• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Waist Training – Alt du behøver at vide

Hvad er waist training? Historisk set refererer man til stålkorsetter, som kvinder iførte sig med det mål for øje at opnå den ideelle ’timeglas-form’.

Metoden med stålkorsetter var både en smertefuld og uholdbar metode, og dog alligevel har kendisser som Kim Kardashian og Amber Rose tyet til lignende metoder og deler gerne ud af deres resultater på sociale medier. Den moderne waist training involverer brugen af latex waist cinchers under din workout og omtales i dag også som ’waist training’, og er i højere grad blevet en del af træningsprogrammet for mange kvinder. Disse waist cinchers fungerer på samme måde som et klassisk korset, men uden de primitive materialer, som ødelagde overkroppen på mange kvinder før i tiden.

Hvornår kan jeg forvente resultater fra waist training?

Rigtig mange faktorer spiller ind, når man snakker om resultater af træning generelt. Alt lige fra genetik til antallet af besøg i fitness centeret spiller en rolle, og det samme gælder for waist training. Hvor mange timer om dagen vil du have dit korset på (dette kan variere fra bare et par timer til 12 timer om dagen)? Hvor mange dage om ugen? Lægger du kostplan sideløbende?

Kort fortalt er der intet gennemsnit for, hvornår man kan se resultater af sin waist training. Nogle taber en centimer om livet efter en uge andre taber fem. Det er meget forskelligt og afhænger meget af ens egen indsats. Dog skal det ikke glemmes, at man jo taber centimeter øjeblikkeligt ved påførsel af en waist chincher, da den også virker som en almindelig moderne korset. Derfor kan de bruges under kjoler eller andet beklædning, hvis man ønsker dette. Naturligvis kan alle se deres fantastiske nye figur, når man bærer korsettet, men waist training er jo trods alt til for at opleve permanente resultater, når man tager den af igen. Det er vigtigt at have for øje, at selvom man opnår sit mål for sin waist training, skal man stadig lægge kræfter i at vedligeholde sin figur, selvom enkeltstående tilfælde beretter om at have haft synlige resultater to år efter have taget korsettet af for sidste gang. Vi sælger waist chincer og waist trainer her på siden til 299 kr.

Er waist training farligt?

Der findes meget information om, hvor farligt, det er at bruge korset, men det er utrolig nemt at bruge korsettet sikkert og smertefrit uden at gå på kompromis med sine resultater. I traditionel body building træning hører man tit mantraet ”No Pain No Gain”, men det er den forkerte indstilling til waist training. Sidder korsettet for stramt, skal det bare løsnes eller tages helt af – man opnår ikke mere af at bide smerten i sig, hvilket ikke kan understreges nok. Så hvis du lytter til din krop, er det en helt ufarlig træningsmetode. Faktisk kan korsettet i mange tilfælde være rigtig godt for dig, og blandt andet hjælper korsettet dig med at forbygge rygsmerter og opbygge en bedre kropsholdning.

Hvad sker der med dine ribben og knogler ved brug af en waist cincher?

Forskning viser at stramt iført waist cincher faktisk kan ændre formen på dine ribben. Dette er især tilfældet hos piger i voksealderen, hvilket også er derfor, korsetter og waist training ikke er anbefalet for piger under 16 år. Dine ’flydende’ ribben, som sidder nederst i brystkassen, vil forskyde sig indad når du waist trainer. Normalt vil ribbenene dog med tiden falde tilbage på plads, medmindre du vedligeholder din waist training. Hvis du bruger dit korset og waist training mere ekstremt, vil du helt sikkert opleve at kroppen former sig efter brugen af korset, og resultat vil holde mere igen. Det skal hertil tilføjes at det praktisk talt er umuligt at brække sine ribben ved brugen af korset, og er mere en myte fra den gamle victorianske brug af korsetter.

Du kan læse mere om vores shapewear på vores hjemmeside med alt, hvad du behøver at vide.