Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*

6 Naturlige midler til behandling af appelsinhud

Appelsinhud synes at være et af de problemer, der plager mange kvinder. Langt de fleste kvinder må indse, at de på et tidspunkt i deres liv, kommer til at være blandt de mange, som bliver ramt af appelsinhud. Dette sker ikke nødvendigvis kun hvis man på et tidspunkt tager et par kilo på, da man ofte ser slanke kvinde døje med appelsinhudsproblemer. Appelsinhud kan i visse tilfælde være arveligt, og derfor i princippet begynde at vise sig selv i 20’erne, til trods for at man ikke er overvægtig. Problemet er altså utrolig udbredt, og ser man på antallet af gange appelsinhud, også kaldt cellulite, produkter vises i dameblade, hjemmesider og blogs tyder det på, at problemet er større end nogle måske går og tror.

De fleste kilder er enige om, at forekomsten af appelsin lignede hud af cellulite opstår på grund af problemer og ubalance i bindevæv og fedtdepoter i en persons legeme, men der er mange teorier om, hvad der kan forårsage denne ubalance. Det lader til, at hormoner, kost, livsstil og genetik alle spiller en rolle, men ikke nødvendigvis altid. Mens de der er overvægtige har tendens til at have en større chance for at få appelsinhud er tynde kvinder ligeledes ramt. Her kan du kan finde hele vores udvalg af appelsinhud og cellulite produkter.

Nedenfor er naturlige produkter som er mest populære til behandling af appelsinhud. De skal alle hjælpe på bindevævets og fedtdepoters balance og sund hud for at tage fat på de mange mulige årsager. Uanset hvad er disse ting til gavn for andre problemer – så de er værd at prøve!

1. Coffee scrubs

body scrub med kaffe

Body scrubs og coffee scrubs kan være gavnlig til at reducere appelsinhud samt rense huden for urenheder. Ved at give huden massage med coffee scrub giver eksfolierings fordele til huden ved at stimulere blod og koffein i kaffe har en opstramnings effekt. Om ikke andet dufter kaffe fantastisk og vigtigst af alt er det meget effektivt til at reducere appelsinhud og rense huden for urenheder. Her kan du læse mere og købe vores coffee scrubs fra body blendz.

2. Appelsinhud cremer

effektive produkter til appelsinhud (cellulite)

Appelsinhud cremer hjælper mod den mest genstridige cellulite hud. Vores Oligo DX® er en behandling mod appelsinhud af farmaceutisk kvalitet. Cremen arbejder hurtigt og effektivt og derfor ser man ofte et resultat efter kun 14 dages brug. Produktet klinisk testet og har dokumenteret virkning for at reducere appelsinhud ved at øge blodcirkulationen.

3. Cellulite apparater

Silk'n Silhouette til appelsinhud

Det helt nye inden for behandling af appelsinhud er ved apparater, som anvender moderne teknologi, der tilbyder det hidtil mest innovative tiltag af hud og hjemmepleje. Vores produkt Silk'n Silhouette kan give imponerende resultater til at reducere appelsinhud og opstramme slap hud med den revolutionerende teknologi HT™(Home Tightening), som er en kombination af forskellige radiofrekvens energikilder.

4. Omega-3 fedtsyrer og appelsinhud

omega-3 cellulite appelsinhud

En anden teori er, at forbruget af de forkerte typer af fedtstoffer fører til en ubalance af de fedtsyrer, som kroppen har brug for at vedligeholde en glat hud og sundt væv. Der er tegn på, at indtagelse af nok omega3 fedtsyrer og fedtopløselige vitaminer vil medvirke til at reducere appelsinhud over tid. Desuden er omega-3 fedtsyrer og fedtopløselige vitaminer vigtige for mange andre funktioner i kroppen, så det vil ikke skade at prøve det.

5. Cellulite plastre

detox fodplastre til udrensning af kroppen

Anti-cellulite plastre er en let, diskret og simpel måde til at reducere cellulite. Plastrene er skånsom for huden og samtidig meget diskret. Cellulite plastre virker ved delvis akupunktur, krystal healing, zoneterapi og detox, som trække toksiner ud og afgifter din krop. Det hjælper desuden også på vægttab. Det er en nem og billig metode til at reducere mængden af appelsinhud, imens du sover. Her kan du kan læse mere og købe vores populære detox fodplastre til behandling af appelsinhud.

6. Tørbørste til appelsinhud

tørbørste behandling af appelsinhud

Dette er en løsning, der ikke er nogen videnskabelig dokumentation for, at det virker, men der er en masse anekdotiske støtte til. Uanset hvad føles det godt og hjælper med at stimulere blodcirkulationen i kroppen, som oftest siges at hjælpe mod appelsinhud.

Hvor ofte: Tørbørste huden effektivt, så porerne åbner sig på din hud. Det er noget, du kan - og bør - gøre dagligt, selv to gange om dagen. Din hud skal være tør, så det ideelle tidspunkt er når du skal i bad, før du tænder for vandet. Du bør kun børste mod hjertet. Børst lange i træk i cirkulære bevægelser og undgår frem og tilbage. Start ved dine fødder, bevæg dig op mod benene på begge sider, derefter fra armene mod brystet. Børst ikke for hårdt, da huden skal stimuleres og styrkes og ikke irriteres, så huden bliver rød. Fordelene ved tør børstning er, at det opstrammer hud, øger cellefornyelsen og blodgennemstrømningen. Dette hjælper til at bekæmpe affaldsstoffer og toksiner.

Øvelse til at hjælpe imod appelsinhud

Hvis du vil forsøge dig at arbejde appelsinhuden væk, kan du forsøge dig med en øvelse, som måske vil kunne hjælpe dig. Den mest populære øvelse til at modvirke appelsinhud på benene er “Lunges”. Du lave lunges på følgende måde:

Først tager du en håndvægt i hver hånd, og stiller dig op ret med armene ned langs siden. Sørg for at håndfladen vender ind mod kroppen.

Nu træder du et skridt frem med en af dine ben, og synker ned indtil dit lår ligger vandret., og det ene af dine knæer næsten røre gulvet. Herefter presser du dig tilbage i startposition, og gør det samme med det andet ben.

Sådan fortsætter du så længe som du nu ønsker. Husk at ligge det mest af vægten på det forreste ben. Hvis du har svært ved at bruge håndvægte til øvelsen, kan du sagtens foretage øvelsen uden, og arbejde dig hen imod at tilføje lidt ekstra vægt.

Vi anbefaler selvfølgelig at benytte et af de mange appelsinhudsprodukter sammen med øvelsen, så du kan opnå det bedste resultat for dit hårde arbejde!

Andre interessante artikler

Del med