FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Waist Training – Alt du behøver at vide

Hvad er waist training? Historisk set refererer man til stålkorsetter, som kvinder iførte sig med det mål for øje at opnå den ideelle ’timeglas-form’.

Metoden med stålkorsetter var både en smertefuld og uholdbar metode, og dog alligevel har kendisser som Kim Kardashian og Amber Rose tyet til lignende metoder og deler gerne ud af deres resultater på sociale medier. Den moderne waist training involverer brugen af latex waist cinchers under din workout og omtales i dag også som ’waist training’, og er i højere grad blevet en del af træningsprogrammet for mange kvinder. Disse waist cinchers fungerer på samme måde som et klassisk korset, men uden de primitive materialer, som ødelagde overkroppen på mange kvinder før i tiden.

Hvad er en waist trainer?

En waist trainer går ind under kategorien shapewear, som er beklædning, der kan få dig til at se slankere ud. Lige præcis en waist trainer har til formål at slanke kroppen ved især maveregionen og selvfølgelig taljen. Det smarte ved en waist trainer er, at man kan bruge hele døgnet rundt. For at få det bedste resultat skal man nemlig bære den mellem 3 og 6 timer og dagen. Derudover er en waist trainer perfekt til arrangementer, hvor man ønsker at have en smallere talje blot for en kort tid. Det kunne for eksempel være i en cocktail kjole til et fint arrangement.

"I begyndelsen plejede shapewear at være rigtig stramt, og det ville ikke være så behageligt, som jeg havde troet” siger den berømte stylist Sophia Banks-Coloma fra Los Angeles. ”Jeg fandt så ud af, at jeg var for ivrig for at få en smallere talje, at jeg havde købt en for lille størrelse”. Derfor er det vigtigt, at man vælge den størrelse der passer sit taljemål og ikke vælger ligesom Sophia Banks-Coloma gjorde i første omgang. Så længe du bærer det ordentligt, er shapewear relativt komfortabel. Ligeledes er den rigtige størrelse vigtig med hensyn til pasformen, hvis man ønsker en waist trainer eller generelt shapewear, som skal sidde godt, så man ikke kan se det, når man bærer det under andet tøj. Vores waist training korset hos WeightWorld er designet således, at komforten er prioriteret højt, da man trods alt skal bære den flere timer om dagen i en relativ lang periode, hvis man ønsker de permanente resultater.

Hvornår kan jeg forvente resultater fra waist training?

Rigtig mange faktorer spiller ind, når man snakker om resultater af træning generelt. Alt lige fra genetik til antallet af besøg i fitness centeret spiller en rolle, og det samme gælder for waist training. Hvor mange timer om dagen vil du have dit korset på (dette kan variere fra bare et par timer til 12 timer om dagen)? Hvor mange dage om ugen? Lægger du kostplan sideløbende?

Kort fortalt er der intet gennemsnit for, hvornår man kan se resultater af sin waist training. Nogle taber en centimer om livet efter en uge andre taber fem. Det er meget forskelligt og afhænger meget af ens egen indsats. Dog skal det ikke glemmes, at man jo taber centimeter øjeblikkeligt ved påførsel af en waist chincher, da den også virker som en almindelig moderne korset. Derfor kan de bruges under kjoler eller andet beklædning, hvis man ønsker dette. Naturligvis kan alle se deres fantastiske nye figur, når man bærer korsettet, men waist training er jo trods alt til for at opleve permanente resultater, når man tager den af igen. Det er vigtigt at have for øje, at selvom man opnår sit mål for sin waist training, skal man stadig lægge kræfter i at vedligeholde sin figur, selvom enkeltstående tilfælde beretter om at have haft synlige resultater to år efter have taget korsettet af for sidste gang. Vi sælger waist chincer og waist trainer her på siden til 299 kr.

Waist training er et godt alternativ til motion

Traditionelle motionsformer samt en god og varieret kost er godt for din krop og generelle sundhed, men det tager tit tid at opnå synlige vægttabsresultater. Med en waist trainer kan du opnå øjeblikkelige resultater i form af en smallere talje. Det er en kortsigtet løsning, som kan blive til en permanent løsning på længere sigt. Kombineret med en sund livsstil er det virkelig et seriøst bud til at få reduceret noget af det overskydende fedt, hvor de fysiske fordele er gode, men de psykologiske nærmest må siges at være endnu bedre i forbindelse med en slankere talje. Selvtilliden, der kommer fra at bære waist trainers, kan også føre til mere motivation for træning og sund kost for netop at fastholde den flotte positur og form, som en waist shaper giver. Alt i alt kan disse faktorer altså bidrage til at give dig en nydefineret krop såvel som en positiv livsbetragtning.

Kvinder har mange forskellige kropsformer, og du kan bruge et shapewear til at få den kropsform, som du drømmer om.

Er waist training farligt?

Der findes meget information om, hvor farligt, det er at bruge korset, men det er utrolig nemt at bruge korsettet sikkert og smertefrit uden at gå på kompromis med sine resultater. I traditionel body building træning hører man tit mantraet ”No Pain No Gain”, men det er den forkerte indstilling til waist training. Sidder korsettet for stramt, skal det bare løsnes eller tages helt af – man opnår ikke mere af at bide smerten i sig, hvilket ikke kan understreges nok. Så hvis du lytter til din krop, er det en helt ufarlig træningsmetode. Faktisk kan korsettet i mange tilfælde være rigtig godt for dig, og blandt andet hjælper korsettet dig med at forbygge rygsmerter og opbygge en bedre kropsholdning.

Hvad sker der med dine ribben og knogler ved brug af en waist cincher?

Forskning viser at stramt iført waist cincher faktisk kan ændre formen på dine ribben. Dette er især tilfældet hos piger i voksealderen, hvilket også er derfor, korsetter og waist training ikke er anbefalet for piger under 16 år. Dine ’flydende’ ribben, som sidder nederst i brystkassen, vil forskyde sig indad når du waist trainer. Normalt vil ribbenene dog med tiden falde tilbage på plads, medmindre du vedligeholder din waist training. Hvis du bruger dit korset og waist training mere ekstremt, vil du helt sikkert opleve at kroppen former sig efter brugen af korset, og resultat vil holde mere igen. Det skal hertil tilføjes at det praktisk talt er umuligt at brække sine ribben ved brugen af korset, og er mere en myte fra den gamle victorianske brug af korsetter.

Du kan læse mere om vores shapewear på vores hjemmeside med alt, hvad du behøver at vide.

Del med