunktion

Hvem burde tage det?

Mange mennesker får ikke altid den påkrævede mængde D-vitamin fra solen på grund af ændringer i sæsonerne, og deres kost alene er måske ikke balanceret nok. Dem der ikke er i stand til at gå udendørs særlig tit kan også få mest muligt ud af dette vitamin, der er sprængfyldt med solskin! Og ikke mindst kan alle, der gerne vil supplere deres sunde livsstil og balancerede kost, gøre det med denne stærke formular! Så ideelt set kan alle drage fordel af disse rene og potente 4000IU Vitamin D3 tabletter.

Sådan tages de

Tag bare 1 tablet om dagen med din mad for at booste dit indtag af Vitamin D gennem kosten. Med vores 1 årige forbrug kan du fortsætte med at genopfylde din krop med Vitamin D i hele 365 dage uden at skulle bestille igen før til næste år!

Ingredienser: Fyldemiddel (Dicalcium Phosphate, Microcrystalline Cellulose), Vitamin D3 (Cholecalciferol), Anti-klumpningsmiddel (Magnesium Stearate, Silica)

Læs mere
Vitamin D3 4000IU 365 Tabletter | Kraftfuld Formular

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter