WeightWorld Logo

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Hamp Plastre

20 Plaster | Plaster til sundt immunforsvar

Hvis du ønsker at forbedre dit immunsystem, fungerer disse Hamp-Olie Plastre naturlig immunforstærkende, samtidig med at de også giver dig mulighed for at opleve fordelene ved vores højkvalitets hamp. De kan hjælpe med at støtte dit immunforsvar ved hjælp af disse aktive ingredienser. Hamp Patches kan bruges diskret, fordi de kan bæres under tøj og er fantastiske, hvis du leder efter et hurtigt produkt til at øge dit immunsystem naturligt. Derudover er de bedre end cremer og piller der skal bruges eller indtages igen og igen.

  • Immunforstærkende hamp plaster
  • Naturlige, plantebaserede ingredienser
  • Sikker til brug på hudens overflade
  • Ingredienser tilføres direkte til blodet
  • Brug 1 til 2 hver dag
  • Diskret og problemfri
  • Certificeret høj kvalitet
26.90
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvad er WeightWorld Hemp Patch?

WeightWorld's Hemp Patches er et bekvemt sundhedsprodukt, som kan hjælpe med at forbedre immunsystemet. Ethvert plaster er designet som et enkelt og hurtigt plaster, der kan diskret bære under dit tøj. Hvert plaster leverer indholdet hurtigt og direkte til din blodbane, så du får mest muligt ud af disse højkvalitets ingredienser, samtidig med at du forbedrer dit immunsystem for at hjælpe dig med at undgå forkølelse og ubehagelige bakterier med lethed. Ingredienserne er sikre og gavnlige for kroppens immunsystem, der ikke har nogen kendte bivirkninger!

Fordelene ved hamp

Hamp kan hjælpe med at forbedre din krops immunsystem og derved hjælpe dig med at beskytte dig mod forkølelse, skadelige bakterier og generel sygdom. Foruden at hjælpe dit immunsystem er hamp kendt for sine mange andre fantastiske fordele for din overordnede velbefindende sundhed, herunder hud, hjerne, led og meget mere!

Hemp Patch anvendelse

Sørg for at huden er ren, tør og fri for hår. Påfør hamp plasteret (afhængigt af hvor mange du har brug for) på armen, låret, ryggen eller maven (ikke i ansigtet). Udskift plasteret hver 24. time og påfør et plaster på et nyt område hver dag. Må ikke anvendes på irriteret eller brudt hud. Kun til ekstern brug. Hvis du modtager medicinsk behandling eller medicin for et helbredsproblem, skal du tale med din læge.

Ingredienser

Acrylates-Copolymer, Aqua (Vand), Hamp Frøolie, Polysorbat 20, Menthol, Phenoxyethanol.

Læs mere
Hamp Plastre 20 Plaster | Plaster til sundt immunforsvar

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(4)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

74.29% baseret på 7 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg kan godt lide dette. Det er lettere end pillerne, og jeg føler det ikke hele dagen.

A Amy
Bekræftet køb

levering var hurtig, og det var til en god pris. Det er let at have på og fungerer for mig.

D Dave
Bekræftet køb

Enkelt til at anvende. Jeg kan godt lide det indtil videre.

H Helen
Bekræftet køb

prisen er god sammenlignet med andre.

S Sanjay
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter